Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viihdejärjestelmä rikki Finnmatkoilla

Aurinkomatkoille

Jos lennätte Finnmatkojen lennolla Phuketiin kannattaa varautua siihen, että koneen viihdejärjestelmä ei toimi. Lennettiin viikko sitten ja se oli silloin jo rikki ja nyt kuultiin että rikki edelleen. Eivät sitten viitsineet ilmoittaa asiasta matkustajille, jotta voisi varautua tilanteeseen ottamalla mukaan lehtiä ja vaikka leffoja tabletilla. En kyllä olisi ottanut Finnmatkojen matkaa, jos olisin tiennyt, ettei koneessa voi nauttia leffoista. Se on aina ollut ihana alku lomalle.

23

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkatoimistovaihtoon

      Joo, lisäksi koneen valot ei toimi. Niitä ei saa yöksi himmennettyä vaan valot palaa kirkkaina läpi yön. Älä siis luule nukkuvasi koneessa. Ja nyt kai lento piteni parilla tunnilla. Hyvin menee.

    • Liekki000

      Kyllä hyvin toimi niin viihdejärjestelmä kuin valotkin 15.12 ja 31.12. Neljä elokuvaa tuli katsottua molemmilla lennoilla.

      • Matkakuumeinen

        Kuinka monta elokuvaa on? Onko tullut enemmän leffoja kuin 2013 oli?


      • Liekki000

        Elokuvia oli muistaakseni 9 joista pari lasten leffaa. 7 eurolla sai viihdejärjestelmän käyttöön. Matka menee nopeesti kun neljäkin leffaa katsoo...


    • aivansamaaa

      Itse kosken VIIHTEESEEN vasta perillä.

    • Eitoiminut

      29.12. ja 3.1. ei toiminut. Finnmatkoilta kysyin niin saivat sen välilä toimimaan mutta sitten brakasi taas. Kyseessä varmaan vain yksi kone jossa rikki.

    • Turhia.leffoja

      Ei haittaa, sillä en katselisi mitättömiä elokuvia lennoilla, vaikka minulle maksettaisiin siitä. Kuljetan taskussani omaa viihdejärjestelmääni, joka soittaa mielimusiikkiani tauotta. Edes arpojen myyntikuulutukset eivät häiritse nautintoa.

      • 43434

        eikö ihminen pärjää muutamaa tuntia ilman viihde sontaa...ilmeisesti ei ja vielä yö aikaan.


    • Tarjanne61

      Olin maksanut myös viihdejärjestelmästä premiumluokan matkustajana etukäteen. Saapa nähdä, minkälainen korvaus tulee reklamaation jälkeen tililleni.

      • onkohantotta

        Eikö premiumluokassa ole ilmainen viihdejärjestelmä? Ainakin blue comfortissa on.


      • Tarjanne61

        Voi hyvänen aika, eihän se mikään ilmaInen ole. Kaikesta lennolla saatavasta premiumpalvelusta, viihdejärjestelmä mukaan lukien on maksettu jo hyvissä ajoin etukäteen ennen matkaa !


      • onkohantotta
        Tarjanne61 kirjoitti:

        Voi hyvänen aika, eihän se mikään ilmaInen ole. Kaikesta lennolla saatavasta premiumpalvelusta, viihdejärjestelmä mukaan lukien on maksettu jo hyvissä ajoin etukäteen ennen matkaa !

        Lähinnä tarkoitinkin sitä, että kuuluu premiumpalvelun hintaan.


    • lincoln69

      Onkohan joku saanut matkatavarat 5.1 lennolta blx 806? Meillä on neljä matkalaukkua jossain. Koneesta oli jätetty lähes kaikki matkalaukut pois, näin saatiin kone kevyemmäksi. venäjän ilmatila piti kiertää, lentokin kesti 13h. Mitään viestiä en ole saanut finnmatkoilta, kun kysyin että milloin laukut saapuvat. Kukaan ei ole vaivautunut vastaamaan. Jos olisi tiennyt etukäteen etteivät laukut tule koneeseen oltaisiin tärkeitä kamoja otettu käsimatkatavaroihin. Viihdejärjestelmä toimi kyllä.
      Arto

      • cherrycherry

        Krabin lennon 3.1. matkatavarat saapuivat Suomeen 6.1.


      • ldlddldldld

        Arto, perusasioita on se että ruumaan menevään laukkuun ei laiteta tärkeitä tavaroita kuten lääkkeitä, avaimia tms. Täysin omaa hölmöyttä jos auton tai kodin avaimet jääneet lähtökentälle.


    • Omateväät

      Otan tabletin mukaan joka tapauksessa...
      Ja koneen viihdetarjonta ei välttämättä natsaa oman maun kanssa tai se leffa on jo liian tuttu, joten viihde voi olla -0

    • vanhassavaraparee

      Jopa finskin uusissa koneissa viihde-järjestelmä auttamatta vanhentunut ja sisällöltään huonompi verrattuna vanhoihin koneisiin. Tähän kun vielä lisätään kovat penkit, voidaankin sitten melkein todeta, että virheinvestointi nämä uudet Boingit, toki lentomelutaso ehkä vähän alhaisempi, mutta kakaroiden parku sitäkin kovempi.

      • Toisenlainenkokemus

        Et siis ole lentänyt a 350?


      • 76767

        UUdet koneet on muuten airbusseja ja niitä samoja on myös muilla yhtiöillä eli ei vaan Finnairilla. Uudet A350 koneet ovat tämän hetken nykyaikaisemmat lajissaan että lennä sinä vaan niillä Boingeilla.


    • näinköON

      Kun näin on, niin tietty pitäs saada uusi matka ja ilmatteeks.

    • lentopelko

      Minä olen lennoille mennessä jo aina niin tuitereissaan ettei tule paljon elokuvia katsottua.Yritän vain olla häiritsemätä kanssamatkustajia ja omasta mielestäni olen siinä onnistunutkin.

      • valitettavasti

        Tui Tuin lennolla ei pysy Tuitereissaan, viinanmyyntikin on niiiin hidasta.


    • Tuohan on pieni ongelma Tui Tui lla, minä ainakin jännitäisin pysyköö nuo Tui Tuin
      rännälit ilmassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe