Lajitteletteko roskat?

harvalajittelee

Me ei lajitella kun meillä ei ole keittiössä kuin yksi ämpäri, siihen laitamme kaikki roskat. Aivan kuin ennenkin, samaan autoon menee kaikki koko temsterin roskat, niin aivan älytöntä on alkaa lajitella. Ja toiseksi se maksaa että lajittelet, se työ kuluu roskakuskeille he sa siitä palkan.
Meillä kaikki menee samaan mä en roskiin koske.

13

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enlajittele

      maitopurkkien huuhtelu on myös kallista, menee vettä hukkaan ja biojäteastia roskakatoksessa hajullaan houkuttelee rottia..

    • Noeilajitellaherranen

      Ei lajitella. Meillä on kaksi astiaa keittiössä johon laitamme roskat ei lajitella niihinkään, kun toinen täyttyy täytetään toinen ja viedään ulos, sinne vaan johonkin tynnyriin mihin mahtuu, ei katota mihin heitetään. Lajittelu kuuluu niille kuskeille ei asiakkaalle joka maksaa jätemaksun.
      Mulla ei ole aikaa lajitella, mä käytän aikani muuhun kun roskien kanssa touhuamiseen. Ne ei merkitse mulle mitään että alkasin niitä käsittelemään hyi..
      Miksi pyöritellä munankuoria puolipäivää kädessä tai putsailla jotian jauhelihapaperia... turhaa.. tehkööt ne jotka ovat kouluttautuneet roskiensiivoojiksi ja ksittelijöiksi.
      Työttömän aika menee harrastuksiin ei roskien kanssa peuhaamiseen.

    • Sivistynyttä

      Lajittelen paperin, pahvin, metallin ja lasin. Kaikki muu menee Suloa täyttämään. Puutarhajätteet kompostoin. Lajittelemalla säästän vähän rahaa, mutta tärkeämpää on se ettei ihan hukuta tällä pallolla pa*kaan.

      Aikaa ei tuohon lajitteluun kulu yhtään sen enempää kuin jos mattäisi kaiken samaan roskikseen. Päinvastoin aikaa säästyy, kun ei tarvitse koko ajan olla viemässä roskia ulos.

      Jätteiden lajittelemattomuus on minun mielestäni whitetrashille ominaista. Samaan sakkiin kuuluvat sakemannien, rotikoiden ja seropien omistajat.

    • eilajitella

      Ei lajitella ei olla koskaan. Samaan pusssiin kaikki kotitalousjäte, ja sinne ulos johkuun jäteastiaan. Saapi sitten hakijapoijjaat kattoo ihan ite jos haluu miten ja mihkä mikin kuuluu, se on heidän heiniä.
      Jos poijjaat tulee roskat kotoonta hakemaankin niin kyllä sopii siihen palveluun sitten ihan heidän ite ne lajitellakin. Yhellä autolla tulevat niin samaan kyytiin ne menee kaikki mitä katoksen alla on. En oo koskaan nähny et ukaan menisi sinne jäteastiaan roskia lajittelemaan, et eipä taida hekään sen kummemmin lajittelua harrastaa.
      Meilä menee pahvit, kuoret kahvit... vipat.. lehdet.. ihan kaikki munakennot jo kuoret samaan astiaan. Siinä olisi jollekin jäteherralle hommaa.. tehkööt hän sen joka on keksinytin.

      • hölökkylä

        "eilajitella" se ei kuulos oo neiän hommaa sen ennempöö kun siun honnas on tankata heitin auto ja antaa pilluva.


    • 887766

      Tottakai lajitellaan kaikki mikä Suomessa kerätään.
      Keräämme myös muovin, jonka keräysastia on noin 30km päässä. Toki emme sinne vie vartavasten vaan silloin kun on ohiajoa muutenkin.
      Senhän pitäisi kuulua kaikille yleissivistykseen, että osaisi lajitella ja ajatella huomistakin.

      • Ainaonlajiteltu

        Jees. Nämä jotka eivät lajittele on jotain kertsissä asuvaa "rupusakkia". Meillä on onneksi hyötis tosi lähellä, jonne viedään pahvit, paperit, lasit ja metallit.


      • siistejäihmisiä
        Ainaonlajiteltu kirjoitti:

        Jees. Nämä jotka eivät lajittele on jotain kertsissä asuvaa "rupusakkia". Meillä on onneksi hyötis tosi lähellä, jonne viedään pahvit, paperit, lasit ja metallit.

        Me ei lajitella, olemme siistejä ihmisiä ja se työ kuuluu roskakuskeille. Saavatten ihan itse kokea sen työnilon. Kaikki menee samaan pussiin, lapsit, purkit, kuoret, kahvinporot, paperit vaipat... mitä sitä ite alkaa järjestämään roskia hullun hommaa.


    • hfdhfdfhla

      LAJITELLA??? Ei lajitella, miten se tapahtuu? Me laitamme kaiken roskan yhteen pussukkaan ja pussukka yhteen temsteriin josta yksi auto hakee kaien, Jos ne poijat siinä autossa lajittelee sitten.
      Ei me olla ikinä.

    • vanhanaetenkin

      lajittelusta voi tulla pakkomielle, ja jopa valvoo yön jos heittää väärään astiaan...joku muu systeemi pitäs olla ja se biojäteastian haju loppus,löyhkää koko piha

    • isäpappa

      Mikäs tossa lajittelussa nyt niin vaikeaa on?
      No ensinnäkään mulla ei nyt nin hirveesti edes tule roskia. Jo se pelkkä tavallinen roskasäkki pitää vielä usein vajaana sekajätteeseen, muuten alkaa haisemaan.
      Kissanruokapurkeista tulee paljon metallijätettä, niille on oma roskis. Pahvit menee kätevästi johonkin isompaa pahvitörppöön ja kauppareissulla (siellähän se keräysastia on kaupan pihalla) ilman isompaa vaivaa menevät nuo keräykseen. Samoin tietty paperit.
      Kauppareissulla menee tieysti myös pantilliset juomatölkit aina kauppaan.
      On meillä pienkerrostalossa pihan perällä kompostikin, ja sinne menee ne vähät ruoantähteet joita tulee. Niistä saa sitten taloyhtiölle hyvää multaa.
      Enemmän mä nyt kuitenkin ihmettelen jengiä jotka raahaa sitä roskaa niin saamaristi himaan. Vähän kannattais katsoa mitä sieltä kaupasta ostaa.

    • nelajitellaan

      ne lajitellaan

    • eitulisimieleenkään

      Meillä ei, me annamme niiden roskpoikien jotka tulevat hakemaan jätteemme, lajilella ne roskat. Työ kuuluu heille. Siitä heille maksetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      808
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      657
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe