Tylsät hääjuhlat

seanoppi

Miksiköhän hääjuhlat tuppaa olemaan aina pitkäveteisiä,tappavan tylsiä?Ohjelma on aina samaa,tauot liian pitkiä,miksi sitä pitää venyttää tuntitolkulla?Parissa tunnissa on kuitenkin periaatteessa ohi.Väkinäistä seurustelua outojen ihmisten kanssa...häävalssikin on jo mennyttä aikaa,letkajenkka olisi repäisevämpi,siihen voisi osallistua tanssitaidottomatkin!Keksikää joustavasti toimiva ohjelmisto,hyvä puhemies,ohjaus mihin mennään ja miten toimitaan...tulevat hääparit!

3

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hauskaakokorahalla

      Mitä vielä, on ihan asenteesta kiinni miten suhtautuu hääjuhliin, niin surkeita hääjuhlia ei olekaan, etteikö niistä hauskaa löytyisi.
      Olin toissa kesänä sellaisissa kerjäyshäissä ja lähisukulaisena ei oikein voinnut olla poiskaan. Hauskaa oli, koska kyseessä oli jo pitkään yhdessä asuneen pariskunnan rahankeräys häiden muodossa, oli paikka halvemman sorttinen ilman kunnon wc-tiloja, runsas hyttysten määrä antoi oman lisänsä tapahtumiin. Yksi pieni puucee takasi nautinnon runsaalle vierasjoukolle.
      Pariskunta oli rahankerjäyksineen ja lahjalistoineen saannut sukulaiset ja tuttavat "takajaloilleen", joten paras ohjelmanumero oli, kun osa vieraista luovutti pariskunnalle kunnon v##tuilulahjan osana illan ohjelmaa. Sitä rahaa ei voinnut käyttää mihinkään velkojen maksuun, se oli pakko käyttää siihen kutsussa mainittuun matkaan, mutta ei tietenkään kokonaan riittänyt. Tyhmemmäthän ei tietenkään tuota edes tajunnut, nauroivat ja taputtivat sponttaanisti vain mukana, fiksummilla oli muuten hauskaa, että osan piti mennä ulos nauramaan... Oli niin tehokas, että yhtään hääkutsua ei ole tullut sen jälkeen, jossa olisi kerätty rahaa tilille tai esitetty lahjalistaa.
      Parasta antia oli tietty sitten runsas lahjapöytä, moni oli hankkinut lahjansa lahjalistan ulkopuolelta, oli mitä erilaisempia lasivaaseja, jota ei voi tietenkään vaihtaa missään, kun ovat uniikkeja, eikä niiden myynnistä saa missään huutonetissä tai torilla mitään.
      Sokerina pohjalla oli illan orkesteri, joku tutun tuttu "muka orkesteri", joka soitti niin pieleen, ettei enempää voi ja solisti lauloi minkä lauloi, täysin epäonnistunut äänentoisto varmisti nautinnon, että jo siitä tuli hyvälle tuulelle. Jos he olisivat onnistuneet edes vähän musisoimaan kunnolla, olisi nautinto ollut pielessä, nyt ei ollut mitään mihin verrata. En ole vastaavaa kokenut missään aiemmin!

    • ihmisettkevät

      Väkisin tehty ohjelma on väkisin tehtyä, mutta pieni ripaus perinteitä ja muuta hyvää ohjelmaa on aina paikallaan.
      On tosi kurja, jos et ole kiinnostunut toisista ihmisistä ja sinulle kelpaa vain tuttujen seura. Usein koen, että juhlissa on liian vähän aikaa tutustua uusiin ihmisiin, kun ihmiset ryntäävät kotiinsa niin pian.

      • hauskojajuhliaovat

        Niin, totta että uudet ja vieraat ihmiset tekevät juhlista hyvät. Voi kertoa kaikki vanhat jutut näille ja he puolestaan kertovat omansa, niin puhumista riittää ja vielä jää seuraaviinkin juhliin.
        Ja ihmisten tarkkailuhan se on parasta huvia juhlissa. Loppuillasta joku aina tanssii jo verkkopaidassa taikka kravatti otsalla, hauskaa on taatusti. Ja hääorkesterit on monasti jonkun tutun kaiman kautta hankittuja, joko ovat niin kännissä, ettei soitto onnistu tai eivät muuten osaa. Näistä tulee aina oma ohjelmanumero, kerran orkesteri vaihdettiin kesken häiden, kun sulhanen oli niin tiukkapipo. Ei kestänyt mainiota showta.
        Ja entä ne hääautot, niistä tulee aina jotain hauskaa... https://www.youtube.com/watch?v=2HduUCieICQ


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe