4smilelle osoitan

Kestääkörakkaus

Hei 4smile pitkästä,pitkästä aikaa.Voin sanoa että silloin joskus kun olen ottanut sinulta tätä kautta tulkintaa niin on pitänyt paikkansa.Nyt pyytäisinkin jos saisin sinulta tähän hetkeen tulkintaa niin talous kuin rakkauden suhteen.Rakkaus on mutta onko kaikki ok?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Noh..,
   Joku juttu tässä on sen suhteen, miten pidät ittees kasassa ja tässä esiintyy nyt joku nainen (petollinen) En tiä onko kuviteltu vai oikea, mutta esiintyy ristiverisenä ja että jotenkin tää tois sulle mukaan epäonnistumisen tunteita ja ehkä luottamuspulaakin, vaalean aikuisen miehen suhteen. Nyt, tässä kannattaa pitäytyä vain faktoissa, ei kuvitelmissa. Olkoonkin, vaikka sun on aika vaikea uskoa mokomaa todeksi/hyväksyä, koska kumminkin välität aika paljon tästä miehestä. Toisaalta vipellät pää pilvissä, vailla huolen häivää, mutta taas toisaalta peräät oikeuksiesi perään. Tähän tuli nyt joku rahasopimusjuttu - saat tietää jostain tällaisesta ja sitäkös sitten alat päässäsi pähkäillä.
   Vaalea aikuinen nainen TAI kypsään ikään ehtinyt henkilö, voi olla äiti, opettaja tms. Kuitenkin hän on jo aika paljon taaplannut täällä ja nähnyt kaikenlaista. Tässä nyt sitten, kun pöly laskeutuu - istahdat kannon nokallesi ja alat soittelemaan soitintasi - katse kuuhun luotuna, ollenkaan tajuamatta, että kun jäät ajatuksiisi, vaara saattaa piillä lähempänä kun uskotkaan. Keskellä seesteisempää aikaasi, saatat huomata joutuvasi puolustelemaan/kilpailutilanteeseen onnesi takia.
   Sinä kyllä pitelet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi, vaikket silti ihan tyytyväinen tilanteeseesi olisikaan. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuuma nimittäin, sinulle koittaa uusi mahdollisuus - liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään. Tilanne eittämättä on eläväisen sorttinen, mutta itse sinulla on harmoninen olo ja olet sinut itsesi kanssa, mtta kyllä tässä mahdollinen selkäänpuukotuskin on mahdollinen.
   Ehkä jossain aineellisessa asiassa, sulle ei ihan kaikkea oo kerrottu ja haalit huolia enemmän kun jaksat kantaa. Tästä voi koitua iso muutoskin ja stressaannut moisen takia. Tää liittyy johonkin vanhaan asiaan ja tän tiimoilta korviisi kantautuu maailmalta jotain infoo.
   Ristiverinen aikuinen mies ja se, että kaikelle on aikansa - kohtalonpyörä raksuttaa omaa aikaansa kaikelle. Nyt tuli työn kortti ja tulevaisuuden suunnitelmien luomisen kortti. Sun pitää osata tehä joku ratkaisu tässä nyt, vaikka suutut ku kotalappalainen, ku joku viesti tulee.
   Vaaleahko nainen ja menestystä, mutta myös valintoja ja sitä, että nyt pitää pitää jalat maassa, vaikka välillä susta tuntuu ettet siihen kykene. Sydämen asiat ahistaa sua liikaa
   Koti oikeinpäin - uusi toiveikas aika ja ties mitä ehdotuksia ja myös muutosten tuuletkin puhaltelevat ja joku täysin puskista tuleva tieto.
   Joko johtavassa asemassa oleva henkilö, tai sitten henkilö jolla on tekemisiisi suuri valta. Luottamus alkaa palailla pätkittäin ja iso keltanen mollukka taivaallaan, luo lämpöään. Tämän keskelle tulee joku paljastus ja se on sitten sillä taputeltu. Sulta kysytään kaikki tahdonvoima/terävänäköisyys ja ne ottavatkin sinut täysin hallintaansa. Voimia tarvitaan ja paljon. Kyeessä vaalea aikuinen mies, ehkä jopa sielunkumppanisi. En tiä, kyllä sit tosiaan kohtaa vaikeuksia tämä juttu :( Toivottavasti olen täysin hakoteillä nyt tässä..
   Eri paikkakunnalta jotain, joka aiheuttaa aikalailla liikehdintää, mutta sitten tulee jokin tieto, joka tuo sinulle onnistumista/menestystä ja tää tulee sulle niin, ettet tän tuloon voi ite mitenkään vaikuttaa. Joko sulle esitetään kutsu johonkin sos. tapahtumaan, tai sitten tieto yllättää sut täysin! Kuitenkin, sulla on tän tultua, kaikki syy iloon ja juhlaan ja joudut pistämään arvosi uusiks, ettetkö ole voittaja tässä ja onnistu kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   142
   1851
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1613
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1349
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1286
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   59
   1278
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1151
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   917
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   906
  9. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   903
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   891
  Aihe