Kempeleläiset parittajaopettajat mainitaan tuolla

P_Arittaja

Y_M_Märtäjä
4.12.2015 4:03
Tässä taas on esillä "sanomisen vaikeus". Lyhyehköön pääkirjoitukseen ei voi mahduttaa esillä olevan asian/ongelman kaikkia puolia. Siksi keskitytään vain muutamiin.

Monesti me haluamme nähdä asiat parhain päin - niin kuin tässäkin pääkirjoituksessa - sillä tavalla kuin meidän länsimaiseen ja kristilliseen kulttuuriimme sopii ja niin kuin meille sopii. Kuvittelemme esimerkiksi, että nyt maahantunkeutuneet islaminuskoiset arvostaisivat sitä, että annamme heille majapaikan ja ruoan sekä hieman käyttörahaa. Vain harvat arvostavat. Puhdasoppisen islaminuskon mukaan tuo kaikki on halveksittavaa.

Nyt koko ajan pitäisi myös muistaa, että valtiovallan virallisluontoisen käsityksen mukaan kaksi kolmasosaa noista maahantunkeutujista eivät ole turvapaikan tarpeessa, vaan ovat ns. elintasopummeja. 20.000 maahantunkeutujapyllistelijää pyritään siis palauttamaan... johonkin.... jos se nyt sattuisi onnistumaan edes parin, kolmen vuoden viiveellä.

Ongelmallista on myös se, että meillä on nyt 400.000 suomalaistakin työttömänä. Mistä sitten 30.000 (tai vaikkapa vain 10.000) maahantunkeutujalle saataisiin työtä.

Myös on muistettava, että skonnollisten käsitysten aroavaisuuden takia maailmassa on kautta historian käyty lukemattomia sotia. Kristinuskoakin vietiin pakolla "pakanamaihin" 400-luvulta alkaen, jolloin ensimmäiset Rooman keisarit omaksuivat kristinuskon käsityksiä.

Nämä nyt vieraista kulttuureista tänne tunkeutuneet eivät kuulu tänne, sanoipa Päivämies mitä tahansa. Kotoutumista ei edistetä sillä, että kempeleläiset opettajat tarjoilevat 12 -14 vuotiaita tyttöjä kiimassaan käpristeleville muslimimiehille, kun kotouttaminen kestää aina 1 - 2 sukupolvea eli 30 - 60 vuotta. Tasapuolisuuden nimissä on sanottava, että onhan meillä somali- ja irakilaistaustaisia yrittäjiäkin, jotka ovat kotiutuneet hyvin ja työllistävät suomalaisiakin.

Ainahan sitä Jumalan valtakunnassakin on yritetty selittää asioita parhain päin. Esimerkiksi vuoden 2006 SRK:n vuosikirjassa "Taistelujen aika", jossa käsiteltiin hoitokokousaikoja, selitettiin, että hoitokokousajat koituivat suureksi siunaukseksi, koska niiden jälkeen alettiin rakentaa rauhanyhdistysten taloja ja muutenkin rauhan ja rakkauden hengessä tehtiin taas puhdasta Jumalan valtakunnan työtä. Käsittelemättä kokonaan jäi se, että olisihan niitä taloja voitu alkaa rakennella ja harrastaa rauhaa ja rakkautta ilman että olisi tarvinnut ensin sekoilla vuosikausia hoitokokoussotkuissa.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13985636/paivamies-ottaa-kantaa-maahantunkeutuja-asiaankin

7

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varmaan_ne

      parittajaopettajat olivat semmoisia siiderivalaskantturoita, joilla ei kiimastaan huolimatta enää ollut mahdollisuus saada mustaa kyrpää tai islamislaiskyrpää vittunsa täytteeksi, joten he päättivät kierrättää nautinnon sillä tavalla, että nuo pienet tytöt tarjoiltiin kiimassaan pyllisteleville maahantunkeutujille... noin se meni. Ei mulla muuta.

    • skoomanninkoktaili

      Sehän on sama kuvio kuin miesten maailmassa, että impotentit kenraalit laittavat nuoret viriilit miehet kuolemaan jatkosodassa. Ihan vaan katkeruuttaan ja piruuttaan. Kun pitää se jollekulle kostaa kun elämä meni ohi ja katkeruus jäi. Kun siinä katkeruuden sokeudessa ei osaa oikein ketään eikä mitään enää kunnioittaa.

    • mionisterinkoktail

      Oliko tämä asia nyt niin, että pitää netistä katsoa umpimähkään kempeleläisten opettajien nimiä vai oliko niitä vastuullisia muutenkin kuin umpimähkään valittuina.

      • Ovathan_nämä

        kempeleläiset opettajat sentään ansioituneet nuorten tyttöjen parittamisessa.


    • hulluutta

      Siis hulluja kirjottelijoita siellä Kempeleessä, toivottavasti joku tutkii näitä juttuja. Munaavat koko Kempeleen maineen, kiesus että on sairasta kirjoittelua. Saatteko tosiaan jotaki kiksejä näistä niin ko joku jo kyselikin.
      Siitä puhe mistä puute.
      Voi sitä tyttöparkaa jonka kustannuksella siellä harrastetaan tällaista, vaikka oma tyydytystä tällaisella kirjottelulla vain on.

      • Kukkis2

        Eräänlainen kukkahattuajatusmalli tuokin. Eihän se oo kiva, kun realistinen totuus esitetään kaärkevässä muodossa. Hyssyn hyssyn vaan....


    • joonkumma

      Missä lie opettajienkin terve järki?Heti kun Suomeen alkoi valua nuoria miehiä,tiesi se ei ole hyvä asia. Naiset puuttuivat.Vanhaa asiaa vatuloin:Naiset,lapset ja vanhukset siirrettiin Suomessa länsilaidoille kun Neuvostoliitto hyökkäsi maahamme. Nuoret miehet olivat rintamalla ja moni sinne jäi.Suomi sai pitää itsenäisyytensä.
      Miksi tuolla Syyriassa ne maat eivät voi sopia jotenkin tuon sodan lopettamisesta.Taitaa olla vaan niin levotonta väkeä,että aina pitää TAPELLA . MIEHET OVAT SIELLÄ NÄKÖJÄÄN HEIKOMPIA KUIN NAISET,PAKOON KUIN JÄNIKSET.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      499
      5123
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      237
      2052
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      57
      1372
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      88
      1281
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      999
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      972
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      73
      955
    Aihe