Surkea Helenius

Faktaaon

Helenius voi unohtaa MM- tittelin, kun saanut tyrmättyä 12-erässä tusinatason nyrkkeilijää.

44

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyjtyjy

      Älä luulekkaan, että isä päästää.

    • 312

      Jokainen uusi ottelu /vastustaja on omakokonaisuutensa johon nyt nähdyllä ei ole mitään merkitystä. Niin eri tavoin asennoidutaan, valmistaudutaan aina vastustajan mukaan. Vain Dr. Klichko säilyttää virkamiestyylin vastustajasta riippumatta. Ehkäpä hänenkin olisi Fury-matsiin pitänyt valmistautua vähän toisella tapaa. Rahkeet Wallulla on, vaikka ikärasismia keskustelupalstoilla ilmenee.

      Helenius otteli itsevarmasti halliten kehätapahtumia. Rill oli muutamaan otteeseen pahoissa vaikeuksissa selviten gongin, oveluuden ja iskukestävyyden ansiosta tyrmäystappiolta. Hetkensä hänelläkin pariin kertaan oli, niin kuin nyrkkeilyssä kuuluu ollakin.

      Kohtuullinen esitys ja tästä on hyvä jatkaa. Vyö on saatu ja kummasti sitä hamuavat uumalleen muutkin,vaikka täällä ”asiantuntijat” muuta ”tietävät.” Vyö tuo vastaan nimimiehiä ja hilloa Robben laihaan kukkaroon. Nyt nähty ilta ei poissulje myöskään MM-ottelua, tai siihen hinkuvaa kymppisakin ukkoa. Robert on kuumaa kamaa, Sauerland-pomoja vittuttaa, ja hyvä niin.

      • Mies3210

        Luulisi Sauerlandin olevan tyytyväinen, että Robbe tekee rahaa, jotta hänellä on varaa maksaa velkansa Sauerille.


      • Faktaaon

        Robert on menneen talven lumia. Ei mitään mahdollisuutta voittaa MM. titteliä. Kohtuullinen esitys ei riitä, kun uhottiin koko ajan tyrmäysestä ja vastustaja oli keskitasoa.


    • szq

      Joo mun mielestä Robbe oli paljon parempi kunnoltaan kuin esim. Sprottia vastaan 2013 maaliskuussa, jossa Sprotille ois kuulunut voitto, nyt Robbe oli selvästi parempi kuin vastustaja

      Fysiikka on mennyt eteenpäin, ottelusilmää, Taktiikkaa ja semmosta mielikuvitusta pitää saada kyllä jollain ihmeen keinoin enemmän..

      • Tässätotuus

        Vastustaja oli c-tason nyrkkeilijä ja Helenius oli tulla jopa tyrmätyksi. Helenius otti vastaan enemmän lyöntejä kuin Grill.


    • vece

      Mikäli Robben seuraava vastustaja on Chisora, niin siihen tyssää Robben nousu. En usko, että pärjäisi koukkupommittajalle montaa erää !

      • menee.eteenpäin

        Miksei pärjäisi Chisoralle, pärjäsihän se viimeksikin ihmeen hyvin vaikkei voinut lyödä silloin kuin yhdellä terveellä kädellä. Helenius on mennyt eteenpäin, tässä Rilliottelussa Helenius käveli koko ajan eteenpäin, kun ennen oli paljon peruutteluakin.


      • Mies3210
        menee.eteenpäin kirjoitti:

        Miksei pärjäisi Chisoralle, pärjäsihän se viimeksikin ihmeen hyvin vaikkei voinut lyödä silloin kuin yhdellä terveellä kädellä. Helenius on mennyt eteenpäin, tässä Rilliottelussa Helenius käveli koko ajan eteenpäin, kun ennen oli paljon peruutteluakin.

        Oli tosiaan yllätys, että pitkä ja hontelo Robbe marssi eteenpäin. Pinnat siitä. Mutta Chisoraa vastaan se ei onnistu. Chisora tuskin edes osaa peruuttaa, siinä mielessä aikamme Foreman. Jos Robbekaan ei peruuta, niin matsi loppuu ekaan erään, todennäköisesti (90%) Robben pötkötellessä kanveesissa.


      • ffdsfds

        Minä uskon, että Chisora on nykyään heikompi vastustaja kuin Rill. Chisora on mennyt ainoastaan alaspäin. Iskukestävyyskään ei ole ollut samaa sen jälkeen kun Haye hänet tyrmäsi.

        Mielestäni Chisora on todella tylsä ottelija, enkä haluaisi nähdä häntä kehässä Heleniuksen kanssa.


    • tyui8o

      Eikö tuon Drillin pitäny olla suupala Heleniukselle?
      Helenius itse uhkui että Drillin saa kantaa kotia?
      Alkuerien odotettu tyrmäyslopetus missä?
      Kas kun selvisi itse, iso juttu oli että Drilli selvis 12 erää. Noin "huono"
      mies, mitä siitä sanottiin.

    • Sanojailmantekoja

      Helenius "pärjää", vaan selkeästi ennakkoon huonompien vastustajien kanssa ja aikanaan olisi hävinnyt Chisoralle, mutta tuomarit kotikehän turvin laittoivat Heleniuksen voittajaksi.

    • kaukovaarakai

      Kun Teper kärysi dopingista Price ottelussa niin eikö vyö jää silloin Prcicelle?
      Ja olisi se hauska olla kärpänen katossa kun Sauerland neuvottelee Kallen kera Chisora-Robbe-matsista. Pannaan velat sujoksi ja voittajalle kaikki niin kun pokerissa

      • Mies3210

        Mikä vyö? Sehän on nyt Roben.

        Onko Chisora nykyään Sauerlandin?


      • chisora
        Mies3210 kirjoitti:

        Mikä vyö? Sehän on nyt Roben.

        Onko Chisora nykyään Sauerlandin?

        joo, on.


      • kaukovaarakai

        Niin Ihme homma kun Teper kärysi jo kesällä ja sitä salailtiin. Teper vei EM- tittelin vääryydellä ja Price oikeastaan olisi mestari. Miksi ihmeessä annettin käydä uusi matsi ilman Pricen suostumusta, vai annettiinko? Mitähän ne sääntökirjat oikeen sanovat? Varmaa on että Teper pakoitetttiin vyöstä luopumaan. Mutta Price- Helenius olisi ollut maallikonsilmin se ottelupari. Pricen listalta Teper tappio ainakin pyyhitään pois


    • ari_zwag

      Rilli näytti maailmalle miten otellaan ulottuvampaa ja näppärästi vastaanlyövää kaveria vastaan. Pysymällä jatkuvasti oman ottelualueensa ulkopuolella, roikottamalla vasuria, olemalla kumarassa ja jättämällä jokaisesta hyökkäyksestä sen viimeinen ja tärkein askelparin pois. Mitähän ne sen kulmassa sano, varmaan että hyvää joulua?

      No voitto se on pienikin voitto ja toivottavasti vie Roopea kohti tasokkaampia ja merkityksellisempiä otteluita. Mutta hävyttömän Roope huonosti liikkui, tallusti suorastaan ja otti aivan aivan liian monta turhaa koppia.

      • ffdsfds

        Ihmettelin itsekin, että miksi Helenius jäi Rillin lyöntietäisyydelle niin pitkäksi aikaa. Olisi pitänyt tökkiä kauempaa ja oikealla yrittämisen jälkeen sitoa.

        Tulin siihen tulokseen, että hyvän ensimmäisen erän jälkeen Helenius haki tyrmäystä, eikä pistevoittoa. Mieli muuttui vasta viimeisissä erissä.


    • funnydelboy
    • uy46uy6u

      Kyllä chishorat ja heleniukset saa pataan kun britti Anthony Joshua päsee heitä vastaan ottelemaan samoin käy tysonillekin parin vuoden päästä jos edes on enään sillon mestari.

      • Mies3210

        Kahdesta ekasta samaa mieltä, mutta Fury taitaa sittenkin olla liian ovela ja pitkä ja taistelutahtoinen Joshualle.


    • vaarao

      Mukava juttu kun adhd-Chisora pääsee kokeilee Heleniuksen stressinsietoa.
      Chisora on kova luu kelle tahansa, ottihan se V. Klitskon kanssakin 12 erää.
      Moni ei moiseen kyennyt. Luupää-Briggs oli yksi, tosin lasarettiin ottelun jälkeen.

    • PerttiGayta

      Helenius pelkää häviävänsä Chisoralle. Luopuu vyöstä

    • julppi

      Heleniukselle tuli kusiset paikat, aatteli varmaan ottaa taas jotain top 20 miestä
      vastaan, tai entistä jotain.
      Nyt on pakkosauma, Kallelle tuli kans varmasti hätä käteen.
      Chisora nylkee Hellen henkisesti, sen se osaa, niin paljon jäi viime kohtaamisesta hampaakoloon ja pieksee sitten kehässä.

      • per.le

        ja täällä on jälleen ö-luokan raparapputason mestarinyrkkelijät porukalla ulvomassa kuuta, kertokaapa nyt oi te mestarit mihin teistä on ja mihin kykenette.


    • MikkaÄf

      Helenius ei enää ottele EM tasolla

      Seuraava ottelu myydään jotain entistä huippua vastaan ja illassa Hans Välimäki tekee kaikille huippuruokaa. Liput 80-500 euroa.

      Päivää ennen iltaa vastustaja vaihtuu Belgradilaiseksi pultsariksi ja gourmet-ruoka euron maksalaatikoksi. Lippurahoja ei saa takaisin

      • 67ru

      • 2e23e

        Ja lisää uhoilua muka yhdessä erssä ois robbe tiputtanut chisoran heh eihän se saanut edes sitä keskitason rilliä lopetettua nyt se anthony joshua kehään robbea vastaan niin loppuu se potaskan jauhanta ja keskikastin vastukset robelta.


      • 4e112e21e
        2e23e kirjoitti:

        Ja lisää uhoilua muka yhdessä erssä ois robbe tiputtanut chisoran heh eihän se saanut edes sitä keskitason rilliä lopetettua nyt se anthony joshua kehään robbea vastaan niin loppuu se potaskan jauhanta ja keskikastin vastukset robelta.

        http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/2016012020985940_bw.shtml pappahelenius :D


      • heheheh

        ...ja yksin on kiva kirjoitella, ei tuu kinaa :D


      • 8o98y

        Jaa en minä tänne kinailemaan ole tullut kai sitä voit yksinkin kinata jos siitä niin kovasti haluaa.


    • Pröt

      Heleniuksen pitäisi saada liikkuminen entiselle tasolle nykyisellä massalla ja rohkeus viedä tilanteet loppuun asti. Muuta ei tarvita menestykseen.

    • setoinen

      Isä Kallen jutut kuin pummilta vois kuullakin. Robben on pitänyt olla elämänsä kunnossa jo viime vuodesta lähtien ja maailman kovin oikea suorakin pitäs olla ja kuntokin aivan huippuluokkaa mut kaikki toi nähtiin viime matsissa jota painittiin täydet erät, et sellasia noi pummin jutut on eivät pidä paikkaansa.
      En tiä kukahan Robben perhettä elättää vai onko Robbe palannut jo raksalle takaisin ?

    • Ranskanreptiili

      Duhaupas on todella vaarallinen ja iskunkestävä kaveri, vaikka ei aivan terävintä top 5 tai 10 kärkeä maailmassa. Vain vähän Heleniusta lyhyempi. Voittaisi varmasti Rillin. Miten käy Heleniuksen? 50-50 mahdollisuudet?

    • Boksari

      Ottakaa nyt sitten huomioon tämä. Vaikka Robbe ei voittaisi tyrmäyksellä, vaan äärimmäisen niukasti pisteillä, niin se on Suomalaiselle sohvaperunalle liikaa, mylvintä alkaa taas, kuinka tämä on niin väärin, Robben olisi pitänyt hävitä, koska sekin on Suomalainen ja mä olen niin kateellinen jne.

      Fakta on tämä, jos ottelu käytäisi Ranskassa, vastustajan kotimaassa, tai varsinkin Italiassa, niin sieltä ei vyötä Suomeen tuotaisi muuten kuin tyrmäämällä oma poika. Nämä ovat lajin lainalaisuuksia, älkää siitä Robbea syyttäkö. Itse veikkaan ottelun tuloksesta, tulee olemaan äärimmäisen tasainen, Ranskalaisen painostaessa ja tämä juuri saa ottelun näyttämään lajista mitään tietämättömien silmissä siltä, että Robbella ei ollut mitään jakoa. Robbea on hemmetin vaikea tyrmätä, joten voiton avaimet ovat kyllä käsillä, läpihuuto juttu tämä ottelu ei missään nimessä mielestäni voi olla.

      • kuntopallo

        Roopen tarttis saada itsensä yhtä lennokkaaksi, kuin ennen loukkaantumisia, jolloin voitto tulis, yllätysmomentti poislukien. Jos matsi menee päiden kolisteluksi, niin pidän ranskalaista hyvin vaarallisena. Jos on yhtä tönkköä, kuin Rilliä vastaan, niin Roopen iskunkestävyys joutuu maxium testiin.


    • yeryeryery

      Yhdyssanamokailusta päätellen aloittajalla taitaa olla aika rankka aivovaurio ja jäi koulut käymättä

      • jepujepujep

        Keskimäärin täällä ei tosiaan mitään huippuyksilöitä kirjaile. Oletettavasti suurimmalla osalla ei ole edes peruskoulun päättäriä. Työttömiä, alkoholisoituneita, reppanoita, joskin heilläkin on oikeus mielipiteeseen!


    • Jaska_3

      Nykkely, jos siitä ei ymmärrä mitää, on erittäin vaikeaa tajuta.

      Raskaassa sarjassa kehämiehet näyttävät näennäisesti kömpelöiltä, mutta annas olla aitten, kun lyönti osuu kohdalle.

      https://www.youtube.com/watch?v=WdHf0t75eOk

    • pölkkypää

      On selvää, että varsinkin ylemmissä painoluokissa yllätysmomentti nousee, mutta ei ne tikkaakaan niin sähäkästi, kuin alemmissa painoluokissa. Hyvä vapaalta vedetty mälli kyllä ratkaisee jokaisen rs matsin. Poikkeuksena on, ettei toinen pysty viemää mahdollista hommaa loppuun, tai kongi pelastaa.

    • Sulokusti

      Olen sanonut aiemmin ja nyt,Heleniuksesta ei ole MM-tason haastajaksi.
      Liian yksipuolinen nyrkkeilijä,hidas kun mikä,huono liikkumaan ja ottelukestävyys puuttuu.
      Pelkää Cihoraa ja Bauhaussia,kehäraakki kun on.

      • Rectalistic

        Hidas, yksipuolinen, kankea, rapakuntoinen. Joojoo, me kaikki tiedämme tämän. Mutta kukaan muu nyrkkeilijä ei vedä kiljua ja sipsejä Helgen tahtiin. Sapeli kouraan ja kaapu päälle ja kohti uusia urotekoja.


    • mitäsitädf

      Tuskin ottelusta Whyteäkään vastaan mitään tulee.

    • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      Valitettavasti todennäköistä on että suutariksi jää matsi Heleniuksen osalta. Ei ollu miehellä järkeä eikä tahtoa tehdä korjausliikettä ja palkata ammattivalmentaja Duhaupasin jälkeen. Olisiko edes se auttanut, mutta olisi ollut edes jotain toivoa. Nyt se on pelkän onnenkantamoisen varassa, ja sen varaan ei paljon laskea voi. Anthony joshua sai Whyten tyrmättyä vasta seitsemännessä erässä. Miten Helenius saisi tyrmättyä Whyten kun ei saanut edes Rilliä pihalle. Surkean Orlovinkin kanssa pelkkää räpellystä kuudenteen erään saakka, kun Duhaupas pisti Orlovin heittämään pyyhkeen jo neljännessä erässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe