Rosvoreservaatti maan päällä:Terroristien Suomi

SUOMELLA.menee.rahat

Joukkoteloituksessa mukana olleet veljekset tuomitaan Suomessa ja heitä ei luovuteta Irakiin, koska siellä on voimassa kuolemantuomio.

Olenko minä aina ajatellut moraalisesti väärin?

11 aseetonta uhria tappaneet saavat itselleen lain antaman suojan.

Kohta ollaan helisemässä, kun sana leviää ulkomailla:

Milloin saapuvat ensimmäiset Ranskassa riehuneet tappajat, Yhdysvalloista tulevat koulusurmaajat, Venäläiset sarjamurhaajat ja uhrinsa syöneet kannibaalit?

Kun Suomessa saa ainoastaan 12 vuoden tuomion näistä teoista ja ensikertalainen pääsee puolella tuomiolla, niin sehän on kuin hunajaa leivän päälle!

Lisäksi hyvästä käytöksestä saa vielä ylimääräisiä lomia, joilla on kätevä käväistä ulkomailla toteuttamassa sairaita mielitekojaan.

Ja sitten vain äkkiä takaisin rajan yli väärällä passilla:Ähä kutti, Kattimies!

Taitaa nyt olla mätää muuallakin kuin Tanskanmaalla.





_________________________


Tuomitkoon missä tahansa nuo irkilaiset teroristit,mutta suuri vaara on, että Suomi on se,joka ne hoitaa ja elättää kenties seuraavat 70v.Ja nämähän ei tule jäämään viimeisiksi,herraties kuinka paljon nuita ilmaintuu.

Mitä se niiden suojelu maksaa Suomelle,herra ties,mutta ei kerro.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen-paikallaan
    • tässä.sen.selitys

      "Perinteisesti suomalainen kantaväestö on ollut varsin säyseää, ja heidät on pidetty tiukassa kurissa valtakoneiston toimesta. Jos tavallinen perunanenä saa kovan tuomion esivaltaa vastaan rikkomisesta (esim. valtion väkivaltamonopolin rikkominen itepuolustuksella tai verojen kierto), suomalainen lannistuu, lamautuu ja lakkaa vahingossakaan osallitumasta toimintaan, joka on uhka valtakoneistolle ja hyväveli-kerholle.

      Monikulttuurisuuden nimissä Suomeen on kumminkin jouduttu päästämään kansanryhmiä, jotka kohdatessaan (edes aiheellisia) viranomaistoimia eivät jurota nurkassa, vaan keräävät suvun ja ystävät ja aloittavat silmittömän riehumisen. Näinpä Euroopan ja Suomen eliitti on jo aikaa sitten laskenut, että monikulttuuriprojektin kannalta on turvallisempaa “antaa rikastajien touhuta mahdollisimman rauhassa”. Jos nyt yleisestä paineesta johtuen joudutaan välillä joku ottamaan kiinni ja tuomitsemaan, on tuomiot vakavistakin väkivallanteoista ehdollisia. Jos moniosaajiin sovellettaisiin järeää lainvalvontaa, saattaisi rikastajien ja esivallan välille puhjeta laajoja fyysisiä kahakoita. Nämä pystyttäisiin toki voimakeinoin tukahduttamaan, mutta niiden peittely olisi paljon vaikeampaa kuin yksittäisiin sivullisiin kohdistuneiden väkivallantekojen. Ilmi tullessaan ne herättäisivät aina uusia unelmoijia todellisuuden painajaiseen ja mahdolliseen kapinaan.

      Toisin sanoen: valtiovalta on hyväksynyt, että sinut tai läheisesi saatetaan raiskata, pahoinpidella tai mahdollisesti tappaa. Jos näin käy, asia pyritään salaamaan, vaikka se vaatisi sen, että tekijä jää ilman rangaistusta (joksi luen myös ehdollisen vankeuden). Kaikki tämä EU-liittovaltion ja monikulttuurisuuden edistämisen nimissä.

      Tämän syksyn tapahtumien valossa näyttäisi siltä että eliitille on jostain syystä tullut kiire nopeuttaa suunnitelmiensa toteutumista akuutilla asyl-vyöryllä. Kiireen on täytynyt olla pakottava, koska näin iso riski on otettu. Nyt on käynyt ilmi, että hyssyttelystrategia ei oikein skaalaudu tämän mittakaavan sotkuun, ja vyöry koettelee Euroopan valtioiden esivallan legitmiteettiä kansalaisten silmissä jo ihan tosissaan. Hyvä niin!

      Saa nähdä kuinka syvälle suohon valtaeliitti itsensä selittelyillä ja hysyttelyllä sotkee, ennen kuin hommaan laitetaan stoppi, vai uppoammeko lopullisesti suohon. Se, että Hennalan huhu vaikuttaa teoriassa mahdolliselta, kertoo missä tilanteessa me Suomessa vuonna 2015 olemme. Syylliset hävetkää silmät päästänne!"

    • etköitsekeksi

      Kävit sitten 60 palstalta kopioimassa siellä olleen aloituksen.

    • Uhkauksien-tutkinta

      Turvapaikanhakijoiden tekemiä uhkauksia Suomessa runsaasti!



      Poliisin tiedossa runsaasti turvapaikanhakijoiden tekemiä uhkauksia

      Tänään klo 17:56

      Ilmoituksia on tullut ympäri maata. Niissä uhkaukset ovat kohdistuneet vastaanottokeskuksissa työskenteleviin henkilöihin tai muutoin turvapaikanhakijoiden parissa vapaaehtoistyötä tekeviin.



      Uhkauksien tutkinta ei ole poliisin ykkössijalla. ATTE KAJOVA

      – Syksyn aikana niitä on tullut tietoon kymmenittäin. Yleisimmin uhkailijat ovat olleet turvapaikanhakijoita ja tapausten taustalla on ollut turhautumista ja mahdollisesti sopeutumisvaikeuksia majoitusyksikön sääntöjen noudattamiseen. Lisäksi on ollut tapauksia, joissa ulkopuolinen henkilö on tullut esimerkiksi työpaikan parkkipaikalla huutelemaan ja solvaamaan työntekijää ja henkilö on kokenut sen uhkaavaksi, poliisitarkastaja Tommi Reen Poliisihallituksesta kertoo.

      Reenin mukaan tyypillisintä on uhata työntekijää väkivallalla. Poliisin tiedossa on myös tapaus, jossa uhkailun kohteeksi joutunut vapaaehtoistyöntekijä on kertonut lopettavansa työt uhkausten takia.

      Poliisi kirjaa tapaukset useimmiten laittomina uhkauksina. Siitä yleisin rangaistusmuoto on sakko.

      – Poliisi joutuu priorisoimaan tutkintaa asian vakavuuden vuoksi, ja yleensä uhkaukset eivät ole ihan kärkipäässä, Reen sanoo.

      Keskiviikkona julkisuuteen tuli tieto, että MV-lehden päätoimittajan yrityksen johdolla on kerätty valtava lista ihmisten henkilötiedoista ja sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa.

      Kuvakaappausten perusteella listalle on päätynyt puhelinnumeroita, yhteystietoja ja nimiä esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin henkilökunnasta sekä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä.

      Arvioitteko, että turvapaikanhakijoiden parissa työskenteleviin kohdistuvat uhkaustapaukset lisääntyvät, poliisitarkastaja Tommi Reen?

      – En sitä suoraan lähde arvioimaan. Suomessa on kuitenkin kohtalaisen helppo saada toisen henkilön asuin- ja henkilötiedot selville ilman julkaisujakin. Tietysti jos tiedot ovat helposti nähtävillä, se saattaa madaltaa kynnystä lähettää esimerkiksi sähköpostia, Reen toteaa.

      Reen kehottaa uhkailun kohteeksi joutunutta tekemään rikosilmoituksen poliisille ja säilyttämään mahdolliset uhkausviestit. Myös omat yhteystiedot kannattaa salata, jos näkee sen tarpeelliseksi.

      HANNA GRÅSTEN

      HANNA.GRÅ[email protected]

      T

      • info.toimii

        Ikäpalstan tiedottaja.


      • Nälvijälle

        Etkö pysty keskustelemaan ASIASTA?

        Näyttää että vain toisten

        IHMISTEN nälviminen on SINUN alaasi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe