Tiivi vuotaa...

inwidonlaatu

2011 asennetut tiivin ikkunat vuotavat saranapuolelta. Myyjän kommentti on, oho miten noin tekee. Ei toimenpiteitä. Ei enää takuuta. Olisit valittanut takuun aikana. Se niistä.

19

1409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • remppamies1

      Niin, monet vaihtaa hyvät vanhat lasit kun myyjät vakuuttaa säästävän jotain ei kyllä rahaa, säädä-korjaa-tiivistä tai vaihdat vanhat takaisin !

    • KallistaRemonttia

      Ikkunamyyjien myyntipuheita, että kun vaihdan meidän uudet ja energiatehokkaat ikkunat, niin säästät lämmityskuluissa nopeasti ikkunanvaihtorahat ja lämmityskulut pienenevät.
      Niillä ikkunanvaihtorahoilla lämmittää asuntoa monta kymmentä vuotta, että sitä kuolee aikaisemmin, kuin mitä ehtii säästää ikkunaremonttista koituvilla säästöillä.
      Meillekin Tiivi kauppasi uusia ikkunoita ja 1000 euroa olisi tullut maksamaan ikkunaa kohden ikkunanvaihtoremontti, että kyllä siinä on kova tuntihinta yli 700€.
      Ei ne ikkunat paljon maksa, vaan se työ.

    • RahaTärkeä

      Myyjälle olet tärkeä siinä vaiheessa, kun hän sinulle ikkunoita kauppaa.
      Sen jälkeen kun rahat on saatu ja takuu mennyt umpeen, olet myyjälle kuin ilmaa.
      Et ole enää tärkeä, eikä myyjä sinusta kiinnostunut ja myyjä haluaa unohtaa sinut.

    • vetääne

      Ikkunan valmistajat eivät korvaansa lotkauta, niistä vahingoista jotka syntyvät rakenteellisista- tai väärin asennetuista ulkotiivisteistä ja asennusvirheistä.
      Katso netistä: "Uusista ikkunoista vetää HS" seä "Ikkunoista asiaa ja vaurioista valokuvia (24kpl)" ja "Ikkunan laatuvaatimukset."

    • Tiivi-ikkunat

      Hei, pahoittelut ongelmasta. Lähettäisitkö yhteystietosi Tiivin asiakaspalvelulle yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa http://www.tiivi.fi/fi/ota-yhteytta/yhteydenottolomake/ tai puhelimitse 0800 308 38 , niin selvitetään mistä vuoto johtuu ja mitä on tehtävä vuodon korjaamiseksi.

      Lyhyesti Tiivin takuusta: ikkunoiden ja ovien tekninen ja rakennetakuu on viisi vuotta, Tiivin tekemälle asennustyölle 10 vuotta. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeä asia ja haluamme hoitaa myös ongelmatilanteet asiallisesti.

      Terveisin
      Antti Jaatinen / Tiivi

      • puskistahuutelua

        Hyvä Antti Jaatinen,

        Parasta, mitä yritys voi tehdä on tuottaa jo tehtaalla tuotteita, joista ei tarvitsisi enää myöhemmin valittaa eli laadunvalvontaa kaikilla osa-alueilla niin raaka-aineissa, työssä, valmistuksessa ja varsinkin asennuksessa - kun kaikki pitää tehdä kahteen kertaan niin tuotannon "säästöt" katoavat niihin korjauksiin ja maine on mennyt eikä sitä ihan helpolla saa takaisin.

        Pienet asiat vaikuttavat yllättävän paljon ja tyytyväinen asiakas on lafkalle todellakin tärkeä.


      • puskistahuutelua kirjoitti:

        Hyvä Antti Jaatinen,

        Parasta, mitä yritys voi tehdä on tuottaa jo tehtaalla tuotteita, joista ei tarvitsisi enää myöhemmin valittaa eli laadunvalvontaa kaikilla osa-alueilla niin raaka-aineissa, työssä, valmistuksessa ja varsinkin asennuksessa - kun kaikki pitää tehdä kahteen kertaan niin tuotannon "säästöt" katoavat niihin korjauksiin ja maine on mennyt eikä sitä ihan helpolla saa takaisin.

        Pienet asiat vaikuttavat yllättävän paljon ja tyytyväinen asiakas on lafkalle todellakin tärkeä.

        Hei, kiitos palautteesta. Virheitä voi aina tapahtua, mutta hoidamme kyllä asiat kuntoon ja opimme kokemuksista. Saamamme palaute on valtaosin myönteistä, sillä 97 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan Tiiviä myös ystäville ja naapureille.

        terveisin
        Antti Jaatinen
        Tiivi


    • raksaaja

      Meillä vuotaa fenestran akkuna salpapuolelta.
      Tiiviste näkyy olevan "läjässä" (valmistusvika?). Pitänee joskus tutkia miten pätkän tiivistettä voi vaihtaa tms.

    • fiinillätöissä15v

      se tiiviste on helppo vaihtaa molempiin jos ei ole ammuttu niiteillä kiinni vaan tiivistejalka on karmin tai ulkolistan urassa ja noita tiivisteitä voi kysyä vaikka ikkunatehtailta metrihinnalla.välittävä ikkunafirma yrittää takuunkin jälkeen auttaa ongelmassa niin hyvin kun voi maksua vastaan tietenkin.muuten en osaa neuvoa kun en itse ikkunoita asentele mutta pokan ja karmin tiivisteiden kunto kannattaa katsoa ja pokan tiivisteen vaihto onnistuu itsekkin taikinatelalla ja saksilla.kulmista sentti jalasta pois ja niin ettei nauha näy pokan takaa.älä vedä tiivistettä kireälle

    • varsinainensäätäjä

      voihan olla että on jäänyt tehtaalla karmipuolen saranat liian ylös,sen takia falskaavat??kierrä karmista puoli kierrrosta/kierros alemmas ja pistä ikkuna kiinni jos vuotaminen loppuu

    • Pettynyt1

      Joo oli kyllä sitten ensimmäiset ja viimeiset kaupat Tiivin kanssa.Perkele kun lasku on maksettu niin ei mitään asiakas palvelua ja vikaa oli monenlaista tuotteessa.Elkää hyvät ihmiset ostako Tiiviltä yhtään mitään.Odotan edelleen asentajaa korjaamaan virheet ja tuotteet on asennettu marraskuussa 2015.

      • Tiivi-ikkunat

        Hei, Tiivin ikkunoiden ja ovien tekninen ja rakennetakuu on viisi vuotta, omien asentajiemme tekemälle asennustyölle annamme peräti 10 vuoden takuun. Mikäli ongelmia ilmenee niin kannattaa laittaa heti viesti asiakaspalvelulle yhteydenottolomakkeella (osoite http://www.tiivi.fi/fi/ota-yhteytta/yhteydenottolomake/ ) tai soittaa numeroon 0800 308 38 , niin hoidetaan asiaa eteenpäin.

        Terveisin

        Antti Jaatinen / Tiivi
        http://www.tiivi.fi/


      • kauooao

        Älkääkä LämpöLuxilta ostako , varoitan!


    • perseestätuulee

      Maidän talossa kans vaihettiin joku vuos takaperin. Keittiön ikkuna lohkes kun ei ollutkaan ihan oikeeta kokoo vissiin ja karmi on nyt vähän halki. Siihen se kuitenkin tungetiin ikkuna-aukkoon vaikka olikin halki. Kylppärin ikkunan lukko meni rikki aika nopeesti ja nyt sitten on melkosen kylmä kylppäri talvella, kun oon vaan kiristänyt tiukasti narulla tuota ikkunaa kiinni. Ei oikeen oo pysnyt, mutta sitten vaan laitoin koko ikkunan ikkunateipillä tiivistäen silleen ettei pääse pahasti pakkanen sisälle. ----Takuu ei oo voimassa ja ikkunat hajoo. Kummallisia ikkunatehtaita. Ja siks toiseks niin makuuhuoneen ikkunan karmissa ei ole linkaan oikeaa viistokulmaa, kun sitä ei ilmeisesti ollut osattu tehtaalla tehdä liukuhihnatyönä. Tuo kulma muodostuu kahdesta toisiaan kohtisuorasta puupalikasta ja puupalikoita ei ole kunnolla kiinnitetty, liimattu hakattu toisiinsa. Nyt sitten ikkuna on ollut auki, niin vähäinenkin sade on päässyt tuonne sisäpuolen ikkunankarmirakentaista seinän väliin jotakin kautta.
      Kannattaa aina uskoa sitä isännöitsijää, joka valehtelee ja kehuu turhaan jotakin firmaa ja sitten talon asukaspuolen edustajat tietty haluaa jonkun tuttavan tai sukulaisen paskafirman tekemään työt,....

    • 333-

      Hai mankuta maanaa ja pitkinä toivat vaikka kunnalla 2 sirkkeliä.

      Ikkunat halki, kun pieni aukko. Kuka mittasi? Jos vesi pääsee ikkunasta läpi niin olisko syytä lisätä räystään pituutta.

      Jos ikkunasta vuotaa kylmää niin säätämällä ja tiiviisteet uusimalla normaali ihminen tuon hoitaa eikä täälä valita. Ellei ite osaa niin maa täynnä työttömiä ja Sipilä kutsuu lisää.

    • Vuotaane

      Uusissa puu/alumiini-ikkunoissa ei ole karmikappaleiden ja puitteiden liitoksissa liimaa? Liitoskohtien suojana (karmikappaleiden, lasi/puite) en ole havainnut pintamassoja. Nykyiset tiivistystavat eivät ole soveliaita kerrostalojen ikkunoissa.
      Sisäpuolen vuorauslistojen liitoksissa on asennettu vain toiselle puolelle elastinen massa jne jne. Miksi asennuksen jälkeen ei suoriteta puolueettoman tahon tekemä lämpökamerakuvaus. Etenkin kerrostaloissa pitäisi alan ammattitaitoisen valvojan tarkastaa ja vastaanottaa jokainen valoaukko erikseen.

    • 3-Lasinen

      Älkää laittako rahojanne Ruotsalais omisteisiin firmoihin!
      Suosikaa Suomalaista.
      Suomi nousuun!
      Hyvä , että reklamaatiot saadaan hoidettua täällä Suomi 24 palstalla.(on varmaan Ruotsalainen tapa)

    • heikkouksia

      Uusien ikkunoiden valmistustavat aiheuttavat käyttäjälle ongelmia, etenkin kerrostaloissa.
      - Ulkoikkunoiden tiivisteet on asennettu teknillisesti väärin: lasien välitilaan pääsee sadevettä ja lunta. Kosteudet pilaavat karmin maalipintoja ja puuosia.
      - Karmikappaleiden liitoksia ei ole liimattu: sadevedet, lumet ja ikkunoiden pesuvedet pääsevät esteettä liitosrakenteeseen ja talon rakenteisiin.
      - Lasin ja puitteen liitoskohtaan ei ole asennettu liitoskohtaa suojaavaa pintamassaa: lasien pesuvedet päsevät esteettä puitteen rakenteeseen.
      Nämä puutteet vaurioittavat ennenaikaisesti ikkunoiden maalipintoja ja puuosia.

      Ennen ikkunoiden ja ovien vastaanottoa kannattaa suorittaa lämpökamerakuvaus.
      Uusien ikkunoiden ja ovien huoltotarkastukset ja tarpeelliset huoltotoimet on suoritettava 5-7 vuoden välein.
      Lisäksi uusien ikkkunoiden ja ovien tiivisteet on uusittava 7 -14 vuoden välein, (tiivisteiden laadusta riippuen).

    • Epätiivi

      Vuotavat koko laajuudelta. Eivät ota mitään vastuuta. Typerää koska asiallisella toiminnalla oloisivat voineet välttää huonoa mainettaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe