Islamilainen Suomi?

Ikävä_ihminen

Millainen se olisi?

Sitäkö te wannabe-islamilaiset Suomeenkin haluatte?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_tapahdu_täällä

      Gambian diktaattori julisti juuri maansa islamilaiseksi. Pikku hiljaa muutoksia alkaa tapahtua. Tänään uutisoitiin, että tästä alkaen naisten on aina valtion töissä peitettävä hiuksensa. Aiemmin Gambian diktaattori on sanonut, että haluaa tappaa homoseksuaalit kuin hyttyset. Vähitellen siis maa syöstään ikivanhojen arabialaisten lakien alle. Sama tapahtuisi täälläkin, mikäli olisi edes jollain tavalla mahdollista tehdä Suomesta islamilainen valtio.

      Onneksi meillä kehitys on toiseen suuntaan: tänne tulleet muslimit maallistuvat. Valitettavasti tämäkin kehitys on hidasta. Mutta koska yhteiskuntamme ei pidä islamia ainakaan parempana kuin muut elämänkatsomukset, saattavat mnet muslimien jälkeläisetkin kääntyä pois vanhanaikaisesta uskostaan.

      • vl-mies

        Tuo Suomen muslimien maallistuminen ei pidä paikkaansa. Päinvastoin Suomen muslimipopulaatio on poikkeuksellisen fanaatista ja radikaalia. ISIS on saanut muslimien määrään suhteutettuna poikkeuksellisen paljon taistelijoita Suomesta.

        Ja tiedän että Suomen imaamit järjestään rekrytoivat väkeä ISIS:ille. Siis tämä on TIETOA, eikä mitään arvailua. mm yksi kuuluisa valelääkäri on muslimien imaamina Suomessa ja ISIS:n rekrytoijana, mutta niin ovat kaikki muutkin Suomen sunni-imaamit..


    • vl-mies

      Johan yksi muslimi täällä palstalla totesi eilen, että he murhaisivat minut jos vain suinkin kykenevät, koska olen kironnut ja pilkannut tahallani muslimien Muhammadia, Allahia ja Koraania.

      Kirottu olkoon muslimien Allah.

      Kirottu olkoon muslimien Muhammed, joka oli pedofiili ja hänen henkensä on koiran pieru.

      Ja Koraanin olen repinyt ja sekoittanut sivut koiran ja sian ulosteisiin ja omiin ulosteisiini, sekä sian vereen.

      Itse se muslimi eilen kirjoitti täällä palstalla että lisääntyvä muslimien määrä Suomessa on uhka minun turvallisuudelleni, koska he ovat kaikki uskontonsa velvoittamina valmiita tappamaan minut, koska olen jatkuvasti tahallani kironnut, pilkannut ja häväissyt heidän heidän Allahiaan, Muhammadiaan ja Koraaniaan.

      Että se siitä kansalaisvapaudesta ja sananvapaudesta ja kansalaisten turvallisuudesta, kun hallitus ja vihervasemmisto ovat ottamassa kaikki mahdolliset muslimit (= siis murhaajat ja terroristit) tähän maahan. Miten me voimme taata esimerkiksi Lars Vilksin turvallisuuden tällä lisätyllä muslimimäärällä (=murhaajamäärällä), sillä hänellä ruotsalaisena ja pohjoismaalaisena pitäisi olla Suomenkin valtion takaama turvallisuus liikkua myös Suomessa ilman jatkuvaa henkivartiokaartin mukana oloa, mutta nyt hänen turvallisuuttaan ei kyetä takaamaan ilman henkivartiokaartia edes hänen omassa kotimaassaan Ruotsissa.

      Suomen hallitus on siis täydellisesti laiminlyönyt omien kansalaistensa (mm minun) ja muiden pohjoismaiden kansalaisten turvallisuuden, kansalaisvapauden, liikkumisvapauden ja sananvapauden, päästämällä tahallaan maahan suuria määriä murhaajia (=muslimeita).

      Omien kansalaisten turvallisuuden ja vapauksien takaaminen olisi aina oltava ehdottomasti tärkeämpää kuin murhaajien (=muslimien) vapaa kulku maahan (vieläpä laittomasti).

      Kansalaisten ja muiden pohjoismaiden kansalaisten ihmisoikeuksien ja hengen turvaamiseksi Suomen olisi siis nyt välittömästi karkoitettava kaikki murhaaja (=muslimit) pois Suomesta. Muuten "Suomen hallitus" ei ole enää pian laillinen hallitus Suomessa.

      Kirottu olkoon muslimien Muhammad, joka oli pedofiili ja terroristi!!! (tämä on totuus).

      Kirottu olkoon muslimien Allah, joka on sian pierua.

      Kirottu olkoon Koraani -kirja, jonka olen repinyt ja sotkenut ulosteisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1844
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1427
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1406
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1359
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1323
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1270
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1247
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      15
      1070
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1068
    Aihe