Diapamin vaikutukset elimistöön?

pameja

Otin joskus parikymppisenä n. 80 mg annoksen Diapamia kerralla mutta en saanut siitä mitään päihtymystä. Olin nukkunut vain useita tunteja sen jälkeen. Onko tuollaisesta määrästä voinut olla jotain haittaa elimistölle? Jos olisin ottanut alkoholia tuollaisen määrän kanssa niin mitä olisi tapahtunut?

5

3070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luediapamhuuhtelu

      Ei haittaa. Viinan kans voi mennä henki. Hengitys lamaantuu.

    • ffeer

      Ei siitä kuulu saada mitään vaikutuksia idiootti. Se poistaa paniikkohtauksen.

    • Loymardz

      Nukahdit siksi että sinulla oli pieni sietokyky sen takia koska et ole nittä aikaisemmin käyttänyt mutta sietokyky kasva nopesti jollin jos käyttö on jatkunut piitempä 80 mg tule pirteä ja toimelias ja rupea kulkemaan luujasti.

      80 mg on todellisudessa aika pieni annos eikä ole haittalinen mutten
      kuin jos on pieni sietokyky sittä voi nukahta.

      Sietokyky kasva nopeasti eikä ole mikän harvinaisuus että jotkut otta jopa 300-400 mg ja on silti pirteittä ja toimeliaitta. Tiedän ihmisiä joilla on ollut sen verran suuri sietokyky pitkästä käytöstä johtuen että he eivät ole huommannet mitän vikutusta vaikka he ovat ottanet jopa 500 mg.

      Itsemurhan tekeminen diapamilla on täysin mahdotonta vaikka ottaisi jopa 1000-2000 mg eli vasta 200 kpl 10 mg tablettia eikä itsemurha ehdokkat sen takia käyttä diapamia.

      Periattessa diapamin ja alkoholin yhteisvaikutus voi johat hengityksen lamannuttamisen vaikka onkin erittäin harvinaista mutta käyttänössä ei silti kukan ole suomessa kuollut alkoholin ja diapamin yhteisvaikutuksesta.

      Silti diapam on erittäin varallinen alkoholin kanssa koska sinä on sellainen yhteis vaikutus että pää mene kunnolla sekaisin samalla kun menettä muistinsa mutta on silti toimelias.

      Sen takia moni on herännyt seuravana päivänä pidätyksestä ja saanut tietä että he ovat edellisen päivänä tappanut jonkun samalla kun nillä ei ole tapahtumasta minkän laistakan muisti kuva ja näin olle heillä on pitkä rangaistus laitos jokso edessä ja elämä on pilalla.

      Siksi ne ei katkaisu asemalla anna diapamia kunnes promillet ovat laskennet nollan ja diapam kyllästys annetan nille joilla on tullut alkoholi psykosi mitä kutsuttan amatti kielellä delirium tremens ja mikä on erittäin varalinen koska myös vaikka potilas saa diapam kyllästyksen niin kuolema riski on 20 procenttia.

      Diapam kyllästys tarkoitta sittä että potilalle annetan 10 mg kerran tunnissa kunnes hän nukahta ja unen putte yhdistettynä alkoholin vieroitus oierisin on se laukaiseva tekijä.

      Diapam kuulu rauhpoittavin ns. bentso läkkeisin ja diapam on yksi niistä lievemistä bentsoista. Pitkäaikainen diapamin käyttö aihutta rippuvutta kuten kaikkissa bentsoista ja vieroitus oiret ovat kovat ja voimakkat.

      Silti diapam kuulu niihin bentsohin mitkä ovat helpoitten vieroitua. Ainut keino vieroitta betsoja on annostuksen vähentäminen ja voimakas bentso voidan myös vieroitta lievemällä bentsolla esim. xanor voidan vieroitta diapamilla.

      Vierotuksessa käyttetän ylensä lieviä bentsoja jotka poistuva elimistöstä hitasti esim. risolid. Katkaisu asemalla betsoja käyttetän krapulan hoidossa ja moni seka käyttäjä paranta itse krapula bentsoilla.

      Bentsoja on vaikka kuinka paljon mutta en jaksa nittä tällä luetella. Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä.

    • näinsekäy

      Diapam ei oikeastaan ole päihde, vaikka joitakin harvoja yksilöitä se saattaa jopa euforisoida. Jos on ahdistunut, niin rauhoittavan lääkkeen tuoma tyyneys voi tuntua euforiselta. Se ei ole hallusinogeeni tai stimulantti. Diapam lisää GABA:n määrää aivoissa, joka toimii aivojen "jarruna" keskushermostoa lamaten.

      Gaban jarruttava vaikutus esimerkiksi päihteettömän ihmisen aivoissa on aika vähäinen, pientä vaihtelua yksilöllisesti, mutta yleensä normaali ihminen ilman minkään aineen toleranssia sammuu esimerkiksi litrasta viinaa tai kymmenestä sinisestä pamista (100mg).

      Aivot ovat kuitenkin varsin sopeutuvaisia ja siksi toleranssi nousee. Aivot pyrkivät saavuttamaan normaalitilan, ja jos aivoja lamataan, aivot lisäävät glutamaattia yms. tarpeen mukaan. Niinpä pitkään "hitaita" nauttinut ei välttämättä edes tunne sellaista annosta, josta ensikertalainen menee kanveesiin.

      Niinpä pitkän muutaman viikon putken vetäneelle alkoholia juotua, pameja joka päivä viikkojen ajan tokkuraan syötyä tai heroiinillä tai millä vaan keskushermostoa lamaten aivot tottuvat "hiekkaan rattaissa" ja painavat lisää kaasua ja voi nauttia annoksia, joista murto-osa riittäisi raittiille.

      Ja jos sen lopettaa kuin seinään, aivot eivät välittömästi hidasta, vaan käyvät 900% teholla glutamaattia ruiskuten vielä hetken aikaa ja silloin on melko epämiellyttävä olla ja saattaa vaikka nähdä menninkäisiä ja kuulla ääniä sydämen hakatessa kahtasataa. Kun aivot ja hermosto käy rajuilla ylikierroksilla niin se on kuin joidenkin stimulanttien yliannostus.

      • leske

        Etyylialkoholi on myös gaba-agonisti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe