Joulupukkien matkassa

Tonttutyttö81

Köyhänä opiskelijana lisätienestin toivossa vastasin erään joulupukkiryhmän ilmoitukseen jossa etsittiin tonttuja mukaan jouluaattoillan keikoille. Heti seuraavana päivänä eräs joulupukeista soittikin minulle ja sovittiin tapaaminen paikalliselle huoltoasemalle. Huoltoaseman kahviossa minua odotti 3 kaverusta, iältään 50-60 vuotiaita. Kertoivat tehneensä pukkikeikkoja aattona jo useamman vuoden ajan, mukanaan heillä oli ollut sukulaistyttöjä tonttuina. Tänä vuonna yksi ei kuitenkaan ollut päässyt, joten olivat päättäneet palkata ulkopuolista apua. Miehet mittailivat nuorta hoikkaa vartaloani ja tuumivat että saattaisin sopia tonttutytön mekkoon, vaikkakin isot rintani saattaisivat aiheuttaa ongelmia. Sain kuitenkin homman ja sovittiin että näemme aatto päivänä erään joulupukin mökillä jossa pukeutuisimme ja lähtisimme matkaan.
Aatto koitti ja suuntasin mökille. Siellä odottikin miehet ja 2 noin oman ikäistäni tyttöä. Menimme tyttöjen kanssa vaihtamaan vaatteet, mekko oli todella kaunis, punainen jossa oli helmassa ja kaula-aukossa valkea turkisreunus. Olin laittanut päälleni valkeat pitsialusvaatteeni sekä valkeat stay upit. Mekko hyväili kurvikasta ja hoikkaa vartaloani kuin toinen iho ja avara kaula-aukossa toi hyvin esille pyöreät isot rintani. Tiesin näyttäväni todella hyvältä.
Kun saimme vaatteet vaihdettua, menimme mökin olohuoneeseen jossa 2 joulupukkia jo meitä odottikin. Jo silloin tunsin, kuinka kaikki kolme miestä eivät saaneet silmiään irti hoikasta vartalostani. Jaoimme kuitenkin työpaikat ja lähdimme matkaan. Oma pukkini oli nimeltään Markku, roteva ja miehekäs mies. Hän oli todella huumorintajuinen ja mukava, vaikkakin minua hämmensi hänen tiivis katseensa. Mekkoni helma nousi väkisinkin aina kun istuin autoon ja paljasti valkeiden sukkien pitsit. Yritin nykiä helmaa alemmas mutta Markku sanoi ettei häntä haittaa katsoa nuoren tytön seksikkäitä reisiä. Asia ei haitannut minua, joten annoin mekon helman olla.
Kaikki paikat oli kunnialla kierretty, vaikka perheiden isien housuissa olikin koko illan ollut havaittavissa pientä pullotusta. Suuntasimme Markun kanssa takaisin mökille jossa muut puki jo odottivatkin. Tonttitytöt olivat jo jääneet kotiinsa joten olin ainoa nainen. Yllätys olikin suuri, kun Markku kertoi muille, että oli ollut rankka reissu kanssani! Totesi ronskisti nauraen että pukilla seisoi koko reissun kun oli niin pantava tonttu matkassa...
Olin hämmentynyt asioiden saamasta käänteestä, mutta koska olin sinkku ja pahasti puutteessa, ryhdyin heti leikkiin mukaan.
-Vai tekis se pukilla tonttuu mieli?
Tuntui kuin kaikki kolme olisivat heränneet, kaikilla näkyi himo silmissä asti. Hyväilin hitaasti punaisen sametin peittämiä kylkiäni, miehet eivät saaneet silmiään irti hoikasta vartalostani. Markku heräsi ensimmäisenä ja tuli seisomaan eteeni. Sanaakaan sanomatta hän otti vyötäröstäni kiinni ja nosti minut mökin isolle pöydälle.
-Nyt katsotaan mitä löytyy tonttutytön mekon alta...
Markku kaatoi minut selälleen pöydälle ja veti tuolin jalkojeni väliin. Siihen istuessa hän nosti jalkani olkapäilleen ja alkoi nostaa helmaani. Hän hiveli sormillaan reisiäni siirtyen yhä lähemmäs sykkivää pilluani. Myös muut puki olivat saaneet itseensä liikettä ja yksi olikin siirtynyt pöydän ääreen ja hyväili kiinteitä rintojani. Toinen oli saanut vaatteensa heitettyä ja roikotti puolikovaa ryhmysauvaansa suoraan naaman päällä.
-Maistahan tonttu pukin kyrpää, huohotti mies edessäni ja survoi kulliaan kohti suutani. Avasin suutani ja sainkin sen heti täyteen pukin isoa ja paksua paalua.
Jalkojeni välissä oleva pukki oli jo täydessä vauhdissa, pitsistringit olivat saaneet väistyä pukin liukkaan kielen ja paksujen sormien tieltä. Pukki nuoli kosteaa pilluani ja työnteli sormiaan liukkaaseen vittuuni. Toinen pukki työnsi kyrpäänsä syvälle kurkkuun...
Aikansa nuoltuaan ja rassattuaan tiukkaa pilluani Markku kaivoi kyrpänsä esille ja survoi sen kerralla pohjaan asti.
-onpa tiukkapilluinen tonttu, tuntuuko hyvälle pukin paalu?
En voinut vastata mitään kun toinen pukki survoi isoa kyrpäänsä suuhuni. Markun tahti kiihtyi ja tunsin kuinka iso kyrpä kovin entisestään. Yhtäkkiä Markku vetäisi kyrpänsä pois sisältäni ja heilautti jalkani niin, että olin kuin pikkuvauva pylly pesulla, piti kiinni nilkoistani ja nosti pyllyäni paremmin tarjolle.
-Nyt tahtoo pukki pyllyä, Markku huohotti ja sovitteli isoa kyrpäänsä pyllyreikääni. Tonttutyttö ottaa nyt ihan rennosti, ei tää satu... Suu edelleen täynnä kyrpää en voinut kuin odottaa kun Markku kostutti sormet pillussa ja levitti sitä pyllyyni. Tunsin kuinka iso terska alkoi työntyy sisään tiukkaan pyllyyni ja lopulta antoi periksi. Markun kyrpä uppoutui juurta myöten syvälle pyllyyni ja aloitti hillittömän jyystämisen. Ei mennyt kauan kun tunsin kuuman spermalastin pyllyssäni ja Markku veti pehmenevän kalunsa pois.
Kolmas pukki oli kärsivällisesti odottanut vuoroaan ja nappasi minut suoraan sohvalle syliinsä, upottaen kyrpänsä juurta myöten.

0

1279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Moi vaan vielä kerran

        Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
        Ikävä
        325
        3519
      2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

        Mielenkiinnosta kysyn 😄
        Ikävä
        214
        2939
      3. Nyt sitten ulos ihmiset!

        Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
        Ikävä
        144
        2554
      4. Onnea Solatie !

        On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
        Kemijärvi
        19
        2075
      5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

        on jo joku toinen?
        Ikävä
        109
        2065
      6. Naiselle varatulle

        Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
        Tunteet
        11
        1847
      7. Minun pitää tehdä jotain

        En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
        Ikävä
        44
        1692
      8. Sarvisalon kesätori

        Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
        Loviisa
        16
        1640
      9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

        ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
        Hindulaisuus
        275
        1350
      10. Sinä oot hyvä ihminen

        Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
        Ikävä
        122
        1316
      Aihe