Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Antalyan Lara

monikysyjä

Onko se Laran alue Antalyassa hyvinkin tylsä,kaukana korvessa? Hyvä ranta toisaalta on varmaankin ja ilmeisesti hyvät kulkuyhteydet Antalyaan ja muuallekin? Onko se bussi 800 joka kuljettaa lentokentältä Laran alueelle?

8

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerranOllut

      Ei ole tylsä, riippuu tietysti osin siitäkin, mistä pidät.
      Ranta on (ainakin sillä alueella, missä olimme) jyrkkä, siis tosijyrkkää ja korkeaa kalliota. Rannat on rakennettu kiinteiksi terasseiksi osin veden päälle. Monesti sen jatkona merelle on ponttoneilla olevia osia ja kauempana merellä kelluvia ilmatäytteisiä rakennelmia. Ovat tosi tyylikkäitä. Terasseille pääsee myös hissillä, ajatellen liikuntaesteisiä. Lähistöllä (kaupungilla) on monenlaista toimintaa, on runsaasti hotelleja ja isoja ostoshelvettejeä. Hienoja ravintoloita terasseineen jne. Lentokentälle matka on lyhyt, muutaman kympin maksaa taksilla. Suosittelen! Hotellit hiukan kalliimpia kuin Alanyassa, mutta ovat todella hienoja, tähdistä riippuen tietysti.

      • kerranOllut

        Hotelli oli Bilem High Class. Neljä tähteä. Hesassa oisi 5...


    • Johnu

      Hei.

      Olen ollut 3 kertaa Larassa. Laran rannan hotellithan koostuu suurimmaks osaks luxus hotelleista, joissa on vähintää 4*.
      Ihan riippuu hotellista, että onko korvessa vai ei. Meidän hotelli oli muistaakseni kolmanneksi tai neljänneksi viimeinen siinä Laran rannalla olevista hotellikomplekseista, joten se oli kyllä hiukka korvessa. Laran basaarialueelle oli varmaan jottain 4-5km.
      Ilmeisesti hotellit tekevät yhteistyötä taksien kanssa, joten kannattaa pyytää, että respassa varataan teille taksi ja kysyä hinta valmiiksi. Meillä homma toimi sillain että, respasta soitettiin se taksi ja virkailija kertoi, että minne ollaan menossa ja sopi hinnan etukäteen. Taksi vie sinne minne olitte sopineet ja kuski odottaa samassa paikassa mihin hän teidät jätti. Kyyti maksettiin sillon, kun olimme takaisin hotellilla.
      Taksi Larasta Antalyan vanhan kaupungin liepeille ja 5 tuntia aikaa kierrellä maksoi 50€.
      Laran basaareille meidän hotellista maksoi 15€ ja sai olla niin kauan, kun halusi. Kuskit eivät juuri englantia puhu.


      Ranta oli ehkä parhain missä oon koskaan ollu. Hotellin ranta syveni suhteellisen nopeasti, mutta muuten ranta oli todella mahtava. Rannasta lähtien hiekkaa oli noin 30-40 metriä ja sen jälkeen alkoi meri. :) Huonosti selitetty, mut toivottavasti hoksasit mitä tarkotin. :D
      Kävimme käveleen rantaa pitkin molempiin suuntiin hotelliltamme, ranta oli hiekkarantaa ilman mitään tosi jyrkkää korkeaa kalliota. Tasasta hiekkarantaa, joissa oli hotellien aurinkotuoleja rivissä pitkin ja poikin. Monella hotellilla oli oma iso laituri, jossa oli myös aurinkotuoleja.
      Mainittakoon vielä, että Laran rantahan on monta kilometriä pitkä, niin korkeuserot rannan alkupäässä on hyvin mahdollisia.

      Laran rannan viimeisimpänä oli 7* hotelli ja siellä hiekka oli ihan valkoista. Aivanko olisi kalkkia heitetty sekaan. :) Tällä hotellilla oli myös mahtava scorpionin muotoinen laiturikompleksi, joka näkyi mahtavasti, kun käytiin para seilaamassa.

      Busseja kulki muistaakseni 15 minuutin välein Antalyaan. Tosin jotkut niistä oli niin täynnä, että osa ihmisistä joutui seisomaan käytävällä ja naytti siltä, kuin ois ollu sillit purkissa. Me matkustettiin mielummin taksilla.
      Valitettavasti en osaa sanoa, että mikä bussi kulkee kentältä Laraan.

      Jos mieleen tulee vielä kysymyksiä, niin vastaan mielelläni jos vain osaan. :)

    • monikysyjä1

      Hyvä että löytyi Larassa käyneitä,turha kai kysyäkään onko alueella joitain suomalaisten omistamia baareja/ravintoloita,ei taida olla? Voisiko joku suositella jotain tiettyä yksityista retkimyymälää,ainakin vuoristoretki kiinnostaisi

      • Johnu

        Meillä kun sinne Laran "keskustaan" oli se 4-5km, niin siellä ei juuri tullu käytyä, ku shoppailemassa ja niillä reissuilla ei ravintoloissa käyty, mutta eipä vastaan tullu suomalaisia ravintoloita, saatikka juuri mitään muutakaan ravintolaa.
        Tähän osaa vastata paremmin sellaiset, joiden hotelli on ollut juuri tuon Laran "keskustan" välittömässä läheisyydessä.

        Retkimyymälöistä en valitettavasti osaa sanoa, ku me käytiin vain matkatoimisto Nazarin retkellä Dudenin vesiputouksilla.


    • monikysyjä11

      Hyvä kun ne putoukset tuli esille,katsoin putouksista pienen videon ja innostuin,siellä pitää käydä,samoin Taurus-vuoristossa

    • Johnu

      Dunenin vesiputoukset... Noh olihan ne putoukset hienot, mut rehellisesti sanottuna itselle se paikka oli suuri pettymys. Paikka oli, ku revitty jostaki sikolätistä. Pulloja kellu, sen yhenki ravintolan liepeillä kymmennittäin. Roskia oli joka paikassa. Totta tämäkin on varmasti suureksi osaksi turistien syytä, mutta jos paikkaa mainostetaan nähtävyytenä, niin kyllä sitä pitäisi siivota... en tiedä onko tilanne sitte muuttunu minun käynnin jälkeen, joka oli reilu vuosi sitte. Toivottavasti on muuttunut.
      Käsittääkseni niitä putouksia on sen Dunenin joen varrella useampia, niin en tiiä millä niistä käytiin, mut oletettavasti siellä, minne tehhään eniten retkiä.
      Kävimme Para Sailing pikaliippari veneellä mereltä käsin niillä alimmilla putouksilla, jotka laskee 40 metriä mereen. Ne oli todella upeat putoukset ja sillä retkellä nautti joka hetkestä. Putouksien alla sai jopa pienen kasteen, ku lähelle meni.

    • monikysyjä111

      Ja venäläisiä paljon siellä..tai ei ehkä enää kun suhteet on kiristyneet.Onkohan jollekin Hotel de Paris tuttu lukaali,ei taida olla ihan viiden tähden hotelli..?sopivia päiväretkikohteita ilmeisesti on useitakin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe