Tuhopolttaja riehui Vääksyn pakolais-hotellissa?

Hiiltynyt-Unelmahostelli

52

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • respektit

      Kansalaiset ehkäisevät ennalta raiskauksia!

      • AntiHalal

        >>> Kansalaisaloite <<<

        Lakialoite uskonnollisten teurastuksien kieltämiseksi.

        Muslimien Halal liha tehdään teurastamalla eläimet elävältä,
        kurkku auki ja katsotaan kuolevaa kidutettua eläintä.
        Kun Halal liha loppuu niin kotimatka alkaa.

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1697

        .


    • Päkmanni

      Turha kertoa poliisille, se keskittyy, kuten on nähty, äärioikeiston suojelemiseen. Ihan 30luvun malliin.
      Seksuaaliesta ahdistelusta kertootuo vanha Hesarissa ollut uutinen tytöistö kantasuomalaisten käsissä suomalaisissa kouluissa. Vuositasolla kymmenet tuhannet tytöt joutuvat suomalaisten ahdistelemiksi. Ketään ei ole asia kiinnostanut, homma jatkuu entiselllään. Koulut vaikenevat kuin muuri.
      Raiskauksista voinee tiedustella persujen puolutoimistosta.

    • Jumalanpolvella

      Kiitos jumala sinä vastasit taas rukoukseeni.....

    • VoiVoikunpaloi

      Ikävää kun tuollaisia laitoksia pakolla ihmisten riesaksi pystytetään.
      Tuntuvat palavan kuin sahat lama-aikana.
      Ikävä asia tällainen Sipilä-Suomi.
      Tullut radikaaliksi väkivaltamaaksi hetkessä. Missä on se turvallinen Suomi?

    • ossvn

      Urajärven kartanohotelliin sijoitetaan useita.Se on hyvä paikka,saa museovirasto tukea.

    • avutonTapaus

      Onhan se vähän kornia että joukko potentiaalisia raiskaajia ja taistelijoita majoitetaan paikkakunnan mainekkaaseen hotelliin? Vai onko? Minusta ainakin on. Oliko tuo joillekin siten yllätys mitä tapahtui yöllä? Asioista kannattaisi puhua jo mediassakin niiden oikeilla nimillä. Kuten Niinistö ehkä puoli vahingossa sanoi "odotettiin naisia ja lapsia sodan keskeltä - tulikin nuoria miehiä.

      • voi.hyvää.päivää

        Minun mielestäni on todella kornia että hyvinvointivaltiossa asuneet ja koulutetut ihmiset haluavat polttaa ihmisiä elävältä, tappaa ja ripustaa lyhtypylväisiin ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä ja luulevat että jokainen erivärinen on rikollinen. Kaupunginjohtajanakin on pelkäävä rasisti.
        Asikkalan omat terroristit tuhoavat hienosti paikan maineen ja heille vielä hurrataan.


    • palopate

      HÄVETKÄÄ ! Surkeata toimintaa. lapsellista puuhastelua. Olisitte pyytäneet ammattimaista virka-apua Niinisalosta niin olisi Tallukka ollut tasasena aamun koittaessa. Nyt saa ammattilaiset hävetä silmät päästänsä. Todella noloa.

      • SaatananTunarit

        Samaa mieltä. Kun asia hoidetaan niin se hoidetaan KUNNOLLA!


    • hienoa

      Isänmaallista toimintaa.

    • pöföfö

      Sanottakoon aluksi, että en hyväksy poltto-iskuja, vaikka olenkin vähän maahanmuutokriittinen. Mutta muualla asuvana kiinnostaisi tietää, että kohdistuuko tuo teidän kritiikki enemmän yleisesti pakolaisten tuloon, vai sen hotelliyrittäjän rahanahneuteen?

      • sfafaf

        En minäkään hyväksy polttoiskuja, aina on se vaara, että kantaväestöä voi mennä myös siinä mukana. Ei koskaan voi tietää onko rakennus varmasti tyhjä. Mutta tuohon kysymykseesi; aikamoista salailua oli Tallukan "sopimukset". Miksi asioita salaillaan, jos kerran kaiken pitäisi olla ok ja rehellistä. Silloin se ei ole!


    • Persuloiset

      Nää on näitä sosiaalituilla eläviä maastotoppatakki pummeja, pelkäävät menettävän sossuntuet. PersuLoisia. Nää paskat vielä ykspäivä polttavat kantasuomalaisen. Ja me kaikki nääkin loisten kulut maksetaan. Hyi saatana. Jos kerran olis tuuria että tollanen osus .....

      • oiujhygvf

        Ei sitten yhtään vituta maksaa niitä kuluja, jotka tulevat näiden tänne tunkeutuvien elintasosurffareiden loisimisesta? Näiden joukossa on vielä sotarikoksista etsintäkuulutettuja terroristeja, joita ilmeisesti kovin mieluusti hyysäisit? Tämä porukka on myöskin kunnostautunut kantaväestön raiskaamisessa ja ovatpa pistäneet kantiksia myös kylmäksikin. Mutta ei se mitään, kivempi maksaa vieraista loisista aiheutuvat isommat kulut ja valittaa niistä, jotka yrittävät estää niiden kulujen syntymisen vastustamalla tätä invaasiota.


    • outiftoo

      No onneksi löytyy suvaitsevaisia naisia leipomaan torttuja ja kuorruttamaan piparia turvapaikanhakijoille, ettei rasistinaisten tarvitse väkisin vaivaantua

      • JasminBasmati

        Joulua ei vokissa vietetä, koska se ei liity mitenkään islamiin. Hakaristi-tortut ja joulupiparkakut ovat pannassa myös. (Tarvittava pipari saadaan lähikylästä) Halal-lihaa ja basmatiriisiä sen olla pitää, joka on turvapaikanhakijoiden itsensä tekemää, eikä mitään keskuskeittiöltä tullutta Uncle Ben's-shaibaa, joka kelpaa vain koirille ja naisille. No kelpaa se myös vääräuskoisillekin, muttei missään olosuhteissa uskonsoturille.


    • Pakomatkalle_Mihin
      • dsgsgsgs

        Ihmettelin samaa. Tarkoittiko hän mahdollisesti sitä, että suomalaisten pitää lähteä pakoon kostoa?


    • Päkmanni

      Tässäpä tietoa seksuaalisista ahdisteluista huolestuneille:

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1401244217841

      Tuo kouluterveystutkimuksien vuodesta toiseen paljastama asia, että amiksissa ahdistellaan seksuaalisesta joka kolmatta, lukiossa joka viidettä ja yläkoulu 8-9 -luokkalaisista jok viidettä tyttöä, on vaiettu tyystin. Siis joka vuosi ahdistellaan seksuaalisesti no 60000 tyttöä, ahdistelijoina kantasuomalaiset, valkohipiäiset ketaleet. Montakohan ahdistelijaa on esim.- tämän sivun tekstien takana? Verenhimoisia näyttää olevan montakin. Perinteisestihän vainoajat ovat elämässän epäonnistuneita pikkunilkkeja ja -rikollisia.

      • jhgcvbn

        Suvakkilehdeltä nyt ei voi odottaa kunnon uutisointia aiheesta. Kauhistellaan vain amispoikien kaksimielisiä heittoja ja pientä pepun puristusta, kun samalla maahamme tulee porukkaa, jotka suorastaan halveksuvat naisia ja joiden ahdistelu on himpun verran vakavampaa, kun on aina raiskausriski mukana. Mutta kun Hesarin porukoilla on se unelma, niin ei haluta päivittää uutisointia nykytasolle ja siten sivuutetaan jihadistien terrori, kun koulupojat ovat varteenotettavampi uhka.


    • Onnea_vääksy

      Vok tulee ja asikkalan kesämökkien hinnat nousee vai kun raiskarit vaani naisia kesämökkien pihoilla? Epäilen hinnan nousua kovasti....On kiva omistaa suomessa jotain ja maksaa siitä vielä veroa raiskauksia peläten...Koska eka raiskaus vääksyssä?

      • anianimpi

        Eiköhän Vääksyssä ole vuosien saatossa tapahtunut lukuisia raiskauksia ihan suomalaisten toimesta, niin että se eka kerta on ollut jo kauan sitten :D


      • odotellaankuiskäy
        anianimpi kirjoitti:

        Eiköhän Vääksyssä ole vuosien saatossa tapahtunut lukuisia raiskauksia ihan suomalaisten toimesta, niin että se eka kerta on ollut jo kauan sitten :D

        Asikkala
        Raiskausrikosten määrä vuosittain
        2000: 0
        2001: 0
        2002: 0
        2003: 1
        2004: 1
        2005: 0
        2006: 0
        2007: 1
        2008: 1
        2009: 1
        2010: 0
        2011: 0
        2012: 0
        2013: 1
        2014: 0
        2015: 0 (2.12. asti)


      • mukavapaikka
        odotellaankuiskäy kirjoitti:

        Asikkala
        Raiskausrikosten määrä vuosittain
        2000: 0
        2001: 0
        2002: 0
        2003: 1
        2004: 1
        2005: 0
        2006: 0
        2007: 1
        2008: 1
        2009: 1
        2010: 0
        2011: 0
        2012: 0
        2013: 1
        2014: 0
        2015: 0 (2.12. asti)

        16 vuodessa 6 raiskausta Asikkalassa, ei tunnu olleen kovin vaarallista siellä liikkua


      • Klammilta

        ei niillä seiso


    • väärin_sammutettu

      Kokeilkaas uudestaan

      • letkuletkeä

        On siellä Vääksyssä sentään muutama mies.Harmi kun ei oikein syttynyt.


    • Naapurilähiö

      Iltasanomissa:

      Hotellin omistaja-yrittäjä Kalevi Gran ei osannut arvioida, miten suuret taloudelliset vahingot palo aiheutti. - Aivan riittävät, puuskahti Gran vahinkojen laajuudesta paikan päältä, jossa siivoustyöt ovat jo käynnissä. Hotellin ulkonäköä palon jäljiltä hän kuvaili "ei kauhean miellyttäväksi".

      - Tämä oli asikkalaisten vastaanotto, josta tulee mieleen, että ketkähän niitä vaarallisempia ovat tässä yhteiskunnassa.

      -------------------
      Hei! Siivoustyöt ovat jo käynnissä, sanoo hotellin omistaja! Mikseivät vastaanottokeskukseen tulevat asukit voi itse siivota paikkoja asuttavaan kuntoon?

      Asikkalalaiset! Te olette nyt yhteiskuntamme vaarallisimpia henkilöitä!

      Vitsi vitsinä, mutta eihän oikeasti tuhopolttaminen ole mikään ratkaisu näihin asioihin. Kohta alkaa omankäden oikeus jokaisessa asiassa mistä ei tykätä ja se on väärin. Ylipäänsä uhkailu ja tuhoaminen ei ole rakentavaa. Mutta itsepuolustus kyllä tarpeen tullen.

      Pitäkää kamerat ja älypuhelimet mukana, jotta voitte kuvata mahdollisia konfliktitilanteita, jotta on esittää todisteita - tarvittaessa.

      • Puh-huh-huijaa

        Että oikein puuskahtaapi Kalle-setä taloudellisten vahinkojen vuoksi? Äijähän teki juuri hyvän diilin tämän hetken kuumimman bisneksen myötä. Että eiköhän Kalle kohta puhise, kun lompsa painaa taskussa niin kovin.

        Siksi toisekseen, kuinkahan vääksyläiset puhisevat siinä vaiheessa, kun ensimmäinen raiskaustapaus tulee ilmi? Ottakoon tuon liekin esimakuna siitä kuinka täällä päin puhkutaan ja puhalletaan talot nurin, kun pösilöt rupeavat tienaamaan muiden hyvinvoinnin kustannuksella.


      • Hasseltääteli

        Vai olivat asikkalalaiset asialla! Olikohan ihan niin?Kelles myit lomaosakkeita?


    • Suutaukitollot

      Kuka turkkilainen murhasi tallukan lähellä liisa mäkikankaan lokakuulla 1995????????? Olen kuullut että yksi tutkintalinja ollu/on ns.turkkilaislinja


      Puhukaa ämmät jotka nussitte niitä 1995 ja hienoina aviomiehinänne piditte.

    • iso-PEUKKU

      Iso-Peukku sytyttäjälle täältä Vaasasasta, jatkakaa orpon vastaista linjaa.:)

      • Ilmiantakaa

      • suomenmies

    • pallihuallihuuu

      TEHKÄÄS DEMOKRATIASSA KANSANÄNESTYS ETTÄ OTETAANKO KEHITYSMAALASTI IRAKIN PERÄPERSEESTÄ TÄYNNÄ SOTILASIKÄISIÄ AIVOPESTYJÄ MORAALITTOMIA ELUKOITA?!!!


      Ennuste: suurin osa vastustaa ja


      KANSAN KIUSAAMISEN TAKIA TULEVAISUUS ON NURKAN TAKANA JA SE ON AIKA ERIKOINEN.....

      äärimusut pitää lain itsellään mutta eivät ääliöyttään tajuu että MUUTKIN OTTAA LAIN KÄSIINSÄ MILLOIN TAHTOO.

    • joriittäääpp

      hyvä, pidetään puoliamme! noiden spr ja migri porukoiden kanssa pitäisi myös keskustella..;)

    • Ajatelkaa

      Mahtaa tulla kova tuomio tekijälle/tekijöille, kun heidät pian löydetään. Oikeuslaitos antaa näistä varmasti nyt asteikon yläpäästä tuomiot, koska samalla halutaan antaa varoittava signaali. Jos sisällä olisi jo ollut tp-hakijoita, tätä tutkittaisiin joukkomurhan yrityksenä. Ja se olisi ihan oikein. Kun tekijät kohta jäävät kiinni, odottaa heitä tuhansien eurojen vahingonkorvaukset ja arviolta 2 - 5 vuotta vankeutta. Muistatteko, että Porvoon kirkon polttajakin sai 6 vuotta linnaa ja joutuu maksamaan miljoonakorvaukset. Hänestäkin tehtiin varoittava esimerkki, vaikka oli ensikertalainen, nuori, pahoillaan, päähänpisto ja humalassa.

      • raippatuomari

        Tulisko ennakkotapaus Suomessa 10 vuoden vankilatuomio viharikoksesta sillä nämä tulitikkuleikit loppuis, jos loppuis?


      • avointapohdintaa

        toivottavasti on avattu myös tutkintalinja mahdollisesta vakuutuspetoksesta ... niin ja pieni tulipalohan saattaisi kääntää yleistä mielipidettä vastustajia vastaan ... kaikki pitäisi ottaa huomioon, eikä vain heti syyttää ehkä olematonta ulkopuolista.

        Palon sytyttäminen ei ole hyväksyttävää kenenkään taholta! Loppupelissä me vakuutustenottajat maksamme kaiken.


      • ei-saa-syyllistää

        Jos kerta Porvoon kirkon polttaja oli nuori ja humalassa niin pieni nuhtelu pitäisi olla tarpeeksi. Tietysti sosiaalihoitajan pitää olla paikalla ettei tule liian paha mieli.


    • Häkki_Heilahtaa

      "Poliisi on saanut tapaukseen liittyen muutamia vihjeitä. Vihjeet ovat pääosin liittyneet henkilöiden sanomisiin sosiaalisessa mediassa.
      Henkilöt, jotka ovat sosiaalisessa mediassa esittäneet Tallukkaan liittyviä uhkauksia, voivat itse ilmoittautua poliisille numeroon 050 4564 312 ja tulla kuultaviksi, poliisi kehottaa.
      - Näin he edesauttavat esitutkintaa ja oman asiansa hoitamista, poliisi kirjoittaa tiedotteessa."

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195010408864/artikkeli/poliisi hotelli tallukkaa uhanneille voivat itse ilmoittautua ja tulla kuultaviksi.html

    • Klammilta

      tuntuva vihjepalkkio luvattu valtion rahoista, 2500 ekee

      • kutenmyös

        Olihan siellä myös ne turvakamerat.


    • työtön_hämeenkoskelta

      Miten Asikkalaan pääsee pakolaiseksi? Haluaisin tuplata tuloni.

    • haista_vittu_homo

      Kalevi käynyt itse tuikkaamassa huoneen tuleen, että saa uhriutua? Että kaikki huomio kääntyy tähän, sitten tähän vedoten voidaan hankkia lisää vartiointia joka todellisuudessa tarvitaan sinne siksi kun muslimi-maahantunkeutujat puukottaa toisiaan ja spr vapaaehtoisia.

    • Kesäkämppä

      Voihan tuo olla joku "hermonsa menettänyt",(rahansa) osakkeen laskun myötä.. Ei välttis matuihin liittyvää edes...

    • Kuollutkulma

      Onko pidätyksiä jo suoritettu valvontakameran kuvien tiimoilta?

    • asvjuoiol

      Asikkala, matkailukaupunki, kunhan vaan olet oikean värinen. Nyt ei tarvitse enää piipahtaa kaffelle espanjalaisten sukulaisten kanssa, ei tiedä mitä pulloa sieltä heitellään "mutiaisten" päälle. Pitäkää tunkkinne, heippa.

    • hamsuri

      Laitan taloni myyntiin ja jos siitä jotain vielä saa niin hyvästi Asikkala.

    • veronmaksaja-

      Asikkalan kunnan pitäisi antaa muutaman kymppitonnin ilmiantopalkkio tuhopolttajien kiinnisaantiin johdattavasta vihjeestä. Otetaan vaikka kunnan matkailumäärärahoista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe