Hedman partners sopi 2 juttua kolmesta

osallinen

Eli hedman partners on ollut viemässä 3 juttua markkinaoikeuteen. Hedman partners on kuitenkin sopinut 2 juttua. Hedman partners ei halunnut viedä avoimen wlan-yhteyksien käyttäjiä oikeuteen, koska pelkäsi häviävänsä. Hedman Partners sopi jutun sillä lailla, että lupasi luopua oikeuteen viemisestä ja luopui kaikista vaatimuksista ja asia salataan 10 vuodeksi. Hedman Partners ei uskalla, eikä halua viedä ketään avoimia wlan-käyttäjiä oikeuteen, koska pelkää häviävänsä. Lisäksi häviö olisi iso imago tappio ja taloudellinen. Tärkeintä on kuitenkin, ettei kukaan maksa mitään hedman partnersille eikä kenellekään kiristyskirjeiden lähettäjille. Hedman partnersin summat eivät pohjaudu mihinkään kohtuulliseen korvaukseen vaan ovat puhdasta rahastusta. Jos saat 600 tai 3000 euron laskun, elä pelästy, koska todellinen korvaus on noin 100 kertaa pienempi. Älkää maksako olitte syyllisiä tai syyttömiä, koska oikeat korvaukset ovat 100 kertaa pienempiä.

https://suomimedia.wordpress.com/2015/12/26/ohjeita-hedman-partners-kiristyskirjeiden-saaville/

6

1237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktattt

      Hedman hoitaa seuraavien oikeuksien haltijoiden asioita
      Scanbox Entertainment A/S​(Jäljempänä “Scanbox”)
      http://www.scanbox.com/fi/
      Crystalis Entertainment UG​(Jäljempänä “Crystalis”) esim. black sails tv-sarja.
      http://www.imdb.com/company/co0104110/
      http://www.imdb.com/company/co0140182/

      Vastine HP kiristyskirjeeseen ja oikeuteen haastamiseen.
      http://www.turre.com/wp-content/uploads/2015/11/VastauskanteeseenCrystalisScanboxHedman-Anonymisoitu.pdf

      Käyttäkää VPN:ää jos waretatte ja kiristyskirjeiden lähettäjien on mahdoton saada teitä kiinni.

      https://ipredator.se/
      https://torrentfreak.com/anonymous-vpn-service-provider-review-2015-150228/

    • rehellinen_ihmin3n

      Toimintaohje Hedman & Partnersin ja muiden hämäräfirmojen uhreille:

      Sääntö nro uno: Älkää olko missään yhteydessä kyseiseen kiristysfirmaan. Eikä missään nimessä kannata maksaa senttiäkään näiden lafkojen kiristäjille. Pian tulee
      10 000 kiristyskirjeen raja täyteen ja vain kolme(!) tapausta on mennyt markkinaoikeuteen eli siviilioikeuteen ja näistäkin kaksi sovittiin ennen varsinaista markkinaoikeuden oikeudenkäyntiä paperit salaiseksi julistettuna (=ei tullut siis mitenkään vaaditusti rahaa Hedman & Partnersille, koska muutoin tapaukset olisivat julkisina ja niillä peloteltaisiin ihmisiä 24/7).

      Markkinaoikeuden tapauksissa siis poliisi ei edes ole mukana tutkimassa eikä siellä mitään rikosnimikkeitä jaellakkaan, vaan kyse on silloin "riita-asiasta" ja ainoastaan Hedman & Partnersin hamuamasta bisnesrahasta (Hedman & Partnershan tekee tällä vain bisnestä ja näemmä uusia tekijänoikeustrollaajia liittyy koko ajan alalle vielä, kun tätä moraalisesti arvelluttavaa toimintaa ei ole kitketty). Alkaa muistuttamaan yksityisten pysäköintifirmojen alkuaikoja...

      Nämä alla olevat linkit kannattaa lukaista, jos/kun mahdollinen, hyvin uhkaavaan sävyyn kirjoitettu kirje pistää ahdistamaan olit sitten syytön (H&P ei edes vaivaudu selvittämään (JA TIEDÄ) todellista syyllistä, vaan lähettelee summan mutikassa kirjeitä liittymänomistajille) tai syyllinen (korvausvaatimukset tällöinkin olisi kymmenkertaisia rikkeeseen suhteutettuna, syy miksi H&P ei vie asiaa poliisille selvitettäväksi).

      http://murobbs.muropaketti.com/thre...iristyskirje.1213329/page-261#post-1716539733 (koko topikki, joukossa paljon trolleja joiden syytä puolustella kiristystä voimme vain arvailla...terveiset H&P:n toimistolle! Mutta joukossa myös paljon vilpittömiä IT-alan ja TO-asioiden asiantuntijoita.)

      http://kiristyskirje.fi/

      Keväällä käsitellään tämä yksittäinen tapaus markkinaoikeudessa ja silloin olemme kaikki viisaampia asian suhteen eli ei kannnata mitenkään reagoida nyt tai ottaa yhteyttä näihin huijareihin (pl. korkeintaan paskantaa kys. paskapaperin päälle).

      Jo nelinumeroinen määrä on jättänyt kiristyskirjeen maksamatta (joka EI OLE LASKU eikä perintäkelpoinen siis), eikä siltikään kyseinen "rehtifirma" Hedman & Partners ole vienyt yhtäkään asiaa poliisille tehden rikosilmoitusta koskaa tietää itsekin, että tällöin ei voisi enää summan mutikassa yrittää kiristää satunnaisia ihmisiä, koska rangaistus mahdollisesta pienestä rikkeestä (ei RIKOS) jaettaisiin ainoastaan mikäli sinut todettaisiin TODISTETUSTI TODETTAISIIN syylliseksi.

      Hyvää uutta vuotta Suomi24:n lukijoille ja erittäin sekavaa vuotta Hedman & Partnersin moraalittomille kiristäjille.

    • kyseenalaistus

      No entäs jos olis kyseessä kiinteä laajakaista eikä wlanyhteys..
      Veiskö ne sen suorilla oikeuteen?

    • GHOST2017

      Kyseinen firma hedman partners väittää jopa, että sarja x on tuottanut Tanskalainen yhtiö joka toimii Saksassa ja kuitenkin sarjan x onkin tuottanut Amerikkalainen firma niin miten voi olla mahdollista, että sarjan x onkin tuottanut joku muu kuin virallisilla sivuilla väitetty firma, sekin yksinomaan todistaa, että joko hedman partners on saanut väärää informaatiota eikä ole itse tutkinut asiaa ja sallii rikoksen ja kiristää laillisesti asiakkaita joilla on laajakaista ja näin ollen on myös itse rikoksen tekijä, mutta kuitenkaan Suomen Poliisi ei muka pysty puuttumaan tähän hämäräpisnekseen.

      Nettikirjelmien mukaan ilmeisesti kyseinen lakitoimisto kun lähettää toistamiseen kiristyskirjeitä voi uhkailla tyyliin, että jos ette maksa niin perheesi ja tuttavasi saavat tietoon, että olet jakanut pornoa ja näin ollen makselet sitten peläten julkista nöyryytystä.

      Tämän kaltaisille lainrikkoja firmoille voin sanoa, että vetäkää VI##U päähänne ja sukeltakaa sontakaivoon sillä nyt saa loppua rikoksen teko.

      Tuon kaltainen lakifirma kun heidän kanssaaan pääsee sopimukseen on yhtä kuin vaitiolovelvollinen koko sopimuksesta muusta ja silti ei tutkita onko maksamiselle mitään rikoksen merkkejä joka yksinomaan todistaa kun vaitiolo astuu voimaan halutaan todellisuudessa salata rahan kulku ja muut niin sanottu hämäräbisnes joihin ei edelleenkään pystytä puuttumaan.

      Laajakaista operaattorit saavat vapaaehtoisesti antaa tietoja eteenpäin siis IP tietoja kuten lakifirmalle jonka mainitsin jo ja se on kuin luovuttaisi henkilöllisyys paperitiedot kenelle lystää ja edesauttaa vaikkakin tietämättään rikoksen syntyä tosin tällä hetkelle Suomessa yritetään saada lakia joka estäisi vapaaehtoisen tietojen luovutuksen eteenpäin, mutta kuinka paljon hallaa tuo kiristäminen aiheuttaa ennen lain voimaan tulemista ja pystytäänkö firmoja jotka harrastavat kiristystä saamaan edesvastuuseen teoistaan, sitä emme luultavasta saa koskaan tietää, emme ainakaan mikäli sopimukset etenevät tyyliin suusta suuhun eli ilman minkäänlaista faktaa paperilla.

      Netissä on kirjoitettu, että tämä Tanskalainen firma joka perii Suomen kautta rahaa olisi kulissifirma siis niin hyvin suunniteltu, ettei edes netistä löydä onko firma rikoksen tiellä vai ei siksi kehoitankin, että säilytätte alkuperäisen muka laskun jossa mainitaan ettei lisälaskuja tule oli sitten tyyliin warettanut tai ei ennen niin sanottua laskun tulemista ja jos lisälaskuja tulee kun on maksanut eikä halua maksaa enään niin mikäli muka lisälaskussa on uhkauksia tai siihen viittaavaan kannattaa säilyttää kaikki ja marssia Poliisin puheille, mutta jos on warettanut ja pelkää tutkimusten tuovan päivänvaloon lukuisia waretuksia on aina mahdollista julkaista muka laskut netissä nimettömänä ja näin ollen saada lisää negatiivista julkisuutta kiristysfirmalle ja silloin varmasti kun kirjeitä julkaistaan nimettömänä jopa niin, että näkyy kaikki tiedot mikä firma on kyseessä/allekirjoitukset sekä teksti missä selkeästi on merkkejä uhkailusta saadaan tämän kaltainen PASK# toiminta loppumaan Suomessa joka muka on hyvinvointimaa.

      Itse sain myös laskun tosin summa on melko pieni ja laitoin asian Turre toimistoon ja kun neuvottelut alkavat olen vaitiolovelvollinen eli en saa puhua halaistua sanaakaan mitä on tekemässä tai mitä on maksamassa eikä silloin välitä kukaan ollaanko lain oikealla puolella vai väärällä, mutta vaikka kirjeessä sanotaan, ettei lisä perintää eli lisäkirjeitä tule kun maksaa sovitun summan tai muka laskun nimellissumman voi olla, että lisää yllätyskirjeitä saan, mutta silloin en pidä turpaani kiinni vaan otan yhteyttä MOT ohjelmaan tai muuhun vastaavaan ja tuon kaikki kirjeet sekä faktan kuka on kustantanut ja mitä sarjoja/leffoja.

      Jos sarjan tai elokuvan on kustantanut virallisten sivujen mukaan Esim. Amerikkalainen tuotantoyhtiö ja muka lasku väittää, että joku muu on kustantanut ottakaa kuvakaappaus virallisilta tai valokuvan sivuilta eli kerätkää todistusaineistoa lakifirmaa x kohtaan ja tuokaa asia julkisuuteen niin valtavalla röminällä, että lakifirma x ei voi kuin voivotella ja ehkä lakifirma x voidaan saada edesvastuuseen sillä yleensä mikäli haistaa palaneen käryä eikä tutki asiaa tarkemmin vaan lähtee törkeästi perimään rahaa selkeästi rikollisin menetelmin on häräbisneksessä 100%sti mukana.

      Jos saat esim. sarjasta ash vs evil dead perintä tai siis mukamas laskun ja siinä väitetään, että sarjan on tuottanut Tanskalainen yhtiö Crystalis Entertainment UG​
      niin tässä on linkki jossa selkeästi lukee kukan sen on oikeen tuottanut

      https://en.wikipedia.org/wiki/Ash_vs_Evil_Dead

      Ja tässä Production Company: Renaissance Pictures mitä ilmeisesti kyseinen Hedman & Partnersin toimisto joko vähät välittää kuka on tuottanut ja mitä ja kuumeisesti karhuaa rahaa tai ei vaivaudu tutkimaan kuka tuottaja oikeesti on.

      Minulle firma väittää, että sarjan olisi tuottanut Crystalis Entertainment UG​ vikkakin virallisilla nettisivulla lukee tuotantoyhtiöksi Renaissance Pictures

    • nuolepostimerkkiä

      Kirjeiden lipojat kiihdyttää tahtia, taitaa olla neideillä paniikki päällä kun kukaan ei enää maksa.
      Edellesen keissin kusivat jaloillensa ja pitäs lasku maksaa.
      Kaikillahan on nyt (ennenkin) avoimet yhteydet, niin ei mitään hätää.

    • Jaahansjuu

      Tjaah, minulle saapuneessa kirjeessä väittävät että sarjan on tuottanut Starz Entertainment, LLC. "Suomessa sarjan oikeuksia valvoo ja hallinnoi tuottajan lukuun Crystalis Entertainment UG, joka on Saksaan rekisteröity yhtiö"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe