Totuus tuolta jostakin

Lyhtykynttilän

Rauhasta ja sen välirikoista puhuttaessa esillä on usein samat asiat kuin ennen, mitä tapahtuu seuraavaksi? Tönimisen ja sikailun konteksti laajenee, kun saadaan mielikuva paremmasta. Ällöttävät seuraukset ajattelematta siitä sen laajemmin kasautuvat ja aiheuttavat kaaottimaisen vaikutelman tekemiseen. Antaaksemme asiasta rakentavaa palautetta aikaanne kuulumisesta tarvitsemme selkeän kontekstin ja palautetta mielikuvistanne.
Tönimisen vaikutuksesta. Olemmeko enää kihloissa? Koska teemme niin tarve on jo olemassa. Enemmän tilaa, siis tönimättäkin tönimisen tarkoitus selviää. Tämäkö on aikamme ihme? Totuus tietää tai vastaa. Olkoon se seurauksena tekojemme motiiveista. Motiivin ja tapahtuman kanssa on oltava yhteys niin kuin asiani ja suhteeni teihin tekstini välittäjänä.
Sallimmeko itsellemme mitä vain. Tekojemme puhtaudesta ja tarpeellisuudesta. Sanotaanko teillä ikinä kiitoksen kunniasta mitään, viestimme teille on että monipuolinen ruokavalio on Ok. Suurempia kokonaisuuksia tutkimalla tarkoitus kohentuu. Teemme työtä kunniastako vai ihanteista molemmista tietysti emme epätoivosta tai pettymyksistä niitä ei tarvita ne on rääväsuille.

Emme ehkä hikoile työpäivien jälkeen koska nauramme harvoin. Sanotaanko nyt näin olemme puuttuneet tekemisiinne sen johdosta sanon teille tönimättä olette nyt vuorossa. Tekojenne vuoksi suurmielenosoitukset antavat siitä vaikutelmaa mitä on odotettavissa. Töniminen kun aiheuttaa kärhämää samalla se kertoo siitä mitä tahdon teille viestittää. Tönimättäkin asiat ovat tulleet selviksi ja tulevat myös jatkossa.

Sota on tullut luoksemme olemme peittäneet kasvojamme tekojemme suojiksi miksi ihmeessä pelkäätte. Tapahtumaako onko se muka sattumaa älkää viitsikö naurattaa. Pahimmassakin tapauksessa esimerkiksi sotatilan sen motiiveista löytyy ratkaisu itse kärhämään. Tekojemme mukana oleelliset arvot muuttuvat olkoon se pientä lisäystä edelliseen. Olemme nyt sodassa taivaallani on siitä merkit liittolaistemme kanssa olemme asiasta vakuuttuneita. Tönimättäkin asiat selviää ja on harvoin surua aiheuttavaa. On tämä teille tärkeä pieni muistutus. Ajatelkaa sitä. Tarkoitus on aiheesta keskustelu. Katsokaa pojat ja tytöt juoksentelevat ympäriinsä hämmästyneinä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

    Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
    Maailman menoa
    480
    2515
   2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

    Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
    Maailman menoa
    140
    1416
   3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

    En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
    Maailman menoa
    319
    1381
   4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

    Kun, et kerran lähesty?
    Ikävä
    182
    1129
   5. Parveketupakointi

    Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
    Maailman menoa
    137
    1075
   6. Mulla on ikävä sua

    Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
    Ikävä
    45
    984
   7. Olen pahoillani

    Ei ollut muuta vaihtoehtoa
    Ikävä
    47
    889
   8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

    Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    46
    869
   Aihe