Kysymys Exploriukselle

MiksiAnu

Exploriuksen maajohtaja Anu Husu-Peltonen antoi taannoin selvityksen Assen osuudesta Exploriuksen toiminnassa. Koska aihe varmasti kiinnostaa useita Exploriuksen ja Asse kautta kielimatkaa suunnitelevia, haluaisinkin esittää kysymyksen Anulle:
Vakuutit, ettei Explorius omista Assea eikä Asse Exploriusta. Asse on kertomasi mukaan ainoastaan ja vain ostettu tuotemerkki. MIKSI Exploriuksen maajohtajana välität väärää informaatiota?!
On tiedossa, että Asse Finlandin kautta vaihto-oppilaan majoittavilla teetetään sopimus Exploriuksen nimissä. Assea ei ole aikoinaan hyväksytty tuotemerkkirekisteriin, vaikka olette sitä hakeneet. Yritystekisteritietojen mukaan Exploriuksen päätoiminimi on Asse Finland. Tiedot, kuten esim. liikevaihto on täysin sama. Kysymyksessä on siis sama yritys! http://www.finder.fi/Matkailutoimistoja, matkailupalveluja/Explorius/HELSINKI/yhteystiedot/2548754
Eikö maajohtajalla ole tietoa yrityksensä taustoista ja toiminnasta?
Oliko väärän informaation antamiseen eli suoranaiseen valehteluun kenties jokin muu syy..??
Kiitos palstan aktiivisille kirjoittajille, jotka paljastivat totuuden. Sen seurauksenahan poistit valheelliset selityksesi...

15

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuhaatahuuhaata

      Anu ja Expon porukka lupailee paljon, mutta siihen se sitten jääkin. Epärehellistä ja valheellista touhua kaikki tyynni. En ihmettele, että maajohtajan tittelillään ylvästellyt Husu-Peltonen on poistanut nimensä Exploriuksen sivuilta. Sen verran osaa sentään hävetä!
      http://www.explorius.fi/About/Meet-us ..Siinä sitä mallia Expon valheellisesta mainonnasta! Totuuden vaihto-ohjelmien totetuksesta voi hyvin lukea tämän foorumin kirjoituksista.

      • Kuhuh

        Kylmän ja itseään täynnä olevan näköistä porukkaa. Eikä kellään varmaan mitään asiaankuuluvaa koulutustakaan. Kokemusta kaikilla kiusaamisesta ja kaikki osaa varmasti kopioida varoituslappuja ja yrittää uskottavalla äänenpainolla selittää, kuinka kaikki on vaihtarin vika ja syy ja vaihtarin asenne ratkaisee...
        Toivon heidän palavan helvetissä aikanaan.


      • HommaToimiiNäin

        Kiinnostais tietää noista warning lettereistä, että kuinka monta erilaista pohjaa on valmiina....?! Sieltä sitä sitten valitaan tarvittaessa sopivaa varoitusta, ja ei kun kotiin lähettämisen ukaasit vielä päälle..!! Näin onkin taas saatu yhden vaihtarin suu tukkoon ja hyvät valmiudet erottamiselle jos vanhemmat alkavat hankaliksi... Helppoa kuin heinän teko, vai mitä?


      • LäksynsäOppinut

        Ei tarvitse vanhempienkaan alkaa hankaliksi... Riittää, ettei löydy uutta isäntäperhettä, meinasin kirjoittaa sopivaa :D mutta siitähän järjestöt eivät piittaa, onko sopiva vai ei, kunhan joku loukko löytyy...
        Eli warning lettereitä löytyy joka lähtöön ja tarvittaessa vaan joku (ihan mikä vaan) pakotetaan kotiin lähdöllä uhkaillen allekirjoittamaan. Sisällöllä ei ole merkitystä, sehän on vain muodollisuus, joka varmistaa järjestön etua seuraavassa vaiheessa!!
        Epäoikeudenmukaisia varoituksia ei pidä mennä missään tapauksessa allekirjoittamaan!!!!! Yhteyttä vain Danielleen, State Departmentiin ja lakimiehiin!! Pitäkää hyvät ihmiset huoli oikeuksistanne älkääkä antako näiden rahanahneiden hyeenojen polkea ja nöyryyttää lastanne!!!


      • FaktaaVaroitukseksi
        HommaToimiiNäin kirjoitti:

        Kiinnostais tietää noista warning lettereistä, että kuinka monta erilaista pohjaa on valmiina....?! Sieltä sitä sitten valitaan tarvittaessa sopivaa varoitusta, ja ei kun kotiin lähettämisen ukaasit vielä päälle..!! Näin onkin taas saatu yhden vaihtarin suu tukkoon ja hyvät valmiudet erottamiselle jos vanhemmat alkavat hankaliksi... Helppoa kuin heinän teko, vai mitä?

        Ja jos järjestö haluaa nopeasti eroon vaihtarista, niin ei tarvita edes näitä warning lettereitä, sen kun ilmoittavat, ettei vaihtari osoita riittävää kunnioitusta isäntäperehttä tai järjestön henkilökuntaa kohtaan... ja ei kun vaihtari lentokentälle ja kotia kohti! Menepä siinä sitten ilmoittamaan, ettet pidä siitä, että hostisä riehuu kännissä illasta toiseen... Aika nopeasti vedetään se kortti, että olet esittänyt perättömiä syytöksiä ja puhunut epäkunnioittavasti isäntäperheestäsi


    • ExploriusPohjasakkaa

      Anu Husu-Peltoseen ei ole luottamista! Puhuu ja pelaa häikäilemättömästi omaan pussiinsa.
      Mitä Anu hyödyit siitä, että yritit kieroilla oikeussalissakin puolustellessasi STS maajohtajan Mira Silvosen törkeää ja perusteetonta vaihto-oppilaan erottamista?
      Todistit toiminnallasi Exploriuksen olevan samaa järjestöjen pohjasakkaa!!

    • FaktaaFaktaa

      Monissa keskusteluketjuissa tällä foorumilla käsitellään Explorius Assen pöyristyttävää toimintaa. Tässä yksi, johon kannattaa jokaisen Exploriuksen kautta vaihtovuotta suunnittelevan perehtyä:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12905424/explorius-pedofiilit
      Maajohtaja Anuhan on tehnyt kaikkensa saadakseen poistettua nämä kansainväliset uutiset palstalta peitelläkseen totuutta.
      Arvioikaa Exploriuksen riskit!

      • VaihtariksiUSAan

        Nimi asiaan nyt pieni selvennys asse Usa www.asse.com ei enää tee minkäänlaista yhteistyötä Exploriuksen kanssa. Olen itse lähdössä Assen kautta ja selvittänyt asiaa. Tosiaan Exploriuksen aputoiminimi on ASSE Finland, mutta sitähän ei enää kukaan heiltä voi pois ottaa.


      • OnneavaanUSA
        VaihtariksiUSAan kirjoitti:

        Nimi asiaan nyt pieni selvennys asse Usa www.asse.com ei enää tee minkäänlaista yhteistyötä Exploriuksen kanssa. Olen itse lähdössä Assen kautta ja selvittänyt asiaa. Tosiaan Exploriuksen aputoiminimi on ASSE Finland, mutta sitähän ei enää kukaan heiltä voi pois ottaa.

        No kannattaa selvittää jotta ei maine tahraannu. Exploruiksen maine ei huippuisa ole.


    • OletkoAnuYlpeä

      Explorius = Salailua, selittelyä, sensuuria ...ja valheilla höystettynä.
      Sitä on Anun luotsaaman Exploriuksen toiminta!

      • Hommahoitoon

        Valitettavasti samanlaista myös Ruotsin puolella. Joka puolella? En tiedä, mutta juttaja näkyy löytyvän.


    • Hommathoitoon

      "Aika nopeasti vedetään se kortti, että olet esittänyt perättömiä syytöksiä ja puhunut epäkunnioittavasti isäntäperheestäsi " Ja jos ei perheeestä niin Amerikasta tai koulusta tai muusta. Nyt kun olen lukenut näistä kuviosta ymmärrän minka takia tyttäremme vaihto-oppilas joukosta yksi sai pikaisen varoituksen ja lähetettin kotiin. Hän oli ilmoittanut Exploriukselle/CETUSALLE että haluaa keskeyttää vuotensa (en tiedä syytä) mutta ei ehtinyt itse keskeyttämään vaan lähetetttiin kotiin. Syy: oli puhunut pahaa USA:sta. Näin varmistetaan rahatyrityksen tilille.

    • kjbn

      Kysymys Exploriukselle? Kuinka tyhmä täytyy ihmisen olla, että esittää täällä kysymyksiä Exploriukselle!

      • Kaikkijulkivaan

        Ei mielestäni yhtään tyhmää. Exploriushan ei halunnut vastata toimittajankaan kysymyksiin esimerkiksi viimeisimmässä julkisoidussa tapauksessa.
        Tämä on kuitenkin suosittu julkinen palsta. Näkevätpähän kaikki, mitkä kysymykset ovat jääneet vaille vastausta järjestöjen lopettaessa kommunikoinnin, kun rahat on tilillään.


      • TyhmyydenHuipentuma

        Kysymyksiähän nämä huijarit pakenevat monin eri tavoin:
        Keskustelufoorumeilta vaaditaan poistettavaksi toimintaan liittyvät hankalat kommentit ja kysymykset. Järjestöjen omilta sivuilta maajohtajat poistavat ikävät kysymykset samantien ja blokkaavat samalla kyselijätkin. Näin toimii todistetusti ainakin Exploriuksen Anu Husu-Peltonen ja STS:n Mira Silvonen. Molemmat maajohtajat ovat lisäksi peruneet julkisina tilaisuuksina mainostetut info tilaisuutensakin muutamaan kertaan juuri ennen tilaisuuden alkua välttääkseen kysymykset.

        Vain järjestöjen tarjoama propaganda on sallittu.

        Korjaisin kjbn:n kysymyksen paremmin muotoon: "Kuinka tyhmä täytyy ihmisen olla, että lähettää alaikäisen lapsensa maailmalle, luottaen tuntemattomiin huijareihin saamatta vastauksia järjestön toimintaan liittyviin kysymyksiinsä?!"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe