Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paikkakuntalaiset

huohhyt66y

Tällä palstalla ja paikkakunnalla ylipäätään valitetaan pelkistä nuorista. Olen osittain samaa mieltä, en ymmärrä miksi lähes kaikki heistä ryyppäävät ja riehuvat pitkin Kouvolaa. Toisaalta, Kouvola on niin sanottu kuoleva kunta ja siksi nuorilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaansa kuin vuosikymmeniä sitten. Eikä välttämättä rahaakaan: elokuvateatteri ei ole halpaa lystiä. Siksi sympatiani on jollain tavalla nuorten puolella, vaikka osa heistä onkin vittumaisia.

Itse valittaisin enemmänkin paikkakuntalaisista ylipäätään. Ihmiset osaavat olla ystävällisiä ja keskustelevaisia, mutta yrittävät kyllä tämän avulla urkkia ihmisten asioita selville. Tästä päästäänkin juoruiluun. Voi, juoruilu. Taitaa olla tuttu asia tällä paikkakunnalla? Ihmisiä tuntuu kiinnostavan erityisesti Kuusankoskella muiden asiat enemmän kuin omat. Naapureita kytätään ja heidän tekemisistään ja henkilökohtaisista asioista valitetaan ympäri kyliä. Valittamista täällä keksitään vaikka mistä. Kuusankoskella on kivoja asuntoja, mutta monet pihapiirit on pilattu suorastaan veemäisillä naapureilla.

Samaan aikaan täällä ollaan hiton ahdasmielisiä. Ulkomaalaisia eikä edes ulkopaikkakuntalaisia ei hyväksytä, ja heistä YLLÄTYS YLLÄTYS juorutaan ja heitä katsotaan pitkin nenän vartta.

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käsittämätöntä

      Niin hyvä kirjoitus kun voi olla! Saman itsekin kokenut kuusaalla. Jos ei susta saa tietoja ongittua selville, ne selvitetään väkisin...

      Noh liian uteliaita ihmisiä on kyllä Kouvolassakin. Ihan häiriöksi asti. Jokaista liikettä seurataan arvostelevalla silmällä.

      • käsittämätöntä

        Siis kaikki ongelmat tulevat siitä jos ei kusu kouvoloidien kanssa samaan sukuun tai edes piireihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe