Ystäväni meni lakkoon!

KainoKaihola

Ystäväni, tuo menestyksen, viriliteetin ja itsekehun atleettinen valtias on voittamaton! Hänen ansionsa työelämän ja rakkauden saralla ovat kiistattomat(muitakin sarkoja on ja hän on voittamaton niissäkin). Kerronpa teille, rakkaat palstalaiset hänen viimeisimmistä saavutuksistaan(samalla kun yritän estää nyyhkimistäni).
En kerro siitä kuinka hänen tähtisilmäinen vaimonsa kouristelee kuin epilepsiakohtauksen saaneena aamuin illoin ystäväni lemmenvaltikalle antautuneena. Kuinka tuo ryhmyinen sauva runnoo väkivalloin äärimmilleen virutettua valkoista lihaa...anteeksi, vapinani alkoi taas. Yritän rauhoittua. Tämä on itselleni vaikea ja arka aihe koska en ole koskaan kyennyt naiselleni tuottamaan ns. isoa O:ta. Tuota suuremmoista kliimaksia, hekuman hehkuvaa huippua joka ravistaa kävytkin puista! Siispä kerron nyt ystäväni viimeisimmästä saavutuksesta työelämässä.
Hän(suuremmoinen ystäväni) on työyhteisömme johtotähti. Nuori menestyjä joka johtaa omaa osastoa. Hänen osastoltaan löytyy ns. paras aines. Hänen nokkeluudelle ja osaamiselle eivät mitkään ylisanat tee oikeutta. Hän on paras. Mutta hän turhautuu helposti koska missään ei ole hänelle riittävästi haastetta. Ja alkusyksystä hän turhautui todella(tultuaan juuri kesälomalta, jolloin hän teki neljän viikon ajan urotöitä). Töihin palatessaan hän kyllästyi liian helppoihin(muille lähes mahdottomiin) työtehtäviin. Ystäväni löi molemmat hanskat tiskiin ja päätti mennä lakkoon, vieden samalla koko osastonsa tuohon laittomaan työstäkieltäytymiseen mukaan. He olivat kolme kuukautta lakossa(koko huippulahjakkaan ystäväni osasto johon kuuluu työpaikkamme ns. paras aines ja terävimmät kynät), siis tekemättä yhtään mitään ja samalla heidän tuloksensa nousi kyseisellä vuosineljänneksellä kaikkien aikojen huipputulokseen. Suuresti arvostettu johtajamme huusi itsensä käheäksi tuon saavutuksen kuultuaan. Anteeksi taidan kohta romahtaa, mutta yritän vielä...
Olen itse pelkkä vähäpätöinen mitättömyys ja milloin hyvänsä korvattavissa kenellä hyvänsä yhtä mitättömällä työntekijällä. Työpaikalleni menettämiseni olisi yhdentekevä ja vaimolleni ehkäpä lottovoitto. Ystäväni kohdalla tilanne on päinvastainen.

4

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KainoKaihola

      Ja saanen lisätä vielä tarkennuksen että kukaan ei edes huomannut ystäväni osaston olevan lakossa.
      Anteeksi, minun on käytävä kylkiasentoon, en kestä enää.

    • Hei Kaino. En ihan päässyt kärryille ongelmastasi, mutta ilmeisesti kyseessä on alemmuuskompleksi joka kulminoituu seksuaalisuuteesi ystäväsi ylivertaisuuden vuoksi. Oletko tarkastanut mitkä ovat omat etenemismahdollisuutesi yrityksessä? Jos ne ovat pienet, tai olemattomat tuo niinkin ikävä i-oire saattaa johtua siitä.

    • KainoKaihola

      Hyvä Ryskyttäjä. Olet varmastikin oikeassa ,koska kaikki paitsi minä ovat oikeassa. Minulla ei ole etenemismahdollisuuksia. Minut tullaan luultavasti alentamaan, sekä töissä että perhe-elämässä.
      Kuinka tahtoisinkaan olla ystäväni kaltainen. Tahtoisin käsitellä vaimoani hänen laillaan. Hyökäten kiljuvan jalopeuran lailla viattoman bambin kimppuun ja upottaen verenhimoisesti karjahdellen hampaani hänen värisevälle kaulalleen. Tiedän ystäväni toimivan näin. Tiedän myös hänen vaanivan vaimoaan, tuota gasellimaista keijua, kuin ryöväri konsanaan hyökäten rivouksia sylkien viattoman immen kimppuun. Olisinpa minäkin sellainen mies niin vaimoni voisi olla minusta ylpeä.

    • TuttuMiäs

      Ja tässä lisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      261
      2641
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1725
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      77
      1549
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1363
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1259
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1202
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1106
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      111
      1002
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      962
    Aihe