Mr. Dennis Bramley

englan

tuli Suomessa julkisuuteen englantilaisena leskimiehenä, vai tuliko? Yltiörakastunut nuorikko elää tätänykyä ilmeisesti pas...parisuhteessa ko. herrasmiehen kanssa. Kaikki kommentoijat olivat vaan kateellisia Jasminin saaliista ja ihanasta glamourelämästä kahden maan kansalaisena, jonka jopa ajatukset kulkevat englanniksi. Minne paeta, mikä lehti parhaiten maksaa? Oulun oma tyttö, ehkä Kaleva? Hymy, seiska .......Jasmin tietää, tietää hubby.

73

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Looser

      And the point is?

      • söladkjf

        pointti on kielitaidossa ja nimenomaan nuorikon.


    • NiinGlamouristaLiittoa

      oliko kyseessä aito rakkaus molemmilta? vai aito rakkaus vain toiselta osapuolelta? Pariskunnan elekieli kuvissa kertoo paljon.
      Luulen, että toista vietiin kuin pässiä narussa, omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

    • tuhoontuomittu

      Tuo liittohan ei kestä myhyn ennustajankaan mukaan. Jassu niin lapsellinen laiska pissis ettei sitä kukaan jaksa katsoa saati elättää. Woopwoop!

      • lkasödjf

        Ja voi miten oltiinkin kateellisia, huonossa parisuhteessa, hehheh. Jonkun roposen mokomasta sai. Sitä niittää mitä kylvää. Eiku Rodokselle allasjumppaan...Ei taida tyttö parisuhteista tietää, ei hyvistä eikä huonoista. Muutama parisuhteessa elävä ukonkuvatus hehkuttaa, se ilmeisesti riittää.


      • MaetinaOnHotimpi

        omg...oon kans kattonu niit sen insta seuraajii, peräkamaripojat ylistää. LOL


    • TuksuKakkonenVauhdissa
      • sdsadfhjkl

        Sitäkö lähtee huor.... niin siinä käyp....


      • HYHHYMY

        KIITOS HYMY WOOHOO, NIIN MUA !!!!!


    • älä.tyri.nyt

      No olihan tuo arvattavissa jo aikapäiviä sitten! Nähtävästi KAIKKI muut tiesi tämän jo ennen häitä, että ei tule liitto kestämään. Mutta Jazzon piti päästä otsikoihin ja paakansiin...

      • LuusereitaOnkoHeitä

        ja pitää edelleen päästä pääkansiin ja otsikoihin.

        On se kumma kun mikään ei onnistu, edes avioliitto saatikka sitten työnteko.
        ei päässyt Klubin hallitukseen,
        ei löytynyt töitä borosta,
        ei päässyt leipureihin,
        ei onnistunut skoteissakaan,
        ei saanut hääkuviaan morsiuspukuliikkeen sivuille,
        ei tullut isompaa asuntoa,
        ei onnistunut se suomalainen vienninedistys,
        ei ole instassa niin montaa seuraajaa kuin martinalla,
        eikä blogbookissa niin paljon lukijoita kuin suositulla Katri Sorsalla,
        Mikä kumma se on kun mikään ei onnistu?

        Mut jotain hyvää kuitenkin edelleen kuntopyörä ja Pahvi-Sauli.


      • aäsföldk

        ei edes äiti-Helka uskonut ei ekaan eikä tokaan liittoon, liekö omasta kokemuksesta. Käärihän Jasmin vähän hiluja hymyltä, naurattaako matkalla pankkiin?


    • whooppi

      Eläkeläispapan kanssa ei nuorena kotirouvana olo oikein onnistu. Selfiepissiksen glamourelämän rima oli asetettu liian korkealle tosielämän realiteetteihin nähden. Ei tässä ole kysymys mistään hotellin pikkolon kanssa käydystä tekstiviestittelystä ja siitä kärähtämisestä. Se ei papalle ole ollut ongelma vaikka selfiepissis näin väittääkin, eihän hänestä itsestään tietenkään mitään syytä heidän ongelmiin löydy sehän on useasti jo nähty. Totuushan on se että pappa ei jaksa enää kierrättää joka viikko selfiepissistä glamourlomalle ympäristön hotelleihin. Varsinkin vielä kun kotiin palattua palkintona on kaurapuurolautanen parilla omenalohkolla.

    • huikunolenilikeä

      Eip ollu Dennis Bee leskimies. Jassun kans vehtas (ihan vaan vähän), kun oli Rrrrodoksella sen aikaisen missisinsä kanssa lomalla, Jassu hääri hotlan vapaa-aikahohjaajana tai jotain. Ero tuli Bramleylle. Jassu muutti heti samalta istumalta Britannian masentavimpaan kaupunkiin eli Borooseen elämään elämää, jonka piti olla ponnahduslauta takaisin julkisuuteen; ja olihan se. Jassu alko heti suhteen alkumetreillä woohottaa tulevista häistä. PIti olla laaja rapsa Seiskapäiväässä ja upeat häät hienossa juhlatilassa. Olikin vastaanotto työmiesten klubilla (työväentalo) ja ruuat syötiin pahvilautasilta, vieraat maksoivat itse juhlajuomansa. Seveni ei kustantanut häämatkaa.

      Avioero tai synkät aatokset kuuluu Jassun suunnitelmiin. Toisessa lehdessä itketään kännissä huonoa parisuhdetta, toisessa lehdessä ollaan onnellisia. Molemmista kuitataan haastispalkkiot. Blogia pidetään, mutta huttua on. Muistamma myös, miten Jassu meitä neuvoo Britannian menosta: bedroom tax on vero, jota maksetaan "ylimääriäisestä" makuuhuoneesta, ja veron takia Jassun ystäviäkin on joutunut myymään talonsa. No, Suomesta käsin asia oikaistiin, mutta sitten iski legendaarisin ruoska à la Jassu: tiedan nama asiat paremmin kun olen taalla paikan paalla.

      Enihoo, parasta viihdettähän tämä on, mutta käsikirjoitus on vähän haparoiva. Mitä tapahtuu seuraavaksi kahden maan liitossa? Joko työkuviot iskee päälle? Tai muutto? Tai se ero. On varmasti vaikeaa olla päälle kolmekymppinen teini. Taitolaji sekin. Mutta katteeks ei käy.

    • JaKaikkiLaulaa

      hei mites se meni se:

      Anna mulle uusi ukko,
      vanha mua ahdistaa,
      Anna edes nuori skotti
      joka jaksaa viihdyttää.

    • töttöröööt

      Ohhoh, mitä potaskaa. Vai on käyty jopa avioliittoneuvolassa muutaman tekstiviestin takia, jo on suuret ongelmat. Oikeestihan ongelma on Jassu itse, oma itsekkyytensä, sitoutumiskyvyttömyytensä ja kykenemättömyys ottaa toisia missään suhteessa huomioon. Lisäksi syyttää pappaa puhumattomuudesta, mut kuka muka jaksais samaa asiaa (keekoilua pikkolon kanssa) jauhaa loputtomiin kuten Jassu vaatii. Nyt on vaan kova hinku baanalle, elään "omaa elämää", dokaan ja sekoileen entiseen tahtiin. Tuleva Oulun Tuksu. Avioliitosta on tullut vankila kun ei saa tehdä mitä milloinkin sattuu haluamaan vaan pitäis pysyä jonkinlaisissa säädyllisissä raameissa. Pappa ei saa edes flirttailla mut Jassun pitis saada juosta vapaana. No, eipä tohon "liittoon" kukaan uskonutkaan, oli vaan Jassulle keino päästä sensaatiolehtiin takas kun Oskari ei tuonutkaan himoittua nostetta. Tervemenoa, Mäntylän paska!

    • Valitut_pilat

      Nyt siis jäädään peräkammarin naiseksi ja äitin elätiksi, niin muah ja mun elämää mun tyyliin. Nyt tarvitaan kotona apua, aiemmin kaiken avun esti matamin tarkat lentoaikataulut, viis siitä joutuiko mummo sairaalaan vai kotiutettiinko se, matami painui Englannin kotiiMME.

      • TukevaJassu

        Mut hei, eihän Jassulla kotiin ollut kiire, vaan Manchesteriin muutamaksi yöksi. Silloinhan oli se Skottijuttu kuumimmillaan. Tuollaisessa tilanteessa joku mummo - yks hailee.
        Ja sitä paitsi, mitähän "tukea" tuokin teiniprinsessa on koskaan kenellekään pystynyt antamaan. Hah!


      • montamerkitystä

        Taitaa olla porttikielto Bramleyn kotiin Middlesbroughissa ja huomatkaa satiiri hymyn artikkelissa :
        Lue Jasminin kaiken kattava tilitys painetusta Hymy-lehdestä. Hän kertoo rakastavansa Dennisiä, mutta nyt myös lähipiiri kotona Oulussa tarvitsee hänen tukeaan.
        Siis tarvitseeko lähipiiri Oulussa Dennisin tukea rahallisesti?


    • niinmuahjawoohoo

      Mites se pakomatka Emman luo? Emma tais tulla katumapäälle eikä haluakaan ruveta elättään leipurien Suomen vahvistusta, hahah!

    • prostatis

      Seisooks Denniksellä?

    • JassunKuplaelämää

      Ihme juttu että hyvä parisuhde muuttui heti häiden jälkeen paskaelämäksi ja rakkaasta murusta tuli ahdistava paskaklöntti. Ehkä se bailabaila elämä työttömyyskorvauksella on sitten niin paljo antoisempaa, menomatka on vaan alaspäin tällä Oulun tulevalla Tukiaisella.

    • ollolloo

      Dennis suostui ravaamaan joka viikko bussimatkoilla, syömään laihoja keittoja, elämään puoliselibaatissa ja kyläileen anoppilassa kuukausitolkulla. Kantoi kukkia ja koruja kotona löhöövälle vaimolle, kipaisi katukeittiöstä merenelävät vaimon ahneeseen suuhun, kustansi matkat ja klubi-illat. Mitä sai palkaksi? Kiukuttelua, marinaa ja lopuksi avioeron, wooohoo!

      • kylllllä

        akkaprkl juoksutti korut liikkeeseen arvioitavaksi, oliko tarkoitus muuttaa ne rahaksi, varmaan käynyt mielessä, jommallakummalla, ainakin meillä huonos........


      • Anonyymi

        Näitä vanhoja kertomuksia on kiva lukea. Kiitos kirjoittajille.


    • Paapola

      Mä luulen että se on löytäny rikk... Eiku rakkaamman.

      • Bedroom_Taxi

        Voi olla, mut tuskin mies sitä vihille vie. Jassu jää pikku seikkailuksi, kuten ennenkin.


      • ölsadkjfhs
        Bedroom_Taxi kirjoitti:

        Voi olla, mut tuskin mies sitä vihille vie. Jassu jää pikku seikkailuksi, kuten ennenkin.

        sitten taas alkaa tämä: en voisi olla onnellisempi happyhappy shineshine muah etc. Olemme olleet5min yhdessä en voisi olla...tiedätte, mutta tietääkö paahenkilo. Jossain vaiheessa Jasmin lakkasi laskemasta onnenaikaansa, lie huono matikkapää.


      • töttöröööt
        ölsadkjfhs kirjoitti:

        sitten taas alkaa tämä: en voisi olla onnellisempi happyhappy shineshine muah etc. Olemme olleet5min yhdessä en voisi olla...tiedätte, mutta tietääkö paahenkilo. Jossain vaiheessa Jasmin lakkasi laskemasta onnenaikaansa, lie huono matikkapää.

        Totta, sitä ihanaa elämää laskettiin päivissä, kuinka kauan on oltu yhdessä ja kuinka kauan kihloissa, avioliiton onnea ei sitte laskettu koskaan. Se oli paskaa alusta alkaen?


    • wrwerewrewr

      Koska Jassun öööh syrjähyppy mikkolon kanssa on välirikon syy, Jassu ei saa ukolta mitään elatustukea, hahahaa! Hyvin junailtu taas, Jassu!

    • HäikäilemätönNarsisti

      Kyllä Dennis-parka tuli Suomessa tunnetuksi kusetettuna nössönä aisankannattajana. Ja Jasmin Mäntylä siinä sivussa ( DDD) naisena, joka myy halvalla itsensä ja läheisensä.

      Nyt itkee, että rakastaa vielä Dennistä, mutta ei jaksa enää paskaa elämäänsä. Nyt on panostettava omaan onnellisuuteen, joten rakas Dennis poistukoon takavasemmalle. Mut vasta sitten, kun lehdet on kunnolla rahastettu.

      Kiitos Hymy, Iltalehti ja Seiska! #My style, #kunhan sanon.

      • 3223412312

        Mikä siitä elämästä nyt niin paskaa tekee? Rakastaako Jassu paskaa?


      • PaskaMikäPaska
        3223412312 kirjoitti:

        Mikä siitä elämästä nyt niin paskaa tekee? Rakastaako Jassu paskaa?

        En tiedä, mutta itsehän tuo kertoi, että viime vuosi oli elämänsä paskin. Paska-sanaa hän on muutenkin viljellyt runsaasti viime postauksissaan eri puolilla


      • oioper
        PaskaMikäPaska kirjoitti:

        En tiedä, mutta itsehän tuo kertoi, että viime vuosi oli elämänsä paskin. Paska-sanaa hän on muutenkin viljellyt runsaasti viime postauksissaan eri puolilla

        niinku aiemmin väitti välttävänsä alatyylisiä sanontoja, ei alennu samalle tasolle kommentoijien kanssa, sanoi seiskassa.


    • Toivossansa

      Kävispä niin hienosti että Hassu löytäis elättäjäkseen jonkun rikkaan liikemiehen ja sit saatais seurata miten Tuksu reagoi kun yhtäkkiä toinen turhake elääkin hänen unelmaansa :D

      • kohukouhot

        Eiköhän liikemiehet etsi kumppaneikseen naisia joilla on jotain korvien välissä. Tai voishan kohukaunotar yrittää kohujuristia.


    • Hekla_ja_Jasso

      HAHAHAHA! Tämä oli tiedetty juttu! Jasso, takaisin vinttikomeroon Hekla syöttilääksi Boron vuokrakasarmista! :D :D :D

    • qdfsdfsdf

      Denniksen myötä Jassu saa sanoa hyvästit rakastamalleen kohujulkisuudelle, ellei uusi "rakkaus" ole vieläkin iäkkäämpi tai sitten nainen. Nuoret jullithan ei keski-ikästä akkaa rupee elättään.

      • KunniaMeneeMaineKasvaa

        Ehkä hän löytää tuolta Insta-ihailijoistaan jonkun samantyyppisen kuin Tuksukin löysi.


    • PappallaKovaElämä

      Jassusta viis, sen puheet on yhtä puuta heinää, mut Denniken syvähaastattelu nyt äkkiä Hymyyn! Seiskaan ei, koska ne ei osaa haastatteluja tehdä minkäänlaisia.

    • OdottavanAikaOnPitkä

      Dennis kyllä oikeasti käy sääliksi. Kävi justiin niinkuin eläkeläiskaverit takanapäin ounastelivatkin. Vanha Haahkakin voi nyt olla tyytyväinen. Raportoikohan Seiska tämänkin avioero-oikeudenkäynnin? Paitsi jos Dennis tekeekin Haahkat, eikä myönnä eroa. (Jassu:Niistä läheisistä johtuen kaikki ei tapahdu hetkessä)

      • loppuhyvin

        Onnistuuko avioliiton mitätöinti, vai onko puolenvuoden irtisanomisaika? Mielenkiiiintoista. Onhan enkuis paremmat markkinat, täällä kotsuomessa maine mennyt menojaan.


      • kuinkahankäy
        loppuhyvin kirjoitti:

        Onnistuuko avioliiton mitätöinti, vai onko puolenvuoden irtisanomisaika? Mielenkiiiintoista. Onhan enkuis paremmat markkinat, täällä kotsuomessa maine mennyt menojaan.

        Arvailu on rankka laji.


      • aölskdjfgh
        kuinkahankäy kirjoitti:

        Arvailu on rankka laji.

        niin se on , ja toisaalta hyvää hupia, mitäpä sitä työttömällä huonossa parisuhteessa muutakaan on. Jasminkin ottaa winkwinkejä täältä. Kahdessa maassa ja taivaassa piti tuo "liitto" siunata, kun ei voinut vain maistraatissa piipahtaa, niin kuin eräs, joka myös on eronnut. Oi oli niin rankkaa, hikee puskee, että olitkin oikeassa.


      • enosaaarvata
        aölskdjfgh kirjoitti:

        niin se on , ja toisaalta hyvää hupia, mitäpä sitä työttömällä huonossa parisuhteessa muutakaan on. Jasminkin ottaa winkwinkejä täältä. Kahdessa maassa ja taivaassa piti tuo "liitto" siunata, kun ei voinut vain maistraatissa piipahtaa, niin kuin eräs, joka myös on eronnut. Oi oli niin rankkaa, hikee puskee, että olitkin oikeassa.

        Ketä "erästä" eronnutta tarkoitat?


      • öppölöppö
        enosaaarvata kirjoitti:

        Ketä "erästä" eronnutta tarkoitat?

        Ehkä Oskari olematon????? ?


    • konkkanokat

      Mäntylä on kyllä niin pelle kun olla ja voi! sukuunsa tullut, eipä näy enää Heklan puolustus kommentteja megakersastaan.
      Taitaa olla Heklallakin kylmärinki persuksissa, kun tietää että laiska hupakko lyöttäytyy pian elätettäväksi vinttikomeroon. Ähäkutti ja woopwoop. Niin noloa!

      • riittäämuillekin

        Jokainen työtön saa työttömyyskorvauksen. Kyllähän sillä nykyään elää liki 300tuhatta suomalaista, vai ovatko he kaikki jonkun toisen elätettävänä?


      • mierrttw
        riittäämuillekin kirjoitti:

        Jokainen työtön saa työttömyyskorvauksen. Kyllähän sillä nykyään elää liki 300tuhatta suomalaista, vai ovatko he kaikki jonkun toisen elätettävänä?

        se vaan vaatii vain TE-toimistossa kirjoilla oloa, no proplem. pitääkö muka oikeesti, eikö se raha tule kuin Manulle illallinen.


      • åugyihuojio
        riittäämuillekin kirjoitti:

        Jokainen työtön saa työttömyyskorvauksen. Kyllähän sillä nykyään elää liki 300tuhatta suomalaista, vai ovatko he kaikki jonkun toisen elätettävänä?

        Et ole tainnut koskaan kuulla työssäoloehdosta työttömyyskorvauksen edellytyksenä.


      • Anonyymi
        riittäämuillekin kirjoitti:

        Jokainen työtön saa työttömyyskorvauksen. Kyllähän sillä nykyään elää liki 300tuhatta suomalaista, vai ovatko he kaikki jonkun toisen elätettävänä?

        Korvauksilla elää kyllä kun ei tarvii ruokia eikä asuntoa maksaa.
        Nyt jos Jassu asuu taaas Helgan vintillä niin eihän sen tarvii maksaa kun tupakat ja viinit. Helga maksaa asunnon ja maksaa ja tekee ruoat.


    • mainoskikka

      onko menty asioiden edelle. Jokaisessa avioliitossa on ylä- ja alamäkensä. Milloin Jasmine tai Dennis ovat ilmoittaneet eroavansa. Paska joulu ei ole vielä avioero-uutinen.

      • arvailuonrankkalaji

        Kunhan täällä taas woooohottavat.


    • RunDennisRun

      Hymyssä Rouva ilmoittaa, ettei tiedä mitä elämässään tulee tapahtumaan,kaikki on auki, blogissaan taas kirjoittaa kyllä tietävänsä mitä haluaa ja mihin paeta. Lieneeköhän kaikki taas vaan suurta melua tyhjästä, Jassun tyyliin.
      Tietääköhän pappa ollenkaan, et heil on taas vaihteeksi kriisi?

      • SekavaaStooria

        Sanoo yhtä, tekee toista, woohottaa sitä sun tätä. En jaksa luetella mitä kaikkea PITI olla ja tapahtua, muuta ei kuitenkaan saatu aikaiseksi kuin siirtyminen rrraikkaista salaateista laihoihin keittoihin ja smoothieisiin, noin niinku ihan oikeesti.

        Tää on kaikki just samaa kuin Tunkin seuraavana maanantaina julkaistavan omaelämäkertakirjan julkaiseminen, raskaat poliisitutkinnot ja miljoonakorvausten odottelut. Niin muah, munelämää ja nimen omaan muntyyliin.Vaan kumpi matkii kumpaa? Juoni on niin sama. Tunkkii oli hauska seurata, mut se on nykyään niin sairas ettei kärsi sille edes nauraa. Jassu seuraa perässä?


    • ennustajaeukot

      Tämä on kupletin juoni. Nyt woohottajat luulevat lukevansa Jassun ajatukset. Luulo ei ole tiedon väärtti.

      • lashhhee

        hupiahan tuo goljatti järkkää tähän muuten tylsään arkeen, kun tuo joulukin men persiilleen. Sopivin väliajoin saa kriisin aikaiseksi, noin puolivuotta väliä, eikö tuo ukkokin jo tajua laskea.


      • YellowFellow

        Nyt pitäisi jonkun korskean papparaisen karauttaa rollaattorilla Oulun torpalle ja viedä tämä ahdistunut rakkauden vanki ihanalle lomalle rrrentoutumaan. Sais mammakin breikin kiukuttelevasta megakersastaan. #paapat#niinmuah#ihanaeläkeläiselämäNI


      • sinooperix

        Tää on showta ja hupia seiskan ja hymyn lukijoille, ei sen kummempaa. Meille. jASSUAHAN näiden julkisten sotkujen pitäis rassata, vaikka ei se tunnu välittävän. menee siinä seiskapintaliidossa mielellään, mut antaa mennä. Eikähn noista kukaan tietäis ellei ite soittelis lehdille ja tarjois itseään, pappaa ja äitiään tai isäänsä. Huoh. Ei papratzit Jssun perässä laukkaa. Eihän se oo kukaan eikä mikään. Surkea kohutyrkky vaan. Sit ku on samanlainen alkoholisoitunut, harhoja näkevä raato kuten Tukiainen. lakkaan seuraamasta ja lukemasta sen blogii. Tosin en mä Hymyy osta nytkään enkä tue Jassun fantasiaelämää megastarajulkkiksena kohulehtien kautta. Ja seiskan tilaaja/ostaja en oo ollut koskaan, Nykäsestä, Tukiaiasesta ja Jasusta huolimatta. Lööpeistähän sen näkee ketä tyrkytetään milloinkin.


      • kijkjhtr34

        Niin kaunis sisältä ja ulkoa, eikö tässä maailmassa voi luottaa mihinkään. Ihana brown eyes , voi yksinkö hän nyt nyyhkii. Kuinka paljon sitä rakkautta sitten tarvitaan kestääkseen vankilan? SIIS MOLEMMILTA. Voi surku sentään, vaan leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.


      • mnvbcxz

        ei se mitään nyyhki, kuvakulmia tarkistelee, pikkuvinetossa on mukava räpsiä selfietä, etsiä s-postista riettaita tarjouksia, nythän niitä luulisi tulevan peräkammarin Untamoilta. Kai ne iltiksetkin siihen sitten tarttuu. Se on mukavaa, kun on mukavaa. Voi Dennis..


      • ennustajat_nauraaaah

        nyyh jasson fänit on ihan hermona, pitikö sen nyt mennä eroamaan kun tulee kiirettä paskafoorumeilla lässyttä tekosyitä tapahtuvalle. VOI KYYNEL!


    • Nyt_kävi_näin

      Tämän tarinan häviäjä on valitettavasti Dennis. Sääliksi kyllä käy. Ei tuollaista yksityisyyden myyntiä toivo kenellekään. Ei varsinkaan tuossa iässä, vaan ansaitsisi leppoisia eläkepäiviä. Toivottavasti on tällä hetkellä Englannissa vaihdattamassa lukkoja asuntoon ja roudaamassa pikkuvaimon kamoja pihalle.

      • jkranpujut

        Dennis menettää kuuliaisen kotivaimon, on tuokin joku meriitti cv:ssä. Tykkää omien aikaisempien juttujen perusteella olla kotivaimo, joka leipoo laittaa safkaa siivoaa ja on muutenkin siivosti, entäpä tämä joka päiväinen kuntoilu, kymmeniä kilsoja pyöräilyjä vintillä, joogaa ja muuta pas...., ei jaksa ei kykene.


      • tosipieni

        pikkuvaimon?????? Raha siinä ratkaisi, Dennis menetti markkina-arvonsa, kukaan kun ei enää kauhistele ikäeroa. Ilman nipsnaps operaatiota kukaties käyrä lähtisi kiitoon. Olisihan Jasu voinut vauvelin väsätä, vaikka vain äitinsä hoidettavaksi , sehän on perinne siinä torpassa.


    • Ratkaisukriisiin

      Eikö paappa voisi lainata Heklan postilaatikosta löytämää suurta mustaa hieromasauvaa ja sillä tyydyttää Woohoota edestä ja takaa?

    • pärstäkuvaaja

      Joko Jasmin on ottanut Hymyn jutusta kuvan instaansa kuten kaikista lehtijutuista pitää? (Paitsi siitä edellisestä Hymylle itketystä...)

    • DennisLover

      Olikohan Dennis millainen rakastajana?

      • Anonyymi

        Varmaan kunnon kova sarvi ja taitoa käytellä sitä!


    • Anonyymi

      Denniksen näköinen paappa nähty kävelevän hitaasti juuttisäkki kainalossa Heikinkatua kohti Myllytullia.

      • Anonyymi

        Dennis jäi sitten suomen kestojulkkikseksi...


    • Anonyymi

      Nyt on jo viimeisimmänkin rrakkauden kanssa tainnut karahtaa karille.
      Mut on niillä ollut vielä viime juhannuksena joulukuusi sisällä!

      "Marko Vähäkangas
      19. kesäkuu 2023 ·
      Sovin poikien kans, että pidetään vitsinä joulukuusi juhannukseen saakka. Onneksi on muovikuusi.
      Näin 27 asteen helteillä, tuulettimen huutaessa kovempaa kuin stadionin porukka hattutempulle, alkaa tuntua että kuusi on turhan jouluinen.
      En tiiä, kuvaa en kehtaa ottaa. "

    • Anonyymi

      Pysyikö joulukuusi jussiin saakka?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      448
      4795
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1712
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1448
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1349
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1306
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1181
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      875
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe