SGL järjestyksenvalvonta

järkkäriksi_aikova

Kannattaako mennä SGL:n järjestämälle järjestyksenvalvojan peruskurssille? Hinta on selvästi kilpailijoita halvempi ja sisältöäkin mainostetaan muita paremmaksi. Väkisinkin pistää miettimään, voiko se pitää paikkaansa vai kusetetaanko siinä vaan tyhmää? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

8

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Masa107

      Suoritin SGL:n jv:n peruskurssin vuonna 2000.

      Teen alan hommia vieläkin ja täytyy sanoa, että se 400 markan kurssi oli yksi parhaimmista investoinneista joita olen tehnyt.

      SGL:ää ei voi kuitenkaan suositella työnantajana koska maksavat surkeaa palkkaa. Tosin jos et muualta saa hommia niin yritä saada työkokemusta edes SGL:n kautta.

    • efsefce

      Kurssin sisällöllä ei nyt ole juuriakaan merkitystä, kysymys ei ole mistään raketti tieteestä ja kyseisessä tuntimäärässä ei tehdä ihmeitä, oli kurssi millainen tahansa. Näillä aloilla oppiminen tapahtuu töissä. Eli jos kortin saat halvemmalla, niin anna mennä vain.

    • Alan_mies

      Varmasti ihan ok, mutta firmana täysi paska. Maksavat aivan mitätöntä palkkaa ja järjestävät suuria määriä lisäkoulutuksia, joita sitten mainostavat aivan legitteinä arvostettuina koulutuksina, vaikka kouluttaja on kaikissa omissa koulutuksissa ollut nainen, jonka BMI on varmasti 40 yli. Ja puhuu siellä sitten, kuinka on juostu rosvojen perässä jne.

      Eräs firman isoistaa herroista selitti, kuinka tkp:tä kantavat ainoastaan erikoisluvalla "metrojen järjestyksenvalvojat"... Joo-o että JLJV termikään ei ollut herralle tuttu.

      En suosittele työnantajana millään tapaa. Koulutus nyt on Sisäministeriön hallinnoima, joten sillä ei pitäisi olla väliä missä käyt. Kouluttajissa tietysti eroa. SGL:n kouluttajat eivät ainakaan omalla listalla ole päässeet kovinkaan ylös..

    • järkkäri

      SGL:llä paskaa palkkaa kompensoi mahdollisuus sisäisiin koulutuksiin firman piikkiin. Tuoreelle järkkärille on ihan hyvä etu, jos saa satojen eurojen kurssit ilmaiseksi. Ja jos porukka on hyvä, taukoja riittää ja kaikki toimii muutenkin hienosti, aina parempi. Moni arvostaa viihtyvyyttä enemmän kuin pari euroa parempaa tuntipalkkaa.

      En ole koskaan ollut SGL:n kautta töissä enkä tiedä millaista siellä on, mutta mutta... Ei se palkka ole kaikki kaikessa.

      • 124regr

        Itse olen ollut, ja paskaa oli.


      • no_more_SGL
        124regr kirjoitti:

        Itse olen ollut, ja paskaa oli.

        Mullakin on huonoja kokemuksia SGL:stä. Ammattitaidottomuus paistoi läpi ainakin muutama vuosi sitten, kun tein kokeeksi niillekin keikkaa. Nykytilanteesta en tiedä mitään varmaa, mutta epäilen vahvasti ettei taso ole siitä noussut. Sanoohan jo maalaisjärkikin, että osaavat tyypit pääsee töihin sinne missä maksetaan parempaa palkkaa.


    • jii.vee

      Olen ollut tänä kesänä SGL:n kautta töissä ja aion jatkaa. Työporukka on mukava ja uudet kasvot on otettu hyvin mukaan, taukoja on yleensä riittänyt hyvin ja sillä yhdellä keikalla jolla niitä joutui olosuhteiden pakosta odottamaan, oli mukava huomata että SGL:llä esimies pitää taukonsa vasta sitten kun kaikki muut on päässyt tauolle. Ainoa selkeä miinus on ollut palkka, joka on tyypillisiin työaikoihin nähden todella pieni. Mutta mulle tämä on enemmän harrastus kuin työ, joten euro tai pari sinne tai tänne ei maailmoja kaada. :)

    • Entinenjv

      Koulutus oli halpa , mutta heti tuli töitä . Aika sekavaa on ollut pikkukeikolla parin vuoden aikana. Isompia keikkoja tein Espoossa ja Porin Jazzeilla . Näissä oli eri johtoporras, kenttäpomo ja tike ovat hauskoja miehiä, kertovat asiat aina pilke silmäkulmassa ja ovat kyllä uskottavia ja kokemus paistoi läpi.Tässä firmassa ainakin pidetään huolta järkkäreistä ihan eri tavalla kuin muissa segu, local, x sec jne. Palkka pieni mutta se maksettiin aina palkkapäivänä . Pienen palkan korvasi yhteisö ja loistavat työkaverit. kenttä pomo jopa tuurasi ja vastasi tyhmiin kysymyksiini eikä sitten ollutkaan pelottava .
      Esimiesjärjestelmä on helppo ja siitä saa aina tiedon, ennen keikkaa. Joskus sitä sähköpostia tulee liikaakin , ainakin jos ei juuri halua tehdä keikkaa.


      Muissa firmoissa ollaan unohdettu tavalliset työntekijät ja ollaan niin kireitä ja niin securityä että , tai ei välitetä mistään ei varusteita tai radiopuhelimia. Nyt kun valmistuin ammattiin ja muutin, niin enää en pääse tekemään, mutta ystäviä noista kursseista ja keikoista jäi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe