Onko kokemuksia Hormimiehet yrityksestä

Karivv

Savupiipun hormien pinnoitusta tarjoaa ja kävi meillä Jyväskylässä esittelemässä juttua.Tuntu keskittyvän vaan haukkumaan muita yrityksiä mutta onko kukaan tilannu tältä tai muualta ja auttoko vetoon pinnoitus?

27

4352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tellervon56

      www.Hormimiehet.fi yritys kävi meillä tekemässä pinnoituksen. Oikein asiallinen ja osaava kaveri nimeltään Pekka Vanhanen. Voin suositella ja on nyt käynyt tekemässä monta muutakin kohdetta tästä naapurustosta. Eikä pakko myy.

    • vertailukannattaa

      En tunne tuota yritystä, enkä ala sitä haukkumaan tai kehumaan. Kannattaa kuitenkin verrata ja "gooogletella" näitä pinnoituksia, että osaa verrata hintoja. Joillakin hormien pinnoittajilla ihan älyttömät hinnat varsin yksinkertaisesta työstä. Monta kertaa hinta ei vastaa mitenkään tehtyä työtä ja ainemenekkiä, mukana monasti rajusti löylyä. Työn jälkikään ei kaikilla ole ollut hyvä.
      Joillakin pinnoittajilla on lisäksi tapana tehdä se "ilmainen" tarjous valmiille tilauslomakkeelle (vrt. jotkut kiertävät ikkunakauppiaat), johon asiaan perehtymätön kiinteistön omistaja laittaa helposti nimensä ja tulee tilanneeksi samalla hormien pinnoituksen (tai ne uudet ikkunat...).
      Aiheesta on keskusteltu täällä aiemminkin http://keskustelu.suomi24.fi/t/10390178/piipputalo-firmasta-kokemuksia
      ja toisillakin foorumeilla
      http://www.puulammitys.info/index.php?topic=404.0
      http://www.rintamamiestalo.fi/viewtopic.php?f=7&t=8509

    • Mitäköhän

      tuosta pinnoitustouhusta loppujen lopuksi seuraa,ainakin lisää rahanmenoa,savupiippuongelmia ja hyvinkin pian.
      Valtaosa pinnoittajista ei tiedä mitään muurauksista/korjauksista.

    • Selvisi

      Jos otatte pinnotuksen niin ottakaa yritys, josta löytyy talosta osaamista. Pitää ymmärtää muunkin kuin sen pinnoittamisen päälle!! On niin erilaisia talot ja piiput. Meillä vedeltiin räppänät tukkoon ja liesituuletin jumiin. Nuohoojan kanssa selvitettiin mistä johtuu ja saatiin onneksi mies korjaamaan jälkensä. Kilpailutuksen kautta mentiin, mutta metrihintaa ei kannata tämän kokemuksen perusteella liikaa tuijottaa.

      • Rintsikk

        Valitettavasti hinta on se joka useimmiten ratkasee. Vaikia on muuta vertailla tarjouksia kysellessä vaikka tottakai pitäis


    • Hävet

      Törkeästi ainakin matkivat kilpailijalta yrityksen ulkoasun ja varmaan kaiken muunkin. Ennen oli tämmöinen oranssi http://www.kubanne.fi/2013/www.hormimiehet.fi.jpg ja nyt on sitten matkittu ihan suoraan ainakin verkkosivut isommalta firmalta www.lujahormi.fi. Nolo!!!!!

      • Hihihi

        Katoin samaa, että punasempaan päin on muuttunu nettisivut. :D


      • Hormimiehet

        Olen Suomen Hormimiehet Oy:n omistaja ja olemme aloittaneet hormisaneeraukset jo vuonna 2013 Hormimiehet nimellä. Olemme Keski-Suomen vanhin hormisaneerauksiin erikoistunut yritys. Meillä ei ole tarvetta matkia ketään. Me olemme toimineet jo ennen (lujahormia perustettu 2015) eli kuka matkii ja ketä? Me emme pakkomyy eikä tapoihimme kuulu haukkua kilpailijoitamme. Teetimme uudet www sivut SPYM mainostoimistolla, jotta ne toimisivat myös mobiilissa. He ovat suunnitelleet meidän sivuston toimivuuden ja ulkoasun. Mitä itse tutustuin eri nettisivuihin niin kaikki wordpress ohjelmistolla tehdyt sivut muistuttavat hyvin paljon toisiaan, valitettavasti. Yrityksemme värimaailma on ollut sama alusta asti: oranssilikuväri, harmaa, musta ja valkoinen. Samat värikoodit ovat nykyisissäkin sivuissa. Jos on jotain epäselvää tai kysyttävää yhteyttä saa ottaa Viktoria Räty 045-1140725.


      • Mitenkä

        Onko hormimies samaa firmaa kuin hormiturvamies? Y-tunnus ainakin eri mutta samat omistajat ovelasti eri alueella?


      • Sellastapeliä

        Ei ole sama yritys hormiturva mies on toiminut vuodesta 2008 asti. Hormimiehillä vaan samanlainen nimi ja toiminut pari vuotta alalla. Hormimiehet yrityksen laadusta en osaa sanoa mitään enkä halua netissä musta maalata ketään mutta aikoinaan kun googkasin yrityksiä kun saneeraus oli ajankohtainen niin huomasin että Hormimiehet on kopioineet paljon toisilta yrityksiltä kaikkea. Esimerkiksi oli työnhaku ilmoitus horminkorjaus yrityksellä ja Hormimiehet oli kopioineet sen suoraan ja vaihtaneet vain oman numeron siihen alle. Että tälläistä peliä. Kopiointi ja vilunkipeli ja toisten yritysten haukkuminen kertovat omaa sanaa yrittäjistä, työn laatu voi toki ola erinomaista mutta se joka ei kilpailua toisia haukkumalla kestä ja jolla ei ole edes OMIA ideoita vaan pitää toisilta varastaa niin enpä tilaisi.


      • Sellastapeliä

        Hormimiehillä vielä sellainen asia että ette ole keskisuomen vanhin näisä hommissa toimiva yritys. Rehellistä peliä asiakkaat arvostaa.


    • Pakkomyyntiä

      Jos piippu on muurattu savilaastilla, niin myös pinnoitus pitäisi suorittaa savilaastilla. Ennen pinnoitusta hormi tulee puhdistaa noesta tosi hyvin, jotta laasti tarttuisi lujasti hormin sisäpintaan.

      Itse en ostaisi mitään kulkukauppiailta.

    • Mitäpä

      Aloittaja on pinnoittamassa??
      Noki on juuri se taikasana,johon edellinen kommentoija puuttui.
      Lisäys siihen,että savuhormista,siihen imeytynyttä,pinttynyttä nokea ei saa millään pois ja nokiseen pintaan ei mikään laasti kunnolla tartu,eli täyttä huijausta ovat massaustouhut.
      Ja miksi pitäisikään alhaalta asti lääppiä hormia,yläpää niissä rapautuu,joka sitten korjataan muuraamalla,eli edelleenkin,huijausta ovat pinnoitustouhut.
      Esimerkkinä ,kun aikoinaan kiersivät lisälämmöneristystä taloihin tarjoamassa,metodilla että poraavat reikiä ulkoseiniin ja ruiskuttavat eristettä väliin :()

    • juckis

      Täytyy kyllä kehua Hormimiesten Pekkaa on tehnyt tänne Äänekoskelle saman tien varteen moneen talolle ihan viimoisen päälle olevaa työtä. Hinta on kyllä ollut kohdillaan eikä mitään valittamista.

    • 111111zzzz

      Kannattaa tarkisttaa työnjälki itse tai jollakin palomiehellä heti massauksen jälkeen jos tilaa lujahormilta ,kokemusta on




































      tai

    • Kofoff

      No niin.aluksi täytynee mainita,koulutus on kaiken perusta.suomessa vanhin firma alalla on eskon oy.he ovat tehneet hommaa jo yli 30 v.ja kaikilla on vähintään rak.alan koulutus.siis timpureita,peltiseppiä,teknikoita ja insinöörejä.ei siis kannata lähteä soitellen sotaan.jos haluaa taatusti perehtyä homman saloihin niin kannattaa käydä heidän sivuillaan.kiitos.

      • tuMylly661

        Massasin uunin hormin yli kymmenen vuotta sitten Mordaxilla ja silloin se maksoi yli 70 e säkiltä. Nyt ajattelin kiukaan hormin massata nuohoojan käynnin jälkeen, suositteli. Iloinen yllätys oli, että uunin hormi on vieläkin hyvä nuohoojan mielestä ja teimme siihen ns.savutestin ja hormi piti. Olin jo varautunut siihenkin lisäämään massaa, ei tarvitse onneksi.

        Nyt tuli kiukaan hormi massattua pääsiäisen aikana. Loppupeleissä ihan mukavaa touhua.
        Tein täsmälleen samoin kuin viimeksi, koska lopputulos oli todistetusti hyvä. Aikoinaan hankituille tavaroille tuli lisää kuolletusta ja toinenkin iloinen yllätys uunin hormin massauksen kestävyyden lisäksi oli halventunut massan hinta. Nyt sitä sai 40 eurolla säkiltä.

        Nuohouksen jälkeen ruiskauttelin piipun päältä hormin sivuille vettä. Veden tarkoitus oli huuhtaista vielä jäljelle jäänyt irtonainen noki saumoista. Toinen tarkoitus on kostuttaa hormin seinämiä. Toki vanhan savupiipun hormin tiilet ovat rutikuivia ja imasevat laastista vettä liikaa. Sopivasti tiilien pitääkin imeä märkää laastia eili ei liian märäksi pidä kasteleman.Sitten vaan tein isossa sangossa massaa vispilällä ja kannoin sitä piipun päälle vähän pienemmillä sangoilla.

        Ennenkuin heitin noin parin maitopurkillisen verran kuraa hormiin, olin vinssannut harjan tiiviiksi hormin alkuosaan. Homma eteni piipun päähän asti vähän kerrallaan vinssillä harjaa ylöspäin hilaten ja välillä topaten ja heittämällä kuraa harjan päälle. Noin 30 cm nostin kerrallaan harjaa ennen heitin lisää massaa. Toistin saman päivän aikana operaation toiseen kertaan. Hormi näytti jo hyvältä.

        Annoin Mordaxin kuivua yön yli ja aamulla kokeiltuani sormenpäällä hormin pintaa oli se kova. Ideana uuden kierroksen tekemisessä kovettuneen massan päälle on siinä, että mahdolliset vähälle massalle jääneet kohdat saavat lisää massaa ja mahdolliset kuivumisen aikana syntyneet ohuen ohuet halkeamat peittyvät uuden laastikerroksen alle. Viimeinen vinssillä vedon tein melkein heti edellisen perään, mutta nyt ilman massaa ja harjan päälle olin laittanut vaahtomuovipalasen, joka silotti sitten viimesen päälle hormin seinämät.

        Työn iloa kaikille!


    • trollausta

      jokaisessa viestiketjussa mordaksimieheltä.Hui hai.

    • SaimaanPepe

      Joku ennusti, että Restakoti menee nurin. Ei ainakaan vielä ole mennyt, vaikka hyvältä ei näytä. Mutta Lujahormi meni nurin ja kaiken logiikan mukaan Hormiturvamiehenkin luulisi menevän.

    • Nyksi

      Onko Suomen Hormimies myös lestadiolaisten yritys ?
      Vaikuttaa ostopäätökseen!

      • ViktoriaRa

        Ei ole Hormimiehet lestadiolainen yritys. Perheyritys keski-suomesta, juuret Sulkavalta ja Kiteeltä.


    • entinenas

      Noo, Hormiturvamies elikkäs virallisesti Piipputaito Oy ei kauan kukkuile. Ollut pari viime vuotta rankasti tappiollinen. Rahat loppu. Esim.2017 lopussa pankissa tilillä oli 4800 euroa. Sillä ei paljon juoksevia kuluja maksele, varsinkin kun saamisia on vähän ja lyhytaikaisia velkoja ja ostolaskuja on yli 60 000 euroa enemmän kuin saamisia. Oli siellä jotain kikkailua myös. Välttivät vielä konkurssin . Ja niin, 2016 oli liikevaihto yli 1 400 000 euroa ja nyt viime vuonna 680 000 e. Heippa hei! Ei tule ikävä teidän painostavia, epäystävällisiä roskaa jauhavia myyjiä.

    • Hämmästynyt

      Mistä voi tietää jonkkun firman salaisia pankkitilin saldoja ja ostolaskujen määriä????
      Onko kyseessä "musta tuntuu"-juttu, vai tietosuoja vuoto????

      • Setänen

        Ollaan kuitenki Suomessa, jossa firmojen tilinpäätökset saa ostaa netistä alk. n 5 e/kpl. Ei tarvi Wikileaksia apuun.


    • aasinsiltoja

      roskiksia kaivelemalla saa aina ajankohtaista tietoa kuten minä viedessäni lehtiä roskiin oli päälimmäisenä avaamaton naapurin pankktiliote jonka nappasin mukaan aj illalla sitten otin kaljan ja vasin sen ja huomasin että kela maksoi tprahaa ja harkinnanvaraista sekä vuokratukea jotka aina seuraavana päivänä nostettiin kokonaisuudessaan pois muistakseni silloin hankki enemmän kuin minä mutta minä en saanutkaan kuin tprahaa, nainen kävi siis musta pitkä hame heiluen pankkimaatilla ottamssa löysät heti pois kohennellen pitsipaitaansa poislähtiesssään

    • Anonyymi

      Eskon oy on perustettu 1988- kunnostamaa savuhormeja. Suomen ensimmäinen ja vanhin.

      • Anonyymi

        Jep. Firman perustamisesta asti sama työnjohtaja. 28- vuotiaana alotti .työnjohdon.V-1988- varmasti kokemusta löytyy nykyisin ikää olevan 63 vuotiaalta työnjohtajalta. Siinä on nähny ukko jos jonkin näköstä piippua. Varmasti löytyy asian tuntemusta. 35- vuodelta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe