Onko kokemuksia Bungalow Beach hotellista Kotussa?

8.1.2016

Onko kokemuksia Bungalow Beach hotellista Kotussa?

10

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomaltatullut

      Hei!
      Perheemme on ollut kaksi kertaa BB:ssä 2005 ja 2007. Juuri palasimme jälleen Gambiasta, tällä kertaa asuimme Lemon Creekissä. BB:stä oli jäänyt niin mukavat muistot, että kävimme katsomassa paikkaa. Samannäköistä oli ja vanhat tutut työntekijätkin sieltä löytyivät! Ystävällinen ja mukava paikka, ei superluksusta, mutta siistiä ja mukavaa!

      • AnjaEeTee

        Millainen Lemon Creek oli? Itse olimme tammi-helmikuun vaihteessa 2 viikkoa Senegambia Beach-hotellissa. Saa meiltä erinomaiset arvostelut (varasimme vähän kalliimmat hyvätasoiset huoneet, kaksi pariskuntaa), huoneissa jopa netti toimi täydellisesti koko ajan! Kuitenkaan hotellista ei näytä saavan ollenkaan kaksioita tai lisävuoteellisia huoneita, kun aloin jo suunnitella uutta matkaa lastenlasten kanssa! Harmi, iso puistoinen hotellialue useine altaineen sopisi erinomaisesti myös lapsille! Voisitko arvioida Lemon Creekiä leikki/kouluikäisten lasten kanssa lomailun kannalta?


    • 8.1.2016

      Kiitos vastauksesta

      • tartsuliini

        Onko enää näkynyt lutikoita, pari vuotta sitten niitä oli huoneistossamme?


      • 18.1.2016
        tartsuliini kirjoitti:

        Onko enää näkynyt lutikoita, pari vuotta sitten niitä oli huoneistossamme?

        Juuri palasimme viikon matkalta ja olimme BB hotellissa, lutikoita ei näkynyt. Pari torakkaa pääsi livahtamaan huoneeseen, kun pidin ovea auki. Muuten siisti hieman jo kulunut hotelli.


    • Justtulin

      Huoneet ovat kohtalaisia, kun ottaa isot huoneistot (ne kalliimmat). Siellä on ilmastointi, jääkaappi ja tallelokero. Henkilökunnasta osa on husslereita, kerjäävät rahaa, tavaraa ja "riisikyläilijöitä" kotiinsa. Itse jouduin katumaan sitä, että otin puolihoidon. Siihen kuuluva mitätön aamiainen on kyllä surkein mitä missään ikinä, ja jos haluat toisen kahvin, maksat siitä. Kaiken lisäksi se on identtinen joka ikinen päivä. Illallinen hieman maukkaampi, mutta perunat joka kerta raakoja, samoin vihannekset raakoja (siis keitetty, mutta raakoja..) Vartointi toimii mukavasti, respassa yksi hyvä työntekijä, Jerro.

    • uh2

      Mitä vielä, muurilla notkui heti auringon laskettua mustia naamoja. Mitä lienevät kyräilleet? Epävarmaksi itsensä tunsi. Yksi ainoa vartija koko alueella. Naapurit ilmoittivat varkaudesta. Epäselväksi jäi kuka vei kameran ja jotain pientä sillä aikaa kun pariskunta oli illallisella.
      Kummalliselta kuullosti kun alue sentään oli "vartioitu". Tuskin sentään henkilökunta? Ei se asia sitten selvinnyt. Älkää nyt jättäkö mitään huoneisiin otettavaksi, kyllä lähtee!

      • Mä13

        Olen ollut lähes kaikissa hotelleissa Kotun alueella. Bb, Kombo, Sunset, Bakotu, lisäksi Senegambia ja Sheraton. Nämä siis Tjären listoilta. Makunsa kullakin. Oma järjestys. Kombo, Sunset, Bakotu, Bb, Senegambia on vähäb eri alueella, mutta ok. Sheratonin hints tietysti kertoo laadusta. Ikinä ei ole varastettu mitään mistään. Mitä tulee mustiin naamoihin, se on paikasllisten ihonväri. Yksi pari lensi seuraavana päivänä pois maasta, kub eivät tienneet, että Gambiassa on tummaihoisia ihmisiä. Mitä, täällä.on liikaa mustia eikä esitteessä kuulemma ollut mainintaa. Ihana kohde. Ottakaa iisisti. Hotellia voi aina vaihtaa kesken matkan. Väsysus myöhässä Suomen.matkoihin. otse lähden Ruotsin Vingillä.29. pelkät lennot. Hotellin tsekkaan myöhemmin


    • Justtulin

      Juu kyllähän siinä rannalla niitä vähäosaisia oli, ja toden totta, melko värillisiähän ne olivat. Itse kuitenkin näin että heti kun vartija ne tavoitti sisäpuolelta, lähdön saivat. Vaikka osalla heistä oli myös pikku bisneksiä hotelliasukkien kanssa. Huonevarkaudet ovat sitten toinen juttu ja tosi kamala. Mutta esim. alueelle päästää respa kanssa näitä "ystäviä" läpi. Esimerkiksi meitä ahdisteltiin siten, että kun yhden kerran olimme käyttäneet jotakin taksia, ja kertonut että mikä meidän nimi on (VIRHE, älä ikinä sano nimeäsi siellä kenellenkkään missään tilanteessa!), niin tämä kuski alkoi ahdistelemaan ja väittämään respaan että on niin ystävä että. Sitten pääsi läpi ja alkoi kolkutteleen ovelle, vaikka emme toki asunnon numeroa olleet antaneet... Loppui kyllä kun ilmoitettiin respaan ettei päästä ketään meidän ovelle enää.
      Yksin matkustavat miehet saavat myös peräänsä yökolkuttelija-tyttöjä, jos vain nimensä kertovat! Respaan pitää erikseen sanoa, ellei halua/tarvitse ketään häiritsemään huoneensa ovelle. Ne tulevat nimittäin vaikka keskellä yötä.
      Meiltä ei hävinnyt mitään, päinvastoin, kun olimme jo huoneesta lähteneet, tuli henkilökunnan mies ja sanoi että tarkistaessaan tallelokeroa, oli sinne unohtunut rahaa (se on korkeella ja pimee boxi) niin antoi ne meille siinä ihan just ennen lähtöä.
      Vielä siitä, että hotellilla on mielestäni hyvä pedikyyri, 500 dalasia! Siellä kävi ainakin kolme miestäkin meidän suomalaisjoukosta ja olivat tyytyväsiä, kun kovat kynnet lähti ja aluset puhdistuivat.
      Lisäksi vaikka moni tarjoilija on vähän heikkoa tasoa, oli kyllä yksi loistavakin, nuorimies Albert. Hänen tarjoilemansa perunat oli yllättäen kypsiä!... jee.

      • gambiamielessäin

        Oliko Albert itse keittänyt perunat kypsiksi ja muut tarjoilijat jättäneet raaoiksi, voi voi voi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1929
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1450
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      93
      1353
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1144
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      475
      1055
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      938
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      872
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      846
    Aihe