Joulutavoista

Vanhamummo88

Vanhan kansan ihmisenä minua suuresti ihmetyttää nämä nykyajan ihmiset.Joulurauhan julistuksen jälkeen kakarat huusivat pihalla ja joulupäivänä pihalla mihin nykyvanhempien tapakasvatus on mennyt.Tekisi mieli soittaa poliisille mutta en tehnyt niin vaan laitoin isännöitsijälle viestiä asiasta.Täytyyhän lakeja kunnioittaa myös lapsipesueitten.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yule

      Ei laeilla ole enää nykyään mitään väliä, meillähän pyörii täällä laittomia maahantunkeutujiakin, joiden taustoista kukaan ei tiedä mitään, ja tämän koko tilanteen on mahdollistanut se, että kansainvälisille sopimuksille haistatetaan pitkät paskat. Dublin- , Schengen- , ja Geneven-sopimuksista ei välitetä, ja sen seurauksena voit olla varma, että joulurauhasi tulevaisuudessa tulee olemaan tätäkin vähäisempi, mikäli edes koko joulua täällä saa enää viettää.

      Ne, jotka ovat lainkuuliaisia kansalaisia ja ovat tällaisia laittomuuksia vastaan, saavat jatkuvasti kuulla olevansa rasisteja, kuten näilläkin palstoilla rikollista toimintaa tukevat ovat leimanneet koko Vääksyn rasismin kehdoksi vain siksi, että vääksyläiset vastustavat laitonta toimintaa ja haluavat mm. sinunkin saavan viettää jatkossakin joulua omien perinteidemme mukaisesti.

    • Vanhamummo88

      Kyllä nämä ovat niitä kantasuomalaisia työttömiä yhteiskunnan elättejä.Juuri heitä joita minäkin elätän.Mieluummin elätän maahanmuuttajia.

      • Yule

        Et nyt ymmärtänyt lukemaasi. En väittänytkään, että nämä kyseiset möykkääjät olisivat olleet maahanmuuttajia. Tarkoitin sitä, että tulevaisuudessa mahdollisuudet joulunviettoon saattavat olla uhattuna näiden laittomien maahantunkeutujien ja heitä niin kovasti suvaitsevien suvakkien takia (joihin näytät itsekin kuuluvan), koska nämä tunkeutujat eivät halua integroitua yhteiskuntaamme (katso, mikä on tilanne muualla Euroopassa), vaan he haluavat tuoda oman kulttuurinsa tänne (Suomessakin on jo joissain paikoissa kielletty koulujen joulujuhlissa perinteisten laulujen laulaminen, koska ne saattavat loukata muualta tulleiden uskonnollisia näkemyksiä, ja jossain oli tähdenkin kiinnittäminen kuusenlatvaan kielletty samasta syystä). Turhaan siis valitat joulurauhasi rikkoutumista, jos olet itse halukas ajamaan omia perinteitämme alas tukemalla tätä invaasiota.

        Olivatko ne möykkääjät nyt siis kakaroita, vai työttömiä yhteiskunnan elättejä? Tässähän pitäisi olla selkeä ero, mikäli ulkonäöstä osaat sanoa jonkun pummiksi. Sitäpaitsi maahantunkeutujat tulevat kalliimmaksi yhteiskunnallemme kuin nämä kantasuomalaiset elätit, ja haittaavat yhteiskuntajärjestystämmekin, joten tuon viimeisen lauseesi myötä taidatkin olla vain tosi suvakki, joka turhasta valitteleepi. Meinaan, että jos haluat sitä "onnea" tänne, mikä tapahtuu muualla tämän unelmasi toimesta, ei sinulla tänä jouluna ole oikeasti ollut mitään valittamisen aihetta.


    • Hartolan-ukko57

      Joulu nyt on muutenkin mennyt aivan ihmeelliseksi. Minun nuoruudessani jouluaatto oli vielä jouluaatto ja työpäivä se oli puoleen päivään asti taikka iltaan. Ei ollut mitään, että joulu olisi alkanut jo aatonaatosta, kuten nykyään alkaa olemaan. Välipäivät oli tiukasti töitä.
      Itsekin oli vielä 1980-luvulla kaivinkoneella kaivamassa jouluaattona illalla klo 20.00 ja sain koneen pois työmaalta, pääsin joulunviettoon perheeni kanssa. Vuoden 1974 jouluaattona olimme isäni kanssa kaatamassa puita savotassa, tosin joulurauhan julistuksen jälkeen lähdimme joulun viettoon kotiin työmaalta.

    • jhgfsgh

      tottakai jouluaattona hommia tehdään, itse asiassa vielä omia hommia koska on pyhät eli vapaat eli ei normi töitä koska harva pystyy omia askareitaan työaikana tekemään
      ne on tehtävä vapaa aikana ja pyhät on sitä varten
      olen esim maalannut auton jouluaattona, heittänyt muuttokuormaa, kaatanut puita
      korjannut naapurin traktoria yms sellaista mitä ei tehdä työaikoina

    • fkfjhfhfdhd

      Lähinnä tuo kun ulkoiset tunnukset jo kilvan poistetaan ja on kyllä viemäriäkin auottu Jouluna.Nuo tähdet kadonneet ja seimet tietenkin samalla ja enkelit.Nyt Joululaulutkin jo korvattu kesähitillä? ja hipsteri saa merkata pukkia kun punaväri pahasta ja päähine.Ei enään Väiskikään telkkarissa kinkkua laittaisi kun jos joku loukkaantuu.
      Myös hevoset ja reet kadonneet kun voi yhdistää paheksuttuun Joulukirkkoon.
      Myös ennen pukeuduttiin ja nyt oloasu saa nyt sitten merkata juhlapukeutumista kun sentää 7 veljestäkin panosti joulun tunnelmaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      35
      2359
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1589
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1505
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      129
      1329
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1209
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      934
    7. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      304
      881
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      880
    9. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      825
    10. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      72
      785
    Aihe