Syy miksi tansseihin ei tule uusia miehiä !!

Veli1

Veljeni 33 v. erosi, alkoi sitten käymään ravintoloissa. Teki profiilin seuranhakupals-
talle. Tavatessamme valitteli ravintoloiden viinanhuuruisia ihmisiä ja treffipalstojen
epärehellesiä profiileja. Pyysin häntä mukaani Vantaan hotelliin ( oli talvi ) tiistai illaksi tapaamaan tansseissa käyviä, iloisia, aitoja, alkoholittomia naisia ! Perillä näytin hänelle naiset jotka olivat mielestäni ystävällisimpiä ja mukavimpia . Hae noita, he ovat tosi kivoja ja pääset alkuun tässä tanssitouhussa. Veli teki työtä käskettyä. Ensimmäinen nainen oli sanonut - miksi tulet tänne kun et osaa tanssia. Mene tanssikurssille, niitähän on joka paikassa ! Veli palasi baariin ja kertoi terveiset. Pyysin häntä hakemaan erästä toista, joka sitten jätti veljeni lattialle ensimmäisen kappaleen jälkeen !?? Nyt tietysti lukijat alkavat paasaamaan, että niin, miksei mennyt ensi tanssikurssille. Veljeni oli ollut jo tanssikursseilla n. 2 kk. !! Mutta tietysti aloittelijana jännitti, eikä vienti ollut tarpeeksi sulavaa. Hän lähti vihaisena pois ja sanoi että ravintolassa ei kukaan ole
käyttäytynyt niin ilkeästi. Jos käytöksenne, arvon naiset, ovat tätä luokkaa-
älkää ruikuttako miesten vähyyttä lavoilla. Sitä saatte mitä tilaatte !

37

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hauskaaeikuvakavaa

      Tuo on totta ja tuollaista tapahtuu jatkuvasti. Minun kaverini sanoi pysyvänsä poissa tanssipaikoilla koska jos haluaa mitata taitoaan niin menee urheilemaan ja jos haluaa pitää hauskaa niin menee baariin.
      Niin niin, kaikki tavallaan, ja siksi juuri suurin osa miehistä menee muualle. Ja kuulemma maratonilla kukaan ei tule valittamaan harjoittelun vähyydestä.

    • Vain_Elämäää

      Vaikeeta on. Naisia on lavoilla pilvin pimein, mutta kaikki ole niin vaativia tai osaavia. Tässä voisi syyttää myös sinua, miksi pyysit hakemaan niitä taitavia naisia joiden vaatimustaso on noin korkea?? Tanssi ei tosiaankaan ole kaikkien juttu, mutta jos tanssiminen oikeesti kiinnostaa niin kyllä lavoilta ajan kanssa löytää mukavia haettavia. Eronneen jos jonkun pitäisi ymmärtää, että ei heti ekalla kerralla asiat onnistu eikä erehdyksiltä voi välttyä. Kärsivällisyys palkitaan. Kaikki heti mulle tänne nyt tuntuu olevan ajan trendi, se ei valitettavasti toimi varsinkaan tuolla tanssimaailmassa.

      • eiköenääkannatalähteä

        Aloittajan veljellähän oli ihan toinen aloitus, toinen näytti mielestään ystävällisimmät ja mukavimmat jotka olivat kuitenkin ihan muuta. Millaisia palautteita olisivat antaneet ne tylymmät...
        Ja mistä ihmeestä aloitteleva voi tietää kuka mitäkin on, kynnys vain nousee kun pitäisi jo tuntea etukäteen kunkin tavat ja taidot.


      • Kärsivällisyyttä

        Ei voi tietääkään, mutta kärsivällisyys palkitaan. Tuossa kirjoitettiin että erehdyksiä sattuu eli ei voi heti onnistua löytämään niitä mukavia naisia jotka eivät ole niin vaativia. Et voi saada kaikkea sulle heti nyt..


    • komppaan

      Komppaan 100%. Naiset edellyttävät että mies osaa viedä hienoja kuvioita ja on muutenkin kaikin puolin täydellinen. Sen sijaan naisen tanssitaito ja kyky seurata sivuutetaan täysin. Naistentunnilla tapahtuva kiitoshaku on katoavaa kansanperinnettä.

    • hfshtdgd

      Hävetkää naiset!

    • otaminutsyliin

      Miehet kaipaavat läheisyyttä ja lämpöä (eronneet eniten). Tansseissa tämä onnistuu. Tästä lähtee se kipinä tanssiharrastukseen.

      • ghdhbhbgf

        Tansseissa olen itsekin ajatellut tuon läheisyyskaipuun taltuttaa. Turha sitä on mitään vakituista riesaa itselleen enää ottaa.


    • Suosittutanssimies

      En osaa montaakaan kuviota, mutta olen suosittu naisten keskuudessa. Voin kertoa, että kyse ei ole kuvioden lukumäärästä vaan miten ne kuviot vie. Erityisesti siitä, osaako tulkita musiikkia.

    • ÄinäänMiäs

      Pula-aikana pillukin on kortilla jos pitää Åke Blomqvistin tanssikouluun lähteä.

    • TanssiMiehelleTanssiDaam

      Itse en ymmärrä että miksei tanssi naiselle voi kelpaa tanssi mies. Jos joskus oon jotakin naista pyytänyt treffeille, niin usein sanoo "Mieheni ei tykkää" ja usein varatut sanoo "Mieheni ei tykkää tanssia". Kyllä tanssi miehen pitäis paremmin kelpaa, kun joku baareissa käyvä kaljamaha äijä!!!!

    • Pavilla

      Onko veljesi sattumalta ollut Pavilla? Olen pari kertaa huomannut siellä yhden miehen, jolla ei oo yhtään rytmi tajuu ja välillä seisoskelee keskellä tanssilattiaa toisten tanssijoiden tiellä.

      • gfdsgrsgs

        Yhtälailla niitä on rytmitajuttomia naisiakin. Yhtään en ole vielä kesken kaiken riviin palauttanut.


      • Pavilla

        Mutta kun se mies seisoskelee keskellä lattiaa katselemassa, vaikkei ole edes tanssimassa. Meinasin kerran vauhdilla Polkkaa mennessäni törmää siihen ja jouduin tekee äkkijarrutuksen, kun rytmitajuton vaan seisoskeli keskellä tanssijoiden tiellä. Olis pitänyt törmää vaan että mitäs menee keskelle tietä seisoskelee, vaikka voi seistä mielummin reunoilla.


    • aikasemminoispitänny

      Minkä ihmeen takia veljesi alkoi käydä ravintoloissa vasta 33 vuotiaana?

      • alkotonn

        Aloittaja kirjoitti että hän veli erosi tuolloin. Kunnos isä tai perheellinen ei kapakoissa notku muuta kuin pikkujouluna.


      • olisiolluthauskempaakin

        Veljenkin esimerkki osoittaa, että olisi pitänyt hänenkin irrotella hieman enemmän esimerkiksi ravintoloissa. Näin menetellen hän olisi joutunut ehkä vasta 44 vuotiaana ostamaan ravintolareissuilta säästyneillä rahoillaan ennätysajassa maksamansa autonsa ja talonsa sekä kesämökkinsä vaimoltaan takaisin. Hieman ihmettelen, kuinka eron takia pahasti velkaantuneella veljellä nyt on varoja käydä ravintoloissa irrottelemassa. Raskas erovelkataakka näkyy ehkä päälle päin, mikä selittää jonkin verran veljen huonoja flakseja ravintolatansseissakin.


    • tyttötylyoli

      Kyllä lavoillekin pitää ottaa puolen pullon kumara niin silloin ei haittaa jääkö lattialle vai pääseekö sänkypolkkaan.
      Huomenna ei muistella :-)
      Vesiselvänä pakit jää mieleen ikuisiksi ajoiksi.

    • 4321567890

      Tanssi on yhteispeliä .Kun huomautetaan tanssitaidottomuudesta on yhteiset eväät siltäosin syöty. Daamin voi jättää siihen parketille seuraavalle miehelle valmiiksi.

    • ÄinäänMiäs

      Ei kaikki miehet ole peräkammarinpoikia, joita valtakunnan harvat jäljellä olevat tanssilatopahaset tursuavat.

    • Tanssi on harrastus. Joidenkin mielestä siinä pitää osoittaa taitoa ja osaamista. Ihmiset, jotka jakavat saman harrastuksen, kunnioittavat niitä, jotka ovat lajissa taitavia.

      En minäkään menisi juuri säännöt oppineena vaatimaan ihastumista taikka kunnioitusta shakki- taikka nyrkkeilymestareilta.

      Naisilla oli tietty odotustaso, johon aloittajan veli ei ylennyt. Maailma on kova. Tanssivat naiset, sen enempää kuin miehetkään, eivät ole mitään maailman yksinäisten kusitolppia.

      Opettele laji, sen seremoniat, kuviot, koodit ja salaisuudet. Tämä on ainoa keino saada kunnioitusta harrastajien parissa. Oli laji mikä tahansa.

      • putipuhdasta

        Veli oikaise vähän. Jätä tanssi sikseenvaikka kivaa olisikin .Tallinnan tytöt on lämmittämässä saunaa.


    • ÄinäänMiäs

      "Veljeni oli ollut tanssikurssilla jo 2 kk" oli avauksen parasta antia.

    • ÄinäänMiäs

      Ei tuo vielä mitään, saanko kertoa teille surullisen tarinan veljestäni Niilosta nimittäin.

      • Niilopaneeparastaan

    • tanssinatsit

      Tanssikurssit ovat tehneet naisista tanssi-natseja. Vain oikeaoppinen arjalainen puoluetanssikuri kelpaa. Yksi väärä askel, niin olet hylkiö!

      • Eturivinnaisetnatseja

    • veli1

      Jos mies ei hirveän hyvin osaakaan tanssia, petraantuu tanssitaito kuitenkin joka ilta. Kaksi kappaletta kestää yhteensä n. 6 minuuttia. Sen ajan pitäisi normaalin ihmisen kestää tanssilattialla. Oli mies tai nainen !
      Ehkä näillä pissiksillä on muu elämä niin ala-arvoista että sen tuoma käytös näkyy
      joka paikassa. Sen edestään löytää, minkä taakseen jättää !!
      Näiden kahden naisen kohdalla tein päätöksen että en koskaan enää tanssi heidän kanssaan.

    • Rt32J6L

      Ihan oikein. Pissis käytöksellä häviää naiselta useampi kuin yksi hakija.
      Yhtä hakijaa loukataan mutta tilanteen näkee varmasti useampikin mies. Ja osa heistä alkaa vältellä kyseisiä " leidejä".
      Tanssikurssilla opitaan askeleet, mutta vasta TANSSEISSA OPITAAN TANSSIMAAN!
      Koittakaa naiset tämä nyt ymmärtää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • koekanaparketilla

        "Tanssikurssilla opitaan askeleet, mutta vasta TANSSEISSA OPITAAN TANSSIMAAN!
        Koittakaa naiset tämä nyt ymmärtää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

        - Naiset voi kyllä tän ymmärtää muttei ne miehet, joiden pitäisi siellä tansseissa
        tanssia eikä miestentunnilla istua tai pidellä niitä seiniä pystyssä.
        Kun heillä ei ole tarpeeksi tanssitaitoa niin silloin jää moni kipale tanssimatta
        vaikkakin pitäisi olla parketilla ja harjoitella niitä uusia askeleita tai mennä foksilla. - Naistentunnilla nämä herrat kyllä joutuu parketille osaavat tai eivät :)
        https://www.youtube.com/watch?v=mCs0E_i5E4o
        https://www.youtube.com/watch?v=B0WjvrUe30s
        https://www.youtube.com/watch?v=woiNobVJ3cA
        - Nämä nyt kotiläksynä niin eiköhän näillä pärjää alkuun :)))


    • turhajätkä

      No joo. Itse aikanaan lopetin tanssipaikoilla käymisen kun vaatimustaso alkoi olla sellainen että kaikkiin tanssilajeihin piti hakea kursseilta koko ajan lisää ja erikoisempia koukeroita. Koska tanssiminen ei ollut ainoa harrastus enkä ehtinyt panostaa siihen riittävästi niin totesin että aikansa kutakin. Aikanaan lavatanssit olivat jonkinlainen ajanviete jos ei viitsinyt baareissakaan aina ravata. Nykyään se on urheiluvalmentautumista erilaisilla kursseilla ja tanssileireillä. Myös paikkojen "kantaväki" on melkoisen kriittistä toisten tanssitaidon ja tyylin osalta. Ja ovat nuo sisäpiirit olleet aina aika ahtaita ja sisäänpäinlämpiäviä.

    • ÄinäänMiäs

      Nimimerkki turhajätkä on jyvällä.

      Näin se menee.

    • zzeb

      Aloittajan veljen tapaus on erittäin valitettava mutta ei ollenkaan niin harvinainen nykytansseissa. Voisipa melkein sanoa, että urheilutanssijat pilaavat vähitellen itseltään koko homman, tarkoitushan on pitää hauskaa, eikä laskea tahteja tai tutkia askelten pituuksia. Tämä turha kriittisyys johtaa siihen, että lavoille ei enää tule uusia tanssijoita muuten kuin jonkin urheiluopiston kautta, urheilutanssijat harmittavat lavojenpitäjiä jo nyt vedenjuonnillaan ja eväiden syönnillä eikä lipputuloilla makseta kuin bändi just ja just.
      Uusia bändejä tulee aina harvemmin eli ukkoutuvat pumput jatkavat ikuista peessamemuutsoaan monttuun asti, tanssilajit kaventuvat muutamaan nopeatempoiseen joilla syke nousee. Sykehän se on se tanssin mitta nykyään, feissarin tanssiporukoissa hehkutetaan ei tunnelmaa, ei bändiä, ei kavaljeereja vaan omaa sykettä jota seurataan rannemittarista koko ajan!
      Ainoat jotka nauttivat tanssien tunnelmasta ovat jo vanhenevat parit, joille kiireetön tanssiminen tuo muistoja omilta seurusteluajoilta jolloin vielä tanssittiin ihmisen eikä treenatun robotin kanssa.

      • Herra52

        Loistava kommentti.

        Näinhän se juuri on.
        Tiedän, koska olen käynyt lavoilla herättämässä paheksuntaa.


      • tekniikkahuomio

        Eihän sillä perusteella voida todeta, että se toinen pari ei nauti kiireettömästä tanssista, kun sinulla pitää samaan aikaan oman parisi kanssa aikamoista kiirettä: kysymyshän on vain siitä, että toisella parilla on tekniikka kohdallaan ja he voivat hyvinkin nauttia täysin kiireettömästä tanssista, vaikka sinä et.


    • Yksmonista

      Itse aloitin tanssimisen 20 vuotta sitten ekas tanssikurssia ja sitten tanssimaan. No ekalla kerralla kaksi pari tanssin, onneksi tuttu joka tunsi pari vanhempaa naista. Jännitys oli kova. Tansseja tuli jokunen kesällä. En paljoa hakenut.

      Kursseilla jatkoin ja tansseissa kanssa. Löytyi elämä kumppaneita.

      Viimisen 10 vuotta en ole paljoa käynyt noin 4-6 kertaa vuodessa. Viimiset vuodet vain seuralaisen kanssa.

      Tanssikursilla tulee käytyä ja nekin käyn opistojen joissa tunnelma parempi kun ei ole pingotusta.

      En vitsi lähtee noita itseään täynnä olevia naisia tanssittaan. Kun heti kitinä alkaa ja pitäs olla Jorma Uotila tasoa ;)

      Saavat istua sie rivissä ihan vapaasti ja valittaa ettei ole miehiä.

      Tsemppiä miehille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1865
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1457
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1267
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1262
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1155
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      198
      1040
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      973
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      44
      924
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      201
      916
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      838
    Aihe