Naantalin Kylpylä

Todellaahdistunut

Todella surkea paikka! Huoneen ilmastointi puhaltaa jatkuvasti kylmää ja sitä ei voi säätää. Samalla kun ulkona on -15 astetta niin huoneessa on melko KYLMÄ.

Lobby bar oli kaiken mainostuksen ja tiedotteiden mukaan auki 23:30 asti, mutta henkilökuntaa ei ollut missään. Tiskillä luki että baarimestarin poisollessa siirry Cafe Roman puoleen, mutta Cafe Roma oli mennyt jo 21:00 kiinni.

TK's loungen ovi oli visusti kiinni ja sen aukioloaikoja ei näkynyt missään.

Turkkilainen sauna on unisex ja alaston, mutta mitään tietoa ei tästäkään etukäteen annettu.

Tammikellarissa laskua ei tuotu millään ja vasta tarjoilijan "onko kaikki hyvin" kysymyksen kautta sekin saatiin käteen.

Tk loungen ja lobby barin kiinniollessa ainoa baari oli Tammikellarin tiski, jossa oli 8 istumapaikkaa.

Allasosasto on onneton. 3 allasta.

5 euron flipflop-sandaalit olivat onesizefitsall-mallia eli aivan surkean pienet 45-kokoiselle jalalle.

Muu asiakaskunta 70% ulkomaalaisia, 20% eläkeläisiä, 5% pikkulapsia ja 5% normaaleja ihmisiä.

Kiva kun tuli sitten kaksi reissua kerralla, ensimmäinen ja viimeinen.

31

6915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainiiiiiiiiin

      Idiootti rasisti sinä olet. Pysy kotona juntti.

      • koraaniHomo

        Turpa kiinni junttisuvakki! Muuta nairobiiin jos niin kaipaat sinne!


      • Anonyymi

        Mamut valtaa jokapaikan kylpylät on likaisia kun mamut paskaa tarttuu tauteja kynsisieni ihottuma ym ym. Mamuja ei pidä laskea suomalaisten paikkoihin. Olispa kuin ennen mustille oli omat paikat se oli hienoa aikaa. Nyt ne tulee väkisin


    • Zoolandia

      Eipä tuossa keskustelun avaavassa, tervehenkisessä ja kehittämisvinkkejä pursuavassa kommentissa ollut kyse rasismista! Sitä nyt ei pidä ihan joka paikkaan sotkea. Mielipiteen voi kertoa vapaassa maassa. Naantali ja sen kylpylä ovat valitettavasti jo menneen talven lumia. Paikka on pysynyt samana vuosikymmeniä, ihmekös sitten tuo, että puutteita löytyy. Pitäisi kyetä uudistumaan., mutta lienee vain aika ajanut jo Niemen yritelmästä OHI. Kuin myös Naantalin kaupungista;)

    • Naantalilainen

      "Muu asiakaskunta 70% ulkomaalaisia, 20% eläkeläisiä, 5% pikkulapsia ja 5% normaaleja ihmisiä."
      Sinun mielestäsi siis ulkomaalaiset, eläkeläiset ja pikkulapset eivät ole normaaleja ihmisiä. Jos ajatusmaailmasi on tällainen niin enpä usko, että kovin helposti löytyy Sinun mieleistäsi paikkaa. No, enpä usko, että Sinua edes kaivataan tänne. Ainahan on olemassa vaihtoehto olla tulematta.

    • KoskaAukeaa

      Vokki tulossa naantaliin......Milloin ja mihin?Kuka tietää?On kuulemma jo tehty alustusta asialle...

    • Epänormaali95prossaa

      ""Muu asiakaskunta 70% ulkomaalaisia, 20% eläkeläisiä, 5% pikkulapsia ja 5% normaaleja ihmisiä."

      Oman kokemukseni mukaan ne "ulkomaalaiset" olivat Naantalissa yleensä ruotsalaisia. Turvapaikanhakijat löytyvät pikemmin kunnallisista uimahalleista, joissa lipunhinnat ovat matalammat, ja kunnanisät ja -äidit avuliaasti tarjoavat ilmaispalveluja toimettomien turvapaikanhakijoiden viihdykkeeksi. Kylpylälippuja kunnat eivät vielä piffaa - edes Naantalissa?

      "5% pikkulapsia"?

      Kyllä, minullakin on pikkulapsia. Kyllä, olen ollut heidän kanssaan Naantalin kylpylässä. En tiennyt, että se olisi kiellettyä? Ehkäpä jätän seuraavan kerran tulematta - sekä lasten kanssa että ilman?

      "20% eläkeläisiä"? Niinkö vähän? Työikäisten viihtyessä vielä sorvin ääressä, olisi oletettavaa, että kävijöistä vähintään 80% olisi vakavaraisia eläkeläisiä. Ehkäpä mieliksesi kylpylät pitäisi vastedes kieltää ulkomaalaisilta, lapsilta ja eläkeläisiltä, jotta kaltaisesi 5% "normaaleja" ihmisiä saisi käytöllään kylpylän kannattamaan?

    • SicTransit

      Mitäpä se kanssa-asiakkaiden haukkuminen auttaa?
      Ymmärrän kyllä aloittajan pettymyksen itse Naantalin Kylpylään. Jo kauan sitten sen teennäisyyden havaitsi, feikkiamericanaa sisääntuloaulassa, erittäin kalliit hinnat korkeintaan keskinkertaisesta ja toisinaan suorastaan heikosta ruoasta, itse kylpylä sopii vain aikuisille, ja muutaman kerran ja taaskin kalliiden hintojen vuoksi siihenkin kyllästyy nopeasti. Eipä tuolla enää ole huvittanut vuosiin käydä.

      • tätitimmi

        Olet täysin oikeassa,ankea paikka,hintojen ja muunkin suhteen,
        suurta ahneutta ja ollaan nii-in hienoa että,voi peräläpi.
        Komeat kulissit ei hyvä,tsa.


      • Tittidiididii!
        Vain Sulon savusauna kelepaa vaativahankin makuhun!


      • SicTransit

        Älä sinä Sulo nyt sotkeudu jäsentenvälisiin...


      • tittidiididii
        Mäkipönnin.Sulo kirjoitti:

        Tittidiididii!
        Vain Sulon savusauna kelepaa vaativahankin makuhun!

        Jep,taidat puhua asiaa.
        Ei naantalilaiset kylpylää oikein enää suosi,hinnat korkeella,
        palvelussa parantamisen varaa,joteskin madaltunut koko paikka,
        ahneen palkka on pas*a.
        Savusaunat alkaa varmaan nykyaikana olla harvinaisuuksia,
        en oo koskaan kokeillu,eiks siel tuu ihan röllipeikon näköseks,
        meinaan,taidat käydä useinki sauhuttamas,öhöm.Tsa


    • SaaTuonkinUnohtaa

      Kylpylässäkö se lääppiminen tapahtui?Onko taas joku lääppinyt siellä jotain? Ei uskalla enää mennä sinnekään..

    • pakkaspoikan

      et tajunut laittaa jotain muovikelmuu ulosmenoventtiilin eteen,.veto loppuu siihen, kun ilmastoinnin ulosmenoventtiili suljetaan tavalla tai toisella. vanhassa talossa annetaan puhalluksen toimii kovalla huoneen läpi niin ei pääse homeet pukkaamaan. liian kova sisä- ja tuloilman välinen nopeus aiheuttaa viileyttä ja tekee kylmä. varmasti sitten huomautit henkilökunnalle asiasta.

    • sitäsaamitä

      Mä oon käyny Naantalin kylpyläs pari kertaa. Mun mielestä siel ei todellakaan ollu kylmä, liian kuuma enneminkin, ulkona oli pakkasta sillonkin. Asiakkaita oli sillon melko vähän. Kaikki oli normaaleja ihmisiä, eläkeläisiä suurin osa. Toisella kertaa oli joku n. 20 hengen japanilaisporukka. Muut asiakkaat kaikki suomalaisia, tai ainakin puhu sujuvaa suomee. Ei ny mikään luksuspaikka, mut menettelee. Ruoka ihan ok ja kaikki henkilökunta tosi ystävällistä!!!!!

      • Saako rakennekynnet teetettyä kylpylässä?


    • Umpiosfff

      En tykännyt. Lasten kanssa ihan kämäinen, iso allas lapsille liian kylmä. Ei lasten allasta tai juuri mitään muutakaan, liukkaampi lattia kuin yhdessäkään muussa kylpylässä.... Niin ja järkyttävän kallis verrattuna uudempiin ja kauneimpiin kilpailijoihin - jos huonehinnoista puhutaan. Hyvää ruokaa tosin

      • SpaDust

        Piti sitten ihan itse mennä asia toteamaan, vaikka tässäkin ketjussa jo on aikaa sitten asia todettu?

        Olipa yllättävää, että ruoka oli hyvää?


    • Naantalilainen

      No tottakai 70% asiakkaista ulkomaalaisii, ootkos ikinä aatellut, että naantali on turistikaupunki.. täällähän on muumimaailmaki jossa käy tosi paljon ulkomaalaisii tai ainakin kiinalaisii :D ja pikkulapsiakin tietysti paljon juuri tän muumimaailman takia ne eläkeläiset on täällä varmaan nauttimassa auringosta ja merestä, kun tää tälläne kesäkaupunki on... :) siitä syystä niitä "normaaleja ihmisiä" on niin pieni määrä prosentillisesti. Jännää ku tälläne lapsi joutuu aikuisille asiat selittämää😂😂 tai no itsehän naantalissa olen koko pienen ikäni asunut (15v) ja naantalin kylpylälle varmaan palautetta saa laittaa jos tollasii aukiolo aikojen epäselvyys ongelmia on. :)

      • Naantalilainen

        Eikun anteeks ei kiinalaisia vaan japanilaisia :'D


    • Naantalilainen

      Ja ainiin vielä se, että siellä turkkilaisessa saunassa saa olla vaikkapa pyyhe päällä.. ja siellä on sitä höyryä sen verran että ei pahemmin mitään siellä näe. Ja tietenki jonkunäkönen aita kuitenki miesten ja naisten välillä.

    • Mitäänennähnynnä

      Joo piikkilanka-aita tarvitaan sinne niin ei erheydy pahal puolel

    • JoskolopetetaanKetju

      Otetaanpa katsaus ennen kesäsesonkia 2017:

      1. Kotimaiset asiakkaat tuntevat jo kiskurihinnat ja feikkiamericana-sisustuksen ja huonon ruoan, ja kokonaisuudessaan erittäin väsyneen matkailutuotteen.

      2. Paljonko riittää vielä ruotsalaisia ym. rahastettaviksi/huijattaviksi?

    • Maani

      Poreallas oli tulikuuma, kylpylä pieni ja liian ahdas, huoneet kaipaa remonttia, hinnat liian kalliit tasoon nähden. Illalla ei todellakaan ollut mitään elämää, täysin kuollut paikka, sellainen ay-liikkeen mesta. En suosittele!

    • Anonyymi

      Nämä prosentit eivät sovi nykyään asiakkaisiin vaan henkilökuntaan.70prosenttia ulkomaalaisia20 prosenttia eläkeläisiä ja10 prosenttia normaaleja.

      • Anonyymi

        Huomattu on.


    • Anonyymi

      Naantalin kylpylä todella kämänen paikka, joka on jäänyt 80-luvulle. Huone likainen, hiuksia sohvalla ja kylpyhuoneessa, pölyä leijailee joka paikassa. Kylpylässä oli se kolme allasta, josta yhdessä oli lämmintä vettä. Asiakaspalvelu töykeää. Tuntuu että häirittiin työntekijöitä kun kyseltiin tyhmiä. Aamupala kuivaa pekonia ja nakkeja. Harkittiin kotiin lähtöä ensimmäisen yön jälkeen.
      Tarvittaisiin tosiaan joku Jyrki Sukula laittamaan hotelli ja ravintola kuntoon.

      • Anonyymi

        Kylpylässä on kaksi isoa allasta, ulkoallas sekä kaksi lämmintä poreallasta.


      • Anonyymi

        Tuo töykeä asiakaspalvelu näyttää nykyäänkin olevan Naantalissa oudon töykeää, Lidlissä myyjät eivät tervehdi ketään. Kassoilla kyllä mukavia nuoria poikia, osaavat sanoa hei,Moi tai jotain. Kylpylä kaipaisi uudistusta,saa nähdä.


    • Anonyymi

      Jos venäläisen kanssa haluaa kylpylöitä niin Naantalin Kylpylästä toppahousuja löytyy.kokemusta on. Ilman suihkua uimaan,. Nim merkki maassa maan tavalla

    • Anonyymi

      Minusta se on ihan hyvä paikka!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe