Ulkonäkö pakkomielle

Amurr

Olen mielestäni poikkeuksellisen ruma ja vastenmielinen. Kun ihmiset katsovat muhun niin uskon kaikkien kummaksuvan ulkonäköäni, kasvonpiirteitäni. Silmäni näyttävät omituisilta ja pahin asia kasvoissani on ihoni jonka hoitamiseen olen kerta toisensa jälkeen ostanut aina enemmän ja enemmän uusia ihonhoitomömmöjä. Niihin olen kuluttanut rahaa satojen eurojen edestä mukaan lukien kosmetologikäynnit. Minulle on sanottu että ihoni olisi ihan hyvän näköinen mutta minusta ei tarpeeksi hyvä enkä ikinä ole tyytyväinen itseeni, en kasvoihini enkä vartalooni vaikka kaikkea olen kokeillut.
Tarkkailen itseäni peilistä päivittäin aina kun vain ehdin ja ajatukset pyörivät pakonomaisesti ulkonäköni ympärillä koska en voi olla ajattelematta sitä miten ruma olen ja minua usein ahdistaa näyttäytyä muiden silmissä. Ja ihmiset yrittävät usein turhaan hymyillä ja olla ystävällisiä. Siitä tulee entistä inhottavampi olo kun tulee sellainen olo että kaikki säälivät mua. Olisi helpottavampaa kun ihmiset käyttäytyisivät erilailla mua kohtaan.

En todellakaan halua että kukaan säälii minua ulkonäköni takia. Tiedän vain että kukaan ei ikinä hyväksy minua niin kauan kuin minä en itse hyväksy itseäni sellaisena kuin olen enkä voi hyväksyä sitä miltä näytän.

Tiedän että ulkonäkö ei ole tärkeintä mutta taidan olla jollakin tavalla mielenterveydellisesti sairas kun koen kokoajan oman ulkonäköni elämisen esteenä.

4

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äärimmäinentapaus

      Olet varmasti ihan normaalin näköinen kuten kaikki naiset jotka olen nähnyt eli en ole nähnyt vielä itseäni kamalammman näköistä naista ikinä. Olen oikeasti todella ruma ja poikkeavan näköinen mulla on kaikki epsopusuhtaista ja epätasapainoista kasvoissa ja vartalossa. Senpä vuoksi mua on inhottu ja vihattu ihan lapsuudesta asti pelkän ulkonäön vuoksi. Olen ensinnäkin ihan päinvastaisen näköinen kuin suomalaiset tai yleensäkään länsimaalaiset naiset. Hormonini ovat pielesä koska olen niin poikkeavan miesmäinen kaikilta piirteiltäni. Lääkäriltä olen kysynyt apua, mutta olen niin pahasti pielessä, että lääkärikin tietää, että muhun ei auta mikään joten viittaa vaan kintaalla ongelmiini ja antaa ymmärtää, että ongelmani ovat henkisiä koska tietää ettei tän näköistä voi enää auttaa mikään hoito eikä lääkkeet eikä edes kirurgia on helpompi sysätä mielenterveys ongelmien syyksi niin pääsee lääkäri helpommalla.

      En voi todellakaan mennä ihmisten ilmoille koska mua ihan oikeasti tuijotetaan ja pitkään suut auki ja niitä kommentteja ja haukkuja on saanut kuullä läpi elämän aivan kuin se ois mun syytä, että oon tämän näköinen ja itse en voi ulkonäölleni yhtään mitään, vaikka kaikki konstit on yritetty, kyllä se on niin, että geeneissä saa joko lottovoiton tai ei mitään eli mitkään elintavat ja hoidot ei todellakaan auta paskan vertaa jos kaikki geenit pielessä ulkonäön suhteen kuten mulla. Jopa vanhat alkoholisti naiset näyttää mun rinnalla normaaleilta ja kaikki vammaisetkin vamastaan huolimatta. Mulla on nii siis niin pahasti KAIKKI pielesä ulkonäössä, että sitä ei voi tajutakaan.

    • Tuijakkala

      Voi kun tuosta olisi saanut tarkemman kuvan. Mutta uskotaan. Tiedän erään tapauksen jossa hänellä on kuvailemiasi piirteitä, mutta ihmisiähän me kaikki loppujen lopuksi ollaan ja vaan erilaisia. Harmittavaa jos todella koet tuijotusta tms joka on törkeää huonoa käytöstä. Onneksemme emme voi tietää miksi ne kasovat!

      • äärimmäinentapaus

        nimimerkki Tuijakkala

        Vastauksesi oli ilmeisesti minulle. Kyllä olen varmasti kuvailemasi/tietämäsi tapaus. Kyllä ihmisten käytös on ollut sellaista mua kohtaan, että mua ei oikeastaan pidetä edes ihmisenä ja melkein kaikki olettavat ulkonäöstäni, että olen vajaaälyinen, vaikka eivät edes tuntisi tai puhuisi mulle, mutta siihenhän riittää jo pelkästään mun ulkonäköni. Suurin osa ihmisistä todellakin olettaa mun olevan jälkeenjäänyt koska olen tämän näköinen sekä osa vihaa mua ja osaa inhoaa, jokunen saattaa ehkä sääliä, mutta suurimmalle osalle ulkonäköni aiheuttaa silti vihamielisyyttä, mistähän sekin johtuu? niin no ulkonäöstäni tietenklin, mutta aika outoa, että juuri vihammielisyys ja inho on se ensimmäinen reaktio ei sääli jonka luulisi olevan loogisesti normaalilla ihmisellä rekito näin säälittävän rumaan ihmisreppanaan.


    • okoko

      Jos sinua yhtään lohduttaa niin olen työssäni nähnyt mitä epätavallisimpia pariskuntia, jotka ovat löytäneet aidon yhteyden ja päässeet yli mm. ulkonäköesteistä ja muista pahemmista.. Oletko ollut aina itsestäsi sitä mieltä, vai alkoivatko ajatukset jostakin? netistä löytyy varmasti paljon keinoa itsetunnon kohotukselle, mutta voi olla että sinulle tekisi hyvää myäs ammattilaisen kanssa asioiden läpikäyminen, sillä uskon että onnen ja rauhan voi löytää kaikki vaikka olisi minkänäköinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe