Tylsät hääjuhlat

seanoppi

Miksiköhän hääjuhlat tuppaa olemaan aina pitkäveteisiä,tappavan tylsiä?Ohjelma on aina samaa,tauot liian pitkiä,miksi sitä pitää venyttää tuntitolkulla?Parissa tunnissa on kuitenkin periaatteessa ohi.Väkinäistä seurustelua outojen ihmisten kanssa...häävalssikin on jo mennyttä aikaa,letkajenkka olisi repäisevämpi,siihen voisi osallistua tanssitaidottomatkin!Keksikää joustavasti toimiva ohjelmisto,hyvä puhemies,ohjaus mihin mennään ja miten toimitaan...tulevat hääparit!

3

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hauskaakokorahalla

   Mitä vielä, on ihan asenteesta kiinni miten suhtautuu hääjuhliin, niin surkeita hääjuhlia ei olekaan, etteikö niistä hauskaa löytyisi.
   Olin toissa kesänä sellaisissa kerjäyshäissä ja lähisukulaisena ei oikein voinnut olla poiskaan. Hauskaa oli, koska kyseessä oli jo pitkään yhdessä asuneen pariskunnan rahankeräys häiden muodossa, oli paikka halvemman sorttinen ilman kunnon wc-tiloja, runsas hyttysten määrä antoi oman lisänsä tapahtumiin. Yksi pieni puucee takasi nautinnon runsaalle vierasjoukolle.
   Pariskunta oli rahankerjäyksineen ja lahjalistoineen saannut sukulaiset ja tuttavat "takajaloilleen", joten paras ohjelmanumero oli, kun osa vieraista luovutti pariskunnalle kunnon v##tuilulahjan osana illan ohjelmaa. Sitä rahaa ei voinnut käyttää mihinkään velkojen maksuun, se oli pakko käyttää siihen kutsussa mainittuun matkaan, mutta ei tietenkään kokonaan riittänyt. Tyhmemmäthän ei tietenkään tuota edes tajunnut, nauroivat ja taputtivat sponttaanisti vain mukana, fiksummilla oli muuten hauskaa, että osan piti mennä ulos nauramaan... Oli niin tehokas, että yhtään hääkutsua ei ole tullut sen jälkeen, jossa olisi kerätty rahaa tilille tai esitetty lahjalistaa.
   Parasta antia oli tietty sitten runsas lahjapöytä, moni oli hankkinut lahjansa lahjalistan ulkopuolelta, oli mitä erilaisempia lasivaaseja, jota ei voi tietenkään vaihtaa missään, kun ovat uniikkeja, eikä niiden myynnistä saa missään huutonetissä tai torilla mitään.
   Sokerina pohjalla oli illan orkesteri, joku tutun tuttu "muka orkesteri", joka soitti niin pieleen, ettei enempää voi ja solisti lauloi minkä lauloi, täysin epäonnistunut äänentoisto varmisti nautinnon, että jo siitä tuli hyvälle tuulelle. Jos he olisivat onnistuneet edes vähän musisoimaan kunnolla, olisi nautinto ollut pielessä, nyt ei ollut mitään mihin verrata. En ole vastaavaa kokenut missään aiemmin!

  • ihmisettkevät

   Väkisin tehty ohjelma on väkisin tehtyä, mutta pieni ripaus perinteitä ja muuta hyvää ohjelmaa on aina paikallaan.
   On tosi kurja, jos et ole kiinnostunut toisista ihmisistä ja sinulle kelpaa vain tuttujen seura. Usein koen, että juhlissa on liian vähän aikaa tutustua uusiin ihmisiin, kun ihmiset ryntäävät kotiinsa niin pian.

   • hauskojajuhliaovat

    Niin, totta että uudet ja vieraat ihmiset tekevät juhlista hyvät. Voi kertoa kaikki vanhat jutut näille ja he puolestaan kertovat omansa, niin puhumista riittää ja vielä jää seuraaviinkin juhliin.
    Ja ihmisten tarkkailuhan se on parasta huvia juhlissa. Loppuillasta joku aina tanssii jo verkkopaidassa taikka kravatti otsalla, hauskaa on taatusti. Ja hääorkesterit on monasti jonkun tutun kaiman kautta hankittuja, joko ovat niin kännissä, ettei soitto onnistu tai eivät muuten osaa. Näistä tulee aina oma ohjelmanumero, kerran orkesteri vaihdettiin kesken häiden, kun sulhanen oli niin tiukkapipo. Ei kestänyt mainiota showta.
    Ja entä ne hääautot, niistä tulee aina jotain hauskaa... https://www.youtube.com/watch?v=2HduUCieICQ


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   474
   8569
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7104
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   721
   2993
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   368
   2918
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   209
   1464
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1294
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1154
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   1016
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   891
  Aihe