Budjetti 2vkoa/2aikuista???

GIRLKing

Hei! Eilen pohdin käteisen rahan mukana pitämistä,kun tuolla sais vissiin takapuolensa luottokorteilla pyyhkiä,niillä ei tee mitään.
Koitinkin päätellä käyttörahan tarpeen määrää,mutta täällä on niin ristiriitaisia vastauksia:osa vastaa 500e/2vkoa/2hlöä,jotku sanoo että 1000e/viikko!! Ei voi millään vaihdella noin paljon???
Siis ymmärrän,että jokainen elää tavallaan lomillaan,mutta että näin suuret erot!
Ite tykätään syödä hyvin,käydä usealla retkellä,istua rantabaareissa kohtuudella,tuoda hiukan tuliaisia jne.
Löytyisikö hieman suuntaa antavampaa tietoa oikeesti hintatasosta?En tykkää lomalle lähteä pihistelemään,mutta olis se nyt joku tolkku,että ottaakko 500e vai 2000e mukaan!
Lähdemme siis jo perjantaina reissuun!
Kiitos etukäteen!

50

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dalasi

      2vkoa noilla kriteereillä elää kaksi aikuista siellä herroiks 600e. Vähemmälläkin tulette oikeasti selviämään,jos ette ihan huijattavissa ole. Itse elin viimeksi sadalla eurolla viikon, ruokkien joka päivä ravintoloissa kaksi lastani. Tuliaisia ei tosin ostettu,kun mikään ei kiinnostanut. Afrikkasälää on nurkissa ennestään.

    • girlKING

      Kiitos Vastauksestasi :)

    • Jukikogam

      600 €/aikuinen riittää , itel mennyt n,200 /5 päiväs nytjust

    • GIRLKING

      Kiitos sullekkin vastauksesta! huomaatteko itsekin,että kertomanne budjetit heittävät ihan härän pyllyä? Toinen sanoo,että 600e/2 hlöö ja toinen 600e/hlö....mitä te teette eritavalla siellä,että summat heittää noin paljon? :) :)
      Vaikea kyllä uskoa,että tuollaisessa kehitysmaassa kyllä olisi kauhean korkea hintataso,mutta kun Visaa ei talosta löydy ,jota paniikin tullessa voisi käyttää,täytyy näemmä ihan perstuntumalla paalua varata kukkaroon :(
      Koitan kartoittaa retkiä täältä käsin etukäteen ja varata siihen eri summan.
      Saahan tietysti kaikki käyttämättä jääneet eurot tuotua kotio takaisin,mutta...

    • dalasi

      Jos juo ylihinnoteltua kaljaa hotellisaan koko lomasa ajan,ni voi toki tuplata ton summan

    • hyväämatkaa

      Itse varaisin henkeä kohden 500 €/vko, eli kahdelle kahdeksi viikoksi 2000 €. Mukavampi lähteä reissuun, kun on varautunut yllättäviinkin menoihin. Ja tuleehan nuo loput takaisin, eli en näkisi mitään ongelmaa siinäkään.

    • dalasi

      Gambiassa useita kertaa käyneenä ihmettelen vaan miten saa menemään 500e/vko. Sillon on pakko shoppailla about 24/7 tai tehä jotain ylihinnoteltuja retkiä joka päivä. Tai muuten vaan jaella rahaa köyhille. Hieno homma,että viette sinne isoja summia. Itse elän siellä mukavasti syöden ulkona joka päivä ja syöttäen ulkona muitakin,käyden apinapuistossa ja muissa paikoissa yms.ja rahaa ei koskaan mene kun maksim.200e/vko. Viimeksi meni 100e viikon aikana.

    • duiddu

      Ostakaa mukaan läjä lyijykyniä ja vihkoja ja jakakaa niitä lapsille,ja-paitoja aikuisille.























      ostakaa

    • Gambiainmymind

      Luottokorteilla saa kätevästi nostettua rahaa Senegambian automaateista.

    • Reppureissaaja

      2013 vierailin Gambiassa vaimon kanssa. Rahaa kului 700€ kahdessa viikossa. Retket teimme Senegalin puolelle Timon matkoilla. Timo on pieni musta mies Gambiasta. Hän kertoi opiskelleensa Tampereella matkailualaa. Puhuu ymmärrettävää suomea ja hän huolehti viimeisen päälle jokaisesta hänen retkilleen osallistuvista henkilöistä. Voin omakohtaisesti suositella Timoa oppaaksenne. Tapasimme Timon Senegambia Beach hotellissa, jossa hän kertoi tarinansa.
      Gambialaiset kutsuivat mielellään länsimaalaisia kotiinsa käymään. Mekin kävimme kahden eri perheen kodissa. Köyhiä mutta ystävällisiä ihmisiä. Jos teille tarjoutuu tilaisuus mennä käymään paikallisten ihmisten kotona, niin menkää ihmeessä käymään. Ette taatusti kadu käyntiänne.
      Kun menette Gambiaan niin täyttäkää matkalaukkunne pieniksi menneillä vaatteilla ja lahjoittakaa vaatteet paikallisille ihmisille. Koulutarvikkeet ovat lapsille tervetulleita. Jos viette Gambiaan lahjoitettavia vaatteita ja tarvikkeita niin antakaa ne suoraan tarvitseville ei koskaan välikäsien kautta, koska näillä tarvikkeilla tehdään paikallista bisnestä.
      Ummistakaa silmänne kun näette lihavia länsinaisia nuorien mustien seurassa. Gambia on länsinaisten seksituristikohde.
      Varokaa Bumstereita=nuoria miehiä jotka lyöttäytyvät väkisin seuraan ja esittävät teille kaikenlaisia ehdotuksia.
      Passi ja rahat ehdottomasti tallelokeroon josta otatte käyttörahaa aina päiväksi tai pariksi kerrallaan.
      Pieni vinkki tallelokeron käytöstä. Ruutupaperille kirjanpito rahojen yhteyteen tallelokeroon ja rahojen lasku aina otettaessa.
      Toivottavasti näistä kokemuksista on apua ja toivotan hyvää ja antoisaa matkaa tälle hymyn rannikolle.

    • SATANENPÄIVÄ

      Mulla meni ennen ainakin sata € päivässä kaksi jos oli paikallista seuraa.
      Söin pihviä, viiniä, jälkkäriä ynm valkoisen ihmisen osaan kuuluvaa.
      Nyt hyvä jos viisikymppiä meni , laihdutan en ryypiskele olennaisesti, vältän hyvää seuraa ja huonoa vielä enemmän. En ole ikinä ollut mikään riisisäkin viejä enkä maksa taksista paljonkaan. Sit on niitä maalöaisia jotka Helsinkiin tullessaankin syö leipiä parkkipaikoilla ja kahden euron pullokalja lomakohteessa on maailman loppu.
      PIHTAAJA PARISKUNNILLE SATANEN PÄIVÄ KIMPAAN MUILLE ENEMMÄN.

      • eipihtari

        Pihtaajat ne istuvat koneessakin syömättä, korkeintaan vettä on otettu lentoaseman vessasta omaan pulloon. On sitä kaikenlaista matkaajaa, mutta jokainen tavallaan.


      • Ruokailu

        Eikö Gambiam lennolla enää ruoka kuulukaan matkan hintaan?


      • Reissutar

        Riippuu millä reitillä lennät. Vuelingilla ei ainakaan kuulu.


      • menossaollaan
        Ruokailu kirjoitti:

        Eikö Gambiam lennolla enää ruoka kuulukaan matkan hintaan?

        Tjäreborgin matkoilla voi tilata aterian maksua vastaan, näin nykyään.


    • lomailija1

      Totta että matkaajaa on kaikenlaista. Sitten on niitä ns.kyttääjiä joita kiinnostaa toisten tekemiset enempi kuin omat.

      • eipihiperhe

        Ei sitä kyttääjä tarvitse olla, jos jotkut itse kertoilevat miten toimivat, kun on rahat vähissä ja ns.pakko päästä reissuun. Meillä on ihan lähipiirissä tällaisia tuttuja, joten kyttäämisestä en voi meidän perheen kohdalla puhua. Ja matkailu silmät kiinni ei oikein onnistu.


    • lomailija1

      No mitenkä tää nyt liittyy Gambian matkailuun, Taitaa se onnistua silmät kiinnikin kun ei itse reissusta ole mitään kerrottavaa, Vain tuollaisia turhaakin turhempia juttuja,

    • pihistelijä

      Juuri tulin Gambiasta ja pakko päästä takas. Rahat vaan on niin tiukilla,että en tod.tilaa lentoateriaa,saati osta jotain kolmen euron vesipulloo koneesta. Järjen köyhyyttä,kun vessasta kentältä saa hyvää vettä ilmasin omaan pulloon. Mun on myös pakko syödä katukeittiöistä ja välillä olla ihan syömättäkin,että budjetti riittää. Silti päästävä lämpimään täältä jäätymästä.

    • Kylläinen

      Niin onhan se kolme ekeä melkoinen osuus koko matkan budjetista. Kannattaisi varmaan ottaa kuivamuonaakin mukaan .

    • pihistelijä

      Ei ole vielä koko budjettia olemassakaan. Eikä matkaakaan maksettu,kun puuttuu muutama kymppi. Kun ei ole rahaa,niin huono sitä taikomaan ruveta.

      • köyhäilijä

        Mä kyselen kavereilta, jos vippaisivat vähän käyttörahaa, ku itellä huono tilanne.Kuivamuonaa on ja vettäkin otan kentän paskahuussin hanasta, niillä pärjää ainakin hetken.


      • DUIDUNVELI

        kauppaa p ersettäsi , kai siitä nyt jotain saa.


    • pihistelijä

      Mitäs pahaa persaukisena matkustamisessa on ja kavereilta vippaamisessa ja raanaveessä? Ei oo väliä miten matkustaa,KUHA matkustaa. Vähemmälläki pärjää. Törsätkää te,joilla on ylimäärästä vvyffee. Tiiä vaikka pummisin hörpyn teiän lentokonevedestänne ja haukun sämpylästänne.

    • pw1

      Itse lähtenyt aina matkalla silleen, että rahamäärä on ollut 1,5 kertaa matkan hinta.
      Ja kertaakaan ei ole korttia tarvinnut käyttää.

    • pihistelijä

      Siunausta kaikille teille,jotka viette isoja summia gambiaan. Mä kuljen välimatkat paikal.pakubusseilla 8D/matka ja syön lihapiirakoita 10D/lörtsy ja välillä munkkeja 1D/munkki. Ja nautin ihan samasta merestä,auringosta ja hotellista aamiaisineen ku te.

    • DUIDUNVELI

      Pihistelijä täysin oikeassa , MERI LÄMPÖ RANTA JA SIRKAN SIRITYS on parhaat syyt mennä g hen ja ne ei paljonkaan maksa. Hyvä pihistelijä.

      • hihihihihiii

        Jos duidunveli elää tyylillä "meri lämpö ranta ja sirkan siritys", niin jo on melkoinen jeppe, ei siis tarvitse ruokaa eikä juomaa, siinä on ihan huipputapaus.


    • Hessuhobo

      Meillä on rahaa aivan helvetisti, mutta silti otan veden lentoaseman vessasta omaan pulloon ja syön G:ssä katukeittiöissä koska se on sika-halpaa. Toki muutaman kerran reissun aikana on mukava hemmotella itteensä ja syödä hyvin tasokkaassa ravintolassa ja hieman "törsätä" mutta ei todellakaan kannata tuhlata rahaa tarpeettomasti. Käyttää senkin rahan seuraavaan reissuun jonka voi tehdä jo kuukauden parin päästä entisestä.

      • taaskohtamenoksi

        Jokainen pihistelköön tai törsätköön, kukin tyylillään. Mä olin hiukan törsäilyyn taipuvainen joulukuun reissulla mutta en kyllä helmikuun matkallakaan aio pahemmin pihistellä. Raha kiertoon gambialaisten hyväksi, mutta rajansa toki kaikella.


    • Hessuhobo

      No mehän ollaan "taaskohtamenoksi" nimimerkin kanssa ihan samoilla linjoilla rahan käytön suhteen ja se on ihan tosi, että jokainen tyylillään. Ei muuta kuin hyvää matkaa kyllä tässä meitilläkin on seuraava matka jo suunnitteilla, 7 pv tultiin Tenestä mutta voi olla että Gambia on seuraava matkakohde.

      • ekakertalaiset

        Olisi mukava kuulla millaisella budjetilla aloittaja paikan päällä pärjäsi! Me ollaan ihan kohta lähdössä samalla kokoonpanolla pariksi viikoksi.


      • kaikmän

        Itse täällä kirjoittelin ihan pikkusummista ja nyt joudun vetään sanani pois. Oltiin Gambiassa kolme viikkoa ja rahaa kahdelta paloi sinä aikana 700e


      • DUIDUNVELI
        kaikmän kirjoitti:

        Itse täällä kirjoittelin ihan pikkusummista ja nyt joudun vetään sanani pois. Oltiin Gambiassa kolme viikkoa ja rahaa kahdelta paloi sinä aikana 700e

        Uskotaan
        -eli 16 e päivä per lärvi.
        - no viina on halpaa kun oikein ostaa ja myöhäinen aamiainen riittää aikuiselle
        punkerolle ( melkein kaikki turistit punkeroita) melkein koko päiväksi, illalla paikallista moskaa eurolla ja ginillä alas.
        -missä asustitti , mulla on sama kurjuus edessä kunhan eläkelöidyn.


    • alkuperäinenaloittaja

      menipä keskustelu todella asiattomaan suuntaan.Mistä näitä idiootteja oikein löytyy?
      Aloittajana vastaan,että rahaa meni liikaa,siihen nähden,mikä kehitysmaa tuo on!
      Samaa aurinkoa,rantaa ja hyvää ruokaa saa muualtakin ja paljon halvemmalla.
      Gambia oli todellinen pettymys ja raivostutti nuo vähä-älyiset perässäkävelijät!
      Vastaan sen verran kuitenkin,että 50e/ päivässä kahdelle aikuiselle riittää aika kivasti syömiseen,juomiseen ja pikku ostoksiin.Ei tarvinnut missään epämääräisissä peltimajoissa syödä ja pelätä vatsatautia.

      • Gambiaan2017

        Hei!
        Gambian matkasta haaveilevana (haluaisin nähdä /näyttää lapsille afrikan villieläimet) haluaisin kysyä miten olit pettynyt lomakohteeseen? Ollaan lomailtu vain thaimaan kohteissa joten kaikki vinkit ja kokemukset uudesta maasta otan mielenkiinnolla vastaan!


      • AnjaEeTee

        Me (2 ystäväpariskuntaa) tultiin pari-kolme viikkoa sitten Gambiasta. Käteistä ehdottomasti mukaan, hotellissa kannattaa vaihtaa, meidän hotellissa ainakin oli sama kurssi kuin rahanvaihtopisteissä. Kahdessa viikossa minulta meni runsaat 500€, mieheltä muutama satsku enemmän, osa matkakassasta kyllä kului jo lentomatkoilla ja -kentillä;) Tehtiin oman oppaan ja autokuskin kanssa 5-6 eri kierrosta alueella sekä käytiin Senegalissa, oppaat ja autot kuskeineen tulivat edulliseksi, kun meitä oli neljän kimppa. Etenkään juomat eivät ole kaupastakaan ostettuina, ravintoloista puhumattakaan, kovin edullisia, olut ja limsakin n. euron pullo ja niitähän siellä kuumuudessa kului! Tuliaisiin ei paljon rahaa mene, eihän siellä ole mitään ostettavaakaan. Otettiin hotellin (Senegambia Beach) parhaimman tason huoneet, mikä kannatti, oltiin todella tyytyväisiä. Huoneiden hintaan kuului puolihoito, mitä kyllä matkoilla yritetään välttää, koska tykätään syödä eri paikoissa. Suunnilleen joka toinen ilta käytiinkin syömässä eri ravintoloissa, joita lähistöllä (Senegambia Strip) on paljon. Ravintoloiden ruokien ja juomienkin hinnoissa oli isoja vaihteluja, jossakin oluen sai marketin hintaan, toisessa maksoi kolme kertaa enemmän, hyvien ravintoloiden kunnon (liha/kala) aterioiden hinnat siinä 10-15 euroa. Olimme tyytyväisiä matkaan, hotellivalinta jälleen kerran onnistunut, sillä on merkitystä erittäin köyhä maa kun on kyseessä!


      • DUIDUNVELI
        Gambiaan2017 kirjoitti:

        Hei!
        Gambian matkasta haaveilevana (haluaisin nähdä /näyttää lapsille afrikan villieläimet) haluaisin kysyä miten olit pettynyt lomakohteeseen? Ollaan lomailtu vain thaimaan kohteissa joten kaikki vinkit ja kokemukset uudesta maasta otan mielenkiinnolla vastaan!

        Senegalin puolelle on muutama eläintarha jossa aidattuna muuta elukka , menkää
        itäafrikkaan tai Albatros sin halvoilla safarimatkoilla eteläafrikkaan.
        G essä on enään luonnon varaisina yläjuoksulla virtahepoja ja simpasseja voi nähdä
        veneestä saarilla, nekin yläjuoksulla.Lintuja on ja hienoja , isoja varaaneita ja krokojakin näkee.


    • duiddu

      50 e päivässä? Sehän on sama ku täällä käyttäis 300e pv kylillä pyöriessä,kamala määrä rahaa...Paljon vähemmällä pärjää Gambiassa ,mä syön siellä paikallisia ruokia 2krt pv, nappaillen 10pulloa olutta tai enemmän pv,silloin ruoka ja juominen maksaa mulle n. 20e,ei todellakaan enempää.En istuskele juurikaan hotellien terasseilla koska haluan elää lomallani aitoa paikallista elämää nähden ja kokien.

      • limotuiduun

        Kuules nyt djuidu , alle satanen päivässä on tekopyhää hurskastelua.


    • Gagagaga

      Meillä meni tasan 600e vk, siitä meni n. 50e tuliaisiin ja loput ihan vaan olemiseen ja syömisiin. Aamiainen kuului hotelliin, joten 1xruokailu päivässä.
      Kallis maa verrattuna vaikka Thaimaahan! Jos et missään keskellä tietä paikallisessa hökkelissä juo kaljaa, niin kaljan hinnat rantabaareissa n.75-50d pll. Ruokailu ravintolassa n.30e/2hlö Paikallisten ruokalassa annos 50d, mutta olosuhteet onkin sitten erittäin erilaiset. Siellä kyllä huomasi että paikalliset syö elääkseen, eikä ruokailuun panosteta samalla tavalla kuin muissa käymissäni maissa.
      Jos jaksaa tinkiä ja vääntää kättä jokaisesta ostoksesta ym, niin voihan siellä joitakin löytöjö tehdä. Itse en jaksanut, jätin mieluummin ostamatta. Tulevat liian iholle, hermot vaan menetin.

      • fannylee

        Hotellien ravintolassa syöminen aika kallista ja myöskin useimmissa ulkopuolella olevissa ravintoloissa hinataso noussut muutaman vuoden sisällä melkoisesti. Toki jos syö paikallisten hökkeleissä niin pääsee halvalla. Mutta kyllä mieluummin istuu mukavammissa ravintoloissa ja ajan kanssa nauttii ruoasta ja juomasta, sehän on iso osa loman nautinnoista. Rahaa saa palamaan, mutta edullisestikin voi pärjätä, jos ei välitä missä kadun varressa vatsansa täyttää. Gambia on kaikesta huolimatta tosi mukava paikka viettää lomaa.


      • bossmama

        African Villagen vieressä olevassa Big Tree ravintolassa oli edullinen ruoka. Katukeittiöissä söin mielelläni ja tykkäsin ruuasta. Maksoi 30Dalasia annos. Lihapasteijoita hain iltasella kalamarketilta,koska tykkäsin niistä. Maksoivat 10Dalasia kappale. Rahaa silti paloi ihan kiitettävästi,sillä Julbrewta upposi myös,ja seuralaisellekin kustansin ruuat ja juomat,vaikkei mikään boyfriendi ollutkaan. Ihan perusbumsteri,jota halusin raahata mukana seuran vuoksi. Meillä oli hauskaa ilman fyysistä kontaktia.


      • minnilee
        bossmama kirjoitti:

        African Villagen vieressä olevassa Big Tree ravintolassa oli edullinen ruoka. Katukeittiöissä söin mielelläni ja tykkäsin ruuasta. Maksoi 30Dalasia annos. Lihapasteijoita hain iltasella kalamarketilta,koska tykkäsin niistä. Maksoivat 10Dalasia kappale. Rahaa silti paloi ihan kiitettävästi,sillä Julbrewta upposi myös,ja seuralaisellekin kustansin ruuat ja juomat,vaikkei mikään boyfriendi ollutkaan. Ihan perusbumsteri,jota halusin raahata mukana seuran vuoksi. Meillä oli hauskaa ilman fyysistä kontaktia.

        Big Tree ravintolassa kävin kaksi kertaa ja kummallakin kerralla meni vatsa sekaisin. Ei onneksi kestänyt kuin yhden illan ja yön mutta vältän siellä syömistä seuraavalla kerralla.


      • gambiakiehtoo
        bossmama kirjoitti:

        African Villagen vieressä olevassa Big Tree ravintolassa oli edullinen ruoka. Katukeittiöissä söin mielelläni ja tykkäsin ruuasta. Maksoi 30Dalasia annos. Lihapasteijoita hain iltasella kalamarketilta,koska tykkäsin niistä. Maksoivat 10Dalasia kappale. Rahaa silti paloi ihan kiitettävästi,sillä Julbrewta upposi myös,ja seuralaisellekin kustansin ruuat ja juomat,vaikkei mikään boyfriendi ollutkaan. Ihan perusbumsteri,jota halusin raahata mukana seuran vuoksi. Meillä oli hauskaa ilman fyysistä kontaktia.

        Olen lähdössä yksin matkaan ja tämä bumsteri juttu kiinnostaa. Onko siis välttämättä pidettävä joku mukana, että voi liikkua hotellin ulkopuolella? Tuntuu kiusalliselta ajatukselta "maksullinen" seuralainen jos ei ole pakko.


    • MiljooniaMennyt

      Suomalaiset turistiämmät työntävät tuhansia euroja mustille panokavereilleen. Lähettelevät sitten vielä suomestakin niille rahaa. Pohjaton on tuo kaivo.

      • bossmama

        Oho,kerro jotain uutta.


    • Minariini

      Ihan uskomatonta jos 2 henkeä saa kulumaan 600 euroa viikossa! Miten te sen teitte? Meiltä meni 200 euroa. Kulkuvälineinä käytettiin keltaisia takseja, alkoholia ei ostettu kun ei käytetä, tuliasia tuotiin jonkin verran sekä itselle että muille.

      • Gagamabia

        No huhuh.. 200e kahdelta, ette myöskään varmaan syö. Meillä meni kyllä kaljaankin rahaa, mutta kallista siellä oli, ei voi minkään! Päivän oli kuski ja kierrettiin paikat ym. Jokainen tavallaan, mut aika sniiduilua on ollut jos noin vähällä selvisitte.


      • DUIDULLETERVEISIÄ

        7€ PÄIVÄ per lärvi
        -aamiaista niin kuin hullu puuroa.
        -puolipulloa paikallista viinaa.
        -satsi paikallista moskaa peltilautaselta .
        -patonki tai pari , voinapit aamiaispöydästä ja meetvurstit kotoa.
        -vedenkeittimellä juomavesi ja omat kahvit.
        -ei hyysää bumseja.
        MIKSEI


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe