Yksinäinen yliopistossa

sciurus

Tässä seuraa avautuminen. Olisi ihanaa jos jaksaisitte vähän silmäillä ja antaa neuvoa.

Alotin yliopiston syksyllä ja ryhmäytymistä oli tietty tosi paljon, tuntu että sain paljon kavereita ja kaikki oli tosi mukavia.

Nyt oon huomannut olevani siellä hyvin yksinäinen. Kukaan ei tule viereeni istumaan kun vasta silloin, kun muut paikat ovat täynnä. Saan tietää toisten suunnittelemista lukupiiri esseistä silloin, kun huomaavat että ryhmässä onkin pakko olla neljä henkeä ja olen ainoana jäljellä. Ryhmästämme jotkut eivät moikkaa edes silloin kun odotamme yhteisen tunnin alkamista.

On niin kamalan yksinäinen olo että itkettää. Lukiossa oli paljon kavereita ja nyt tuntuu etten edes kuulu joukkoon, vaikka juttelen kaikille ihan normaalisti ja muuta. En ymmärrä mikä minussa on vikana, ellei miestissejä lasketa. Mutta ei kai muut ole voinut huomata niitä, koska käytän aina paksua toppatakkia joka peittää ne hyvin alleen?

2

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toppatakki_paljasti

      Totta kai me - sinun kurssitoverisi - arvasimme, mitä yritit peitellä, kun jo elokuussa kuljit paksussa toppatakissa. Tietysti olemme parhaamme mukaan vältelleet sinua ja kumpareitasi ja seuraasi. Nyt siis tiedät, mistä yksinäisyytesi johtuu: miestisseistäsi, kuten arvelitkin. Kokeilisit liikuntaa ja laihduttamista sen sijaan, että istut levenevällä takapuolellasi ja kirjoitat noita viestejäsi tänne palstalle.

    • Yksinäisyys on tämän maan pirun riivaamien yliopistojen vitsaus. Kaikkia opiskelijoita se ei suinkaan kosketa, mutta aina on joku, joka ei sovi joukkoon.

      Yksinäisyyteen on monia syitä, mutta yleensä henkilöä ei haluta joukkoon hänen erilaisuutensa vuoksi. Luonnollisesti erilaisetkaan eivät halua viettää aikaansa ihan keiden kanssa tahansa. Tästä syystä he saattavat valita olla mieluummin yksin kuin seurassa, jossa eivät oikeasti halua olla.

      Esimerkiksi toppatakkimies ei välttämättä viihdy paljon urheilevien ja muuten liikuvien seurassa. Sinänsä toppatakkimiehessä tai liikkujissa ei ole vikaa, mutta toppatakissa tulee sietämättömän kuuma, jos se päällään liikkuu lämpimällä kelillä taikka sisätiloissa. Näiden ryhmien intressit eivät siis käy yksiin.

      Onko niitä ystäviä pakko löytää yliopistolta? Esimerkiksi lähes minkä tahansa Alkon kulmilla viettää aikaansa lauma toppatakkimiehiä, jotka ovat aina valmiita pieneen jutusteluun, varsinkin jos heille tarjoaa mainitun myymälän tuotteita avokätisesti.

      Syrjäseutujen yliopistoissa ollaan ymmärrettävistä syistä varauksellisempia toiseutta kohtaan. Paradoksaalisesti niissä kuitenkin suhtaudutaan suopeammin sukurutsaan ja eläimiin sekaantumiseen kuin suurempien kaupunkien yliopistoissa. Suuremmissa kaupungeissa ollaan suvaitsevampia, mistä kaiken maailman dosenttien lukumäärä on todisteena.

      Jos aloittajan ongelma tosiaankin johtuu joko toppatakista taikka sen alla paitaa nostavista rinnoista, voi tilannetta yrittää korjata hyvin istuvilla rintaliiveillä. Tässä tapauksessa ainakaan push-uppeja ei voine suositella.

      Jos pelkillä rintaliiveillä ei seuraa löydy, voit vähitellen lisätä muitakin niihin liittyviä asusteita kuten korsetin ja pikkuhousut. Syrjäseutujen yliopistojen suhtautumisesta en osaa sanoa, mutta suurempien kaupunkien opistoissa ristiinpukeutuminen on varsin yleistä. Aalto-yliopistossa siihen jopa kannustetaan antamalla muutama ylimääräinen opintopiste viestintätaitoihin liittyen.

      Voin vakuuttaa, oli alasi mikä tahansa, kun vedät leningin päällesi, saat seuraa enemmän kuin olisit ikinä toivonut taikka halunnut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1855
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1457
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1262
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1257
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1145
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      196
      1035
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      963
    8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      201
      916
    9. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      44
      904
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      838
    Aihe