Vuosi 2015. Kokemuksianne?

Anonyymi

Kertoisitteko omia kokemuksianne, kun elämä lyö vastaan. Itselläni todella rankka vuosi takana. Jouduin lastensuojelulaitokseen ja rakastamani mies poliisitutkintaan (häntä syytetään hyväksikäytöstäni). Hän on syytön. Nyt kysytte, kuinka voin tietää sen varmaksi. Uskokaa minua. Joko hän osaa valehdella kaikille, jopa itselleen, tai on syytön. Lisäksi minulla ei ole ollut puhelinta huhtikuusta lähtien jne. Mulla on masennusta ja viiltelin itseäni kesällä ja syksyllä. Lopetin sen kuitenkin puolitoista kuukautta sitten. Vanhemmat ovat ihania, mutta uusperhe elämä on hieman vaikeaa... Ystäviä on, mutta silti maailma tuntuu musertavan täysin. Itku tulee todella helposti. Uskosta on ollut apua, ja nyt elämäni on muuttumassa parempaan suuntaan.

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Lisään sen, etten saa pitää tuohon mieheen minkäänlaista yhteyttä. Ymmärrän syyn, mutta se tekee kipeää. Lisäksi lastensuojelu on toiminut tilanteessamme täysin väärin. Minua pidettin laitoksessa 3 kk, kunnes pääsin kotiin. Koulu sujuu loistavasti eikä mulla ollut muita syitä olla siellä, kuin että meinasin aina ottaa yhteyttä tuohon mieheen...

 • MUUTOSTEN VUOS 2015
  MUUTIN RYHMÄKOTII
  VAIHDOIN TYÖPAIKKAA
  KOIN PALJON
  2016 ODOTUKSET
  PÄÄSIS SAAMAA UUSIA HAASTEITA
  KAIPAAN OIKEESTI UUSIA HAASTEITA

 • KAIPAAN OIKEESTI UUSIA HAASTEITA. PARISUHDETTA JA MENOO KIHLOIHIN

  • Ymmärrän. Jollain tapaa itsekin toivoisi noita uusia haasteita, mutta mulla taitaa olla niitä tällä hetkellä ihan tarpeeksi :) Onnea kihloihin yrittämisessä. Nykymaailma osaa tehdä siitä hyvinkin haastavaa. Toivotan sinulle oikein mukavaa vuotta 2016.

 • gg123 kirjoittaa avauksessaan Juhana Kristian Hursti -nimisestä miehestä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.