GDANSK LENTO+HOTELLI PAKETTI

puolaska

Nyt kehiin Gdanskissa paljon matkanneet, tietoutta tänne, asiallisia kiitos!

Haluaisin tilata kolmen yön lento hotellipaketin, onko ebookers hyvä? Vai onko joku muu mistä kannattaa tilata? Haluan nimenomaan tilata paketin! Ebookersin sivuilla sanottiin Check in kohdassa monessa, että pitää ilmottaa hotellille saapumisajankohta kun ei ole vastaanotto auki 24 h? Oletteko ilmoittanut ihan sähköpostilla...? Sitten monessa lukee lentokenttäkuljetus, niin tilaatteko sen etukäteen myös hotellilta? Wizzairin lennot tulee kun valitsee lähtöpaikaksi Turku, koska matkatavarat maksetaan? Ilmeisesti lähtöselvitykset saa tehtyä netissä ennakkoon, joten siellä varmaan matkatavarat maksetaan? Saako tehtyä paluulennon tsekkauksen jo täällä Suomessa? Mitenkä sitten jos matkalaukun paino takaisin tullessa ei olekaan se minkä on tsekannu?
Varmaan tyhmiä kysymyksiä... mutta jos joku ystävällinen viitsisi vastailla... mikä alue olisi hyvä hotellille?

Ebookersin sivuilla ei mainittu aamiaisista mitään... onko ne yleensä erikseen ostettavia?

12

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemustaon

      Kaikista kätevintä lennot itse Wizzairilta, lähtö ja paluuselvitykset myös siis jo kotona itse ja hotelli vaikka booking.com sivulta. Ehdottomasti vanhaan kaupunkiin, siitä sitten kaupunkia tutkimaan ja kolmessa pvässä ehtii hyvin myös naapurikaupunkeihinkin.

    • viksutyyppiOlet

      Espanjasta kannattaa matkustaa Gdanskiin Turun kautta. Olet onnistunut valitsemaan aivan oikean palstan. odota vaa, niin saat hyviä vastauksia tältä Espanjan matakilua käsittelevätä sivustolta. Olet oikein fiksu tyyppi. Onnittelut siitä!

      • öööhmikäkommentti

        Öööh.... onnittelut ihan itsellesi vuoden PilkkaOsuiOmaaNilkkaan_palkinnosta...


    • puolaska

      Toimiiko Wizzairilla kaikki hyvin...? Tarkoititko, että hotelli vanhasta kaupungista, annapa muutama hyvä keskihintainen hotelli... lisää tietysti tietoutta haluaisin ja ihan Turusta aikomus lähteä.

    • Kokemustaon

      Kyllä toimii hyvin. Lyhyt lento kiva. Googleta booking.com , sieltä kaupungiksi Gdansk ja mieleisesi hakukriteerit. Vaikka huonehinnan mukaan juuri vanhasta kaupungista. Ja kannattaa lukea asuneiden kommentit, auttaa paljon. Itse olen ollut sekä hotellissa, että yksityisissä vuokrahuoneistoissa.

    • Kokemustaon

      Onko jo sopivaa majoitusta teille löytynyt? Kiva kaupunki on lähikaupunkeineen, talvella en tosin koskaan ole käynyt.

      • Puolaska

        Kesällä varmaan mennäänkin, heti koulun päättymisen jälkeen haluaisin, jos päästään teinien kanssa yhteisymmärrykseen...on pikkaisen paikan hakua... kun nuo teinit haluaa aivan johonkin muualle, you know ... Itse tykästyin Puolaan älyttömästi, kun olin tyttären kanssa kaksin viime lokakuussa Varsovassa, tosi kiva paikka, tosin aika suuri, mutta selvittiin loistavasti, vaikka ihan kaksin oltiin, apuja saatiin kun pyydettiin ja mitään erikoisia apuja ei tarvittukaan! Mutta yllätyin kuinka hyvin palvelut pelasivat ja sielläkin oli todella edullista, ruoka esim. Ja kun tällä hetkellä rahaa on niukasti laittaa, niin Puola on todella varteenotettava vaihtoehto!!! Ja kun asutaan Turkua lähellä ja lennot lyhyet, niin ihan niin kuin täydellinen paikka!
        Mikä ihme siinä on, että aina pitäisi olla Barcelona, Berlin, Lontoo... ! Gdanskin soppailu mahdollisuuksista en tiedä, mutta kaipa sielläkin jotakin on? Sillä lailla olisi tarkoitus, että taksilla lentokentältä hotellille päästäisiin nopeesti, joten mitä aluetta suosittelisit?!


      • teinitTuleeTykkäämään

        Shoppailuun varmasti parempi paikka kuin em. cityt. Pistä teini googlaamaan esim. Madison Gdansk. Hinnat vaatteissa ja varsinkin kengissä Suomea halvemmat.


    • Kokemustaon

      Kiva kuulla Varsovasta, mekin siellä kerran käyty, mennessä ja palatessa Krakovan matkalla. Se vasta kiva kohde onkin ! Gdanskissa minun mielestäni vanhasta kaupungista majoitus. On Marian kirkko, pitkä kävelykatu, joki, kauppahalli ym sitten niin helposti käytävissä, ei tarv kauas ratikalla ym mennä, jos hotellilla välillä haluaakin äkkiä poiketa tai itsensä ähkyyn syöneenä iltaisin sänkyyn kaatua !. Mutta ehdottomasti käytävä suuressa Galeria B shoppailupaikassa, junalla kätevää mennä. Ja Sopotissa, menkää ihmeessä , mukava kesäkaupunki! Ja Malborkin linnaan kannattais myös matkustaa ja...ja....

    • gdanskiin

      Minäkin menossa Turusta Gdanskiin hiihtolomalla,lentokentältä ajattelin mennä bussilla tai junalla keskustaan.voiko joku auttaa ,että kummalla kannattaa mennä ja saako lippuja asemalta vai ostetaanko ne kuskilta bussissa

      • Minimanivaan

        Nopeinta ja kätevintä mennessä ottaa taksi, hinta edullinen Suomeen verrattuna. Palatessa vaikka sitten bussilla, jos sitä haluaa kokea kaikkien kapsäkkien kanssa...matka maksetaan kuljettajalle.


    • Tiitiitiitiii

      Gdanskissa pitää olla tarkkana vaihtorahan kanssa. Myyjät yrittää huijata...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe