Serkun kanssa kesälomalla

Peku-kertoo

Oli alunperin tarkoitus laittaa tämä paltalle Seksinovellit/Seksinovellit, mutta tulikin palstalle Seksinovellit. Ja sinnehän hautautui, sillä yläotsikon mukaan laitettuja kirjoitelmia ei ole millään alaotsikon nimikkeellä aukaistavissa. Jos sensuuri havaitsee, että on kahdessa paikassa, hävittää mieluummin sen toisen. Terveisin Peku.

2

4281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peku-kertoo

      Olin äitini Elsan ja isäni Tapion kanssa menossa isän siskon Tuijan ja hänen miehensä Erkin mökille. Tiesin jo entuudestaan, mitä oli odotettavissa. Vanhempani olivat yhdynnässä toisen puolison kanssa, isä siskonsa kanssa ja äitini toisen miehen kanssa.

      He olivat jo pienenä puhuneet minulle avoimesti kuviosta, joten en ollut missään vaiheessa joutunut ällistymään, mitä he tekivät. He pitivät asiaa luonnollisena ja niin pidin minäkin.

      Tuijalla ja Erkillä oli myös tyttö 16 wee, Inkku. Itse olin 17. Kun vanhempamme harrastivat leikkejään, he yksinkertaisesti pyysivät meitä tekemään jotakin keskenämme leikkien ajan. Tavallisesti menimme kävelylle ja juttelimme niitä näitä.

      Kun tulimme paikalle, Tuija oli jo riisunut vittunsa paljaaksi. Sekään ei ollut minulle uusi näky, sillä olimmehan saunoneet useasti yhdessä. Äitini riisui pian hameensa, joten hänelläkin oli nyt vittu paljaana. Molemmat naiset olivat poistaneet karvat huolellisesti. He sanoivat, että he leikkisivät mielellään vähän tavallista pitempään. "Voisitteko te, Inkku ja Peku, keksiä jotakin tekemistä, että voisimme leikkiä vähän tavallista kauemmin?"

      Kysyin Inkulta, voisimmeko lämmittää saunan ja kylpeä sillä aikaa, kun vanhemmat herttailevat. Inkku sanoi, ettei tarvitse, sillä sauna on jo lämmin. "Ei kun otetaan limsaa mukaan ja mennään." Saunassa Inkun koko kauneus näkyi täydellisesti. Hänestä oli jo viime kesänä tai jo edellisenä, kehittynyt täydellinen kaunotar, nuori nainen. Mutta nyt hän oli aivan säkenöivä.

      Hänen vaalea, pitkä ja hiukan kihara tukkansa valui rinnan korkeudelle, mutta hän heitti sen taakseen, jotta söpösti nöpöttävät rinnat näkyivät kokonaisuudessaan. Hänellä oli pyöreyttä ja kapeutta juuri oikeissa kohdin. Hänen vittunsa oli niin kauniisti ja huolella siloiteltu, että hänen täytyi olla joko sokeroitu tai vittukarvat oli poistettu laserilla. Ja ihana, kaunis ja rento hymy kruunasi kaiken. Siis täydellinen.

      Kyrpäni tietysti rupesi heti seisomaan, mutta se ei aiheuttanut kiusaantumista, koska pidimme sitä sekä me muut että Inkku itsekin luonnollisena. Istuimme ylälauteille toisiamme vastapäätä. Inkun kaunis vittu näkyi ihanasti, samoin minun kivikova kyrpä. Heitimme löylyä.

      Aloin jutun kehumalla Inkun viehättävää vittua. Sanoin, ettei hän varmaan ollut voinut käyttää höylää, sillä minkäänlaisia höylänjälkiä saati tulehtuneita karvanjuuria ei näkynyt, ei edes minkäänlaista sänkeä. Inkku sanoi, että kyllä sitä ovat muutkin pojat kehuneet, mutta kyllä se myös maksoi. Karvat oli kestopoistettu laserilla. Aina oli kasvanut joka käsittelyn jälkeen jonkin verran uusia, mutta nyt puolenkymmenen kerran jälkeen tilanne oli erinomainen. On itsekin peilannut sitä ja se on tosi hyvä.

      Mainitsin vielä, että hänen vittunsa on muutenkin erityiskaunis, sillä pienet häpyhuulet näkyvät sievästi isojen välistä jo seisoma-asennossa. Inkku oli kehusta suurmielissään, kun vielä kerroin, että hän oli kaunis kuin jumalatar. Inkku kiitteli kohteliaisuudesta.

      Sanoi, että paras kohteliaisuus oli kuitenkin seisova kyrpäni, koska siihen voi kovin vähän itse vaikuttaa, ja se seisoo hänen takiaan. Kertoi, että on todella imarreltu. Inkku sanoi, että hänenkin vittunsa on aivan märkä. Hän tahtoi näyttää, ja totta se olikin. Kun hän siinä edessäni istuessaan avasi häpyhuulensa, sain katsella aivan märkää, turvonnutta huippukaunista vittua. Olipa ihana.

      Inkku kertoi, että hän antaa vittua nykyään usealle kivalle pojalle, niin myös minulle, jos jaksan vain odottaa, että käymme järvessä pulahtamassa. Kun tulimme järvestä, kysyin Inkulta, haluaako hän, että ensin nuolen hänen vittuansa. Inkku sanoi, että tekisin sen mielellään jälkikäteen, sillä hän ei enää malttanut odotaa. Niinpä työnsin kyrpäni suoraa päätä hänen paljaaseen vittuunsa hänen nojatessaan lauteita vasten, emmekä kauan nussineetkaan, kun saimme molemmat räjähtävän orkun. Hellittelin kielelläni pitkään vielä hänen herttaista persereikäänsä ja suloista klitoristaan.

      Inkku sanoi, että ei se nyt koskaan kenenkään kanssa niin hyvältä ollut tuntunut, ihan kuin minulla olisi ollut kyrvässäni sperman lisäksi iso annos ruutia. Sanoin, että minusta tuntui ihan samalta. Ei koskaan kukaan tyttö ollut tuntunut niin ihanalta. Mutta sen lisäksi, että hän ajattelemattaan supisti pillunsa lihaksia juuri oikealla tavalla, hän oli äärettomän kaunis ja viehättävä.

      Huuhtelimme ylimääräisen sperman pois ja kävimme saunakammariin limulle. Inkku sanoi minulle, että orgasmi kanssani oli sytyttänyt hänessä hellät tunteet minua kohtaan. Vastasin ihan suoraan, että minä rakastan häntä. Ei olisi uskonut, että se voi yllättää näin äkkiä. "Niin minäkin sinua, eihän tämä voi olla tottakaan."

      Otimme uudet löylyt, kävimme järvessä ja yhdyimme uudestaan, nyt hellästi, leikkien ja hitaasti. Arvelimme pääsevämme jo kämppään, mutta varmuuden vuoksi soitimme vielä kännykällä. Tie vapaa.

    • Peku-kertoo

      jatkoa

      Kun tulimme mökille, kysyimme miten leikit olivat onnistuneet, vaikka näimme kaikkien kasvoista, että ne olivat onnistuneet hienosti. Naiset kehuivat kilvan toistensa miehiä ja miehet naisia. Isäni vielä mainitsi, että hänen siskonsa Tuija oli niin kiihottava, että hänen oli tehnyt mieli uudestaan ja uudestaan panna kyrpänsä tämän vittuun. He olivat vielä kaikki alasti ja ryhdyttiin siinä asussa, vai pitäisikö sanoa ilman asua, teelle ja leiville.

      Teepöydässä kerroimme fossiileille, että meilläkin oli ollut aivan ihana saunahetki. Olimme olleet yhdynnässä kahteen kertaan, mutta ei se tähän lopu. Tuija kertoi, että Inkku oli alkanut antaa vittua pojille ja arvasi, että nyt saisin minäkin. Kerroimme innostuneena, että yhdyntä olikin ollut monin kerroin miellyttävämpää kuin muiden kanssa. Ensi yönä tarvitsemmekin vain yhteisen vuoteen. Mutta koska olemme Inkun kanssa toisessa huoneessa, he voivat harrastaa rajatta leikkejään toisessa.

      "Voi, miten suloisia Inkku ja Peku ovat. Annatte meidän harrastaa haureutta toistemme kanssa koko yön. Vaan näyttää siltä, että ette tekään pitkästy. Mekin käymme saunassa ja irstailemme ja huoraamme sekä siellä että sängyssä vielä moneen kertaan." Ja niin he tekivät. Äitini kertoi myöhemmin, että naiset olivat saunassa runkanneet vittuansa toistensa miesten katseltavaksi ja levittäneet häpyhuuliansa kunnes olivat saaneet orgasmin.

      Sitten oli ollut miesten vuoro. He olivat runkanneet toistensa vaimoille ja ruiskuttaneet spermansa naisten kasvoille ja suuren osan suuhun. Tuija oli niellyt veljensä sperman ja äiti Erkin sperman. Orgiat olivat olleet niin rivot, että olivat kuin toisella planeetalla, riettautta ja irstautta peräjälkeen. Naiset olivat hekumassaan leikkineet syntisiä maantielutkia ja olivat antaneet vittunsa nuoltavaksi ja pantavaksi uudestaan ja uudestaan. Kun olivat saapuneet saunan jälkeen mökille, ruokoton meno oli jatkunut, kunnes kukaan ei enää jaksanut yhtyä vaan olivat nukahtaneet siihen, kun miehet nuolivat heidän vittuaan sormi perseessä. Lopulta miehetkin olivat nukahtaneet.

      Meillä ei Inkun kanssa tahtonut tulla ollenkaan loppua ihanehtimisesta, nuolin hänen vittuaan moneen monituiseen kertaan. Olimme useassa yhdynnässä. Kokeilimme lopulta sitä, että pidin kyrpääni hänen vitussaan peräti kolmisen tuntia. Aluksi se ei olisi ollenkaan onnistunut. Olisi ollut pakko laueta. Mutta nyt ties kuinka monen orgasmin jälkeen saatoimme pidätellä seuraavaa pysyen kuitenkin koko ajan hekuman huipulla.

      Liikuttelin kyrpääni ja hän supisteli vittuaan juuri sen verran, kuin tarvitsimme huipulla pysymiseen, mutta emme yhtään sen enempää. Että osasi olla ihanaa. Lopulta saimme kuitenkin valtavan orgasmin, vielä voimakkaamman kuin saunassa ja nukahdimme siihen täysin lopen uupuneina, Inkku kokoon käpertyneenä minun sylissäni ja sormeni hänen suloisessa vitussansa.

      Vietimme vielä samaan tapaan muutaman päivän. Vanhemmat huorasivat ja irstailivat, minä ja Inkku yhtyen toistemme kanssa vietimme kaiken aikamme yhdessä. Ruoan aikanakin hän näytti minulle useasti avoimia sukupuolielimiään, kuin myös naiset toistensa miehille.

      Mökkireissun jälkeen tapailimme Inkun kanssa pari, kolme kertaa viikossa. Rakkautemme syveni. Emme suinkaan lopettaneet yhdyntää muiden kanssa, mutta yhä useammin yhdyimme toisiimme. Kerroin omalla tahollani ja Inkku omallaan kaikkein miellyttävimmälle yhdyntäkumppanille, että he voisivat tulla mukaan herttailuun, jos haluaisivat. Ja totta kai he halusivat. No, parihan heistäkin tuli, Kristiina ja Julle. Niinpä siirryimme sellaiseen järjestelyyn, että kahden kesken harrastimme seksiä oman ja nelistään toisen kanssa.

      Usein, perin usein, harrastamme haureutta toisen puolison kanssa. Sain Inkun kanssa yhden tytön, Kristiina ja Julle pojan ja tytön.

      Rakastan edelleen Inkkua ja hän minua, Julle Kristiinaa ja Kristiina häntä. He ovat hyvät ystävämme, joiden kanssa yhdymme edelleepari kertaa viikossa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe