Mitä kuuluu Kempeleen raiskalle?

Tytöstäsyyllinen

Kertokaapa asiasta tietävät miten raiskatulle tytölle kävi!

Yhteiskunta rankaisikin vain häntä ja välittömästi... viranomaiset on visusti hiljaa ja tapaus vaietaan.

60

2143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kempeleen_Tyttö

      Minuahan vain rikastutettiin...

    • tyttöraiska

      Kertokaapa miten tytön kävikään?

    • lopussakiitoseisoo

      MV-lehti kertoi että itse vatuloi mamuille itseensä.......

    • oidljfsksdnkj

      Jouluevankeljumi:

      Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Putinilta kävi käsky, että kaikki maailma oli sekaisin pantava. Tämä sekaisinpano oli kolmas ja tapahtui Sipilän ollessa Suomen maan herrana. Ja kaikki menivät sekoilemaan, kukin omaan kaupunkiinsa. Niin Jusufkin lähti Irakista, Bagdadin kaupungista, ylös Suomeen, Sipilän kaupunkiin, jonka nimi on Kempele, hän kun oli Sipilän huonetta ja sukua vailla, sekoilemaan Marion, kaverinsa, kanssa, joka oli raskaana. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marion synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet koulumajoitukseen, koska heille ei ollut sijaa hotellissa. Ja sillä seudulla oli paikalliset vartioimassa yöllä perheenjäseniänsä. Niin heidän edessään seisoi Spr:n enkeli, ja Spr:n kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Sipilän kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte partalapsen juopuneena ja väkisinmakaamassa." Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko Spr:n väkeä, ja he ylistivät Sipilää ja sanoivat: "Kunnia Sipilälle hallituksessa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!" Ja kun enkelit olivat menneet paikallisten luota VOK:iin, niin nämä puhuivat toisillensa: "Menkäämme nyt Kempeleeseen katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Herra meille ilmoitti." Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Marion ja Jusufin ja partalapsen, joka makasi seilissä. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä lapsesta. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä paikalliset heille puhuivat. Mutta Mario kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä. Ja paikalliset palasivat kiittäen ja ylistäen Sipilää kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli puhuttu. Hallelujaa!

      • Anonyymi

        😂🤣 kiitos aikaisesta jouluevankeliumista 🤣😂😂😂


    • Hyysäreitä

      Miksi nais-asialiitto ja muut Feministi-liitot eivät nosta mekkalaa naisten oikeuksista??Taitavat olla hyysäreinä..

    • havaintoasema

      Naisen solidaarisuus toista naista kohtaan on ideana vielä lapsenkengissään.

    • holtokon

      Mutta jos pissis olikin mulukkua kyttäämässä ,onhan nuita nähty kun pissikset rahan ja viinan takia tekevät vaikka mitä

    • NäinhänSeMeni

      Missä viipyy raiskaustuomio? Onko koko homma maksettu hiljaiseksi SPR:n toimesta? Tyttöhän pakkohuostaanotettiin ja siten "vaiennettiin", samoin vanhemmat. Lasten"suojelulaki" tulppaa kaiken tiedonsaannin.

      Raiskaajahan oli Heikinharjun VOKista, josta tuotiin mutiaisia "tutustumiskäynnille" Kempeleeseen.

      • iltoi

        Ookko nää kysynyt mitä kuuluu Oulun tytölle jonka Suomi miehet raiskasi . . Ja monelle muulle myös. Rikos se on aina. Tuomio tulee varmaan !!


      • Aito-ja-oikea-pakolainen
        iltoi kirjoitti:

        Ookko nää kysynyt mitä kuuluu Oulun tytölle jonka Suomi miehet raiskasi . . Ja monelle muulle myös. Rikos se on aina. Tuomio tulee varmaan !!

        ei ala heti tekemään rikoksia, kun on saapunut maahan, joka hänestä huolehtii ja maksaa kaikki elinkustannukset. Tuollaiset raiskaajat ja muut rikolliset heti maasta ulos ilman kalliita oikeudenkäyntejä.

        Oikea pakolainen on kiitollinen, että on päässyt pois sodan jaloista ja myöskin osoittaa kiitollisuutensa käyttäytymällä maassa maan tavalla.

        Suuri osa tuosta elintasopakolaisten joukosta käyttäytyy todella röyhkeästi ja häpeämättömästi. Juuri se osoittaa heidän olevan seikkailijoita ja elintasosurffareita, jotka ottavat maassa kaikki edut irti, mitä vain voivat saada.


      • 43t43t3

        Mikä tuomio? pakolaiset saa armahduksen koska some kirjottelu. Tämä on uusi käytäntö joka otetiin tapanilan mamuraiskareiden teon jälkeen käyttöön.


    • mamutulva

      "Todellisuudessa väkivalta- ja seksuaalirikosten ei ole todettu lisääntyneen eikä turvallisuustilanne ole muuttunut saapuneiden pakolaisten myötä."

      Terhi Toppala, Tulvan päätoimittaja

      http://www.tulva.fi/index.php?k=116211

      • kakkaaaa

        Kielletään loppuun asti. Aatehan se feminismi on, naisten oikeuksila ja sillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Tavallaan nämä raiskaa muut naiset lyttäämällä heidän elintilansa kapenemisen sillää, että he ovat rasisteja. Hävytön ihminen tämä pääkirjoittaja.


    • herkkuja

      Kempeleläisten mielestä suomalaiset saavat raiskata, ovathan he oikeita ihmisiä.Antakaa ihmeessä jo sen tyttären ja hänen perheensä olla jo rauhassa. Raiskaus on tarpeeksi kauheaa ilman teidän herkutteluanne.

    • naisnais

      Terhi Tolppala luvannut kesän mellastaa turvapaikanhakijoiden linnakkeissa. Onnibussilla paikasta toiseen - kesän riemua.

    • Puolikuunsakkia
    • Eionei

      EI on Ei ja pätee silloinkin, jos tai kun on itse flirttaillut paholaisen kanssa. Kyllä Sipilä ne maahantunkeutujat sinne taloonsa vielä ottaa. Todistelee suvakeille ja Merkelille hurskauttaan.

    • varokaatte

      Entä ne suomalaisen raiskaamat oululaiset tytöt. Onko suomalaisten tekemät raiskauksen teidän mielestä tosiaankin hyväksyttäviä.
      Tämänkin palstan kirjottelijat tosiaankin halveksivat ja alentavat naisia. Varmaankin itse raiskaaja samaten kun monen muunkin otsikon alla olevat jutut. Tutkintaan.Varokaa naiset siellä Kempeleessä.

      • Kertokaa.tarkemmin

        Oulun raiskarista ainakin MV-lehti julkaisi nimen ja kuvan. Vaan eipä ole Kempeleen raiskarista mitään kuulunut. Ei, vaikka alaikäisen raiskaaminen pitää lain mukaan Polliisin tutkia ja viedä syyttäjälle asianosaisten tahdosta riippumatta. Oulun Polliisihan ei muutenkaan tutki muita rikoksia kuin niitä, missä on mahdollisuus päästä käyttämään väkivaltaa toista kohtaan. Kokemusta tällaisesta on minulla ja sadoilla muilla ouloulaisilla. Sitten se vielä oikein kirjallisesti ilmoittaa, ettei he saa mitään sanktioita virkavelvollisuuksiensa laiminlyönneistä.


      • Totuusperkele
        Kertokaa.tarkemmin kirjoitti:

        Oulun raiskarista ainakin MV-lehti julkaisi nimen ja kuvan. Vaan eipä ole Kempeleen raiskarista mitään kuulunut. Ei, vaikka alaikäisen raiskaaminen pitää lain mukaan Polliisin tutkia ja viedä syyttäjälle asianosaisten tahdosta riippumatta. Oulun Polliisihan ei muutenkaan tutki muita rikoksia kuin niitä, missä on mahdollisuus päästä käyttämään väkivaltaa toista kohtaan. Kokemusta tällaisesta on minulla ja sadoilla muilla ouloulaisilla. Sitten se vielä oikein kirjallisesti ilmoittaa, ettei he saa mitään sanktioita virkavelvollisuuksiensa laiminlyönneistä.

        Ensinnäkin se on vasta raiskausEPÄILYS, koska siitä ei ole mitään todisteita. Se tyttö on ennenki väittänyt että hänet ois raiskattu :D


    • exxxx

      eine poliisit uskalla tutkia,joutuvat meneen vastaan ottokeskukseen jossa ne sitten muilutetaan,rättipäät ovat henkisesti voimakkaampia kuinmeidän poliisit ja piste.

    • exkemppis

      Tehkää siitä tytöstä vuoden kempeleläinen. Saija tapaus Sipilänkin palaveeraamaan.

    • eikörauhaa

      Eikö saa jo rauhaa teiltä herkuttelijoilta.

    • VeiVei

      Se oli koneinsinööri joka päätti vain voidella kuivumaan päässeen koneen. Ei hän ole tehnyt mitään rikollista.

      • lisäätulee

        Suurin vyöry alkaa noin 2 kk kuluttua, kun kevät helpottaa kulkemista. Silloin esim Saksaan tulee jopa 10 000 turvista per vrk. Ruotsiin kohdistuu kova paine. Hulluudessaan he avaavat taas rajat. Se tarkoittaa, että Suomeenkin sitä kautta tulee seuraavan 6 kk aikana 50 000, tai jopa 100 000 turvista. Venäjän vastaisella rajalla muhii katastrofi, sillä sieltä tullaan koko rajan leveydeltä maahan. Vähintään 100 000 turvista tulee kevään ja kesän aikana sieltä. Luku voi olla pahimmassa tapauksessa jopa 300 000. Suomessa voi olla syyskuuhun mennessä jopa 400 000 matua enemmän kuin nyt. Se tarkoittaa tämän yhteiskunnan loppua. Todennäköisesti Suomi pirstoutuu osiin. Osa kansasta perustaa omia valtioita ja yrittää puolustaa aluttaan kaikin keinoin.


    • kierränkaukaamatut

      Kävikö Sipilä kiittämässä tyttöä?
      Sipilä nimenomaan pyysi suomalaisia tutustumaan matuihin. Tyttö teki kuten herra Sipilä vaati.

    • Kempeleläinenn

      Ei vittu te olette ahdasmielisenä paskoja. Hankkikaa vaikka se elämä nii ei tarvi täällä puhua paskaa asioista joista te ette tiiä yhtään mitään :))

      • wattunen

        Siis, mitä?Lesta Sipilän veljen tyttö rikastutettiin. Mitä siinä nyt on epäselvää?!
        Taisi olla liian kaukainen sukulainen vatuloitsijalle, kun sama meno jatkuu rajat auki kaiken maailman paskaloisille!


      • Anonyymi
        wattunen kirjoitti:

        Siis, mitä?Lesta Sipilän veljen tyttö rikastutettiin. Mitä siinä nyt on epäselvää?!
        Taisi olla liian kaukainen sukulainen vatuloitsijalle, kun sama meno jatkuu rajat auki kaiken maailman paskaloisille!

        Jaa tämä tapaus se olikin. Minä kun luulin, että kyse oli siitä joukkoraiskatusta kempeleläistytöstä, joka hirtti itsensä omaan kerrossänkyynsä. Junes Lokka selvitti tuon tapauksen julkisuuteen ja nimikin vahvistui vielä kuolinilmoituksesta Kalevassa. Raiskareitten myöhemmistä vaiheista on oltu visusti hiljaa. Eihän senaattori Sipilän kunniavieraita kertakaikkiaan VOI häpäistä kertomalla heistä faktoja!


    • koulunvastuut

      Mitäs kuuluu Heikinharjun rikastajille? Sieltähän se koulu järjesti rikastajat paikalle tunnetuin seursuksin.

      Ettekö vaadi koulua vastuuseen?

      • Eijuma

        Ei helvetti tää on niin naurettavaa kuinka asiasta mitään tietämättömät, joilla ei ole minkään näköisiä faktoja asioista puhuu täällä niin täyttä paskaa ja niin vitun värää tietoa ku vaan mahdollista. :D mikä helvetti teitä vaivaa?? Eikö ole elämässä muuta sisältöä? Kävisitte välillä edes vaikka vähän ulkoilemassa.


      • montako
        Eijuma kirjoitti:

        Ei helvetti tää on niin naurettavaa kuinka asiasta mitään tietämättömät, joilla ei ole minkään näköisiä faktoja asioista puhuu täällä niin täyttä paskaa ja niin vitun värää tietoa ku vaan mahdollista. :D mikä helvetti teitä vaivaa?? Eikö ole elämässä muuta sisältöä? Kävisitte välillä edes vaikka vähän ulkoilemassa.

        Onko ruokittavia vielä


    • Siitämitääntule
    • Raiskaushanseoli

      Mies tuomittiin vankeuteen Kempeleen törkeästä raiskauksesta - uhrina 14-vuotias tyttö

      25.5.2016 klo 15:33 (muokattu klo 15:47)

      Oulun käräjäoikeus on tuominnut nuoren miehen Kempeleessä marraskuussa tapahtuneesta raiskauksesta.

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016052521619064_uu.shtml

      Alaikäinen turvapaikanhakija raiskasi 14-vuotiaan uhrinsa Kempeleen Asemantiellä marraskuussa 2015. Epäilty ja uhri tunsivat toisensa jollain lailla entuudestaan, sillä he olivat olleet samassa seurueessa Kempeleessä jo aiemmin päivällä.

      Käräjäoikeus tuomitsi tekohetkellä 17-vuotiaan 2 vuodeksi ja 10 kuukaudeksi vankeusrangaistukseen nuorena henkilönä tehdystä törkeästä raiskauksesta ja nuorena henkilönä tehdystä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomittu on täyttänyt 18 vuotta vasta teon jälkeen. Nuori mies on kiistänyt teon.

      Raiskaus tapahtui ulkona myöhään illalla. Tapahtumapaikan ohi kulki pian raiskauksen jälkeen sattumalta kaksi paikkakuntalaista miestä, jotka soittivat apua.

      Poliisi otti aluksi kiinni tapahtumapaikan läheisestä asunnosta kaksi alaikäistä nuorta miestä, mutta vapautti pian toisen heistä. Kyseisellä henkilöllä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä.

      Kouluihin kriisiapua

      14-vuotiaan tytön raiskaustapaus herätti syksyllä paljon järkytystä Oulun seudulla ja koko maassa, etenkin kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) oli syyskuussa luvannut Kempeleessä sijaitsevan omakotitalonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön.

      Alkuvuodesta Sipilä kuitenkin luopui aikeistaan toteamalla, ettei taloa voitu pitää maahanmuuttajille turvallisena asuinpaikkana.

      Raiskaustapaus herätti myös keskustelua siitä, pitäisikö maahantulijat palauttaa lähtömaihinsa nopeutetulla turvapaikkakäsittelyllä rikollisen käyttäytymisen takia.

      Kempeleen kunta järjesti syksyllä kriisiapua kunnan asukkaille ja uhriksi joutuneen tytön koulun oppilaille.

      - Kyllä yhteinen tunne varmasti on ollut järkyttynyt. Tällaista tapahtumaa ei osattu odottaa, ja nyt kun se kuitenkin tulee, niin se tulee varkain ja yllättäen, Kempeleen kunnanjohtajaTuomas Lohi kommentoi Iltalehdelle marraskuussa.

      • painukoonvittuun

        eiks sipilä luvannu kantaa täyden vastuun vieraistaan


      • cccccccccc

        Jaahas oliko tuomio ehdotonta?? jos oli eihän tuo istu edes vuottakaan, alle 21 v lusii 1/3 osilla ensimmäisen tuomion.


    • Nåånääs

      Minlaisen tuomion "tapahtuman junailijat" eli Kempeleen koulutoimen vastuun kantajat saivat ?

    • karvakourakyömynokka

      Nythän on opettajat vapautettu vastuusta, kun tekijä sai ansionsa mukaan. Nyt ei opettajilla ole omallatunnollaan enää mitään, nyt on opettajat kuin karitsat jumalan edessä. Mitähän jumala asiata tuumaa ? Mulla on aavistus, vaan sitä ei passaa kirjotella julkiselle palstalle. Jumala ei aina armahda. Joskus jumala vihaa, ja jumalan viha on ankara.

      • höhhöhtaas

        Eikö se mennytkään periaatteella "se maksaa joka tilaa" sillä tilaaja oli koulutoimi ?


      • kmaksli
        höhhöhtaas kirjoitti:

        Eikö se mennytkään periaatteella "se maksaa joka tilaa" sillä tilaaja oli koulutoimi ?

        nimet esiin


      • Ossaajia.piisaa

        Ei oo kukkaan uskaltanu julukasta nimejä.
        Paskahousuja on Kempeleläiset niinku oululaisekki.


    • häähhäähhäähhää

      Ei ne opettajat tiedä edes omaa nimeään. Kempeleläiset sai mitä tilas. Opettajat voittaa aina. Ja päättäjä Lohi voittaa aina. Ei tunnu missään ! Häh häh !

    • hoooohhoohoohohoo

      Paskantaako Lohi verta julkisesti ? Ei paskanna. Ei kärsi.

    • ullatus.asematunnelissa

      Suomi on maailman toiseksi paras maa olla tyttö – Ruotsi vertailun kärjessäTiistai 11.10.2016 klo 20:16

      Yhdysvallat putosi vertailussa yllättäen monen köyhän maan taakse.

      Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään 11. lokakuuta.Päivä muistuttaa tyttöjen kaikkialla maailmassa kohtaamasta syrjinnästä.Toisaalta päivällä halutaan kiinnittää huomiota tyttöjen voimaannuttamiseen ja mahdollisuuksiin.

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016101122447431_uu.shtml

      ---

      Ei uksi ullatu kesää tee...

    • Voi.v...u

      Noh Noh teitä Pikku tuhmeliinit!Soo Soo eipä parjata meidän juhaa! Parhaansa on sipula yrittänyt.eihän sitä aina voi onnistua.ei eipä tosiaan.oli se kuiteskin hieno ele jupulla kun tarjoa sitä torppaansa traumaattisille sota lapsille.vaan eipä kelvannut Syyrian evakoille Juhan pirtti vai mikä lie ollut kun jupe ei saanut asukkaita.olkaa iloisia ja ylpeitä kempeleläiset omasta suuresta pojastanne juhuliinista.hänet muistetaan vielä kauan historian kirjoissa miehenä joka muutti Suomen historiaa.t Toisaalta kyllä hävettää ja kovasti jos olisin Kempeleestä kotoisin.vaan Koittakaa jaksaa siellä.kyllä muu suomi kokee myötähäpeää teidän suuren pojan ansiosta.

    • paskalla.siveli.sipilä

      ”Olen saanut lukuisia tappouh­kauksia, mutta en muuta kantaani”

      Pääministeri Juha Sipilä toivoi kotikuntansa kantavan osan pakolaisten sijoit­ta­mis­vas­tuusta

      Sauli Pahkasalo

      7.11.2016

      http://www.rantalakeus.fi/?app=NeoDirect&com=6/703/172338/6ce4d0c4f2KEMPELE Kunta sopii ELY-keskuksen kanssa kymmenen alaikäisenä ilman huoltajaa Suomeen tulleen pako­lais­lapsen tai -nuoren vastaa­not­ta­mi­sesta. Asiasta päätti tänä aamuna koolla ollut valtuusto pitkän, polveilevan keskustelun, ryhmien tuumaustauon ja useiden äänestysten jälkeen.

      Kymmenen pakolaisen vastaa­not­ta­minen kerta­luon­tei­sesti oli kunnan­hal­li­tuksen esitys. Aluksi valtuusto äänesti Tapio Juvanin (kesk.) ja Seppo Heikkilän (kesk.) vasta­e­si­tysten kesken.

      Juvanin mielestä kunnan olisi pitänyt säilyttää nykyinen linjaus, jonka mukaan kunnalla ei ole vuosittaista pako­lais­kiin­tiötä, mutta kunta varautuu siihen, että mikäli Kempeleeseen muuttaa pako­lais­s­ta­tuksen omaavia ihmisiä, on se oikeutettu hakemaan syntyvistä kustan­nuk­sista korvauksia valtiolta.

      Heikkilä puolestaan kannatti kerta­luon­teisen vastaa­not­to­määrän nostamista 20:een lapseen tai nuoreen.

      Kannatan sitä, että Kempele edes jollain osuudella kantaa osuutensa.

      Seppo Heikkilän esitys voitti äänin 21-19. Yksi valtuutettu oli poissa ja yksi äänesti tyhjää.

      Toisessa äänestyksessä Heikkilän esitys oli kunnan­hal­li­tuksen esitystä vastaan. Siinä kunnan­hal­li­tuksen esitys voitti äänin 30-11 yhden valtuutetun ollessa poissa.

      KOKOUKSESSAmukana ollut valtuutettu, pääministeri Juha Sipilä (kesk.) mietti aluksi, ettei käytä asiasta puheenvuoroa lainkaan.

      – Keskustelu käy kuumana valtakunnan tasollakin. Olen saanut lukuisia tappouh­kauksia ja myös perhettäni on uhattu. Siitä huolimatta kantani ei ole muuttunut. Mutta hyväksyn myös kokouksessa kuullut muut mielipiteet. Tämä on omantunnon kysymys.

      Sipilä kertoi Suomeen tulleen viime vuonna 32 500 turva­pai­kan­ha­kijaa. Heistä reilu kolmannes saanee turvapaikan. Pääministeri huomautti, että jos Kempele kantaisi vastuunsa tasaisella jaolla, olisi kyse noin sadan pakolaisen sijoit­ta­mi­sesta.

      – Kannatan sitä, että Kempele edes jollain osuudella kantaa osuutensa.

      Pääministeri äänesti lopullisessa äänestyksessä kymmenen pakolaisen vastaa­not­ta­misen puolesta.

      Pakolaisasian tiimoilta myös muita Kempeleen valtuutettuja on uhkailtu. Kokouksessa toivottiin asian päätyvän poliisin selvi­tet­tä­väksi.

      Lue lisää keskustelusta ja muiden valtuu­tet­tujen ajatuksista sekä äänes­tys­käyt­täy­ty­mi­sestä keskiviikon Ranta­la­keu­desta!

      • Öisen.Soomän

        Eikö meillä ole yhtään Eugenia tuota Bobrikoffia hiljentämään?


    • repikää.tuosta

      ”Olen saanut lukuisia tappouh­kauksia, mutta en muuta kantaani”

      Pääministeri Juha Sipilä toivoi kotikuntansa kantavan osan pakolaisten sijoit­ta­mis­vas­tuusta

      Sauli Pahkasalo

      7.11.2016

      http://www.rantalakeus.fi/?app=NeoDirect&com=6/703/172338/6ce4d0c4f2

      Linkki toimivaksi.

      Sipilän kannanotto Kempeleen raiskoille... entisille ja tuleville.

    • Paskaa.koko.juttu

      En usko sanaakaan koko raiskausjutusta. Tyttö on ITSE MENNYT MATUJEN ASUNTOON vapaaehtoisesti juomaan viskiä. Ties mitä asunnossa on senjälkeen tapahtunut, sitä ei tiedä kukaan muu kuin asianosaiset itse.

      Juominkien ja ties minkä muun toiminnan jälkeen tyttö on lähtenyt kotiinsa joskus iltamyöhään, ja yksi matu on lähtenyt häntä saattamaan. Matkalla matu on mukamas raiskannut tytön Asematiellä lumihangessa.

      Joku tässä nyt ei täsmää: Kempeleellä oli "raiskausiltana" 8 senttiä lunta maassa. Onko matu tosiaankin riisunut tytön housut talvipakkasessa ja raiskannut hänet lumihangessa? Miettikää nyt itsekin: lumi on ihan hemmetin kylmää paljaaseen ihoon, sen huomaa aivan varmasti vaikka olisi kuinka paljon kännissä. Ja onhan tyttö pystynyt itse kävelemäänkin kotiinpäin, ei hänen humalatilansa mikään kovin vahva ole voinut olla.

      Miksei tyttö ole taistellut vastaan? Miksei hän ole huutanut apua? Kukaan ohikulkija ei ole huomannut mitään? Mitä tytön vanhemmat ovat tehneet, kun tyttö ei vielä iltamyöhäänkään ole kotona? Mitä hittoa todella on tapahtunut?

      Tuntuu aivan samanlaiselta tapaukselta kuin samoihin aikoihin 14- ja 16 vuotiaan tytön orgiat 2 matun kanssa, josta ei tutkinnan jälkeen raiskaussyytettä nostettu. Seksiä oli harrastettu yhteisymmärryksessä ja osapuolet olivat "suunnilleen samanikäisiä". Voi jumalauta, missä on noiden tyttöjen moraali? Jälkeenpäin onkin tultu toisiin ajatuksiin ja keksitty tarina "raiskauksesta".

      Mikä ihme saa suomalaisen tyttölapsen lyöttäytymään yhteen matujen kanssa, vieläpä kun matut järjestelmällisesti valehtelevat todellisen ikänsä ja esiintyvät nuorempina? Onhan näistä jo vaikka kuinka paljon esimerkkejä, kuinka siinä lopulta käy.

      • Kempeleestä.hieman

        Et näemmä ole Kempeleen asukkeja kun et osaa taivuttaa Kempele-sanaa oikein. Lisäksi et tunne tekopaikkaa. Se lienee ollut asemalle menevän tien varrella oleva alikulkutunneli.

        Naida ja raiskata voi horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Toisessa vaihtoehdossa ei tule lunta perseeseeseen. Ja silloin ei ollut luntakaan maassa jos oikein muistan.


    • Kempele.kiittää.nöyränä
    • Maanpakolainen

      Jos oletaan,että raiskaaja on ollut päällimmäisenä eihän hänellä (sillä) välttämättä osu kuin polvet lumihankeen,ei tunnu missään jos ei ole ollut liikkeellä polvihousuissa.

      Mitä tulee feministeihin ja miksi heistä tuli feministejä,luulisin,että he eivät kelvanneet kenellekään kotimaiselle.Nyt he toivovat,että joku epätoivoinen irakilainen tai afgaani valitsisi edes jonkun heistä.

    • tarjoaako.puolitaloa

      Sipilän akka aikoo asettua ehdolle Kempeleessä tulevissa kunnallisvaaleissa.

      On se saatanan röyhkeä lesta! Kuin paskainen pyyhe kempeleläisten naamalle...

    • Kempeleen.lestoille

      ”Sain vaimon suostumaan”: Minna-Maaria Sipilä ehdolle Kempeleen valtuustoon

      Pirkko Wilén12.11.2016 14:53

      Muokattu

      12.11.2016 17:02

      A-

      A

      Kuntavaalit Pääministeri Juha Sipilä ei asetu ehdolle tulevissa kunta­vaa­leissa, mutta hänen puolisonsa Minna-Maaria Sipilä asettuu ehdolle Kempeleen keskus­ta­laisten listalla.

      Sipilä kertoi uutisen puhuessaan keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin syys­ko­kouk­sessa Oulaisissa.

      – Sain vaimon suostumaan, hän iloitsi.

      SIPILÄ KANNUSTIkokousväkeä asettumaan ehdolle kunta­vaa­leissa,

      Omalta kohdaltaan Sipilä oli todennut, että hänen nykyisten tehtäviensä ohessa ei olisi ”realistista eikä reilua” asettua ehdokkaaksi. Valtuutettuna toimimiseen ei käytännössä juuri ole mahdol­li­suuksia.

      Sipilä muistutti naureskellen, että keskus­ta­naisten 75-vuotis­juh­lassa hänetkin ”huijattiin” seisomaan, kun kysyttiin, ketkä aikovat seuraavissa kunta­vaa­leissa äänestää naista.

      Nyt hänellä on mahdollisuus lunastaa lupauksensa.

      http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/174157/d0cfe69c34&t=Sain-vaimon-suostumaan-MinnaMaaria-Sipila-ehdolle-Kempeleen-valtuustoon

    • onsehärskiakka

      Laiskoja suomalaisia! Minna-Maariaa on vapaasti siteerattu ja kostaahan se pitää vaikka mitenkä härskisti.

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/201612022200035578_uu.shtml

      Sipilät lupasivat Kempeleen torppansa pakoloisille ja se kiihdytti pakoloistulvaa Suomeen. Idea oli Puolangan pälvikaljun mukaan hänen vaimonsa. No 32 000 niitä tulikin ja kiitoksena kaikesta Kempelessä rikastettiin yksi hölmö tyttö asematunnelissa. Kiitollisuus Kempelessä kasvoi niihin mittasuhteisiin, että torppa ei enää soveltunutkaan pakoloisille...

      Nyt tämä härski taustahämähäkki aikoo kunnallisvaaleissa ehdolle Kempeleen valtuustoon.

    • pääpölkkyileepian

      islam on saatanasta, tiedoksi
      hänelle, joka kutsui islaminuskoiset suomeen mediassa 12/15 koko maailmanlaajuisesti
      maailmalla naurettiin kättelyvideosta, jossa sotarikollinen (18-v) vedätti ja näytti
      suomi tuhoutuu
      kiitos kuuluu herra x:lle
      onko omatunto puhdas

      • Saatanallah.vie.omansa

        Ei sillä Lusiferin uskovaisella sellaista olekaan.


    • Anonyymi

      Mahtaa olla Juha-Lesta Sipilä ylpeä itsestään..?

      Ja sukulaisistaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe