VVO vuokra-asuminen

Make_from_Pori

VVO mällilee vähän väliä miten on saatu miljoonien tuotot, mutta vuokria nostellaa vedoten siihen, että energiakustannukset ovat nousseet ja bla bla blaa joten jossakin mättää ja paljon esim. sisälämpö asunnon ikkunoitten lähellä on pakkassäässä noin 3 asetetta siis sellaisissa joissa ei ikkunoita olla uusittu lämpölaseihin eli on perinteiset 3 kerros lasit jotka kaikki saa erikseen auki.
Toinen asia on se ettei olla tutkittu onko ulkoseinissä mikrohalkeamia joista kylmyys mahdollisesti voisi päästä sisälle, mutta yleisesti ikkunat ovat iso syy siihen, että lämpö karkaa harakoille ja näin voidaan joka vuosi nostella vuokria ja mälläillä julkisesti miten taas ollaan saatu miljoonien tuotot, mutta ei anneta rahallista avustusta isännöitsijöille, että he voisivat korjata ongelmat joten iso kysymys onkin, että mikä on oikea syy siihen, että vuokria nostellaan joka ikinen vuosi?!
Syy siihen, että saadaan miljoonien eurojen tuotot on se, että nimenomaan vuokria nostetaan, mutta ei vahingossakaan saada aikaiseksi kiinteää vuokraa niin, että se ei nousisi joka vuosi vaan nostellaan ja syy siihen on, että energiakustannukset ovat nousseet siis voi per#ele kun on ihana Suomi asua vuokralla.
SE MITEN SAADAAN ENEGIAKUSTANNUKSET KURIIN ON LISÄLÄMMÖN ERISTYT ULKOSEINIIN JA LÖMPÖLASIT VANHOJEN IKKUNOITTEN TILALLE JA KIINTEÄ VUOKRA NIIN ETTEI SE NOISE JOKA PER#ELEEN VUOSI VAAN SAATAISII AINA VOITTOJA VAIKKA SITTEN VÄHÄ KERRALLAAN.
Remontteja tehdään ja miljoonia silti satelee kassaan ihan vaan sen takia kuten edellä mainitsin, että vuokrat nousee.
Mahtaako vuokrien nousujen oikea syy olla se, että saadaan pikkuhiljaa pienituloiset muuttamaan paskempiin asuntoihin joissa vuokrat ovat kiinteät, mutta asunto kohtuukunnossa siis ei juuri mitään tehty sillä Sosiaalitoimistoissa on vuokrakatto ja se on noin 480€ ja kun pienituloisen vuokra rupeaa hipomaan tuota rajaa vuokrien noston takia on pakko muuttaa joko pienempään asuntoon jossa on kohtuu vuokra tai paskempaan asuntoon jossa ei olla juuri mitään tehty eli asunto on sellaisessa kunnossa kun se on rakennettu.
Luultavasti sama ongelma kytee muuallakin kuin nimenomaan VVO:lla eli vuokria nostellaan muillakin taloyhtiöillä vedoten energiakustannuksiin vaikka ongelma on ihan selvä ja se voisi korjata, mutta EI NIIN EI SITTEN.
Olisi ihan kiva jos tämä palsta menisi vaikkapa lehtiin niin sitten varmasti alkaisi tapahtua ja ongelmiin alettaisiin oikeen kunnolla perehtymään vai olisikos sekään mikään ratkaisu kun tämä Suomi on ihana maa ja lottovoitto asua.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1355
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        151
        1086
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        76
        888
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        817
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        65
        737
      6. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        290
        716
      7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        708
      8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        39
        701
      9. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        60
        688
      10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

        Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
        Ikävä
        43
        665
      Aihe