Asuntojen kunto ja vuokrat 2015-2016

Make.L

Vuokra-asuntojen kunto vaihtelee todella ja paljon eteenkin mitä tulee yksityisten omistamiin taloihin, kerrostaloihin, he säästävät ihan kaikessa pelkkiä pintakorjauksia tehdään ei mitään muuta paitsi jos tulee eteen pakollisia esim. putkiremontti, muutoin pyritään säästämään kaikessa välittämättä asukkaitten viihtyvyyksistä ollenkaan ja se on valitettava tosiasia, esim. jos keittiön kaapit on 60-70 luvulta ja melko hyvässä kunnossa niin ei ole pakko tehdä uutta kokonaisuudessaan siis mitä mitä mitä!
Toiset taloyhtiöt väittää vuokrien nousun syyksi olevan suuret energiakustannukset siis mitä hittoa, mitkä kustannukset jos kääritään miljoonien eurojen voitot joka vuosi eteenkin mitä tulee VVO yhtiöön, no joo varmasti saadaankin miljoonien tulot kun nostetaan joka vuosi vuokria ja niillä mälläillään julkisesti kuinka taas ollaan saatu miljoonia.
Jossakin mättää ja paljon, 60-70 luvulla rakennetuissa kerrostaloissa on tänä päivänä melko huono lämmön eristys ulkoseinissä, yksityisissä taloyhtiöissä näkee välillä, että tehdään lisälämmön eristystä ulkoseiniin, mutta ei vahingossakaan julkisissa vuokrataloyhtiöissä sitä ei todellakaan näe sillä jos näkisi ja vuokrat nousisi edelleen vieläpä nykyistä enemmän, muka energiakustannuksien takia niin nousisi suuri haloo eli kysymys kuuluukin taloyhtiöille, että koska perkele ne vuokrien nousu loppuu ja koska saadaan kiinteä vuokra vai halutaanko ajaa kelpoasunnosta työttömät pois asumaan paskempaan asuntoon HÄH!? sillä tuo energiakustannus syy ei enään mene läpi perkele!
MOT ei edes julkisesti reagoi mitenkään, että mikä on oikea vuokra tai mikä on syy siihen, että vuokria joka vuosi nostetaan puhumattakaan siitä, että taloyhtiöt käärii joka vuosi miljoonia ja silti kerrostalojen niin sanotut kustannukset ovat suuria....Suuria ja suuria, mutta miljoonia tulee yhtiöille kassaa joka vuosi?!
Toivon todella ja paljon, että tämä viesti kantautuisi esim. MOT:lle mahdollisimman monelta ihmiseltä omalla nimellään sillä tämä kusetusten maa tai siis kusettaminen saa loppua NYT!
Tämä jatkuva vuokrien todellinen syy taitaa olla se, että pyritään ajamaan pienituloiset paskempaan asuntoon asumaan jossa vuokrat ovat aina samat tosin asunnon kunto ei välttämättä ole kuin tyydyttävä eli läpäisee just ja just EU:N tarkistuksen ja hyvätuloiset pääsevät pienituloisten entiseen hyvään asuntoon asumaan joka taitaa näyttää siltä kun kerran vuokrien nostoille ja ei ole estettä koskaan.
Mitä tulee energiakustannuksiin, tavalliselle tallaajalle tulee mieleen sähkö eli näköjään asuntojen vuokrayhtiöillä on sanoma seuraava siis tavallisen tallaajan mielestä, että sähkön hinta hipoo jo kullan hintoja kun kerran energiakustannukset ovat nousseet....ONKO SUOMESSA MILLÄÄN ENÄÄN MITÄÄN VÄLIÄ, NIIN SANOTUSSA HYVIN VOINTIMAASSA.!
Herrat ne mälläilee veronmaksajien rahoilla varsinkin pienituloisten rahoilla ja paljon joka vuosi eikä loppua näy koskaan, että äänestysluukulla vaan joka ihminen eikä siltikkään saada järjestystä Suomeen koskaan ei vaikka rautalangasta vääntäisi!?

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1415
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        154
        1127
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        84
        967
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        867
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        82
        830
      6. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        62
        733
      7. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        733
      8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        40
        723
      9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        718
      10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

        Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
        Ikävä
        44
        692
      Aihe