Mikä Outotecissä on vikana???

JerkkQQ

Ostin viikko sitten Outotecin osakkeita ja nyt ne on laskenu viikossa yli 5 % !!!!!!! Kaveri ollu siellä pari vuot sit kesäduunis ja sano et hyvä firma. Onko siellä pelkkiä lusmuja töissä vai mistä kiikastaa? Saatana pistää kyllä vihaseksi, parisataa meni sinne tosta vaan. Myin osuuteni pois samantien, vielä kun kerkesi saada jotain takasin! ÄLKÄÄ OSTAKO!

10

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noentiedä

      No älä nyt mitään paria satasta viitsi murehtia, aika monesti kun ostaa melkein mitä tahansa osaketta niin se usein ensin laskee, mutta sitten taas myöhemmin nousee.

      Itselläni ei Outecia ole, mutta jos sitä ostaisin niin en myisi ainakaan pariin vuoteen. Nythän pörssissä on näköjään menossa taas miniromahdus, siellä on sellasia hyviä firmoja kuin esim. Stora Enso ja Cargotec -5% taulussa. Ei ole mitään järkeä koko ajan myydä ja ostaa, sillä tavalla häviää ainakin pitemmällä aikavälillä ihan varmasti.

    • ehehehehehheeee

      "pari viikkoa kesäduunissa" toivottavasti juttusi on pilaa, tai keksittyä sarkasmia.

      Mikä vika Outotecissa? Ei välttämättä mitään. Typeryskin tajuaa, että tuollaisten firmojen menestys vaatii rajun nousukauden ja sitä seuraavan mineraalien hinnannousun, sitä voi tosin joutua odottelemaan 5 - 100 vuotta.

    • EnotelQ

      Outotec on vuosi vuodelta monipuolisempi, esimerkkinä jätevoimalatilausten ja huoltopalveluiden osuuden kasvu, ja vähemmän riippuvainen pelkistä kaivannaisista. Nyt ollaan karsimassa lisää kuluja kovalla kädellä. Muutaman vuoden kuluttua menee lujaa, vaikka raaka-aineiden hinnat eivät nousisikaan huimasti.

    • xszxcdd

      Joo, kun osakkeet nousee niin ei myydä, ja kun hinta tippuu sitten heti myydään. Tällä systeemillä voi sijoittaja menettää miljoonia euroja muutamassa kuukaudessa.

    • samajuttujoo

      Tarkistin kanssa oman salkun ja huomasin että ne mitä olen nyt parissa viikossa ostanut niin ihan jokainen on tippunu 5-7% ..... just kun OP :ltä sanottiin että niilä on nyt joku ihme kampanja että Helsingin pörssin osakkeita ostaessa ei tule kuluja 3 kuukauteen, johtuuko tämä nyt siitä että ne tiesi että jokainen yhtiö mitä ne mainostaa että osta, niin laskee, etteivät kehtaa edes toimeksianto kuluja laskuttaa..... hmmm...en tiedä....pitäiskö myydä kaikki vaan pois ?!

    • JerkkQQ

      Osakkeen arvo on jatkanut tippumistaan tänäänkin, nyt 1,22 %:lla. Tämä voi kuulostaa pieneltä, mutta miettikääpäs hetki että kuinka paljon tuo pieneltä tuntuva määrä on pitkässä juoksussa? Itse lähinnä pelaan sijoituspelejä ISOILLA panoksilla enkä viitsi sijoittaa yhtiöön joka ei tuota rahaa.

      "Tällä systeemillä voi sijoittaja menettää miljoonia euroja muutamassa kuukaudessa." Tai sitten ei? En viitsisi täällä leijua, mutta sanotaan nyt että itse olen tienannut strategiaani käyttäen sijoituksillani SATOJA euroja vuonna 2015. Että se siitä.

    • asiantuntijaa

      Paska firma, paska osake. On ollut myös rajusti ylihinnoiteltu. Tämä on vähän samanlainen pellepelotonfirma kuin Biohit, eli joskus lyhyen aikaa ovat voineet menestyä (= tehdä voittoa), mutta lopulta voi näiden firmojen patenteilla pyyhkiä persettä.

    • VahvaHold

      Outotec-omistajat hoi. Nyt on keskihintaa alentavan oston ja pidon paikka. Raaka-aineiden hintojen lasku ei voi jatkua loputtomiin, pohjat on saavutettu joko nyt tai 2016. Sitten taas noustaan, kun varastot hupenevat.

    • AimoVauras

      Ostin perjantaina 3000 kipaletta, nyt about tonnin plussalla. Mehevää nousua ja hyvää Joulua!

    • Outoo

      Ennen Outotec oli parhaasta päästä nyt rytisee todella pahasti. Tarvitaan ilmeisesti korkeampi öljynhinta jne. Kuitenkin koko ajan kun kurssi on tippunut pankeilla on ollut suositus osta tai lisää monta vuotta Outotecin kohdalla. Miten nää ostosuositukset voi mennä näin pahasti pieleen?????????????????????????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe