Pahaa Joulua

joko.viimeinen.joulu

Heräsin taas pilleriunesta painajaiseen joskus ennen viittä mentyäni nukkumaan jo puolenyön jälkeen. Väkisinmakasin pari tuntia ja joutessani taas kerran rukoilin uskottoman rukouksen, joka on Herralle kauhistus. Nythän on tämä pitkähkö rauhan kausi lopussa ja kirjoitusten mukaisesti Saatana päästetty irti, jolloin tämä saa viedä mukanaan syvyyteen niin paljon ihmisiä kuin mahdollista. Joittenkin lahkojen povaama uskovaisten ylöstempaus odottaa toteutumistaan niinkuin yhä odottaa se korpelalaisten ylöstempauskin kristalliarkkiin, minkä piti pian sata vuotta sitten Torniojoen jäältä tapahtua. Kristityt on Lähi-Idässä ja Afrikassa jo käytännössä kaikki murhattu ja muualla kristittyjen vaino on leimahtamassa maksimiinsa. Tästä joskus toiste. Ehkä. Lue Jouluna Ilmestyskirjasta jatko.
Janotti. Join puoli litraa vettä. Puoli kuppia kahvia ja taas janotti, eli vettä taas. Aamun lääkkeet otettu.
Mahaa turvottaa edelleen. Turvottanut varmaan jo vuoden. Syöntiä olen vähentänyt, ei vaikutusta, housut vaihdettu jo kerran isompiin ja taas pitää vaihtaa. Paino nousee. Pakko syödä edes kerran päivässä. Onkohan se syöpää? Ei kipuja, turvotusta vain.
Ihovaurio laajenee hiljalleen. Näytin vuosi sitten lääkärillä. Koepala. Kahden kuukauden päästä väärä diagnoosi ja ei syytä huoleen. Alkanut joskus vähän kutisemaan. Basibactilla ei vaikutusta eikä sinkkipastalla. Kuoppa vaurion kohdalla syvenee hiljalleen. Ei kipua. Syöpä vai spitaali? Tutkikoot obduktiossa jos haluavat.
Hakisiko illaksi kaljaa? Kuluisi aika vähemmän vituttaen. Vaan ei hyvä sekään, tuttujen alkoholistien esimerkit ei houkuttele. Ja muistikin pätkii yhä pahemmin jo muutenkin.
Illalla tai yöllä taas pilleriuneen. Uskottoman iltarukous Herran kauhistukseksi. Muutaman tunnin päästä painajaisherätys ja kierre jatkuu vielä vähän aikaa. Ellei muslimi irrota päätä. Pitäisi lukea se Ilmestyskirja vielä kerran, sitähän tässä tarkoituksellisesti toteutetaan... Mitenhän ne sen lopun ovat suunnitellet välttävänsä?
Pahaa joulua sinulle toisellekin samanlaiselle jos olet olemassa!
Etkä kyllä ole.

2

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joko.viimeinen.joulu

      Tuli vastaus tuohon, että mitenkä ne sen lopun ovat suunnitelleet välttävänsä.
      Ei ne ole suunnitelleet mitään, koska se loppu on muualla suunniteltu ja päätetty ja ne tietävät, ettei sitä voi välttää. Yrittävät vain viedä mahdollisimman paljon mukanaan sinne kattilaan. Ja saavat suuren joukon mukaansa, todella suuren!
      Meillä on jo joulurauha. Ei räkytä rakki yläkerrassa eikä jumputa eikä vongu stereo alakerrassa. Rakkariautotkaan ei kierrä taloa.
      Iltapäivällä syön jotakin vaikka kuinka mahaa turvottaisi. Pysyy nälkäkouristus aisoissa. Kinkkuköntti alkaa pian haista ellen syö äkkiä pois...
      Jouluaamuna herään (ehkä) taas uuteen painajaiseen. Ellei joku vanhoista toistu.

    • Joulurauha2015

      Tänään on Jouluaatto.

      Nukuin vähän ja huonosti viime yönä , klo 05 - 09.30. Kävin aamulla kaupassa. Otin lääkkeet. Vatsavaivaa ja refluksitautia. Kävin apteekissa hakemassa ahdistuslääkkeet. Nyt toivoisin, että voisin nukkua jonkin aikaa, illemmalla voisin katsoa TV:stä vaikka elokuvia.

      Joulurauha on julistettu Suomen Turusta, mutta taisi kiertää kerrostalon rappuni se julistus. En voi käsittää yläkerran porukkaa ja elämäänsä. Nuori äiti ja isä, koira ja kaksi taaperoikäistä lasta, neliöitä pienessä kaksiossa 49 m. Nupit on kaakossa ja basso tuntuu minullakin täällä alakerrassa kuin sydän pompsahtaisi paikaltaan. Tämä huuto, tappelu tai vaihtoehtoisesti hurja hysteerinen naurunremakka ja parvekkeen oven läimiminen on jokapäiväistä elämänmenoa tuossa perheessä.

      Luulin ja toivoin, että Joulun aika olisi rauhallista. Tuntevatko virolaiset lainkaan Joulua ? Minulla on onneksi uudet, käyttämättömät korvatulpat, joululahjaksi itselleni.

      Taidan mennä yrittämään päiväunia.

      Hyvää Joulua kaikille yksinäisille ihmisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      51
      3636
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2098
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1584
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1434
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1391
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1312
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1208
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      23
      1059
    Aihe