Ala-asteella

wiiiilund

Mitä helvetin touhua Luvian koulussa kun oppilaita ja opettajia terrorisoivaa pikku nassikkaa pidetään normaalikoulussa. Jos lapsi kuristaa ja uhkailee ampumisella toisia koululaisia eikö silloin olisi kaikkien kannalta paras että lapsi siirrettäisiin apukouluun!!!

45

2722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utelias-62

      Juu,juuri samainen isänmaan toivo riehui joulukirkossa. Sai kyllä hävetä koko kylän edestä. Sääliksi käy opettajia. Onkohan kotona lapsella kuri ja rakkaus sopusoinnussa.

      • perinnejatkukoon

        Älkääs nyt. Siitä saadaan vielä hyvä ylilääkäri harjavallan sairaalaan sitten kun se vanha on poistettu.
        Siihen virkaan otetaan mielellään perinteisesti neuroottinen psykopaatti.


    • Mikä.väri

      Kukas tämä tälläinen nassikka on.

    • Eihyväjuttu

      Apukoulua ei enää ole. Erityisryhmiä ja -luokkia kyllä. Pienryhmiä ja henkilökohtaisia avustajia on. Kaikki pyritään integroimaan normaaliluokille.

    • Remonttihenkilökuntaan

      Todistuksista yläasteella puuttui numeroita. Opettajat myöhästelevät tunneilta, kiroilevat oppilaitten kuullen, kohtelevat eriarvoisesti, päästävät ulkopuolisia kouluun (muista kouluista pinnaavia esim.)ym.ym. Esimies ei tiedä kaikesta.

      • Opska

        Voisitko vielä nimetä ne oppilaat, joiden todistuksista puuttui numeroita ja lisätä perään myös oppiaineet?
        Voisitko vielä lisätä, keitä oppilaita kohdellaan eriarvoisesti ja keiden opettajien suunnalta? Me opettajat voisimme täten ottaa asian puheeksi.
        Hyvää joulun jatketta!


      • Tuulisonpönttöiita

        No varmaan tiedät ettei nimiä täällä sovi mainita mutta katso Wilmasta. Sieltä löytyy.


      • 9lk
        Opska kirjoitti:

        Voisitko vielä nimetä ne oppilaat, joiden todistuksista puuttui numeroita ja lisätä perään myös oppiaineet?
        Voisitko vielä lisätä, keitä oppilaita kohdellaan eriarvoisesti ja keiden opettajien suunnalta? Me opettajat voisimme täten ottaa asian puheeksi.
        Hyvää joulun jatketta!

        Mun todistuksesta puuttu ainakin maantiedon ja fysiikan numero. Koulun alussa annettiin uudet todistukset.


    • Äö3

      Kiitos kuuluu Luvian kunnan päättäjille kun he suuressa viisaudessaan irtautuivat tuosta Pori yhteistyöstä,samalla poistui myös erityiskoulu palvelut Luvialaisten käytöstä,ei sillä etteikö Luvialla olisi päteviä erityisopettajia mutta käsittääkseni heidät on palkattu palvelemaan kaikkia oppilaita joilla on jonkin asteisia oppimisvaikeuksia,meillä kaikillahan on omat puutteemme jne.mutta nykyinen tilanne ei palvele kuntalaisia kuten sen oppivelvollisuuslain mukaisesti tulisi palvella.

    • Nääs.nääs

      Mielestäni ne jotka asiasta jotakin tietävät pitäisi kertoa tietonsa rehtorille ensin,sitten luvian päätäjille. Täällä asiat ei parane,päinvastoin jokainen muistaa asiasta mitä on tutulta kuullut. Mutta lasten vanhenmat päätäkää että lapsenne ei menen kouluun ennenkuin asia selvitetään.

    • Kypsäääääääää

      Niinpä niin. Yks naisope ei ainakaan osaa pitää suuvärkkiis kiinni kouluasioista...julkisuudes ollaa nii terävänäs, mut vaitiolost ei tietookaa. Vapaa-aikanas näyttää mallii K-kaupas et millai rahapelei oikee pelataa.

      • pelihimo

        K-kaupan rahapeli on vastustamaton kiusaus aina. Onhan sitä paheellisempiakin harrastuksia. Onko parempaa tapaa rentoutua kesken työpäivänkään kun poiketa hetkeksi pelikoneelle.
        Siihen voi jäädä koukkuun ja tulla riippuvaiseksi mutta mikäs sen mukavampaa. AH.


      • Mee.nukkuun
        pelihimo kirjoitti:

        K-kaupan rahapeli on vastustamaton kiusaus aina. Onhan sitä paheellisempiakin harrastuksia. Onko parempaa tapaa rentoutua kesken työpäivänkään kun poiketa hetkeksi pelikoneelle.
        Siihen voi jäädä koukkuun ja tulla riippuvaiseksi mutta mikäs sen mukavampaa. AH.

        Ja kahden aikaan tuli tuollainen mieleen.


    • Saamarintontut

      Hyvää joulun jatketta - niin oikke ja opettajan kirjottaman. Joulu isolla J:llä ja jatke -sana ei sovi tähän. Se olisi JATKOA PÖNTTÖ.

    • opettajaooo

      Kyllä se opettaja saa pelata vapaa-ajallaan uhkapelejäkin.
      Miksi ei saisi? Onko kiva pyrkiä rajoittamaan toisen tekemisiä. Hullu

    • Fläsäposki

      Peliriippuvuus ei ol hyväst kellee eikä kansakynttiläl ainakaa.

    • LUVIArules

      Kylläpä täällä voidaan huonosti, kun jo puututaan isoihin kirjaimiin. Tässä on opettaja kirjoittanut joulun isolla ihan samasta syystä, kuin jos kirjoitettaisiin esimerkiksi Paranemisia Sinulle eli kohteliaisuudesta!!
      Eli parantelehan päätäsi rauhassa, jos se on ylipäätänsä mahdollista!
      Ja sitä paitsi, jos et suostu laittamaan täällä nimiä esiin, niin miksi et laita viestejä suoraan opettajille Wilmaan??? Vai etkö uskalla esiintyä omalla nimelläsi?

    • varisaari

      Joulua muuten ei kirjoiteta ISOLLA!!!! Ellei se aloita lausetta.

    • richardii

      Onko se riiviö Riku niminen?

    • Helmiskääää

      En tiedä nimestä, mutta asia pitäis tuoda koulussa julki. Vaitiolovelvollisuus estää kait asian puimisen.

    • huolestunut.myös

      Aloittaja puhuu ilmeisesti toisesta noista Ala-asteella olevista veljeksistä, jotka molemmat aiheuttavat koulussa jatkuvia vaaratilanteita, ihan viikoittain. Kuristamista, ampumisuhkauksia, puukolla jahtaamista, pesäpallomailalla hakkaamista nyt muutamana esimerkkinä. Tätä listaa voisi jatkaa loppuillan. Sinne villilään on oma lapsi joka aamu päästettävä ja ajateltava, että Herran haltuun, toivottavasti tulee ehjänä kotiin. Eikä ole ehjänä sieltä kyllä aina tullut. Asioihin ollaan kyllä monen vanhemman toimesta puututtu, mutta keinot alkavat loppua ja huoli kasvaa. Ja mitä tulee tähän, että häiriintyneet ja apua tarvitsevat lapset suljetaan normaaliin luokkaan ja avustaja saa heitä sitten ohjata, niin kysyn vaan että onko se tämän häiriintyneen ja selkeästi avun tarpeessa olevan lapsenkaan etu, että hänet yritetään sulloa muottiin johon hän ei sovi? Jos herrantähden olisi parempi paikka pienryhmässä taikka erityiskoulussa, niin ketä tämä uusi järjestelmä palvelee? Häirikkö stressaantuu isossa ryhmässä, mikä näkyy käytöksessä, ja siitä saa kärsiä sitten koko muu luokka.

    • nikotinisti

      Koulussa saa myydä tupakka tuotteita ja muuta tavaraa.

    • Anoppi-52

      Turha sitä on syyllistä opettajista hakea. Monen vanhemman kohdalla olisi suotavaa katsoa peiliin. Niin usein se vaan menee niin että "ei meidän lapset" mutta nuo toiset!! Säälittävää tehdä karhunpalveluksia omille kakaroille. Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee, on kyllä taivaan tosi!!!! Joskus ois hyvä kun ihmiset ihan ensiksi miettisivät omia touhujaan ennenkun syyttelevät ja osoittelevat muita, voi jäädä huomaamatta että kymmenen sormea osoittaa itseään.

    • puullapäähän

      Juuri niin. Ongelmana olevat kersat pois koulusta tai vanhemmat jälki-istuntoon. Josko sitten ottaisivat ohjat käsiin kotona.Ei opettajaraukoilla ole tänäpäivänä edes kurinpito-oikeutta. Pienellä palkalla holhoavat oireilevia lapsia koulussa, joskus terveytensäkkin uhalla.

      • napattaja

        Pienellä palkalla?? opettaja? et oo tosissas?


    • Kiireinenelämä

      Oireilu näkyy tänä päivänä päiväkodeissakin samallalailla. Onkohan selvitetty onko näillä ns. häiriköillä joku sairaus tai syy tuohon käytökseen?
      He tarvitsevat apua joka tapauksessa. Tänä päivänä on monia ongelmia ja opettajan työnkuva on muuttunut. Kouluissa tarvittaisiin hoitohenkilökuntaa.
      Yksi syy käytösoireisiin yleisesti on varmasti liian vähäinen kurinpito ja käytöstapojen vaatiminen kotona. Kurinpidolla en tarkoita fyysistä kuritusta. Kaikki saadaan-paha mieli ei saa tulla ja lapsi saa itse päättää kaiken. Kotona ei olla koskaan ja sitä rataa.

    • evelina4

      Eikös koulussa ole terveydenhoitaja ja koululääkäri. Mikseivät puutu noin sairaaseen tapaukseen?

    • anonyymianssi

      on se vain mukavaa kun saa kirjoittaa ilman omaa nimeä tänne mitä päähän tulee.

      • Anonyymi

        niinpä teit sinäkin


    • Uusivuos

      Kouluun vaan niitä vapaaehtosia vartioinjoukkueita tarvittais tai palkattui vartioijoita. Olis lapsilla ja opettajilla rauha opiskella ja ne polkupyörätkin säilyis ehjänä eikä varastettais.

    • Mikreenionkova

      Hei marakatit, emmää ainakaan siä synnytyslaitoksel saanu rivist mukulaa valit. Kyl se mikä ämmän persauksist sattui tulemaan , ni otettiin. Jos se ny sattuu olemaa tommone hullun kurine niin minkä mää sil mahda. Emmää sitä hakatakkaa vois. Toise ova rauhallisia ja toise vilkkaamppi. Niit sanota erityislapsiks, mää ole kuullu. Mää toivoisi kovast et annetais kaikkie kukkie kasva, eks joo.

      • Perssestkai

        Näin o. Hyvi sanottu.


      • seutulanlapiomies

        Ennenvanhaan oli hyvä tapa miten näitä "kukkia koulittiin" Ensin oli koulukoti, sitten nuorisovankila sitten lääninvankila ja matka päättyi Turun Kakolaan. Kun sen matkan oli suorittanut olikin jo oppinut ihminen. Pankkiryöstäjä "Volvo Markkasesta" tuli ylioppilas, talousrikollisesta Kari Uotista oikeustieteen tohtori, asianajaja ja Luvialainen Pajusen Jussikin sanoi, että oli semmoinen paikka, ettei enää koskaan sovi mennä takaisin, vaan on alettava kunnantyöntekijäksi ja kunnon kansalaiseksi.


      • Tuonnetaaksemetsämaan

        Se oli ennen se. Maailma muuttuu ja lapset sen mukana.


    • Jarmovainen

      Jokos koul on pistet järjestykse? Ruppek tapahtuma mittä? Onk ne opettaja nii ammattitairottlmi?

    • Äö3

      Ei ne torellakaa ol ammattitairottomi,mut ko ny suuri osa tairois jourtaa kekittämä muutamaa oppilaasee,ei hyvä.

      • Hei.haan

        Menisit sinäkin kouluun,meinaan tuo kirjoitus on sitä luokkaa että muutama lisätunti ei olisi pahitteeksi.


    • Vattulanväki

      Nii ajatteliks et olis paree ampuu niit apukoululaisii vai mitä meinasit?

    • Äö3

      Ketään ei pidä ampua tai muutenkaan uhata väkivallalla ja todennäköisesti kaikki tähän keskusteluun osallistuneet joiden älykkyysosamäärä alkaa muulla kuin pilkulla ymmärtävät sen ettei Luvian koulu ole vastuussa tästä nykyisestä tilanteesta jota tämän ketjun aloitus käsittelee.

    • Grtyuretre

      Koulu on vastuussa siitä mitä kouluaikana ja -matkoilla tapahtuu. Valitettavasti. Syyllinen se ei ole.

    • Lopettakaa.jo

      Meinaatko valopää että apukoulussa saa uhkailla ja kuristaa. Jos sinä jättäisit näin isot asiat ammattiauttajalle.

    • Korvenmuija

      Mitäs tälle asialle on tehty? Onko edes totta?

    • Apukouluope

      Vastaustaaa?

    • Sukulaisetmaksaamunvelat

      Ei, mikään ei ole totta. Tätä planeettaa ei ole edes olemassa. Kuvittelet vain.

    • Anonyymi

      Tehkää niitä lastensuojeluilmoituksia, porin lastensuojelusta ainakin löytyy pari tehokasta persoonallisuushäiriöistä sosiaalityöntekijää jotka laittavat häiriöperheen lujille ja pennut laitokseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe