Jukka Romppainen

mariannnen

Missäköhän lusii? Tämä entinen kokoomustyyppi... Mitenkähän saisi Jukalle kirjoitettua vankilaan? Kellään tietoa millainen tämä Jukka on yleisesti ihmisenä? Miten on pärjännyt vankilassa?

http://www.vantaansanomat.fi/sites/default/files/styles/article/public/rompp.jpg?itok=b0iwYXz6

On se vaan komee..... ;) <3

Jos muuten on myös ensikertalainen ja saanut elinkautisen tuomion, niin lusiiko sillonkin siitä puolet, eli 6v? Mites noi tapaamiset vankilassa sujuu, kuinka läheisessä kontaktissa vangin kanssa saa olla, saako halata? Tiedän ainakin että jos on lapsia niin saa järjestettyä pidempiä perhetapaamisia jossa vissiin saadaan olla jossain huoneessa aivan kahdestaan tai lasten kanssa, kosketellakin, mut jos ei oo lapsia niin riittääkö tälläisiin perhetapaamisiin se että on naimisissa tai kihloissa? Missä vaiheessa tuomiota rupeaa lomat pyörimään ja minkä pitusia ne yleensä on, saako elinkautisvanki myös lomia? Voiko postia lähettää resterantella vai onko heti alussa pakko paljastaa oma osoite yms?

41

3369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisiko Romppainen ollut se Aarnion salainen sellikaveri.

      • mariannnen

        Siitä en tiedä. Mutta eikös Aarnio lusinut Vantaan vankilassa...? Joten suorittaako Jukka tuomiota samassa vankilassa? Koska pitäisi tietää mihin vankilaan sen kirjeen lähettää, en sitten tiedä jos se menee vahingossa väärään vankilaan, lähettävätkö sieltä sen oikeaan paikkaan, niin että kyseinen henkilö saa kuitenkin sen?


      • Anonyymi
        mariannnen kirjoitti:

        Siitä en tiedä. Mutta eikös Aarnio lusinut Vantaan vankilassa...? Joten suorittaako Jukka tuomiota samassa vankilassa? Koska pitäisi tietää mihin vankilaan sen kirjeen lähettää, en sitten tiedä jos se menee vahingossa väärään vankilaan, lähettävätkö sieltä sen oikeaan paikkaan, niin että kyseinen henkilö saa kuitenkin sen?

        kokoomus porvarieita molemmat


    • mariannnen

      Jos jollain nyt ois tietämystä miten kirjoitetaan vangille vankilaan ja miten tapaamiset hoituu yms, nii ois hyvä kun vastais noihin esittämiini kysymyksiin! :) vai onks tääl palstalla pelkästään noita pelleilijöitä..........

    • Benny_Hill_

      Joulun odotusta sulle mariannnen.
      Mä oon kuullu ,että se sun Jukka lusis vankilassa . En oo kyllä varma kun tieto tänne Sörkkaan kulkee heikosti. Meille on täällä muurattu pihalle korkea aita ,että kiusaajat ei pääse heittämään meitä kivillä eikä muutenkaan huutelemaan rivouksiaan jotka pahoittaisi meidän mielen. On tää ihanaa kun on lämmin koti tiilitalossa ,lisäks palvelu on ensiluokkaista , hovimestari sulkee - ja avaa ovet, kohtelijaita ovat. Odotan joulupukkia innolla jos vaikka saisin sen toivomani lahjan. Yleisavaimen. Temppiä

    • VaiSaako

      Kyllä tuosta Romppaisesta joku nainen saa itselleen hyvän miehen. Ja lapsista tulee yhtä helliä ja huomaavaisia kuin isästään:

      "Suurta huomiota saanut Helsingin Laajasalon surma toi elinkautisen vankeusrangaistuksen 28-vuotiaalle Jukka-Matti Romppaiselle.

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Jukka Romppaisen murhasta ja eläinsuojelurikoksesta.

      Romppainen surmasi 58-vuotiaan naisen raa’alla ja julmalla tavalla lokakuussa 2014. Käräjäoikeuden mukaan teko lisäksi osoitti sitkeää surmaamispyrkimystä ja vakaata harkintaa.

      Surman uhri asui samassa naapurustossa. Venäläisnainen tuli läksyttämään Romppaista eläinten kohtelusta, kun tämä oli yöllä ulkoiluttamassa tyttöystävänsä koiria.

      Oikeudessa Romppainen kertoi saaneensa tuolloin raivokohtauksen, jota hän kuvaili sanoilla ”valkoinen raivo”. Hän löi, puri ja potki pienikokoista naista silmittömästi.

      Sitten hän raahasi naisen auton tavaratilaan ja ajoi tämän merenrannalle Laajasalon vanhaan öljysatamaan. Romppainen palasi uhrin luo vielä kahdesti ensin kuristamaan tätä ja sitten raahatakseen tämän veteen. Sinne uhri lopulta hukkui, kun Romppainen painoi tämän päätä veden alle.

      – Teko on kestänyt useita tunteja ja uhrilla on ollut tuskia, käräjäoikeus toteaa tuomiossaan.

      – Uhrilla ei ole ollut mitään mahdollisuutta saada apua.

      Ulkoilija löysi ruumiin rantavedestä seuraavana aamuna.

      Romppainen todettiin mielentilatutkimuksessa syyntakeiseksi. Oikeudessa hän tunnusti surmanneensa naisen, mutta piti tekoa tappona.

      Lisäksi puolustus kertoi yllättyneensä mielentilatutkimuksen lopputuloksesta. Romppainen kertoi oikeudessa muun muassa kuulleensa surmatyön aikana ääniä, jotka antoivat hänelle ristiriitaisia ohjeita.

      Laajasalon surma herätti viime syksynä huomiota siksikin, että Romppainen on vaikuttanut johtavassa asemassa kokoomusnuorten järjestössä Helsingissä.

      Eläinrikostuomio tuli siitä, että Romppainen oli lyönyt koiraa remmillä toukokuussa 2014. Hän myönsi teon oikeudessa."

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1431314818144.html

      • mariannnen

        Mitenniin Jukka on pohjasakkaa vankilahierarkiassa? Kyllähän siellä istuu muitakin henkirikoksen tehneitä. Eiköhän vankilahierarkiassa alinta kastia ole raiskaajat, lasten pahoinpitelijät ja naisten pahoinpitelijät.


      • mariannnen

        Ehkä se muisti sitten petti. :)

        Nyt näköjään huorittelu vaihtunu lumputteluun.... Että silleesti.


    • vapaakuintaivaanlintu

      Ei missään vankilassa vaan on turvapaikassa jonka hallitus on sen sille järkännyt

    • Ui83776b

      Olette varmasti toisenne ansainneet!

      • mariannnen

        Kiitos. :)


    • Hullun.hommaa

      Menevät naimisiin, perhetapaamisia ja kohta on pari lasta. Niille saa sitten selittää missä ja miksi isi "matkoilla", mahtaa olla lystiä. Ja kun koulu alkaa lapsia armotta kiusataan sillä kyllä näin pienessä maassa totuus aina tulee esiin.

      • mariannnen

        En ajatellut kyllä koskaan jos hankin lapsia miehen kanssa joka on vankilassa, että rupeisin valehtelemaan missä isä on. Alusta lähtien sanosin että isä on vankilassa ja vankila on sellanen paikka missä on pahoja tehneet aikuiset kotiarestissa. :)

        Enkä usko että lapsiamme tultaisiin kiusaamaan, jos lastamme kiusattaisiin tai lapsemme kiusaisi, minä ja Jukka puututtaisiin armottomasti siihen ettei lapsillemme vittuilla. :)

        Jos yleisesti mietitään kiusaamista, kiusaaminen ei ole koskaan kiusatun vika, aina kiusaajien. Kiusaajien on turha hakea syytä tekemisiinsä kiusatun taustoista, oli taustat mitkä tahansa, silti ei saa kiusata. Jos ei jostakin henkilöstä pidä, täytyy silti osata käyttäytyä asiallisesti häntä kohtaan. Ei ole oikein tehdä toisesta ihmisestä mielisairasta, haukkumalla ja hakkaamalla päivittäin, kun et vaan satu pitämään siitä henkilöstä!

        Kiusaaminen on kasvatuksen puutteen tulos.


      • mariannnen

        Tätä kutsutaan ihastumiseksi, mun mielestä Jukka on komea mies. :D


    • mariannnen
    • mariannnen

      Toivottavasti Jukalla on alkanu myös uusi vuosi hyvin, missä sit ikinä onkaan ja toivottavasti oli myös mukava joulu! ;3

    • sdada

      Löydät hänet kyllä kun laitat postia johonkin Vankilaan jossa hän on lusinut, eli todennäköisesti vaikkapa Helsingin Vankilaan.

      Etsit osoitteen, nimeksi Jukka Romppainen. Mikäli ei ole siellä, niin kirje ohjataan vankilaan jossa jossa hän lusii.

      • mariannnen

        Kiitos!

        Kerrankin asiallinen vastaus siihen mitä kysyin. :D nämä 34 aiempaa viestiä on ollu täyttä skeidan jauhamista...

        Mistä voin olla varma että se menee sitten oikealle Romppaiselle, jos vankilassa lusii joku toinenkin saman niminen? Lukeeko viranomaiset ne kirjeet aina ennen kun antaa vastaanottajalle? Saako kirjeiden sisään laittaa jotain pientä tavaraa mukaan?


      • asgadsg

        Ota huomioon että komea Jukka saa säkkikaupalla postia lemmenkipeiltä naisilta. Niin että jos et ole hyvännäköinen niin ei kannata kirjoittaa.


      • sdsdz
        mariannnen kirjoitti:

        Kiitos!

        Kerrankin asiallinen vastaus siihen mitä kysyin. :D nämä 34 aiempaa viestiä on ollu täyttä skeidan jauhamista...

        Mistä voin olla varma että se menee sitten oikealle Romppaiselle, jos vankilassa lusii joku toinenkin saman niminen? Lukeeko viranomaiset ne kirjeet aina ennen kun antaa vastaanottajalle? Saako kirjeiden sisään laittaa jotain pientä tavaraa mukaan?

        Ei taida olla kuin yksi Jukka Romppainen, Suomessa kun vankeja ei nyt niin paljoa ole. Ja voithan laittaa myös hänen koko nimensä Jukka-Matti Johannes Romppainen (pikaisella googletuksella)

        Kirjeitä ei tietääkseni lueta (ei ainakaan pitäisi) vaan tarkistetaan ettei niissä nimenomaan ole mitään laitonta. Kaikki ylimääräinen jota niissä on luultavasti menee Jukan narikkaan (kutsutaan hänen säilytystilojaan joissa on tavaraa jotka eivät mahdu tai muuten vain ole hänen sellissään) ja hän saa ne sieltä erikseen pyytämällä ellei tavara ole kielletty.


      • Näin.se.vain.on

        Kyllä elinkautisvankien kirjeet luetaan ja siihen on täysi oikeus laitosturvallisuuden ja pakoaikeiden ehkäisyn takia.


      • mariannnen

        Mähän oon kaikista parhain!! :) mut tiedä sitten, jos oikeasti onkin noin et vankilassa lusivat saavat paljon kirjeitä vierailta ihmisiltäkin, niin vastaakohan sitten edes minulle... Ainakin mun kannattaa tehdä kirjeestä persoonallinen. Eikä se myöskään selviä, ennen kun kokeilee et vastaako.

        Omaa kuvaa tuskin laitan hänelle ikinä. Mut voiko sillä resterantella kirjottaa vankilaan, vai onko pakko paljastaa oma osoite? Entä pitääkö kirjeeseen laittaa oma nimi vai voiko esiintyä vaikka Maija Virtasena?

        Hyvä jos kirjeitä ei lueta eli vangillakin saa olla sen verran yksityisyyttä. :) Mitä mieltä olette, kannattaako mun kysyä miksi teki tuon raa'an surman vai keskittyä ihan tavalliseen jutteluun? Ilahtuuko vangit yleensä tuntemattomilta tulevista positiivisista kirjeistä?

        Voisin tehdä Jukalle vaikka jonkun rannekorun ja laittaa sen kirjeeseen mukaan. :)


      • dddddddddf
        mariannnen kirjoitti:

        Mähän oon kaikista parhain!! :) mut tiedä sitten, jos oikeasti onkin noin et vankilassa lusivat saavat paljon kirjeitä vierailta ihmisiltäkin, niin vastaakohan sitten edes minulle... Ainakin mun kannattaa tehdä kirjeestä persoonallinen. Eikä se myöskään selviä, ennen kun kokeilee et vastaako.

        Omaa kuvaa tuskin laitan hänelle ikinä. Mut voiko sillä resterantella kirjottaa vankilaan, vai onko pakko paljastaa oma osoite? Entä pitääkö kirjeeseen laittaa oma nimi vai voiko esiintyä vaikka Maija Virtasena?

        Hyvä jos kirjeitä ei lueta eli vangillakin saa olla sen verran yksityisyyttä. :) Mitä mieltä olette, kannattaako mun kysyä miksi teki tuon raa'an surman vai keskittyä ihan tavalliseen jutteluun? Ilahtuuko vangit yleensä tuntemattomilta tulevista positiivisista kirjeistä?

        Voisin tehdä Jukalle vaikka jonkun rannekorun ja laittaa sen kirjeeseen mukaan. :)

        En tiedä poste restantesta, miksei kävisi.

        Ehkä surmasta kannattaisi kysyä vasta sitten jos herra vaivautuu vastaamaan, koska veikkaan että on saanut useammalta paskalehdeltä jo vastaavia kirjeitä. Ja kyllä ilahtuu kirjeistä, minulle henk. kohtaisesti saapuneet kirjeet olivat yksi kohokohdista kun olin lusimassa


      • mariannnen

        Saako kysyy miks olit lusimassa?

        :)


      • mariannnen

        Okei sorry, ehkä mun ei ois pitäny kysyy tota... liian henkilökohtainen asia

        Just lupasin etten kirjeessä tee tuota mokaa, mutta tein sen sitten ajattelemattomuuttani sinun kanssa ja tajusin vasta nytten.


      • eilusinut
        mariannnen kirjoitti:

        Okei sorry, ehkä mun ei ois pitäny kysyy tota... liian henkilökohtainen asia

        Just lupasin etten kirjeessä tee tuota mokaa, mutta tein sen sitten ajattelemattomuuttani sinun kanssa ja tajusin vasta nytten.

        Kirjoita vaan sille Jukalle,vaikka sillä voi olla ihan runsauden pulaa sun tasoisistas laatunaisista jotka sille kirjoittelee.Jos Jukka ei jostain syystä vastaa,niin kirjoita vaikka Bergenströmin Nikitalle.


    • vankileski
      • mariannnen

        Kiitos myös sulle! :)


    • Erkki--Esimerkki

      Saiko Jukka-poika sitten vaimon? Ihan vaan tiedoksi että Romppainen ei ole sotilasarvoltaan enää mitään. Ei edes sivari. Ei enää koskaan.
      Käräjäoikeuden tuomiosta (joka pysyi hovioikeudessa): "Tuomittu rangaistusseuraamus, rikoksen laatu ja rikokseen johtaneet ja siitä ilmenevät seikat Romppainen tuomitaan menettämään vänrikin sotilasarvonsa. Rikoslaki 2 luku 14a §" Mitähän tuolla armeijan käymisellä on muutenkaan juuri merkitystä, moni ei ole käynyt ja on paljon järkevämpi ja paremmassa asemassa kuin köyhät kyykkyyn-kokoomuksen nuoriso"pomo", joka tappaa kun naapurin täti sanoo rumasti, itselläkin on lyhyt pinna mutta osaan kyllä antaa naapurin kusipäiselle tädille takaisin ihan sanallisesti, mitä nyt Romppaisen pelle oli sanomiset ansainnut ja ansaitsisi paljon pahempaa mutta yllättävän hyväkuntoisina sieltä linnasta raiskaajat ja murhaajat vapautuu kun muilla vangeilla ei olekaan tosipaikan tullen munaa antaa niille omaa lääkettään.

      Tutkintavangit (henkilöt joiden tuomio ei ole lainvoimainen, eli haetaan muutosta hovioikeudesta tai korkeimmasta oikeudesta) Helsingistä ovat joko Jokelan vankilassa tai Vantaan vankilassa, pk-seutulaiset siirtyvät yleensä Sörkkään kun tuomio tulee lainvoimaiseksi.
      Ja tosiaan, kuten joku viisas korjasikin, ei elinkautisia puoliteta sentään, keskimäärin istutaan 13-16 vuotta.
      Minimikeston tulisi olla noin 35-45 vuotta, lähtökohtaisesti loppuikä. Jos Romppainen istuu sen 15 vuotta niin hän vapautuu alle 45-vuotiaana. Vapaudenmenetysaika kun on alkanut jo 16.10.2014 ja pers aukisen kokoomuspaskan pitäisi maksaa useampi tuhat euroa ruumiinavaus -ja oikeudenkäyntikuluja (uhrilla ei ollut lähiomaisia joille korvausta olisi määrätty joten siitä selvisi kuin koira veräjästä) korkoineen, että vaimokandidaatit voi aloittaa siitä, laskin että maksettavaa olisi vaatimattomat 5.000-6.000 €, Lampelan palkkion kokoomuspaska jätti tietenkin oikeuden siunauksella valtion eli meidän veronmaksajien "vahingoksi", summa oli käräjillä noin 700 € ja hovissa kutakuinkin saman verran.

      Romppainen määrättiin käräjäoikeuden tuomiossa passitettavaksi Vantaan vankilaan, valituslupaa odotettaneen KKO:lta mutta sitä tuskin tulee ja muutenkin Oikeudenkäymiskaaren mukaan "valituslupahakemuksesta huolimatta hovioikeuden tuomio pannaan täytäntöön kuten lainvoimainen tuomio", eli Romppainen mätänee tällä hetkellä joko Vantaan vankilassa tai Sörkässä.
      Onhan Jukalla naisten hakkaamiseen lain lisäksi myös käytännössä erikoistunut asianajaja Heikki Lampela tukenaan.

      Onnea siis Jukalle ja uudelle/uusille vaimolle/vaimoille (kaikille tuleville nykyisille ja tuleville entisille)! (sitä todella tarvitaan ja paljon)

    • upppp

      ......

    • Juttelejollekin

      Vanha keskustelu, mutta oli pakko sanoa oma mielipide.

      Toivottavasti olet saanut jutella asiasta ammattilaisen kanssa ennenkuin käy huonosti.

      Tämmöinen vankeihin ihastuminenhan ei ole ihan harvinaista, kyseessähän on yhdenlainen psykologinen tila, vähän samankaltainen kuin Tukholma- syndrooma. Suuri hoivavietti ohjaa uskomaan vain hyvää mitä vaarallisimmista ihmisistä ja jostain syystä nämä ihmiset kuvittelevat pystyvänsä "parantamaan" tämän ja tekevät asiasta miltei pakkomielteen itselleen. Tapauksia on ollut paljon ja hyvin usea on päättynyt huonosti.
      Jos on kykenevä tappamaan toisen ihmisen, on hyvä mahdollisuus, että kykenee siihen uudestaan, vaikka kuinka vannoisi ettei. Tässähän tapauksessa henkirikos oli tehty täydessä ymmärryksessä ja harkiten mielentilatutkimuksen mukaan ja ei, mielentilatutkimuksia ei tehdä pelkästään laittamalla piuhoja päähän, vaan haastattelemalla ja analysoimalla potilaan mielentilaa toistasataa vuotta maailmalla kehitetyillä mitttareilla ja aikaisempiin tutkimuksiin perustuen. Ja kyllä, mielenterveysongelmat ovat suuri taakka itse sairastavalle henkilölle, kuin myös ympärillä oleville ihmisille. Nämä ihmiset tarvitsevat ammattilaisten arviota- ja hoitoa, sillä he paranevat jos paranevat. Valitettavasti pelkästään juttelu ja ihastuminen/rakastuminen ei vakavasti mielisairastanutta paranna.

      Seuraava lähde ei ole suoranaisesti tutkittua tietoa, mutta kiteyttää hyvin asiat esimerkkinä.

      https://www.iltalehti.fi/mieli/a/2015070119962806

    • Anonyymi

      Jos aloittajalla on asiaa ,kirjoita kirje, sulje se, laita postimerkki ja lähetä rikosseuraamuslaitokseen edelleen toimitettavaksi

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe