4smilelle osoitan

Kestääkörakkaus

Hei 4smile pitkästä,pitkästä aikaa.Voin sanoa että silloin joskus kun olen ottanut sinulta tätä kautta tulkintaa niin on pitänyt paikkansa.Nyt pyytäisinkin jos saisin sinulta tähän hetkeen tulkintaa niin talous kuin rakkauden suhteen.Rakkaus on mutta onko kaikki ok?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Noh..,
      Joku juttu tässä on sen suhteen, miten pidät ittees kasassa ja tässä esiintyy nyt joku nainen (petollinen) En tiä onko kuviteltu vai oikea, mutta esiintyy ristiverisenä ja että jotenkin tää tois sulle mukaan epäonnistumisen tunteita ja ehkä luottamuspulaakin, vaalean aikuisen miehen suhteen. Nyt, tässä kannattaa pitäytyä vain faktoissa, ei kuvitelmissa. Olkoonkin, vaikka sun on aika vaikea uskoa mokomaa todeksi/hyväksyä, koska kumminkin välität aika paljon tästä miehestä. Toisaalta vipellät pää pilvissä, vailla huolen häivää, mutta taas toisaalta peräät oikeuksiesi perään. Tähän tuli nyt joku rahasopimusjuttu - saat tietää jostain tällaisesta ja sitäkös sitten alat päässäsi pähkäillä.
      Vaalea aikuinen nainen TAI kypsään ikään ehtinyt henkilö, voi olla äiti, opettaja tms. Kuitenkin hän on jo aika paljon taaplannut täällä ja nähnyt kaikenlaista. Tässä nyt sitten, kun pöly laskeutuu - istahdat kannon nokallesi ja alat soittelemaan soitintasi - katse kuuhun luotuna, ollenkaan tajuamatta, että kun jäät ajatuksiisi, vaara saattaa piillä lähempänä kun uskotkaan. Keskellä seesteisempää aikaasi, saatat huomata joutuvasi puolustelemaan/kilpailutilanteeseen onnesi takia.
      Sinä kyllä pitelet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi, vaikket silti ihan tyytyväinen tilanteeseesi olisikaan. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuuma nimittäin, sinulle koittaa uusi mahdollisuus - liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään. Tilanne eittämättä on eläväisen sorttinen, mutta itse sinulla on harmoninen olo ja olet sinut itsesi kanssa, mtta kyllä tässä mahdollinen selkäänpuukotuskin on mahdollinen.
      Ehkä jossain aineellisessa asiassa, sulle ei ihan kaikkea oo kerrottu ja haalit huolia enemmän kun jaksat kantaa. Tästä voi koitua iso muutoskin ja stressaannut moisen takia. Tää liittyy johonkin vanhaan asiaan ja tän tiimoilta korviisi kantautuu maailmalta jotain infoo.
      Ristiverinen aikuinen mies ja se, että kaikelle on aikansa - kohtalonpyörä raksuttaa omaa aikaansa kaikelle. Nyt tuli työn kortti ja tulevaisuuden suunnitelmien luomisen kortti. Sun pitää osata tehä joku ratkaisu tässä nyt, vaikka suutut ku kotalappalainen, ku joku viesti tulee.
      Vaaleahko nainen ja menestystä, mutta myös valintoja ja sitä, että nyt pitää pitää jalat maassa, vaikka välillä susta tuntuu ettet siihen kykene. Sydämen asiat ahistaa sua liikaa
      Koti oikeinpäin - uusi toiveikas aika ja ties mitä ehdotuksia ja myös muutosten tuuletkin puhaltelevat ja joku täysin puskista tuleva tieto.
      Joko johtavassa asemassa oleva henkilö, tai sitten henkilö jolla on tekemisiisi suuri valta. Luottamus alkaa palailla pätkittäin ja iso keltanen mollukka taivaallaan, luo lämpöään. Tämän keskelle tulee joku paljastus ja se on sitten sillä taputeltu. Sulta kysytään kaikki tahdonvoima/terävänäköisyys ja ne ottavatkin sinut täysin hallintaansa. Voimia tarvitaan ja paljon. Kyeessä vaalea aikuinen mies, ehkä jopa sielunkumppanisi. En tiä, kyllä sit tosiaan kohtaa vaikeuksia tämä juttu :( Toivottavasti olen täysin hakoteillä nyt tässä..
      Eri paikkakunnalta jotain, joka aiheuttaa aikalailla liikehdintää, mutta sitten tulee jokin tieto, joka tuo sinulle onnistumista/menestystä ja tää tulee sulle niin, ettet tän tuloon voi ite mitenkään vaikuttaa. Joko sulle esitetään kutsu johonkin sos. tapahtumaan, tai sitten tieto yllättää sut täysin! Kuitenkin, sulla on tän tultua, kaikki syy iloon ja juhlaan ja joudut pistämään arvosi uusiks, ettetkö ole voittaja tässä ja onnistu kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe