Vasemmiston islam-rakkaus

Ei_voi_kuin_ihmetellä

Olen itse aina ollut poliittisesti vasemmalla. Ja liberaali muutoinkin. Nyt ihmetten vasemmiston intoilua muslimien edessä. Kristinuskoa vastustimme kyllä yhteisesti, mutta nyt ovat vasemmiston poliitikot aivan hölmöinä islamin edessä. Tietysti siten he saavat ainakin muslimien äänet itselleen.

Islam polkee naisten oikeuksia. Ei kukaan vasemmistolainen voi sitä hyväksyä. Muslimit haluavat sotkea uskon ja politiikan yhteen. Sekään ei sovi vasemmistolle.

Mistä kumpuaa tämä islam-rakkaus? Onko se vain rasismi-kortin pelkoa? Ei islamin vastustaminen ole rasismia - vastustammehan myös muita ideologioita, kuten esim. natsismia. Harvoin puhutaan siitäkään, miten hyvää pataa muslimit olivat natsien kanssa...

18

1180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TroijanHevonenko

      Joiltain menee tosiaan täysin ohi se, että muslimithan ovat kaikessa meidän oikeistoakin vanhoillisempia. Naisen asema on huono, aborttia ei sallita, homoseksuaalit täytyy tappaa jne.

      En tajua sitä, että vasemmisto näiden ympärillä hyysää aivan innoissaan.

    • masuri21

      Olen entinen vasemmistolainen.En voi ymmärtää vasemmiston islam nuoleskelua. Islamistit eivät kannata tasa-arvoa.Vihaavat vääräuskoisia.
      Lisätyövoima alentaa palkkoja.
      Miksi sitten ollaan vasemmalla himomatuttajia.
      Onko syynä se että SAK:lla ja demarit ottavat suuria voittoja VVO;sta.
      Lyhytnäköisesti ajatellaan VVO:n suuria vuokratuloja ja sitä kautta hyötyä ammattiliitoille.Antti Rinne ollut mukana VVO:n hallinnossa.

      • MenetettyMaa

        Eihän tässä voi enää poliittisesti olla millään puolella. Vasemmisto todella nuoleskelee näitä äärikonservatiiveja ja oikeisto on niitä pullollaan jo muutenkin. Kukaan ei aja eurooppalaista, kriittistä ajattelua ja yksilönvapauksia eteenpäin. Kaikki kumartelevat vanhanaikaista aavikkouskoa, joka kannustaa epätasa-arvoon ja syrjintään.


    • Naisvihaa

      Sekava tilanne tosiaan. Vasemmisto ja luterilaiset paapovat yhdessä muslimeja ja oikeisto on juntteja täynnä.

      Missä ovat nykyään naisten asioiden ajajat? Ketkä ajavat tasa-arvoa ja seksuaalisten rymittymien oikeuksia?

      Vai luuleeko vasemmisto lapsellisesti, että muslimit tulevat kotoutumaan Suomeen ja omaksumaan länsimaisen arvomaailman?

      Tässä on hyvä haastattelu siitä, minkälaista naisvihaa vasemmisto maahamme on tuomassa:
      https://www.youtube.com/watch?v=bomCMNGfs1I

      • feminismi

        Nythän on menty jo niin pitkälle, että feministitkin kannattavat naisten syrjintää, jos se tapahtuu islamilaisen kulttuurin kehyksissä; esimerkiksi burkasta ja vastaavista on tehty loogista häränpyllyä heittämällä feminististä ja esimerkiksi se on ok, jos muslimimies ei kättele naista: Ruotsin Ympäristöpuolueen poliitikko Yasri Khan https://en.wikipedia.org/wiki/Yasri_Khan kieltäytyi kättelemästä naista, johon Suomessa reagoitiin seuraavasti: "Feministinen Naisasialiitto Unioni ei tuominnut toisen sukupuolen kättelemisestä kieltäytymistä. Sen sijaan Unionin puheenjohtaja Katju Aro kirjoitti Facebookiin pitkän tekstin, jossa ymmärsi myös erilaisia tapakulttuureita". Tuossa linkki: http://www.image.fi/image-lehti/feministinen-puolue-edustaa-uutta-feminismia-joka-joidenkin-feministien-mielesta-pettaa Ts. asia nähtiin kulttuurirelativismin kautta ja kyse ei yllättäen ollutkaan sortorakenteista ja patriarkaalisuudesta. Toivo on siis mennyt, jopa feministit ajavat äärivanhoillisen uskonnon ja kulttuurin asiaa.
        P.S. Lukekaa tuosta Imagen jutusta myös kuinka sairaaksi ja kulttimaiseksi feminismi on mennyt lähes uskonnollisine sääntöineen/lakineen ja kuinka kauas se on ajautunut reaalimaailmasta. Tuo jutussa mainittu Hubara on myös mielenkiintoinen henkilö, joka suhtautuu äärimmäisellä neuroottisuudella periaatteessa kaikkeen ja on osaltaan ollut tuhoamassa feminismin rationaalisia ulottuvuuksia ja tehnyt siitä lähes koomisen ideologian, joka on varmaan lähempänä vanhaa katolilaisuutta yhdistettynä skientologian järjettömyyksiin, tai miten sitä kuvaisikaan, kuin mitään järkiperäistä ja objektiivista.


      • Ja ymmärsin siis niin, että diplomaatti kannatti feminismiä sen totutussa merkityksessä eikä mitään vastenmielisten tapojen nuolemista.


    • jyti-i--i

      Kulttuurimarxistit (puolueesta riippumatta, mutta enimmäkseen vihervasemisto) kannattavat keskenään täysin ristiriitaisia asioita, kuten vaikkapa seuraavia:

      -Kasvihuonekaasupäästöt on saatava alas - mutta ydinvoimaa ei saa rakentaa.
      -Metsät on suojeltava - mutta puut poltettava energiaksi.
      -Saaristomaisema on turvattava sähkölinjoilta - mutta täytettävä tuulivoimaloilla.
      -Työpaikkaa pidetään ihmisoikeutena - mutta yritykset ajetaan kuralle ilmastonmuutosuskonnolla, verotuksella ja byrokratialla.
      -Hyvinvointia pidetään tärkeänä - mutta ihmisten elintasoon suhtaudutaan linkolalaisittain paheena.
      -Naisten oikeuksia kannatetaan - mutta naisvihamielistä islamisaatiota edistetään.
      -Työperäistä maahanmuuttoa halutaan - vaikka työttömyys on jo ennestään korkea.
      -Kulttuurirelativismia edistetään - mutta länsimainen kulttuuri on "paskaa".
      -Rotuja ei ole olemassakaan - mutta rotusyrjintä pitää ehdottomasti tuomita.
      -Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio - mutta sukupuolen muuttaminen kirurgin veitsellä on tervettä ja suorastaan ihmisoikeus (verovaroin, tietysti).
      -Puhutaan sukupuolten tasa-arvosta - mutta miesten vaatimuksille tasa-arvosta nauretaan.
      -Lasten hyvinvointia halutaan edistää - mutta sallittaisiin insesti ja pedofilia.
      -Yksilönvapautta kannatetaan - mutta rikkaat pitää ryöstää verotuksella.
      -Mielipiteiden vapautta ja tasavertaisuutta paasataan - mutta ajatusrikolliset pitää heittää vankilaan tai julkisesti nöyryyttää.

      http://markusjansson.blogspot.de/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html

      Lisäksi eräs kummallisuus, kun globaalisuusinnossaan ovat poistamassa kansallisvaltioita, mutta ajavat palestiinalaisille omaa valtioita kaikin keinoin -myös likaisin.

    • eespäinkolkaks

      ISLAM: Homot tapetaan sharia-lain maissa. Aviorikolliset naiset kivitetään. Elämiä kidutetaan halal-lihaan. Lapsiavioliitot. Kaavutus.

      Mitä vasemmistolaisuutta tuo on? Ei Karl Marx tai Lenin tai Stalin tuommoista tykänneet!

    • Albatrossa

      Minäkään en pysty ymmärtämään vasemmistoa, vai onko kyse sittenkin ehkä vain heidän johdosta? Sama koskee myös homomyönteisyyttä. Kaikki Venäjän homot ovat varmaan kohta muuttaneet Suomeen, kuten tietysti myöskin muslimihomot - ketään haukkumatta.

    • TyhjääköLippuunVaan

      "Kukaan ei aja eurooppalaista, kriittistä ajattelua ja yksilönvapauksia eteenpäin. Kaikki kumartelevat vanhanaikaista aavikkouskoa, joka kannustaa epätasa-arvoon ja syrjintään."

      Tämä on hätähuuto ja aiheellinen. En ole rasisti, enkä halua äänestää mitään ääriliikkeitä, mutta miksi ei ole puoluetta joka haluaa puolustaa suomalaisia periaatteita ja Suomen tulevaisuutta. Kirkko on jo ilmoittanut, että se ei suomalaisia puolusta millään tavalla. Muuta kuin antamalla kaiken - paitsi oman omaisuutensa - jokaiselle ulkopuolelta tulevalle joka pyytää ja huutoäänestysjärjestyksessä.

      Kuka puolustaa isänmaata, joka on suvaitsevainen ja tasa-arvoinen ja vapaa. Joka samalla pitää kiinni omista periaatteistaan ja laeistaan.

      Jossa halutaan rakentaa hyvää maata, jossa kaikilla on mahdollisuudet ja perusturva. Joka antaa mahdollisuudet yrittää, kehittyä ja menestyä, mutta joka huolehtii tuloerojen pysymisestä kohtuudessa ja jokaisen kansalaisen terveydenhuollosta.
      Joka auttaa myös maailmanlaajuisesti kykynsä mukaan, ja niin, että apu tavoittaa heikoimmassa asemassa olevat ja/tai kehittää tulevaisuutta ongelmamaissa.

      Pakkouskonto on uhka. Ihmisoikeuksia polkeva uskonto on uhka. Pakottamista tai väkivaltaa käyttävä uskonto on uhka. Vallanhaluinen uskonto on uhka. Yhteiskuntamme sääntöjä ja tapoja vastustava uskonto on uhka. Sananvapautta kahlitseva uskonto on uhka.
      Uhkat on otettava todesta myös vapaassa ja suvaitsevaisessa maassa.

      Monet meistä ovat kai niin tottuneet aineelliseen yltäkylläisyyteen ja turvallisuuteen, täyteen vapauteen ja uskonnon kahleettomuuteen, että eivät käsitä mitä uhkia rajat auki-politiikka meille tuo.

      • uusitieto

        Perussuomalaiset puolustavat suomalaisten arvoja ja eivätkä ole mikään ääriliike.
        Itselleni ainoa järkevä vaihtoehto nykyisessä maailman tilanteessa .


    • Eimikäänabdullah

      Kun Lenin rakensi Neuvostoliittoa, hän tarvitsi avuksi hyödyllisiä idiootteja, joiksi hän kutsui kommunismin hyväksi touhuavia intellektuelleja ja keskiluokkaa. Maaseutuväestö oli Leninille yhdentekevää ja tyhmyytensä vuoksi vaaratonta. Islam toimii samoin. Se tarvitsee koulutettua keskiluokkaa ja vasemmisto-intellektuelleja raivaamaan itselleen tietä ja nämä idiootit tekevät sen laulaen ja kulkevat vielä saman polun, kuin ennen neuvostoliitossa, heidät tullaan tuhoamaan.
      Työläiset säästetään jälleen, koska jonkun on tehtävät välttämättömät hommat yhteiskunnan pystyssä pitämiseksi. Heidät vain pakotetaan kääntymään islamiin ja se osa, joita ei pakoteta, pannaan maksamaan orjaveroa koraanin mukaan. Orjia tulevat myös olemaan jotkut yhteiskunnallisesti tärkeät ja koulutetut henkilöt, joita ei voida korvata muuten suurimmaksi osaksi umpityhmien ja kouluttamattomien muslimien omista riveistä.
      Jopa talebanit huomasivat kyseisen epäkohdan, yrittäessään rakentaa toimivaa yhteiskuntaa. He antoivat lopulta jopa kristillisten avustusjärjestöjen toimia alueellaan, koska näillä oli tietoa ja taitoja, joita koraanikouluja käyneiltä puupäiltä puuttui. Mm televisiokorjaajia haalittiin, mistä saatiin ja korjautettiin salaa telkkareita, että näki saippuasarjoja ja jalkapalloa. Telkun katsominenhan oli kiellettyä mutta pimeässä sitä voitiin salaa katsoa, kun allah ei nähnyt.
      Homoileminenkin oli kiellettyä mutta pikkupoikia sai pukea naisen vaatteisiin ja panna perseeseen.
      Kun Muhammad aloitti 9 vuotiaan Aishan panemisen, niin tämän esimerkin innoittamina pikkutytön raiskaaminen oli tietysti ihan ok kunnon muslimeille. Jos isä, myydessään tyttärensä morsioksi jollekin 60 vuotiaalle äijälle, vakuutti tälle, että vaikka tyttö ulkoisesti näyttääkin 2 vuotiaalle, on hän oikeasti 9, oli aviomiehen suorastaan velvollisuus työntää elimensä lähes vauvaiässä olevaan vaimoonsa. Tätä kaikkea ja paljon muuta perustellaan koraanilla mutta meidän älymystömme muistaa aina hokea, että siinä ei ole kysymys oikeasta islamista, eivätkä noita tekoja suorittavat ole muslimeja. Kumma kyllä, he itse pitävät itseään oikeina muslimeina. Kummat sitten lie ovat oikeassa?
      Idioottimaisimmat vasemmistomme edustajat seisoivat vielä kyltit kourassa toivottamassa tervetulleeksi sitä väkeä, joka tulee tuhoamaan heidän vaalimansa, ihmisoikeuksia kunnioittavan yhteiskunnan. Suomesta on tuleva samanlainen, roskavaltio, kuin ne, mistä lähi-idän ja afrikan muslimit ovat tulleet. Kaduillamme tulee olemaan kerjäläisiä, jotka elävät almujen varassa, hirttämisiä, kivittämisiä ja riidat tullaan ratkomaan räjäyttelemällä pommeja.
      Edellä oleva kirjoitus on tahallisen provosoiva mutta uskallan väittää, että kukaan ei voi vakavissaan tulla sanomaan, että siinä olisi jokin kohta, mikä ei pidä paikkaansa.

    • NL-Islam

      Olen itse ollut vasemmistolainen kymmeniä vuosia. Aikoinaan vasemmiston(SKDL/SKP)suhde Neuvostoliittoon oli samanlainen kuin nyt islamiin. Sanoisinko, että Islam on uusi Neuvostoliitto.
      Aikoinaan Neuvostoliitossa oli hyviä asioita, mutta ainoastaan ne huomattiin. Epäkohtia ei huomioitu lainkaan, vaikka kaikki se huonous hyppäsi silmille heti kun raja ylitettiin.
      Nyt sama islamin kanssa. Jos puhuu islamin epäkohdista, niin saa rasistin leiman.
      En äänestä luultavasti en koskaan vihreitä enkä vasemmistoa muutenkaan. perussuomalaisetkin,lähinnä Soini ovat myös lähteneet mukaan tähän islamisaatioon. Ei voi heitäkään äänestää. Kokoomus, tulee vain mieleen, että en kuulu omistavaan luokkaan. Ei ole paikkaa meikäläiselle, joka olen aina äänestänyt.

      Muuten ihan déjá kokemus, olen kokenut tämän ennenkin, nuoruudessa NL,nyt Islam

      • poliitikot_kusettavat

        Sama juttu täällä. Olen aina äänestänyt; joskus demareita, vihreitä ja viime vuosia vasemmistoa. Kokoomusta yms. en ikinä. Nyt minulla ei ole puoluetta, jota äänestää. En usko enää vaikuttamiseen äänestämällä. Pelkkää sontaa puhuvat kaikki poliitikot. Saa nähdä, onko seuraavissa kuntavaaleissa huhtikuussa 2017 yhtään todesta otettavaa ehdokasta. Epäilen vahvasti. No, piirrän vaalilipukkeesseen jonkun hahmon...Ahmed Ahne...http://sarjakuvat.eurocomics.info/pics/ahmed_ahne/ahmed_ahne-16.jpg


    • Tuulah1

      onhan vasemmisto naurettavaa porukkaa, mutta kyllä sitä on muuallakin ihmetelty, onko ne nyt viimeistään sekaisin menneet vasemmistossa ja vihreissä. lähi-idässähän ne homoja nakkelee katolta alas. nyt ne katolta nakkelijat ovat saapuneet suomeen ja lisää tulee ovista ja ikkunoista. typerää porukkaa koko vasuri sakki. tilaavat oman kuoleman maahan.

    • TosiRasistit

      "Sunnimuslimien silmissä shiiat ovat vääräuskoisia, joita on lupa halveksia ja syrjiä, sanoi Saudi-Arabiaa tutkiva Thord Janson Göteborgin yliopistosta."

    • vdfdfvdfv

      Itsekin olen ollut aiemmin vasemmistolainen, mutta en enää tätä nykyistä mielisairautta voi enkä kykene käsittämään..
      Täällä on erittäin hyviä vastauksia, eipä noihin paljoa tarvitse lisätä - kuin ehkä sen verran, että jatkossa äänestän vaikka minkälaista "ääripuoluetta" mikäli sillä vain saataisiin tämä nykyinen mokutus ja islamisaatio lakkaamaan. Oli sitten minkälaisia "juntteja" tai "rasisteja"hyvänsä niin nyt saa hulluus riittää.

    • inhokki-puolue1

      Minä en käsitä lainkaan Suomen feminististä puoluetta. Tämä puolue muka kannattaa tasa-arvoa ja ajaa etupäässä naisten oikeuksia, mutta vaikenee täysin islamin naisia syrjivästä asenteesta. Täysin käsittämätöntä! Kuka oikeasti tasa-arvoa kannattava voisi ikinä äänestää feministejä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe