Nuori lapseton mies vahingoittaa naista

vihalintu

Tahdon vapaus on jokaisella. Käytämme sitä eri tavoin mahdollisuuksien puitteissa. Esimerkiksi nuori maahanmuuttaja, joka haluaa naimisiin, mutta ei osaa löytää naiskandidaattia. Miehen on oltava paljon päällekäyvämpi, jotta ihon väri, tausta eivät olisi liiallisena estenä suhteen solmimisekseen.

Länsimainen yhteiskunta ei tue perhearvoja. Nuoren on vaikeaa ennustaa, mikä on turvallista ihmisyyttä ja on oikea tie tasapainoon. Puhumme onnesta, mutta olennainen jää sanomatta, että nuoren pitää tehdä lapsia.

Perheen pienemmiltä on evätty pääsy äidin synnytykseen, mieheltä on ollut pitkään evättynä pääsy synnytykseen. Nyt aika kääntyy. Kun mies jäi pois kotihoidosta, niin mies ei ole saanut pyhää naisen maa energiaa, jolla kaikki elävä toimii. Kun aikuinen mies ei saa tätä pyhää voimaa, jota pitää oikeastaan nöyrästi pyytää ja rukoilla, niin miehestä voi tulla aggressiivinen, tyytymätön, pahasuopa, tappaja, vaimonsajättäjä, lapsensa hakkaaja.

Toiset naisetkaan ymmärrä, että kyseessä on perheen onni, että mies ja lapset ja jopa suku, kun nainen tahtoo, ovat läsnä, jos ei ihan "kuumaan lähteen" vieressä, niin ainakin lasten kotihoidossa. (Totesin, että suomalainen lasten suojelu tuskin ymmärtää tätä kohtaa, mikä on erittäin naurettavaa, koska lasten onni perustuu juuri suvun tukeen. Onko taas Globaali teknokrattijärki ollut kyseessä? Valtiopäämies vähän kiireinen ymmärtääkseen? Liian mies? Liian suomalainen?)

Totta, että mies pehmenee miehenä lasten synnytyksessä, kotihoidossa. Mies saa naisellista energiaa. Totta, että on olemassa miehiä, jotka eivät kestä naisten energiaa. Metsästys onni katoaa ja miehen egoistinen vahvuus. Mutta kun tarkastalee miehen egoa, niin miehen kuuluu erota lasten syntymän jälkeen ja löytää uutta vaimoa, sillä tämä on luonnon läheinen tapa olla tosimies. Ihmisyydessä on kuitenkin suhdelukunsa kun mies osaa olla kotiisä ja hänelle on annettu se mahdollisuus. Jos nainen mielii aviomiestä itselleen, niin hänen on suotavaa miehen olla läsnä synnytyksessä, sillä se sitoo perhettä yhteen pitkälle tulevassa, puhumattakaan siitä, että lapsia annettaisiin päivähoitoon. Kun lapsia antaa pois nuorina, niin se on viimeinen pysäkki sille, että perhe ajautuu erilleen. Nykyaika suosii erillään oloa. Olen koko elämäni kärsinyt yksinäisyydestä, eikä se tulee katoamaan minnekään. Olen hyväksynyt sen osaksi minää, mikä sekin on sairasta, sillä kysyn, että miksi olla yksinäinen? Yksinäisyys on yhteiskunnallinen saavutus, jota aloitetaan siitä, että erotetaan lapset vanhemmista. Vanhukset huutavat, että nuorten pitää tehdä töitä, mutta työpaikat suosivat ammattitaitoa ja kun saavuttaa sen, niin koko lasten synnytykselle voi sanoa näkemiin, sillä ihmisen elinkaari on synnytyksen osalta parasta alle 25 vuotiaana, jolloin suomalainen pyrkii vasta yliopistoon.

Sitten yhteiskunta saa myöhäisiä älykkäitä, hiljaisia, sairaita lapsia, joille syntyy sitäkin oudompia lapsia. Tämä on kierre, samanlainen kuin keisarileikkaus, että kun puuttuvat yhteisen luonnolliset ihanteet luonnollista synnytystä kohtaan ja keisarileikkaus on samaa kuin supermerketissa käynti, niin siitä tulee käytäntöä, josta ei kuitenkaan ole mitään positiivista, koska äiti juuttuu siihen uudestaan. Pitää kertoa siis haitoista ajoissa.



Pehmeäarvoinen mies, joka sai naiselta feminiinisyyttä voi joutua nokitteluun toisten miesten taholta. Armeija koulii tosimiehiä tappamalla kotiarvoja. Armeija suoranaisesti tappaa kotiarvoja. Ensin se tappaa siteitä äitiin, sitten vaimoon ja sitten lapsiin. Tyhmästä idioottista kenraalista tulee sotilaan uusi vaimo ja äiti ja lapsi, jota pitää hoitaa ja palvoa kuin saatanaa. Kenraali on kuitenkin tyhmä militantti, joka tahtoo rahaa, kunniaa ja mainetta, joka itse ei saanut rakkautta ja haluaa opettaa samaa paskaa muille. Mitä järkeä on siinä? Miksi pitää armeijaa? Armeija tappaa ihmiskuntaa ja on aina tappanut, niin miksi pitää pitää tätä organisaatiota loputtomasti taistelleen kaikesta? Eikös teitä väsytä tappeleminen?
Toisille armeija on kuolemaksi. Kenraali on vanhaa tyyliä ja kun alokas, joka on ollut synnytyksessä tulee armeijaan, niin hänelle käy huonosti, koska kenraali sika ei ymmärrä miksi alokasta vaivaa, mutta alokasta ei vaivaa mikään, vaan kotiin jäi hoitamaton vaimo ja lapsi, jota miehen olisi pitänyt hoitaa, koska niin teki luonto. Kenraali tulee nyt vaimon uniin kun kenraali tulee tappamaan tyhmää alokasta ja saamaan vaimolle masennusta ja lapselle itkupuskia. Mies ja nainen elävät symbioosissa, eikä mikään ulkopuolinen taho ymmärrä tätä. Kenraali on yhtä sadisti kuin sikakin. Alokkaan pitää palata kotiin ja unohtaa armeijaa. Synnytysenergiaa ja lapsen saanti on pyhää eikä sitä saa altistaa tyhmälle valtion terrorille, kuten kävi minulle kun minua riisuttiin kaikesta perheellisestä. Ja sen tekivät tyhmän kenraalin ohella myös keskiikäiset nuija-muijat joilla ei ole enää vittumunia. He ovat sosiaalitekijöitä, jotka olivat kateellisia nuoruudelle. He tuhosivat minua.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Aikuinen mies, joka on "vapaalla" vahingoittaa siis muita naisia katseellaan, teollaan, läsnäolollaan. Kenen syy? Valtion. Yhteiskunnan. Koska miestä ei ole sidottu naiseen, perheeseen.

      Myös vapaana oleva nainen on huora. Hän rikkoo muita perheitä. Siinä on nopea tie helvettiin, kun vapaat mies ja naiset pyörittävät nopeampaa rulettia. Missä lapset? - kysymme nelikymppisinä. Missä rakkaus? - kysymme. Kumpaakin saamme unelmoida. Mutta onhan meillä omakotitalo ja auto ja etelän matka.

      Entäs lapset tässä 2000 luvun sotkussa?
      Heille on annettu omaa pyhää stoorinsa. He kasvavat yksin. Heillä on vain toisia onnettomia lapsia. He ehkä kasvavat kasvatuslaitoksissa. He ovat hentoja, tunteikkaita, hiljaisia, väsyneitä, mutta vihaisia. He taistelevat pienestäkin leivän murusta kynsin ja hampain. He vihaavat aikuisia. Heillä ei ole aikuisia. He ovat kaikesta paitsi. Mikään ei kiinnosta heitä, paitsi simppeli elämä.

      • vihalintu

        Ähtärissä jossa on Suomen suuri sotilaskasarmi - ja armeija on viitoittanut kaiken alueen valmiiksi senttimetriä myöten, että ei voi hengittää, jotta oikean paikan tulleen voi tappaa, niin Ähtärin kylälehdessä on ihmetyksekseni oli erittäin runsas - runsaampi kuin muissa kunnissa, ilotyttösanomaa. Se on merkki miehistä, jotka tykkäävät kenraalista, joka johdattaa heitä tosimies taipaleelle. Tosimiehen kuuluu olla oikea huorassa kävijä, rikoksen tekijä ja pahatekijä. Kuka haluaa antaa oman lapsensa vanhan runkkarin hoiviin?

        Lopetetaan armeija!!
        Rahat uusjakoon!!


    • 22323232322

      Omituista roskaa.

      • vihalintu

        en ole käynyt armeijaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe