Kannabiksen Siemenet

EnKäytäHuumeita

Kuinka iso riski on että tilaa ulkomailta (euroopan alueelta) kannabiksen siemeniä?

18

2499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liian_lyhyt

      Hatusta arvioituna <2%. Suomestakin saa, jolloin sanoisin todennäköisyyden jäävän luokkaan <0.5%. Vielä parempi jos voit tilata kaverin osoitteeseen. Sanotaanko näin, että riski on hyvin pieni, mutta kyllä sitä kuumotusta välttää, kun minimoi tämänkin riskin.

      Se on muuten huumausainerikos, joka on sitten kovempi kuin pelkkä käyttörikos. Muuten kyllä kotikasvatus on suositeltavampaa kuin ostaminen, jos käyttää aiot.

      • narkin_logiikka

        On sulla tyhmät kaverit. Mistä sitä tietää mitä se narkki tilailee? Huumeita suurella todennäköisyydellä ja syytön kaveri pistetään vankilaan.


    • postia_vahditaan

      Kysymys oli, että kuinka suuri riski on siihen, että henkilö tilaa ulkomailta siemeniä. Mielestäni 100% ellei Suomen Poliisi ala pikkuhiljaa uskomaan, että hampun siemenissä ei ole yhtään mitään laitonta.

      • Liian_lyhyt

        Tiedän ihmisiä jotka on tilannut ulkomailta. Ainakin kaikki noin 7 pakettia joista minä olen tietoinen, on tullut ilman ongelmia. Ei ole avattu, ei ole tullut poliisi käymään tilausosoitteessa. Jos jännittää, käytä bulvaania sekä maksamiseen, että vastaanottamiseen. Eli ei kannata kasvatuskämppään tilata.

        Todellisesta riskistä en tiedä, mutta osa kertoo jääneensä kiinni siementilauksen takia. Järkevämpäähän se on välttää tämäkin riski, vaikka se tietääkseni suhteellisen pieni onkin. Kasvatukseen kun ryhdytään, niin tärkeimmät turvatekijät on hajunpoisto, ja se ettei kerro muille asiasta. Myöskään kasvatuskämpässä tai muuallakaan sisätiloissa ei saa polttaa kannabista. Jos sisätilakäyttö kiinnostaa, niin höyrystäminen ja syöminen on vielä ok. Niistä kun ei tule hajuhaittoja.

        Niin ja ei kotibileitä eikä äänekästä musiikkia tai juhlimista. Vasta melko kaukana näiden takana tulee tuo siementilaus.


    • EnKäytäHuumeita

      Onko tietoa printeistä? Kuinka iso riski niillä on jäädä tullin haaviin?

      • MrCthulhu

        Ei sientä voi itiöistä tunnistaa. Voithan toki kertoa itse että olet aikeissa kasvattaa herkkusieniä jos kysytään. Suosittelenkin ihan oikeasti pysymään ruokasienissä, sillä kun TAJUNNAN OVET AVAUTUVAT niin siitä seuraa..??


    • Hatsivatti

      Ei mitään riskiä tilata / tuoda EU alueelta koska siemenet ovat laillisia maahantuoda ja hallussa pitää. EU:n ulkopuolelta tilatessa / tuodessa pitää tehdä tullille ja ilmoitus maahantuonnista jonka jälkeen ne ovat laillisia. Siementen idättäminen ja kasvattaminen on sitten eri juttu ja se ei kuulu tullille.

      Siemeniä voi tilata vaikka täältä: www.bcn420.com suomen kieliset sivut, asiakaspalvelu ja suomalainen henkilökunta.

      • kemistä.terve

      • niin_luulet

        Laillista ja laillista, teoriassa ehkä mutta "listoille" pääset, eikä tarvitse yllättyä jos poliisit tulee vierailulle.


      • Jjijokou

        Lakia on tulkinnanvarainen, siemenet ovat laillisia.


    • HilariusHentomielinen

      Kiinni jäädessä kasvit ja kasvatusvälineistö lähtee, istut siellä putkassa päivän tai pari, lyödään muutaman satasen sakot, merkintä poliisin rekistereihin, pakotetaan kusitesteihin ajokorttia pitoa varten ja sosiaaliset seuraukset vielä tän päälle. Ei se paljon lohduta, että siementen tilaus oli laillista.

      Toisaalta jäämällä kiinni typeryyksien takia, syöt poliisin resursseja ja täten suojaat viisaasti käyttäytyviä kotitarvepuutarhureita.

      • aw4et

        Enhän minä mistään mitään tiedä, mutta arvelisin että tuollaisen poliisioperaation hinta veronmaksajille on moninkertainen niihin kustannuksiin nähden jotka kannabiksen käyttö tämän yksilön osalta aiheuttaa.


      • weasrgt

        Sen sijaan että leikataan rahaa eläkeläisiltä ja lapsiperheiltä ja työttömiltä, voitaisiin leikata ennemmin tämmöisistä poliisioperaatioista jotka itseasiassa eivät aiheuta muuta kuin kerrannaisvaikutuksinaan lisää kustannuksia ja epäjärjestystä ja vastarintaa kansalaisten taholta.


      • HilariusHentomielinen

        Kyllä munkin mielestäni kotitarvekasvattajat sais jättää rauhaan. Fakta on kuitenkin se, että tällä hetkellä hamppu on suomessa laitonta, mikä tarkoittaa että poliisin on puututtava asiaan. Jos et halua jäädä kiinni, niin minimoi riskit.


    • daajadoo

      Laki on siementen kohdalla ihan mitä sattuu. Silloin kun suomessa siementen myynti firman pitäjille tuli tuomio ei ollut vielä lakia huumerikoksen valmistelusta. Siemenet itsessään eivät ole vieläkään laittomia. Jos oikein ollaan tarkkoja niin hampun kasvatus on kielletty vain huumausaine tarkoitukseen. Kuitenkaan koriste kasvatus ei koskaan kelpaa. Laki on miten sitä tulkitaan, hampun kanssa joudut todistamaan että olet syytön. Oikeasti lain mukaan syyllisyys mihin tahansa rikokseen pitää todistaa.

    • BCN420

      Olemme lähettäneet lähes viiden vuoden ajan siemeniä suomeen espanjasta.
      Ja saamamme palautteen mukaan yhdellekkään tilaajalle ei ole tullut mitään ongelmia viranomaisten kanssa siemeniä tilattaessa. Koska siementen maahantuoti ja hallussapito on täysin laillista suomessa. Vain siementen myynti suomessa on jostain syystä laitonta vaikka kyseessä on vain siemen joka ei sisällä kannabioideja.
      EU:n ulkopuolelta maahantuotaessa siemeniä pitää tehdä maahantuonti ilmoitus Eviralle ja maksaa mahdolliset tullit ja verot alkuperämaasta riippuen.

    • Huhuutt

      Siemenet ovat suunnattoman vaarallisia.

    • Anonyymi

      Mikset vain hae alan liikkeestä suomessa ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe