Stubb lupasi CIAlle Suomen Natojäsenyyden

hallavalia

riippumatta siitä mitä mieltä kansa on, viimeistään vuonna 2017.

Stubb on suomalaisen poliitikon irvikuva.

40

93

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fueller

      Stubb joka valehtelee kansalle päätyökseen,saa tukea toiselta pelleltä,Timo Soinilta.Soini,joka on tällä Brysselissä Nato-maiden kokouksessa,pyrkii näkemään Washingtonin käskystä uhkakuvia itämeren alueella.Tosiasiassa itämeren alue on rauhallisimpia alueita maailmassa mutta uhkakuvaa Venäjästä täytyy lietsoa jotta saadaan sota aikanaan aikaan.Venäjä täytyy saada hajoitettua tavalla tai toisella jotta siionistiglobalistit pääsee käsiksi näiden runsaisiin energia varoihin.Juutalaiseliitti on sellainen,joka ohjaa tätä maailmaa.

      • buhahahahaha

        HS oli taas tuossakin lietsonnassa täysillä mukana. Riippumaton vapaa lehdistö? Buahhah.


      • TiltujenRakkilauma

        Paljon vapaampi kuin kaalimaassa!

        Jospa te toverukset siteeraatte palstalle yhdenkin tekstin, jossa HS "lietsoo"? Taitaa taas jäädä tekemättä?


    • CIA-kumppanit

      Stubb ja S. Niinistö lupasivat.

      • TiltujenValehtelua

        KUKAAN EI OLE LUVANNUT mitään tuollaista!

        Tiltujen turhaa skeidanheittoa!


      • hallavalia
        TiltujenValehtelua kirjoitti:

        KUKAAN EI OLE LUVANNUT mitään tuollaista!

        Tiltujen turhaa skeidanheittoa!

        Sen voi Wikileaksista tarkastaa että Stubb lupasi.


    • TiltuValehtelee

      Stubb ei ole luvannut mitään tuollaista jo siitä yksinkertaisesta syystä, ettei sellaista voi luvata!

      Toveri "hallavalia" valehtelee taas Tiltujen tapaan!

    • HellyHansens

      Stubb sai oppinsa CIA:ssa ja tämäkin salaisuus on vaiettu Suomessa.Siitä johtuu hänen palava Nato-kiima.

    • TiltujenPäätönValehtelu

      Stubb sai oppinsa yliopistossa ja TÄMÄ ASIA on yleisessä tiedossa. Politiikkonsa Stubb kannattaa liittymistä, mutta sehän lienee luvallista MYÖS politiikolle!

    • StubbMantilaRöyhkeitä

      Stubb, Mantila alkavat menettää hermojaan kun kansa ei vaan halua Natoon ja kun kohta paljastuu, että Suomi ostaaF-35-Nato-hävittäjät 15 miljardilla.

      • TiltuValehtelee

        Kansa haluaa Natoon aikanaan kun Putte tasoittaa tietä ja NYTHÄN ON ILMENNYT, ETTEI MITÄÄN F-35-kauppoja OLE TEHTY!

        Valkeakosken Tiltu on valehdellut asiasta jo yli 2 vuotta!


    • HyväMinäTass

      Eikös Put-it-inin voisi kaapata jollain sen valtionvierailulla, nitistää ja laittaa tilalle uudella kasvomaskiteknologialla varustetun samanmittaisen ukkelin?

      Tämä sitten luopuisi ydinaseista. Se kun on ainoa millä rySSä voi uhata suurta ja mahtavaa NATO:a. Suomea ja Ruotsia vastaan kyllä riittäisi tavanomainen armeijakin.

    • HyväMinäTass

      Kiina ja Intia eivät ikinä liittoudu konkreettisesti Venäjän kanssa, koska näillä ei ole mitään tajua suurvaltapolitiikasta, ei mitään kunnianhimoa eikä järkeä, ja muutenkin nämä kansat ovat jotenkin kuvottavia.

      Kiinalaiset voi pysäyttää kärpäslätkällä, Intian kimppuun voisi usuttaa Pakistanin.

    • HyväSTUBB

      " Stubb lupasi CIAlle Suomen Natojäsenyyden riippumatta siitä mitä mieltä kansa on, viimeistään vuonna 2017. Stubb on suomalaisen poliitikon irvikuva."

      Annan oikopäätä KAIKKI Stubbin venkoilut anteeksi jos vaan hän onnistuu saamaan Suomen NATO-jäseneksi tuossa aikataulussa.

      Itse asiassa jos tämä mahdollisuus on olemassa ja Stubb sen voisi toteuttaa nostan kyllä hatua ja käsitystäni kyseisestä herrasmiehestä.

      • https://wikileaks.org/plusd/cables/09HELSINKI141_a.html

        Joo ja nykyaikaisessa sodassa, ottaen huomioon maastomme, ryssä ei pysty ottamaan Suomea itselleen, kuin yhtä vähä USA:n-valtamaan ISIS alueita joilla on vain jotkut K-47 rynkyt ja pari panssarivaunua. Ne mulkut kyllä USA saa eliminoida vaikkemme liitykään Natoon.

        ISIS on tehnyt propagandaa itse, itsestään, koska eivät liene järjen riemuvoittoja ja barbaareitahan nuo on.

        Suomessa on laskutavasta riippuen, jos määrä on 250 000 – 9 000 00 sotilasta. Siis 9-30 kertaa enemmän, kuin ISIS:kselle jotka toimivat, kuin Anarkistit.

        USA ja Venäjäkin yhdessä hädin tuskin saisi pidettyä maatamme, kuin niitä resursseja tarvitaan muuallakin. Yhdestä kaatuneesta maksetaan sisäpoliittinen ja miksei ulkopoliittinenkin tappio ja dollareita ja ruplia menee, joten ei tänne kukaan järki johtajan armeija tule silvotuksi. Eikö ole näin muka?
        Suuret armeijat on edelleen pieniä armeijoita parempia, kysymys onkin kyetäänkö ne riittävän hyvin ja modernisti varustamaan tai sisäpoliittinen sietokykymme sodassa on rajaton, ja jos näin on maata ei voi vallata ja pitää sitä hallussaan ilman jatkuvia ja tuntuvia tappioita.
        USA:n kipukynnys ylittyi 5 000 kaatuneesta ja isosta pinosta dollareita. Vielä Vietnamin sodassa kipukynnys USA:lle tuli vasta kun 50 000 kaatunutta oli kaatunut. Toisessa maailmansodassa USA menetti monta sataatuhatta miestä ja hyvin kuulemma meni.
        Eli USA ja makeaan opetteleva Venäjä ei kestä suuria tappioita ja ne pyrkivät toimiaan mahdollisimman hyvin varustetuilla joukoilla, joiden sotilas määrä noin maan kokoja ajatellen on varsin vaatimattomia.

        Me pelaamme suurilla panoksilla. mm. Saksan armeija (vuodesta 2011, palkallinen, vain 200 000 sotilasta) on pienempi, kuin liikekannallepantu armeijamme. ja eikö suomalainen sotilas ole ensiluokkainen? Ne ensimmmäiset 250 000 sotilasta.

        -masson.


    • hommaratkaistu

      Hieno homma! Eli asia on ratkaistu ainoallla oikealla tavalla. Nyt ei enää ole tarvetta vääntää täällä aiheesta ja tiltutkin voivat lähteä kammioonsa surkuttelemaan häviötään.

    • 4021

      Tiltuja ei ole suomessa ! on vain kahtia jakautettu kansa jonka toinen puoli on kaikin puolin eriarvoisessa asemassa ! .

    • TyhmäTiltu

      Venäjän Tiltuja on pieni, mutta äänekäs joukko!

      Sn sijaan kansa EI OLE erityisemmin kahtiajakautunut eikä liioin eriarvoinen!

      Tuollaista möläytystä pitäisi osata myös perustella eikä vain luetella sanoja peräkkäin!

      • Veteranfan

        Tuskin NATOpalstalla on Venäjän ihannoijia.Tosiasia on ettei NATOa ei voi sietää täysjärkinen mitenkään hyvänä vaihtoehtona Suomen edun kannalta.
        Ihmettelen vain miten NATOfanit keksivät kaikennäköisiä Venäjän vastaisia toimia,vaikkei Venäjä ole mikään uhkaava tekijä maailman rauhalle.
        Stubb on yksi vapaamuurari NATOmielisten joukossa,miten hyvävelijärjestöön kuuluva voi muuta kuin niellä isomustaa NATOmoloa niin paljon kerkiää!!!
        NATOfanit vain mielistelevät Stubbia kuin jotain jumalaa,ehkäpä LUCIFERin palvonta kuuluu tähän mukaan itsestään selvyytenä???


      • ValettaPukkaa

        Venäjä sotii Ukrainassa ja Syyriassa ja miehittää laittomasti vieraan valtion aluetta Krimillä!

        On täysin turha väittää, ettei Venäjä ole mikään uhkaava tekijä maailman rauhalle!


      • ERommel
        Veteranfan kirjoitti:

        Tuskin NATOpalstalla on Venäjän ihannoijia.Tosiasia on ettei NATOa ei voi sietää täysjärkinen mitenkään hyvänä vaihtoehtona Suomen edun kannalta.
        Ihmettelen vain miten NATOfanit keksivät kaikennäköisiä Venäjän vastaisia toimia,vaikkei Venäjä ole mikään uhkaava tekijä maailman rauhalle.
        Stubb on yksi vapaamuurari NATOmielisten joukossa,miten hyvävelijärjestöön kuuluva voi muuta kuin niellä isomustaa NATOmoloa niin paljon kerkiää!!!
        NATOfanit vain mielistelevät Stubbia kuin jotain jumalaa,ehkäpä LUCIFERin palvonta kuuluu tähän mukaan itsestään selvyytenä???

        Stubb on Nato lobbari, niin selkeästi kuin vain voi olla.


    • JarmoK

      Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 78 prosettia kansasta ovat nk tiltuja ja 22 prosenttia ovat syrjäytyneitä Naton kannatajia.

      • JarmoK-nSkeidaa

        HAuskaa, ettei Tiltulta onnistu prosentit vahingossakaan!

        Gallupissa Natoa kannatti 22 %, vastusti 52 % ja loput olivat epävarmoja kannastaan!

        JOTEN JarmoK valehtelee ja tuo väärät luvut!


      • Ehdohtomasti

        Juurikin noin, koska natottajan mielestä kaikki muut ovat tiltuja.


      • TiltuValehtelee

        Ei suinkaan!

        Suomi on vapaa länsimaa, jossa on täydellinen sanan ja mielipiteenvapaus eikä kukaan ole vaarassa vapauden tai terveyden puolesta vain pelkän mielipiteen vuoksi!


    • KukaMaksaaStubbinPalkan

      Sehän on jo sanonut että on PAKKO liittyä Natoon, silloin suru-kaverinsa, mikä se pikkumies olikaan - Haglund! - sen kanssa. Kansalle vittuili tänään Itsenpäisyys-päivästä. Taitaa tulla paskaa niskaan kahdelta suunnalta, Suomen kansalta ja lobbarin työnantajilta.

    • Natokuiskaaja

      Lupasiko Stubb suhteessa 90%/10%

    • TiltuValehtelee

      Todellisuudessa Stubb ei luvannut yhtään mnitään eikä tuollaisia asioita voi kukaan edes luvata. Asia kun ei ole yksittäisen kansalaisen käsissä!

    • Ei_pahalla_mut

      Sun kirjoittelussa on liikaa liikkuvia osia.

    • TiltuOnTyhmä

      Np, kun et ymmärtänyt asiaa niin toistetaan!

      Todellisuudessa Stubb ei luvannut yhtään mnitään eikä tuollaisia asioita voi kukaan edes luvata. Asia kun ei ole yksittäisen kansalaisen käsissä!

    • KenenAsiallaStubb

      Nyt Stubb valehtelee pakkolaeista poistamalla lain perusteluista sen heikkja kohtia. Sitä ennen se valehteli hallintareksterilaista eduskunnalle.

    • nekruistaTehdäänPilkka

      Koko Suomen kansa tajuaa millainen pölvästi ja USAN asiamies Stubb on.Reilun 20% kannatuksella suomea ei saa Natoon ilman sisällissotaa.Kun vastustajia 6-8 10:stä tajuaa jokainen että Nato ei tule ikipäivänä olemaan suomen mahdollisuus.Ja kun niitä puoliapinoita alkaa tänne tulla,niin tilanne muuttuu samaksi kuin Ukrainassa.

    • EpäisänmaallinenTiltu

      Ja juuri tästä syystä Stubb ei ole luvannut kenellekään mitään! Ei jäsenyyttä eikä muutakaan! Sellainen ei ole kenenkään vallassa, joten lupailemisessa ei olisi järkeä!

      Sen sijaan sopii kysyä, että KUINKA KUKAAN VOI OLLA NIIN PÖNTTÖ, kuten Valkeakosken Tiltu, että tällaisia ketjuja avaa ja munaa niissä itsensä!

    • CIA-Stubb

      Stubb on CIA:n mies.

    • Joxanen

      Lupaat vaan !
      Jos tietosi kuitenkin on totta niin voitko vahvistaa lähteen ?
      Pistän kuohuvaa valmiiksi jäähtymään.

    • TurhaLuulo

      Kukaan ei ole "luvannut" kenellekään yhtään mitään! Voimasuhteet muuttuvat pikkuhikljaa, mutta kyseessä on vuosien ellei vuosikymmenien prosessi!

    • ddfer435

      Wikileaks kertoo STubbin luvanneen liittää Suomen Natoon.Vuonna 2007 hän kävi avustajansa Jori Arvosen kanssa neuvotteluja USAN konsulaatissa.Itse uskon vakaasti että Stubb on Carl Bildin ohella CIA:n kouluttama jenkkien asiamies.

    • Vanha_vitsi

      Jo silloin kun HORNETIT hankittiin, puolustuksemme nato-suuntautuminen oli selvä. Neuvostokalusto vaihtui aina länsimaiseen nato-yhteensopivaan kaikissa puolustushaaroissa.

      Nato on ainakin ilmavoimien toimintakyvylle ehdoton vaatimus. Ilman naton avacs tukea ja sateliitteja ne eivät kauan ilmassa pysy, jos vaikka Venäjä olisi vastassa.

    • Ilmassa_ruuhkaa

      Kuinkahan venäläisten ilmatorjuntaohjusten omakone tunnistus toimii hornettien kanssa?

    • icekonerwo

      Lupaus on eri jos se on suullinen taikka kirjallinen. Onko kirjallinen sopimus jossain?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      325
      3847
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      274
      2206
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1535
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe