Mansea Beach hotelli

Empulaa

Olemme ystäväni kanssa lähdössä ensimmistä kertaa Gambiaan Helmikuussa. Hotelliksi valitsimme Senegambia alueella sijaitsevan Mansea beach hotellin. Luin Tjäreborgin sivuilta,että hotellia oltaisiin kunnostettu parin viime vuoden aikana. Olisi mukava kuulla kokemuksia hotellista ja tietty myös vinkkejä,mitä ensikertalaisten kannattaisi maassa nähdä ja kokea. :)

13

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • duiddu

      Mätulin eilen 2vkon lomalta,majapakkani oli BAKOTU HOTEL ja tykkäsin älyttömästi,aamupalan vedin hotellistani 50m päässä olevassa KOMBO BEACH HOTELLISSA,upea monipuolinen aamupala 250d eli nelisen euroa.

    • susijukkanen

      Käyn useimmiten aamiaisella Kololissa Abrahmanin luona pienessä katukahvilassa. Nopea ja hyvä palvelu, hinta 15D

    • susijukkanen

      paras chiken n chips löytyy Kololista Big Tree Restaurant. Omistaja Emma Manga on muutoinkin oiva emäntä.

    • tulinjuuri

      Huoneet nykyjään hyviä, uusittuja, f siipi mölyisä kun käytäviltä kuuluu kaikki puhe huoneisiin, henkilökunnan sosiaalitila keskellä. Vaatikaa toinen rakennus. Aamiainen hyvin vaatimaton ja todellisuudessa tarjolla vain kello 8 , allas siisti, talvella melko kylmää.
      Hotellilta tosi hyvät etäisyydet kävellen rannalle ja Senegambiaan, supermarkettiin , ei häiriökäyttäytymistä paljonkaan. Edessä taksi mies Jusuf kunnon auto siisti iso vihreä saksalainen , halpa lähelle mutta pitemmälle haluaa suositus taksat, oltiin kuusituntia porukalla etelän rannoilla , halusi rosvo noin 30€ , avojeeppi rasta taksi vie noin kympillä. .Hotellin edessä pikku majatalo jota pitää vanha valkoinen homo mutta kokki tekee hyvät pöperöt ja eritoten peruna muusia saa reilusti ja on hyvää jos lapsilla nälkä, kokeilkaa aasialaista kanaa. Omistaja on vanha pullero ei häiritse ketään.
      Olin viimeksi viisi vuotta sitten ja häiriökäyttäytyminen ja huume veikot olennaisesti vähentyneet, yhtä häiritsijää koitin motata ja yksi tajusi kolmannesta handusta alimpiin kylkiluihin että haluan olla yksin. Turistit on itse opettanut, tuleehan koirakin nukkumaan sänkyyn ja syömään pöydästä jos opettaa siihin. Mitään kymmenen vuotta sitten ollutta mellakkaa ei ainakaan MANSEASSA JA SENEGAMBIASSA enään ollut. Manseassa jos vuokraa huoneen pitemmäksi aikaa niin 20 e päivä. Lapsille isot nurmet juosta ja yleensäkit lapset pitäisi pitää pois muiden asiakkaiden silmistä .Niinkuin samoin rasta prostituidut. Hotellilla on tiukka ulkopuolisten kirjaaminen ja liikkuminen vain vierailija kortilla rinnassa eli rastoja kämpille raastavat lihavat seksituristit ja paikallisia lapsia altaalle kusemaan ja maksavia asiakkaita häiritsemään tuovia sosiaali tanttoja ei pahemmin näkynyt. Jokunen pitempiaikainen musta valkopari oli. Baarissa sanokaa HETI että maksatte vain kuittaamanne juomat niin säästyy rahaa. Jotkut söi , ei kiinnostanut , homon baarissa sai puoleen hintaan parempaa mättöä ja voi katsella taapertajia hiekkatiellä. hotellin johtaja on vanha herrasmies ja jos ja kun jotain valitettavaa on niin kohteliaasti vain puhumaan hänelle, hän kyllä laittaa aamulla käytävässä huutavat työntekijät ja hidastelevat aamiaisen tekijät ainakin vähäksi aikaa ojennukseen , uhatkaa netillä, siis kohteliaasti. Afrikassa lähes joka maassa mustat mölöttää lujaan aamusin ja käytävillä.

      • kommentoi

        Parivuotta sitten henkilökunta tappoi sylkevän kobran hotellin piha nurmikolle, alle parimetrisen.


      • lapsetonaitoja

        Lapset ei ole riesa hotelleissa. Säälittävät kaljaa kittaavat,itseään fiksuina pitävät plösömahasuomijuoppomiehet ovat. Nähty seitsemän kertaa.


      • Juopotkin

        Juopotkin on aitoja ja yleensä hiljaisempia kuin lapset joita vielä vanhemmat kiihottavat häiritsemään muiden ihmisten lähellä mahdollisimman paljon.
        Tykkään nukkua uima altaalla ja harvoin juopot on herättänyt tai häirinnyt .Lapset ja niiden vanhemmat yleensä mellastaa .Lasten pitää saada purkaa energiaa ja harrastaa ja pelata mutta laiskat vanhemmat ei aina välitä aktivoida lapsiaan ja
        pihamaa helvetti on valmis. juopot naiset kanssa luulevat voivansa tehdä mitä vaan, kerrankin yksi haaska toi kovaäänisensä altaalle musiikkinsa uljettamista varten, siinä sitten koko allas kuunteli siiderin suosikki listaa.


    • Empulaa

      Kiitos vastauksista :)

    • Mansea

      Vietimme joulun Manseassa. Ihana henkilökunta, siisti hotelli ja aamiainen ok tasoa klo 7.30-10.30 tarjolla. Jatkossakin tarvittaessa valitsemme tämän hotellin. Lapset olivat myös tervetulleita hotelliin. Hotellin edessä on paikallisia virallisia oppaita. Olimme retkillä Adbou nimisen oppaan kanssa , jota suosittelen lämpimästi. Aivan ihana ihminen ja joka piti huolen meistä joka tilanteessa. Halvemmat retket kuin Tjäreborgilla ja saa itsekseen rauhassa kierrellä. Hänellä on valmiina lista hinnat retkistä :)

      • Empulaa

        Kiitos vastauksesta :)


      • aamiainentuota

        Munakokkelia, vaaleita papuja, paistettua makkaraa, ihan ok , joka päivä , yleensä
        jokin kokoajan loppu.(joskus kaikki). Pika kahvi usein loppu, Ei puuroa. Joskus lättyjä muttei ikinä kaikille. Juustoa mutta yleensä loppu. Vesimelonia usein loppu. Leipää aina.Voita aina. Tuoremehua yleensä jonkin verran aina ison pöntön pohjalla. Varttia vailla ja yli kahdeksan parhaat mahdollisuudet saada apetta.
        PASKAPUHETTA 7,30-10,30 VÄLILLÄ SAADA PERUS AAMIAINENEN.
        RUOKAPÖYTIIN VOI TIETENKIN MENNÄ ISTUMAAN.
        Vinkki, omat leikkeet ja juustot jukurtit huoneen jääkaappiin ja sieltä aamiaispöytään.


      • Mnmmmmmm

        Jos aamiaiselle ei mene kiireellä niin voi odotella että pöytään tulee lisää tarjottavaa. Ei voi odottaa luksuspalvelua koska kuitenkin ollaan Afrikan maalla ja hotelli ei viiden tähden. :)


      • Jaaah

        Kaksi kuukautta nyt Ugandassa ja lähes kaikki pelaa.Turha höpöttää jostain afrikasta. Muuten mansean omistaa Nigerian sijoittajat, G saa 22 prossaa korkoa paikallisessa rahassa kovalle valuutalle, Barc melko turvallinen jos raha pääpankista. MUTTA hyvä mesta, parempi kuin moni muu kalliimpi, PALJON PAREMPI.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe