Kiinnostuneita noitapiiriin?

knownbythename

Hei, olen 26-vuotias, wiccaa sekä noituutta jo joitakin vuosia harjoittanut pääkaupunkiseutulainen ja olisin kiinnostunut tapaamaan muita samankaltaisiani. :)
Olisi kiva jos löytyisi ihmisiä, joiden kanssa viesttää esim. sapatti- ja esbat-juhlia toisinaan. Olen myös kiinnostunut traditionaalisesta wiccasta ja coven-toiminnasta mutta mitään covenia en tässä tietenkään ole nyt perustamassa, ehkäpä joskus päädyn johonkin coveniin mutta tällä hetkellä tyytyisin vapaamuotoisempaan piiritoimintaan. :) Halukkaita?

6

146

  Vastaukset

  • Ajattelisin sinua. Tunnetko sinä minut missä olisin kuin kotonani. Tahdot epäonnistua raskaasti. Noniin arvelin tämän kaltaista pyyntöä. Elänkö unessa vai missä, siitä minulla riittää kysymyksiä. Löysin yhden sisaren. Anteeksi töykeyteni mutta minusta tuntuu siltä kuin olisin unessa. Tiedätkö seuran kaipaus imee meistä kaiken veden. Tuntuisi siltä kuin tuttu ääneni kellossani tekisi minut hulluksi olisin kuin juovuksissa. Suurentelen tärkeyttäni ja olkoon menneeksi toteutan tämän kaiken. Tietysti nyt on vuorossa kapina ilman paitaa kun on niin kuuma ilman paitaa se on minusta aika kiehtovaa mutta henkselit puuttuu. Siitä joutuu roviolle. Teen tästä itselleni menestyksen ja teen juuri niin kuin tahdot aina vain enemmän ja enemmän. Löydät minut sieltä mistä etsit turhuuksien laaksosta. Omaa seuraasi tahdot tekojesi siivelle noin vain mietin en sen kummempia.

  • Hei, jos olet kiinnostunut tapaan meitä muita voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen kuukorento85@gmail.com niin voidaan jutella enemmän.

   • Ai kun kiva, laitanpa viestiä hetimiten. :)


  • joo. en vaan kässää miten nää yhteystietojen vaihot toimii suomi24sessa ja että is it worth it

   • No siis mailiosoitteita on ainakin ihan laillista vaihtaa...


  • alkuperäisen postaajan maili on pois käytöstä

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9052
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3843
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3632
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   56
   847
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   717