Konalan Autohuolto Oy

Saabisti

Vois sanoa, että aika huonoja kokemuksia kyseisestä autohuollosta. Huhtikuussa käytin autoni heillä huollossa. Tällöin autoon vaihdettiin kampiakselin stefoja ja vesipumppu ja samalla uusittiin myös kytkin. Huolto onnistui muuten, mutta jokunen aika huollon jälkeen alkoi auto pitämään outoa kolinaa töyssyissä, no syy selvis toisessa huollossa kun teetätin muita huoltoja heiltä oli jäänyt yks vaihteiston kannatinpultti löysälle ja laatikko oli päässyt pomppimaan.

Seuraavat ongelmat alkoivat sitten kesän tiennoilla tehdyn kytkinhuollon takia, poljin jäi silloin tällöin pohjaan ja ongelmat pahenivat kohti syksyä ja vein tästä syystä auton uudelleen tarkastettavaksi, kytkin ilmattiin ja huollosta rahastettiin ja vajaa viikko niin sama homma eikun uudellen ja taas ilmattiin. Samalla korjattiin katsastuksesta tullut huomautus pakoputken takakiinnikkeestä ja pyysin heitä tekemään samalla pyörien suuntauksesta dokumentin katsastukseen (koska alusta oli vaihdettu). No kytkin taas ilmattiin ja viat korjattiin menin hakemaan auton ja sain valokopion pyöriensuuntauksesta (ihmettelin sitä jo tuolloin) mutta syy selvisikin kun käytin auton uudelleen katsastuksessa josta ei läpi mennytkään koska arvot olivat perseellään.. eikun uudelleen soittoa huoltoon ja auto taas heille säädettäväksi seuraavana päivänä tuli soitto, että eivät saa säädettyä arvoja kohdilleen ja heillä ei ole tarvittavaa työkalua myöskään etu osan säätämiseen... eivätkä suostuneet palauttamaan veloittamaansa 99euroa ennenkuin käytän jossian muualla säädättämässä.

No tänään käytin sitten Vianorilla jota voin kehua! He saivat säädettyä arvot kohdilleen ilman ongelmia (työtä se oli teettänyt), mutta nyt on lappu jolla pääsen auton katsastamaan. Jäi vaan koko hommasta paskanmaku suuhun ja tuli täysin kusestettu olo Konalan Autohuollon tekemiin huoltotöihin, ainakaan itse en kyseisestä huoltoliikettä tule suosittelemaan tutuille enkä kyllä tuntemattomillekkaan.. virheitä sattuu, mutta niitä ei osata korjata ja laitetaan asiakas maksamaan. Saa nähdä olen tänään toimittanut heille dokumentin ja vaatinut palauttamaan rahat ja korvaamaan kulut.. jää nähtäväksi maksavatko he lupaamansa mukaan.

27

8387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olkaahan_tarkkana

      Huolto #1
      Päivän mittaiseksi sovittu huolto venyi viikoksi. Asiasta soitelleet autoliikkeen edustajat puhuivat ristiin. Autoa hakiessani olisin halunut keskustella huoltopäälikön kanssa. Ei ollut tavattavissa ja kirjattiin soittopyyntö. Soittoa ei koskaan tullut.

      Huolto #2
      Moottorihuollon jälkeen katsastuksessa ilmeni vikakoodi mikä viittasi virheelliseen asennukseen. Olin yhteydessä liikkeeseen missä epäilivät viallista anturia tai hetkellistä vikaa. Otin itse esille vaihtoehdon virheellinen asennus. Tekivät selväksi että jos vien auton muualle maksan myös virheellisen asennuksen korjauksen itse. Vein muualle missä todettiin selvä asennusvirhe. Olivat jättäneet asennuksen jälkeen koodit lukematta tai vikakoodin huomioimatta.

      Olkaahan tarkkana mitä teille Konalan Autohuollosta syötetään...

    • uusi12347

      Joskus asioinut tuolla ja hinta muuttui alkuperäisestä vaikka sovitut työt eivät muuttuneet lainkaan. Noh autokin oli paskaa. Useimmat ovat

    • Penttiläinen

      Ehdottivat isompaa jarruremonttia, mistä oli kyse. Seuraavana päivänä viat jatkuivat. orjasivat, mutta lisähinnalla. Ei tullut kuntoon kuitenkaan, vaan jäi lisävikaa käsijarruun. Ei vastausta tullut. Jäi kusetuksen maku - haluttiin vaan lisää laskutusta

    • Tomppaleppis

      Maalit pois ovesta.Yrittivät peittää jollain mönjällä jonka huomasin tutkittuani autoa heti huollon jälkeen.Luulin rasvaksi mutta vasta myöhemmin pestyäni auton huomasin maalin lähteneen pohjamaalineen pois sormenpään kokoiselta alueelta.Käytin autoa Konalassa jossa ilmeisesti konalan autohuollon henkilökuntaan kuuluva mies myönsi jäljen olevan heidän aiheuttama ja lupasi viedä auton maalaamoon.Huomasi myös naapurini aiheuttaman lommon ovessa jota piti erityisen häiritsevänä.Sovimme että lommon voi oikaista samalla josta lasku minulle ja että he maksavat oven alaosan maalauksen jonka ovat aiheuttaneet.Seuraavana päivänä mies soitti ja kertoi että lommon oikaisuarvio 150-200 euroa ja että he maksavat oman jälkensä.Edelleenkään ei suostunut kertomaan mihin auto viedään.Puhelun loputtua päätin selvittää itse asian.Espoosta löysin automaalaamon joka antoi hintaarvion 100-150 lommosta ja 200-250 oven alaosan maalauksesta.Vielä selvisi että autoni on tulossa ensiviikolla kyseiseen paikkaan.Vielä soitti seuraavana päivänä konalan mies,,sanoin vieväni autoni itse ja tiedän minne,yritti vielä valehdella mutta ymmärsi lopulta antaa periksi.Yritti nostattaa lommonoikaisun hintaa peittääkseen tappiota.Ei onnistunut.Myöhemmin kun oven alaosa maalattiin en hyväksynyt ensimmäistä yritystä(ohjeet ehkä konalasta),toisen hyväksyin.Lommonoikaisu maksoi minulle 100,ei 200 niinkuin konalan autohuolto yritti.Pahinta minusta että yritetään peitellä tapahtunutta,eikä suoraan sanota että on tapahtunut vahinko.Tätäkö on yrittäminen suomessa?
      Onneksi kävin Tänään Vantaan Autokorjaamolla joka palautti uskoni Suomalaiseen,rehelliseen Yrittämiseen.

    • LainTulkinta

      Kilpailu- ja kuluttajavirastolla selkeät ohjeet suoramarkkinointiin. Ikinä en ole lupaa antanut mutta kylläpä mainos-tekstiviestiä tuppaa Konalan Autohuollosta tulemaan.

    • Ernox

      Lähetin Konalan autohuollon nettisivujen kautta tarjouspyynnön Insignian (sedan) takaluukun avausmekanismin ( mikrokytkimen) vaihtamiseksi . Töiden osuudeksi arvioitiin vastauksessa 240-320€!

      Menin sitten Länsi-Autoon Magneettiin, jossa olen auton huollattanut; pikahuollossa alle tunnin työ yhteensä osineen 148€.

    • Käärme1

      Minä hain aikoinaan kustannus arvioita kyseisestä liikkeestä. Ja kokemus oli ala-arvoinen. Ensinnäkin he unohtivat soittaa takaisin. Sitten kun aika saatiin sovittua he unohtivat minut taukotilaan. Odotin 1,5 h yhtä miestä arvioimaan vahinkoa ja ottamaan valokuvaa jota kysymyksistäni huolimatta ei koskaan tullut. Lopulta infon jätkä tuli ottamaan kuvan ja sanoi että otetaan kohta yhteyttä mitä ei koskaan kuulunut. Kyseessä oli klommon oikaisu ja kohtalaisen iso maalausprojekti.

    • Jesperssonson

      Tuntuivat keksivän diagnoosin jollain todennäköisyydellä ja vähän valohoitoa päälle. En maksa jatkossa epämääräisyyksistä ja valheista.

    • ThorneF

      Jep, sama juttu: tuntuu siltä, että diagnoosi on keksitty todella köykäisillä perusteilla, eikä autoa ole edes tutkittu kunnolla. Loppujen lopuksi ei tästä jäänyt muuta kuin lasku. Itse en ainakaan toista kertaa vie autoa kyseiseen puljuun.

    • Hassi112

      Hinautin autoni Konalan Autohuoltoon kun laturini sanoi sopimuksen irti. Huollossa vaihdettiin uusi laturi tilalle. Laturi tuli kuntoon mutta moottorin varoitusvalot alkoivat palamaan huollon jälkeen. OBD-laite herjaa katalysaattori viasta. Autoa huollosta haettaessa toinen työntekijä palveli nuorta naista, jonka iäkkääseen autoon oli tehty kaikenlaista huoltoa ja maksoi paljon. Jäi elävästi mieleen että tiskin takana palvellut sanoi vahigossa naiselle että "AUTO ON NYT RIKOTTU" vaikka piti sanoa "vika on korjattu". Epäilen vahvasti sitä että kyseisessä paikassa aiheutetaan tahallaan vikoja huollossa käytettyihin autoihin, jotta saavat mahdollisesti uusia asiakaskäyntejä.

    • as2

      Pääsääntöisesti tuo vika tarvitsee useampien satojen ajokilometrien määrän ennenkuin tärähtää merkkivalo palamaan.
      Pakko myöntää että on kyllä ollut taitavia asentajia jos saaneet katalysaattorin tehoasteen laskemaan laturin vaihdon yhteydessä.

      • Anonyymi

        Itsekkin kerran käynyt kyseisessä liikkeessä ja vähän jäi rahastuksen maku.

        Varasin nelipyöräsuuntaukseen ajan. Auto oli edellisenä päivänä katsastettu ilman moitteitta. Eivät saaneet testitulosta suuntauksesta mutta veloittivat toki täyden hinnan 70e?

        Tekivät siinä kuntotarkastuksen. Ihmetytti vähän kun väittivät että "etuiskarit vuotaa". Nekin oli muutamaa päivää aiemmin vaihdettu uudet.


    • Anonyymi

      Ylläolevien kommenttien jälkeen epäröin antaa autoa kyseisen puljun käsiin.
      Kuitenkin korjaus katsastuksen vuoksi (tukivarsien , raidetangon vaihtoa)sujui moitteetta, lasku oli pienempi kuin toisen firman tarjous korjauksesta.
      Korjausajan sai nopeasti (2 päivää), muissa korjaamoissa olisi kesälomien vuoksi mennyt 2-4 viikkoa.

    • Anonyymi

      Minulla on/oli n.1000e kelpo käyttöauto. Viime tammikuun -30 pakkasessa heitti öljyt ulos. Vein auton lähimpään huoltoon, joka sattui olemaan Konala. Pyysin samalla kattoo hehkut, kun temppuili silloin tällöin käynnistyksen kanssa. Hinta-arvion sain viikkoa myöhemmin, n.500e. Hieman haukotutti mutta päätin laittaa auton kuntoon. "Korjauksessa" meni n.2kk. jonka aikana kukaan ei vastannut puheluihin tai viesteihin. Kun hain autoa oli lasku 1350e, en saanut mitään mustaa valkoisella, mitään kuitteja, en edes vastausta kysymykseen mitä osia on vaihdettu. Seuraavana aamuna auto ei lähtenyt käyntiin ja heitti öljyt ulos. Vein auton takaisin Konalaan. Nyt on Heinäkuu, kukaan ei vastaa puhelimeen enkä ole saanut autoani takaisin!😂😂😂😂😂
      Kehotan harkitsemaan hyvin tarkkaan, ennen kun vie autonsa siihen paikkaan!

      • Anonyymi

        Sama


    • Anonyymi

      Harmillisen kallis sain tarjouksen joka oli kolmaneksen kalliimpi kuin läheisellä toisella korjaamolla sama työ kummallakin.

    • Anonyymi

      Saitko hyvityksen?

    • Anonyymi

      Mullla myös oli mukamas auto siellä vuosihuollossa öljyt jarrupalat öljyt oli täysin esimerkkiä mitä maahantuoja suosittelee ja kaikenlisäksi tuli poliisilta soitto että onko auto luvallisesti käytössä kun joku ulkomaalainen oli ajanut sillä päin punaisia.en suosittele kellekään !

    • Anonyymi

      Vein autoni yli 2 kuukautta sitten korjattavaksi kyseiseen korjaamoon ja en voi muuta sanoa kuin pelkkää huonoa. Sain soitella auton perään ja joka krt sain vastaukseksi, että osia ei saa millään. Vihdoinkin kun päivämäärä lyötiin lukkoon yli 2 kuukauden odottelun jälkeen, niin paikan päällä totesin, että tuulilasin vaihto jota pyysin 2 viikkoa ennen sovittua noutoa on vielä vaihtamatta. Ennen tätä havaintoa sain odotella auton noutoa 30min. Auton piti olla juuri nouto päivänä kaikki valmiina. Olen hyvin hämmentynyt miten epäammattimaisia ovat kyseisen korjaamon henkilökunta. Auto on ollut siellä yli kuukauden ja ei millään ollut aikaa tehdä autolle mitään ja yrittivät vielä palauttaa autoa täysin keskeneräisenä. Kuulema heillä oli kiirettä. Eli suoraan sanottuna laatu kusee pahasti kun on kiirettä. Ilmeisesti paikan pomo tuli kädet puuskassa ja totesi vaan, että asialle ei voi mitään. Hänen kanssa siis tämä nouto päivä lyötiin lukkoon. En voi suositella tämä korjaamoa kenellekään.

    • Anonyymi

      Muualla tehdään iisit hommat odottaessa ja mahottomat kolmessa päivässä???

    • Anonyymi

      Juu surkeeta on, kesti kauan ja velottivat tekemättömästä. Ei toiminut sinne mennessä, huolsivat ja tekivät kaikenlaista, mutta ei toiminut lähtiessäkään. Sanoivat vaan että toimi siellä!!! Ihan valetta ja rahastusta koko huoltohomma.

    • Anonyymi

      Jaa, se on ollut lopun alkua tuo taitamaton korjaus. Asiakkaathan sillä lähtee.


      Yritys konkurssissa 1.12.2021 alkaen.

    • Anonyymi

      Valheen jäljet ovat lyhyet.näin käy autohuolto mille jossa toimitaan valheen ja petoksen ilmapiirissä.surullista.

    • Anonyymi

      Konalan autohuolto ja Pekka n.siellä.muistan sen Opel jutun vieläkin.rehellisyys työtehtävissä kannattaa aina.siunausta elämääsi.oppia ikä kaikki

    • Anonyymi

      Kokemus on opintojen äiti sen kautta oppii.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe