Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lentoaikataulun muutos

tyrmistynyt

Sain hiljattain sähköpostia, joka koskee varaamaani talvilomamatkaa. Menolento on alkuperäisenlainen, mutta paluulento on muuttunut. Onko teistä joku saanut saman viestin? Vaikuttaako ko. asia siten, ettet lähdekään lomalle vai aiotko silti lähteä?

56

514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yasmiira

      Miten paluulento on muuttunut? Meillä Krabin paluulento piteni 45 min, mutta silti toki lähdetään.

      • 032016

        Meille tuli myös viesti, että Thomas Cookin (Tjäreborg) lento Phuketista maaliskuussa tekee välilaskun Kastrupissa Kööpenhaminassa ja paluumatka pitenee 2 tuntia. Sitä tässä on mietiskelty, että mistähän tuossa mahtaa olla kysymys.


    • Kiukkuinen

      Eilen tuli meillekin viesti Tjäreborgilta ja kyllä kiukuttaa. Lähtö 3.1. ja loma siihen anottuna, eipä oikein vaihtaa/peruakaan voi :/ Jos lennon piteneminen lähes 3 tunnilla olisi ollut varatessa tiedossa, niin olisi matkayhtiö kyllä vaihtunut. Sama juttu kaikilla ko. yhtiön Phuketin lennoilla ainakin tammikuussa. Vievät tanskalaisia samalla lennolla???

    • kutenMalesiankoneelle

      Lentävät Ukrainan yli ja Mustan meren rantoja pitkin. Tunti sinne tai tänne kunhan eivät tee koneelle humanitääristä interventiota.

    • Matkthaim

      Tämä muutos on siitä syystä ettei venäjän ilmatilassa saa lentää Thaimaasta tulevat lennot terrori uhan vuoksi.

    • Kiukkuinen

      Ei ole ihan tunti sinne tai tänne, jos matka kestää lähes 15 tuntia normaalin reilu 11 tunnin sijaan. Eikä näytä koskevan muita lentoyhtiöitä?

    • tyrmi

      Mä en ole tunteja laskenut, mutta matkaseura on ja ms ei tykkää lentoaikataulun muutoksesta. Laittakaapa tänne, jos luette uudestaan uutisia Isiksen uhkailusta. Ulkoasianministeriön matkustustiedotteesta ei löydy uutta.

    • Eiikinäenääfinnmatkoja

      Meillä Finnmatkat on pilannut koko loman. Lähtö Krabille piti olla la 19.12. ja täällä vieläkin kotona istutaan, josko firma saisi buukattua meidät johonkin. Lähtö päivää ovat siirtäneet ensin maanantaille, sitten tiistaille, sitten keskiviikolle Bangkokin kautta. Aina ovat sitten lähtöpäivän aamuna soittaneet ja pahoitelleet; korvaksiakin olemme saaneet, mutta eipä ne paljon lämmitä. Syyksi ovat ilmoittaneet kovin täydet koneet! Viimeisenä vaihtoehtona yrittivät vielä järjestää meidät viikon matkalle Phuketiin; lähdön piti olla tänään klo 20, mutta jo sieltä hetki sitten soitettiin ja ilmoitettiin, ettei siihenkään mahdu! Eli taas pitäisi lapsille kertoa, ettei vieläkään päästä lähtemään! Voitte varmaan kuvitella miten meillä on jouluna itketty! !!

      • Hahhhhaaaaaaa

        Ihan oikein rumille ja tyhmille!


    • yanne

      No huh huh. Nyt on kyllä paksua tarinaa. Taisit jättää jotain kertomatta tai sitten koko juttu on valetta.

    • NoOnpatarkkaa

      Marraskuussa TuiFly lensi jo Suomesta lähtiessä Mustalle merelle. Lentoaika piteni 15 min mennessä, palatessa 20 min.

      Se on enemmän tuulista kiinni koko lentoaika kuin reitistä.

      Me matkustajat oltiin tosi tyytyväisiä, ettei menty iigoreittein territoorioon.

    • lähteäköVAIei

      Mua ei tunti sinne tai tänne haittaa, mutta lapsille ei olla voitu matkasta vielä kertoa maailman epävakaan tilanteen takia. Tiedättekö, että millaisessa tapauksessa voi matkan perua kuluitta. Eli, jos esim. uutisoidaan terroristien uhkailuista tai juuri esim. lentoaikataulun muutoksesta, niin voinko perua halutessani loman kuluitta?

      • EgyptiinEInyt

        Yleensä menee niin, että viranomaiset antavat matkustuskiellon ja matkanjärjestäjät peruvat matkat tai heillä on myös oikeus tarjota matkaa myös muualle.

        Suomessakin viranomaiset saavat päivittäin uhkailuja, mutta mitään ulkonaliikkumiskieltoja ei sentään julisteta.

        Jos matkaa Thaimaahan, kannattaa soittaa vaikkapa jollekin paikanpäällä olijalle tai suomalaiseen baariin ja kysyä, onko siellä turvallista.

        Näin saa varminnan tiedon, paremman kuin UM:n toimipisteiden.


      • LUKEKAAGOOGLESTA
        EgyptiinEInyt kirjoitti:

        Yleensä menee niin, että viranomaiset antavat matkustuskiellon ja matkanjärjestäjät peruvat matkat tai heillä on myös oikeus tarjota matkaa myös muualle.

        Suomessakin viranomaiset saavat päivittäin uhkailuja, mutta mitään ulkonaliikkumiskieltoja ei sentään julisteta.

        Jos matkaa Thaimaahan, kannattaa soittaa vaikkapa jollekin paikanpäällä olijalle tai suomalaiseen baariin ja kysyä, onko siellä turvallista.

        Näin saa varminnan tiedon, paremman kuin UM:n toimipisteiden.

        Tuo on totta Hua Hinissäkin on joka päivä pommi uhkauksia kuninkaan loma-asunnon vuoksi. Niistä niinkuin ei muistakaan Hua Hinin rikoksista ei vain lehdistä voi sensuurin takia lukea. Hua Hinissä on räikeää ihmiskauppaa, katuryöstöjä, huume ongelmaisia ladypoikia ja baarityttöjä. Pedofiilit kulkevat lahjottujen poliisien silmien alla pikkupoikia taluttaen. Jokaisen Hieromalaitoksen takahuoneessa toimii bordelli. Hotellihuoneista ryöstetään arvotavarat. Paikallinen Banditos Hua Hin moottoripyörä gansterijengi kerää baareilta suojelurahaa.


    • KolmeapuukotettuGöteborg

      Ruotsiin pitäisi julistaa matkustuskielto. Siellähän on näitä raiskauksia, puukotuksia ja muita rasisti-suvakki-matu-rikoksia päivittäin.

      • Xxpoxhob

        Ylöjärvi pitäisi poistaa Suomen kartalta. Liittää vaikka Venäjään.


    • tjäreborg

      Meillä lähtee lento 3.1 ja tosiaan lentoajat pitenee kumpaankin suuntaan.Mennessä ei niin paljoa,mutta paluun venyminen melkein 15tuntiin sai kyllä ärsyyntymistä aikaan.Korvauksia ei saa,syyllä että kohdemaassa olo ei lyhene.Aiheuttaa vaan sen että joutuu ylimääräisen vapaan ottamaan:/

      • Pelivaraa

        No aika tiukille on vedetty vapaat jos parin tunnin pidentymisen takia joutuu ottamaan vapaapäivän.. Lentohan voi olla puoli vrk myöhässä, ihan ilman ennakkoilmoituksiakin, mites sitte?


      • maksaITSElisäkulut

        Kuules ny. Ensinnä yksi tärkeä pointti lennon pidetymisessä on se, ettei kaikissa duuneissa niin vain oteta ylim. vapaapäiviä, toinen pointti on se, että kersat joutuu olemaan pidempään pois koulusta, kolmanneks pidempimatkalaiset joutuu majoittumaan lentokenttähotlaan paluumatkalla, koska on älytöntä ajaa yöllä pitkän lennon jälkeen pitkää kotimatkaa ja vielä viidenneksi Suomessa ei saa ilmatteeks ajaa taksilla eikä omaa autoa saa jättää kentälle ilmatteeks eli muutama saturainen lisää eipä tuo mitään asenne on nyt oltava..


      • AnythingCanHappen

        No se on ihan oma valinta, ja aika huoleton sellainen, jos kaukoreissun paluumatkan suhteen ei ole mitään pelivaraa vaan luotetaan lentoaikoihin paperilla ja oletetaan niiden pitävän.


      • ihanaTHAIMAA

        Lähteköön kuka vain Thaikkuihin. Kuka sellainen vain, jolla ei ole matkallelähtemiseen estettä.


    • Venäjän_ylilentokielto

      Syynä on se, että Venäjä vaatii sen yli lentävien charterlentojen olevan lähtö- tai kohdemaan rekisterissä. Thomas Cookin Phuketin kone on Tanskan rekkarissa joten Helsinki-Phuket lento ei pääse Venäjän yli. Itä-länsi suuntainen myötätuuli maapallolla antaa mahdollisuuden kuitenkin lentää Phuketin suuntaan pidemmän reitin eli yllämainitun Mustanmeren ja Turkin yli Venäjä kiertäen. Takaisinpäin Venäjän kiertävä reitti on taasen vastatuulen takia liian pitkä, joten lennellään sitten kuun lopulla Venäjän yli suoraan...Köpikseen ja sieltä kotio.

    • Kohchang1

      Peruutin heti kun sain Joulukuussa 2015 tietoa aikataulumuutoksesta.
      Seuraavaksi olisi ilmoitettu lentomatkan keston muuttumisesta 11 tunnista 15 tuntiin.
      Seuraavaksi olisi ilmoitettu välilaskusta jossakin päin maailmaa ja sen jälkeen ylimääräisestä polttoainelisämaksusta.
      En halunnut ottaa riskiä ja jännittää hoitaako matkanjärjestäjä vastuunsa vai ainostaan maksuvaatimuksensa.

      Menetin toimistokuluina 240 euroa kolmelta henkilöltä,eli 80 euroa/hlö.

      Aloin toimimaan, nyt on varattuna omatoimiloma sinivalkoisin siivin,lento Hki-BKK,lennon hintaan sisältyvät ruuat, juomat ,viihdejärjestelmä, 23 kg matkatavaraa ruumaan ja yksi laukku matkustamoon/hlö.

      Bangkok 2 yötä 5 tähden hotellissa executive lounge eduilla BKK Riverside.

      Lento BKK-KBV(Krabi) Thaimaan valtiollisen lentoyhtiön siivin.

      13 yötä Ao Nangissa Suomalaisten matkanjärjestäjien listoilla olevassa erittäin hyvätasoisessa hotellissa(resortissa)

      Lento KBV-BKK,Thaimaan valtiollisen lentoyhtiön siivin.

      1 yö 4 tähden hotellissa executive lounge eduilla Bangkokin keskustassa MBK tavaratalon vieressä.

      Lento BKK-Hki sinivalkoisin siivin ,sisältäen saman kokonaisuuden kuin tulomatkalla.

      Pidempi loma, enemmän sisältöä ja tasoa sekä lennoissa että majoituksessa,halvempi kuin matkanjärjestäjän matka vaikka heille jäi toimistokuluina 240 e joka on laskettu itse organisoimani matkan hintaan.

      Kaikki varaukset olen itse tehnyt internetin välityksellä ja lennot ja hotellit maksanut luottokortilla kuten edelliset 5 omatoimimatkaa Thaimaahan vuosina 2010-2015.(sitä ennen 4 matkaa matkanjärjestäjän kautta)

      Hyvää ja hauskaa lomaa kaikille jotka matkustavat Thaimaahan tänä talvena joko matkanjärjestäjän matkalla tai omatoimisesti!

      • Phuket2

        Samoin teidän poppoolle. Em. kaltaisissa matkoissa on hyvä, kun on oma opas mukana jo kotimaastakäsin. Kaikille ei teidänkaltaisenne matkustaminen sovi.


      • Kohchang1

        Niin se on, ja ei tietenkään kaikille sovi meidänkaltaisemme matkustaminen, halusin vain kertoa että kaikki on mahdollista kun riitävästi haluaa.
        Aina kun olen itse hoitanut matkat meidän perheelle olen säästänyt/voittanut satoja,joskus jopa tuhansia euroa verrattuna matkanjärjestäjien tarjoamiin matkoihin.
        Edelleen, hyvää ja hauskaa lomaa kaikille jotka matkustavat Thaimaahan tänä vuonna 2016!


      • Phuket2

        Mukava lukea positiivista tekstiä. Konkreettisia neuvoja ekalle reissulle Thaikkuihin tuli viime reissun edellä ja, vaikka Fantasean esitys oli näkemisen arvoinen, niin olisin em. esityksen voinut suosiolla jättää seuraavan matkakertaan Thaikkuihin. Aamukävely rannalla, mukavan kokoinen allasalue myös perheille, jossa on lapsia, monipuolinen aamupala, mahdollisuus kulkea lähibiitseille vaivattomasti ja kokemus kauniista Thaimaasta mereltäkäsin sai aikaan mukavan olon vielä pitkäksi aikaa reissun jälkeen. Kun on jotain, mitä odottaa, niin säästäminen on helppoa. Lapset, kun kulkevat messissä, niin reissu, jonka kohteen ja sisällön tuntee ennen lomaa helpottavat lomallaoloa. Thaikuissa, kun on myös hyvä pitää huolta lapsista.


    • terjo_55

      Jos jo (etukäteen ilmoitettu) parin tunnin aikataulumuutos aiheuttaa kiukkua ja porua niin kannattanee jättää se vyölaukku suosiolla sinne ullakolle ja unohtaa koko matkailu, etenkin ns. kolmansiin maihin. Siellä reissussa kun voi odottaa ihan oikeitakin "yllätyksiä".

      • Mmievaan

        Onhan matkailussa toki se pieni riski vaikka niin kliseiseltä kuulostaakin, että se voi jopa avartaa noin yleisesti tai vaikka omaa tapaa jolla ihmetellä tätä palloa ja sen elämää..


      • Hohhoijakkaa

        No ei se tunnu avartaneen jos matkan jälkeen on pakottava tarve soittaa ja itkeä iltalehden toimittajalle kun oma lento tulee muutaman tunnin jäljessä helsinki-vantaalle tai juuri minun matkatavarat ei olleet koneessa.


    • Rahoillevastinetta

      Kertokaa hyvät oppaat niille matkalaisillenne ettei kannata koti- ja muita avaimia lykätä ruumalaukkuun. "Palvelustahan" teille ylihintaa maksavat.

      • kippikärri

        Juuri näin pitää tehdä. Viime talvena matkalaukkuni ei saapunut Helsinki-Vantaa kentän hihnalle. Kotini on Joensuun naapurikunnassa. Läksin kentältä kotia kohti. Mikkelissä poikkesin matkalla. Olin siellä yhden yön. Aamulla Joensuun lentokentältä soitettiin ja kysyttiin voidaanko laukku toimittaa kotiin. Taksi kuulemma tuo. Ilmoitin tulevani vasta illalla kotia, mutta laukun voi heittää ulko-oven eteen. Näin tapahtui. Laukussani on sivutaskussa omat yhteystietoni. Tämä oli Finnairin lento. Olen käynyt Thaimaassa 18-vuotta ja myös muualla maailmalla usein. Ei tuommoiset muutaman tunnin myöhästymiset merkitse mitään. Jos merkitsee, voi jäädä suosiolla kotiin.


      • tyhmäkö

        Minne mä sitten matkustan?


    • EndeGutAllesGut

      Itse huokaisin lähinnä helpotuksesta kun matkalaukku ei tullutkaan koneessa. Ei tarvinnut lähteä raijaamaan laukkua pakkasessa kotiin ja niiden kesärättien pesemiselläkään ei ollut niin kiire. Ei tullut mieleen soittaa iltapäivälehteen :) Kuriiri toimitti matkatavarani seuraavana päivänä kotiovelle.

      • Täytyy nyt kertoa tämäkin vinkki tietämättömille, niitä kesärättejä ei tarvitse kotona
        paljon pestä. Järjen käytö on sallittua. jättä kaikki rätit mitä ei tarvitse pesulaan toiseksi
        viimeisenä lomapäivän iltana. Eihän sitä viimeiselle loma päivälle tarvitse kuin Shorsit T-paidan ja simmarti, viimeisenä iltana hakee pestyt ja silitetyt vaateet
        pesulasta ja heittää kapsäkkin.Kätevää eikö totta neuvoo laiskiainen.


    • TunnistaKii

      Kuinkahan stressaavaa näillä mielensäpahoittajilla mahtaa olla siellä perillä.. Paikallisbussi ei välttämättä tule koko päivänä vaikka aikataulussa lukisi mitä tai sapuskaa saa raflassa odottaa luvattoman kauan ja kun se lopulta tulee niin lautasella on aivan väärät ruoat. Mihin sitä kaikesta valittaa.. :D

      • voevoe_

        Onhan siellä ne oppaat päivystämässä vyökkisten huolia ja murheita.


      • tyrmistyneenVaimo

        Olisi aivan mukava saada tietää, että onko teistä joku lähdössä noin 1-2 kk:n sisällä Pukettiin aikataulunmuutoksesta huolimatta ja muutenkin olisi kiva saada tietää, että minne Pukettiin matkaat?


    • snorklaileen

      Joo, pari tuntia on aikataulu muuttunut Finnmatkojen Phuketin lennolla Thaimaaseen reittimuutoksen vuoksi. Parin viikon välein on näitä muutoksia (ja niistä ilmoituksia) lentoaikatauluihin tullut. Tänään viimeisin! Finnmatkojen sivuilla kerrotaan, että aikataulumuutosten varalta on hyvä varata vähintään pari tuntia väliä jatkolentoon ja näin me teimme.
      Eihän se pari tuntia todellakaan mikään suuri muutos ole, mutta esimerkiksi meillä piti ostaa muutoksen vuoksi uusi jatkolento, koska emme enää viimeisen muutoksen vuoksi uskaltaneet ottaa riskiä, että myöhästymme jatkolennolta. Siis YKSI YLIMÄÄRÄINEN JATKOLENTO ja ylimääräinen kustannus. En osannut tämmöisiin muutoksiin varautua etukäteen, kun ei vuosiin ole pakettimatkoja käytetty, eikä aiemmin tämmösiin oltu tärmätty. Niin paljon tämä ärsyttää, että jää vastaisuudessa pakettimatkat meiltä kayttämättä.

    • meikkiz

      Ei niin naivisti kannata ajatella että aikataulumuutoksia tulee vain charterkoneille, kyllä niitä reittilentojakin peruutetaan ja aikatauluja hiotaan. Muutoin pakettimatkoista kyllä kannattaa luopua, edut näkyy ennen kaikkea kukkarossa ja vapaudessa :D

      • Ei-pakettimatkaaja

        Herääkin "uniikki" kysymys kuka näitä pakettimatkoja oikein tarvitsee/käyttää? Kielitaidostaan epävarmat eläkeläiset? Heitä mitenkään aliarvioimatta, päinvastoin, on hienoa nähdä senioreita matkoilla, kai sitä toivoo että itsekin vielä siinä iässä olisi kykenevä kaukomatkailemaan. Mutta pyöriikö pakettimatkat eläkeläisten voimin??


      • Eläkeläisreissaaja

        Kyllä näillä vasmismatkoilla on kaikenikäisiä reissaajia. Nuoria, lapsiperheitä, keski-ikäisiä ja sitten meitä eläkeläisiä. Olemme 70v. eläkeläispariskunta ja matkustelemme pari kertaa vuodessa, talvisin usein Thaimaassa, Malesiassa tai Karibialla. Olemme kuukauden tai kaksi talvisin lämpöisessä. Täytyy myöntää, että nyt vanhempana nauttii matkailusta eri tavalla, kuin nuorempana.
        Valmismatkat on meille turvallinen matkustusmuoto, kielitaidoilla kyllä pärjäämme, mutta retket ja kuljetukset on hyvä mennä turvallisesti matkatoimiston kuljetuksilla. Sitäpaitsi oppaat ovat erittäin miellyttäviä ja auttavat, jos jotakin ongelmia tulee.
        Olemme päättäneet reissata niin kauan, kuin terveyttä riittää.
        Parin viikon päästä taas lähdetään Thaimaahan lämmittelemään.
        Hyvää lomaa kaikille matkailijoilla!!


      • Tiiähäntä

        Eikös ne legendaariset karjalennot ole täynnä edellä istuvien selkänojaa potkivia ja muutenkin muita matkustajia "viihdyttäviä" kersoja. Ainakin jos näitä palstoja on uskominen.


      • Olenaivanymmällä

        Mitä tarkoitat sanalla "karjalennot"? Ei ole sattunut ainakaan minun lennolleni koskaan karjaa!!


      • PianA350
        Eläkeläisreissaaja kirjoitti:

        Kyllä näillä vasmismatkoilla on kaikenikäisiä reissaajia. Nuoria, lapsiperheitä, keski-ikäisiä ja sitten meitä eläkeläisiä. Olemme 70v. eläkeläispariskunta ja matkustelemme pari kertaa vuodessa, talvisin usein Thaimaassa, Malesiassa tai Karibialla. Olemme kuukauden tai kaksi talvisin lämpöisessä. Täytyy myöntää, että nyt vanhempana nauttii matkailusta eri tavalla, kuin nuorempana.
        Valmismatkat on meille turvallinen matkustusmuoto, kielitaidoilla kyllä pärjäämme, mutta retket ja kuljetukset on hyvä mennä turvallisesti matkatoimiston kuljetuksilla. Sitäpaitsi oppaat ovat erittäin miellyttäviä ja auttavat, jos jotakin ongelmia tulee.
        Olemme päättäneet reissata niin kauan, kuin terveyttä riittää.
        Parin viikon päästä taas lähdetään Thaimaahan lämmittelemään.
        Hyvää lomaa kaikille matkailijoilla!!

        Mikä tekee valmismatkailun turvallisemmaksi kuin omatoimimatkailun. Tuota väitettä ihmettelen.
        Useammin näillä Charter lennoilla tuntuu muutoksia tapahtuvan kuin reittilennoilla. Milloin saapumiskenttä vaihtuu Krabista Phukettiin , milloin lennot jopa vuorokauden myöhässä ja nyt tuo matkalaukku rumba Finnmatkoilla. Matkavakuutus kuntoon ja hyvää lomaa kaikille tasapuolisesti.
        Muuten minullekin tuli sähköpostiini lentoaikataulun muutos. Finnairin lentoni lähtee Bangkokiin ½tuntia myöhemmin kuin varatessa oli mutta saapumisaika BKK ei muutu.


      • Eläkeläisreissaaja

        En tarkoittanut lentoa, vaan yleensäkin matkustelua. Lennothan muuttuvat jatkuvasti, niin myös meillä, puolitoista tuntia. Mutta eläkeläisenä ei aikataulunmuutokset maailmaa kaada, samoin matkalaukut ovat aina loppujen lopuksi löytäneet oikean osoitteen.
        Tarkoitin tällä turvallisuudella lähinnä eläkeläismatkustusta, etenkin kaukomatkoja ajatellen. Ymmärrän, että kiireiset nuoret eivät kestä viivytyksiä ja aikataulun muutoksia. Sitä ihmettelen, että nämä kaikki valittajat silti kuitenkin matkustelevat, eikö olisi parasta pysyä kotona turvallisesti, välttäen kaikkea mitä matkoilla saattaa tapahtua!
        Me kuitenkin nautimme matkailusta niin paljon, ettei pienet aikataulumuutokset meidän matkailuintoamme muuta!


      • Kielivyönalla
        Olenaivanymmällä kirjoitti:

        Mitä tarkoitat sanalla "karjalennot"? Ei ole sattunut ainakaan minun lennolleni koskaan karjaa!!

        No varmaankin ne vyölaukkulennot joille kukaan ei halua mutta useimmat kuitenkin päätyy.


      • Puket2
        Eläkeläisreissaaja kirjoitti:

        Kyllä näillä vasmismatkoilla on kaikenikäisiä reissaajia. Nuoria, lapsiperheitä, keski-ikäisiä ja sitten meitä eläkeläisiä. Olemme 70v. eläkeläispariskunta ja matkustelemme pari kertaa vuodessa, talvisin usein Thaimaassa, Malesiassa tai Karibialla. Olemme kuukauden tai kaksi talvisin lämpöisessä. Täytyy myöntää, että nyt vanhempana nauttii matkailusta eri tavalla, kuin nuorempana.
        Valmismatkat on meille turvallinen matkustusmuoto, kielitaidoilla kyllä pärjäämme, mutta retket ja kuljetukset on hyvä mennä turvallisesti matkatoimiston kuljetuksilla. Sitäpaitsi oppaat ovat erittäin miellyttäviä ja auttavat, jos jotakin ongelmia tulee.
        Olemme päättäneet reissata niin kauan, kuin terveyttä riittää.
        Parin viikon päästä taas lähdetään Thaimaahan lämmittelemään.
        Hyvää lomaa kaikille matkailijoilla!!

        Voi, kun hienoa. Hyvää lomaa Thaikkuihin!


      • epävarnalähtijä2016
        Eläkeläisreissaaja kirjoitti:

        En tarkoittanut lentoa, vaan yleensäkin matkustelua. Lennothan muuttuvat jatkuvasti, niin myös meillä, puolitoista tuntia. Mutta eläkeläisenä ei aikataulunmuutokset maailmaa kaada, samoin matkalaukut ovat aina loppujen lopuksi löytäneet oikean osoitteen.
        Tarkoitin tällä turvallisuudella lähinnä eläkeläismatkustusta, etenkin kaukomatkoja ajatellen. Ymmärrän, että kiireiset nuoret eivät kestä viivytyksiä ja aikataulun muutoksia. Sitä ihmettelen, että nämä kaikki valittajat silti kuitenkin matkustelevat, eikö olisi parasta pysyä kotona turvallisesti, välttäen kaikkea mitä matkoilla saattaa tapahtua!
        Me kuitenkin nautimme matkailusta niin paljon, ettei pienet aikataulumuutokset meidän matkailuintoamme muuta!

        Tässä aikataulumuutoksessa on vain yksi vika ja vika on ikävä. Matkustuskustannukset nousevat.


      • Chang
        PianA350 kirjoitti:

        Mikä tekee valmismatkailun turvallisemmaksi kuin omatoimimatkailun. Tuota väitettä ihmettelen.
        Useammin näillä Charter lennoilla tuntuu muutoksia tapahtuvan kuin reittilennoilla. Milloin saapumiskenttä vaihtuu Krabista Phukettiin , milloin lennot jopa vuorokauden myöhässä ja nyt tuo matkalaukku rumba Finnmatkoilla. Matkavakuutus kuntoon ja hyvää lomaa kaikille tasapuolisesti.
        Muuten minullekin tuli sähköpostiini lentoaikataulun muutos. Finnairin lentoni lähtee Bangkokiin ½tuntia myöhemmin kuin varatessa oli mutta saapumisaika BKK ei muutu.

        No aika paljon on Finnarin BKK lennolla ollut myöhästymisiä, ja lentohan on reittilento.


      • Kohchang1
        Chang kirjoitti:

        No aika paljon on Finnarin BKK lennolla ollut myöhästymisiä, ja lentohan on reittilento.

        Kuinka paljon?


      • Chang
        Kohchang1 kirjoitti:

        Kuinka paljon?

        Tunnista 4.5 tuntiin.


    • TilastotSenKertoo

      Finnair on maailman kuudenneksi täsmällisin lentoyhtiö.

      • soitaHumuPekka

        Aeroflot on täsmällisempi. Vaan enpä enää lentele flotilla, Neuvostoaikana tilanne tosin oli toinen.


    • NiaNah

      Me ollaan sitten sitä kauheaa vyölaukkukansaa, 37/33 vuotias pariskunta, joka Aurinkomatkojen pakettimatkalla Phuketiin suuntaa. Kymmenkunnan pakettimatkan perusteella en ole vielä niillä itseäni karjaksi tuntenut, joka reissulla jopa retkillä mukana. Itse kun oon sellanen stressaaja-sählääjä, että lyhyillä lomilla haluan, että joku muu on vastuussa siitä, että mä, mun tuulipuku ja vuölaukku löydämme perille :)

    • jaksaavenata

      Bangtao beach kutsuu 11.3 lento lähtee kun lähtee ja palaa kun lähtee kentältä. Matkailu avartaa myös lentokentillä , ei tulisi mieleenikään peruuttaa matkaa lennon takia , matkassa myös 2 lasta 8 ja 5v. Finmatkoilla mennään

    • älävalitaturhasta

      Eipä ole tullut mitään aikataulumuutoksia Finmatkoilta. Ainoa ilmoitus että normaalien aikataulujen puitteissa ja Venäjän ilmailuviranomaisilta Tuifly lla lupa lentää Venäjän yli kuten normaalistikin. Olen tyytyväinen Finmatkoihin kuten tähänkin asti. valittaja löytää aina valittamisen aihetta. Minä nautin lämmöstä ja auringosta se lomasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1380
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    6. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1267
    7. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe