Feministit toimiin!

Missä_feministit

Feministien tulee nousta nyt barrikadeille. Islam sortaa naisen asemaa. Emme halua sellaisen aatteen leviävän myös Eurooppaan. Könin uuden vuoden tapahtumia ei voi ohittaa: muslimit siellä pahoinpitelivät ja raiskasivat naisia. Sellainen toiminta on islamissa ihailtavaa. Onneksi muslimeista vain pieni osa tekee niin kuin Koraani käskee.

Miksemme näe mielenosoituksia islamia vastaan? Muslimit ovat kyllä Euroopassa järjestäneet mielenosoituksia, joissa vaaditaan koko maailman kääntymistä islamiin. On aivan samantekevää, jos muslimeista vain esim. yksi tuhannesta raiskaa Muhammedin innoittamana. Sekin tarkoittaa näillä tulijamäärillä aivan valtavaa raiskausten määrää.

Mutta kyse ei ole vain näistä joukkoraiskauksista. Islam kehoittaa syrjimään naisia muutoinkin. Ja tietysti myös homoseksuaalien asema on islamistisissa maissa huono. Gambian muslimidiktaattori sanoi, että hän haluaa tappaa homoseksuaalit kuin hyttyset. Monissa islamistisissa maissa homoseksuaalisuus on rikollista. Samoin naisten asema on huono: ilman aviomiehen, isän tai veljen lupaa ei saa tehdä montaakaan asiaa. Jotkut naiset sanovat, että he itse haluavat pitää burkhaa julkisilla paikoilla - mutta syy tähän haluun on itse asiassa pelko: ilman burkhaa voi tulla helposti raiskatuksi.

Eräs musimimies sanoi, että jos mies tekee jotain pahaa, on se hänen oma häpeänsä. Mutta jos nainen tekee pahaa, on se koko perheen häpeä. Naiset ovat syntymästä hautaan asti "viallisia" (flawed).

https://www.youtube.com/watch?v=bQHE_JVrzt0

Naisten tulee iloita siitä, että olemme pääsemässä eroon toisesta Lähi-Idän uskonnosta, kristinuskosta. Myös kristityt pitivät pitkään miestä perheen päänä ja naisen asema oli huono. Kristilliset eivät edes halunneet antaa naisille äänioikeutta Suomessa. Naispappeus herättää edelleen ristiriitaisia tunteita. Kristinuskon suosio on kuitenkin lopahtamassa.

Mikseivät feministit nyt nouse barrikadeille, kun toinen Lähi-Idän tuliainen on johtamassa naisten aseman horjumiseen?

25

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jänis_pisti_päänsä_

      Osa suomalaisistakin feministeistä luulee, että arabimuslimit voidaan onnistuneesti kotouttaa Suomeen. Mutta miksi he sopeuttaisivat omaa käytöstään meidän normistoomme? Heillä on itsensä mielestä paljon korkeammat moraalistandardit, jotka he ovat saaneet suoraan itseltään Jumalalta. Länsimaalaiset ovat rappiolla ja naisemme ovat huoria. Tämä on tullut hyvin esille monissa arabimuslimien tekemissä videoissa, joissa he naureskelevat länsimaille ja ylpeilevät raiskauskokemuksillaan. Kölnissäkin he huorittelivat saksalaisia naisia.

      Jumalan sanaa vastaan on turha feministienkään taistella. Siksi he kai ovatkin hiljaa tämän asian tiimoilta. Elleivät he sitten yksinkertaisesti häpeä niitä länsimaalaisia naisia jotka sylit avoimena toitottivat tänne tervetulleiksi suuren joukon näitä arabeja.

      On totta, että feministit ovat olleet yllättävän hiljaisia. Ja sitähän arabimuslimit toivovatkin: suvaitsevaisuutta niin, että he ovat uhrin asemassa. He eivät edes välitä siitä, että he ovat pilanneet maineen koko kansakunnaltaan. Arabien arvostus on romahtanut Euroopassa. Mutta eurooppalaisten mielipiteillä ei ole väliä. On aivan sama mitä vääräuskoiset ajattelevat.

      Ehkä kirjoitin kärjistetysti. Joku feministi tai vastavuoroisesti arabimuslimi voisi nyt oikaista kirjoitustani. Mutta vaikka feministit olisivatkin olleet jollain tavoin aktiivisia tässä asiassa, ei se ole ollut kovin paljoa esillä mediassa.

      • Tottahan-tuo

        "He eivät edes välitä siitä, että he ovat pilanneet maineen koko kansakunnaltaan. Arabien arvostus on romahtanut Euroopassa. <...> Ehkä kirjoitin kärjistetysti."

        Et kirjoittanut.


    • vl-mies

      Feminismi on saanut alkunsa epäjumalanpalvelusmenoista (mm Baalin ja Astarten palvonnasta) ja kommunismista.

      Feminismi ei tuo aitoa tasa-arvoa miesten ja naisten välille.

      Katsokaapa Suomen tilannetta, niin ei yhdelläkään vasemmistopuoleella (jotka ovat feministisiä talouspoliittisesti kommunistipohjaisia) ja kommunistmipohjaisten arvojen puolueilla kuten Kokoomuksella ja RKP:lla ole naisia johdossa. Feministit kannattavat naiskiintiöitä, joka tekee naiset heidän puolueissaan epäuskottaviksi, koska heitä katsotaan vain kiintiön perusteella (alitajuisesti, vaikka muuta väitettäisiin), eikä heidän osaamisensa perusteella tasavertaisesti miesten suhteen. Kiintiöt tekevät feministipuolueista (Kokoomus, RKP, Keskusta, SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät) epätasa-arvoisia sukupuolen suhteen, koska sukupuoli vaikuttaa heillä asenteiden sukupuolikiintiöiden (käytännön periaate-sukupuolikiintiöinä) vuoksi puolueen virkanimityksissä, jolloin naiset menettävät uskottavuutensa, koska heitä pidetään alitajuisesti tai jopa julkisesti ilmaistenkin vain kiintiötäytteinä.

      Mutta sen sijaan Kristillisdemokraateilla on nyt jo toinen peräkkäinen nainen puheenjohtajana, vaikka he eivät kannata feminismiä, koska feminismi on peräisin antikristillisistä juurista ja omaa antikristilliset arvot. Myös Saksassa on Euroopan viisain naispoliitikko johtamassa kristillisdemokraatteja ja Saksan liittokanslerina. Ainoa vaan että on ottanut niitä ählämejä ihan liikaa sinne Saksaan, joka oli paha virhe josta saksalaiset naiset tulevat paljon kärsimään, mutta niin olisivat Merkelin sijassa tehneet feministi. Kristillisdemokraateissa naiset ovat uskottavia poliitikkoina ja johtajina, sillä heitä ei arvioida kiintiötäytteinä, vaan tasaveroisesti miesten rinnalla riippuen ainoastaan osaamisesta, pätevyydestä ja arvoista, eikä sukupuolesta.

      Feminismi ei arvosta Jumalan naiselle antamia tehtäviä ja ominaisuuksia, vaan feminismi halveksii naiselle annettuja tehtäviä ja naiselle annettuja ominaisuuksia ja pyrkii tekemään naisista miehiä, sillä heidän mielestään naisen asema on vähäarvoisempi kuin miehen asema.

      Me vanhoillislestadiolaiset Jumalan lapset näemme Jumalan naiselle antamat tehtävät ja ominaisuudet yhtä arvokkaina kuin miehelle annetut tehtävät ja ominaisuudet, joten meidän mielestämme siis naisesta ei tarvitse tulla ensin miehen kaltaista ja miehen tehtävän omaavaa, voidakseen olla yhtä arvokas kuin mies.

      Itseasiassa me vanhoillislestadiolaiset näemme lasten synnyttämisen ja lasten hoitamisen (tässä asiassa myös niiden naisten ja miestenkin kohdalla hyvin arvokkaana, joilla ei ole omia biologisia lapsia) ja kasvattamisen Jumalan valtakuntaan ja Jeesuksen Kristuksen armoon juurruttamiseksi kaikista tärkeimpänä tehtävänä, yhtä tärkeänä kuin epäuskoisten kehoittaminen parannukseen ja kaikkien katuvaisten kaikkien syntien pois peseminen Jumalan valtakunnan evankeliumin synninpäästöllä. Jumalan valtakuntaan ketään ei tahdota alistaa, vaan tänne armahdetaan ja vapautetaan vapaiksi armolapsiksi vapaaksi lain orjuudesta ja vapaaksi synnin orjuudesta ja vapaaksi kuoleman ja Saatanan orjuudesta. Muslimit ja feministit ja muut vääräuskoiset ovat kaikki Saatanan ja synnin ja lain ja kuoleman orjia ja menevät tuliseen pätsiin, elleivät saa katumuksen armoa ja parannuksen armoa täällä ajallisen elämänsä aikana ennen fyysistä kuolemaansa.

      Islam on lähtöisin samasta antikristillisestä juuresta kuin feminismi ja kommunismi, joten siksi feministit haluavat Suomesta muslimimaan, vaikka se tarkoittaa käytännössä naisten orjuuttamista ja täydellistä alistamista ja heidän koko ihmisyytensä mitätöimistä käytännön tasolla.

      Mutta aivopesu on juuri sitä, jota muslimit tekevät länsimaissakin terrorismin avulla, sillä se saa feministit pelkäämään ja siten aivopestyä heidät pelon kautta, sillä se johtaa juuri samaan lopputulokseen kuin Tukholman syndrooma, sillä kun ihminen pelkää jotakin alistajaansa ja väkivaltaista auktoriteettiä (tässä tapauksessa muslimeita ja heidän terrorismiaan ja sharialakiaan), niin se PELKO saa heidät sairastumaan Tukholman syndroomaan eli he tulevat aivopestyiksi siten, että he haluavat kaikin keinoin alistua näiden alistajien (muslimien=terroristien) edessä.

      Feministit siis jopa haluavat alitajuisesti tulla muslimien raiskaamaksi ja pahoinpitelemäksi ja surmaamaksi. Tätä on Tukholman syndrooma, se on masokismia äärimmillään. Se on feminismiä. Muslimi tarkoittaa alistettua ja alistunutta, sillä se joka on alistettu muslimiksi, niin se saa oikeaoppisista muslimiopeista käskyn alistaa edelleen uusia ihmisiä terrorismilla, väkivallalla ja raiskaamisella uusiksi muslimeiksi.

      • vl-mies

        Tämä feministien ja muslimien suhdekin on EHKÄ ennustettu Raamatussa (siinä tarkoitetaan portolla pääasiassa Paavia ja Paavin kirkkoa, mutta myös ajattelen että ehkä myös feminismiä):

        Ilm. 17:
        3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. [Ilm. 13:1]
        4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa.
        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."* [Babylon on Rooman peitenimi.][Dan. 4:27; Ilm. 14:8]
        6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. [Ilm. 6:9,10, Ilm. 12:11, Ilm. 16:6]
        ---------------------
        16 Näkemäsi kymmenen sarvea ja peto VIHASTUVAT PORTTOON ja REPIVÄT HÄNET paljaaksi ja alastomaksi, SYÖVÄT HÄNEN LIHANSA JA POLTTAVAT HÄNET TUHKAKSI.


      • muslimah4ever

        Höpö höpö, vai saa muka käskyn alistaa edelleen uusia ihmisiä.. Oon kohta vuoden ollu muslimi, enkä oo uskontoani vaihtamassa, kukaan ei oo koskaan sanonu, mitä mun pitää tehä. Pukeudun omasta tahdostani niqabiin (huom! Niqab jättää silmät esille, burqa peittää ne), olen naimaton, eikä minulla ole aikomusta mennä naimisiin seuraavan kymmenen vuoden aikana. Ikää nyt 20. Niin että keneltä muslimit muka saa tommosia käskyjä? Otas kuule Hämeen-Anttilan suomennettu Koraani kauniiseen käteen ja selvitä asiat, ennen kuin lähet hölynpölyjä kirjottaan.


      • Raisk-raisk-rallallaa
        muslimah4ever kirjoitti:

        Höpö höpö, vai saa muka käskyn alistaa edelleen uusia ihmisiä.. Oon kohta vuoden ollu muslimi, enkä oo uskontoani vaihtamassa, kukaan ei oo koskaan sanonu, mitä mun pitää tehä. Pukeudun omasta tahdostani niqabiin (huom! Niqab jättää silmät esille, burqa peittää ne), olen naimaton, eikä minulla ole aikomusta mennä naimisiin seuraavan kymmenen vuoden aikana. Ikää nyt 20. Niin että keneltä muslimit muka saa tommosia käskyjä? Otas kuule Hämeen-Anttilan suomennettu Koraani kauniiseen käteen ja selvitä asiat, ennen kuin lähet hölynpölyjä kirjottaan.

        Mistä sinun mielestäsi johtuu, että muslimimies raiskaa 17 kertaa enemmän kuin muut? Islamistako? Ja mistä johtuu, että 9:ssä muslimiperheessä 10:stä esiintyy kotiväkivaltaa?

        Naisena, onko muslimimiesten harjoittama järjestelmällinen raiskaustoiminta mielestäsi oikein?


      • vl-mies
        muslimah4ever kirjoitti:

        Höpö höpö, vai saa muka käskyn alistaa edelleen uusia ihmisiä.. Oon kohta vuoden ollu muslimi, enkä oo uskontoani vaihtamassa, kukaan ei oo koskaan sanonu, mitä mun pitää tehä. Pukeudun omasta tahdostani niqabiin (huom! Niqab jättää silmät esille, burqa peittää ne), olen naimaton, eikä minulla ole aikomusta mennä naimisiin seuraavan kymmenen vuoden aikana. Ikää nyt 20. Niin että keneltä muslimit muka saa tommosia käskyjä? Otas kuule Hämeen-Anttilan suomennettu Koraani kauniiseen käteen ja selvitä asiat, ennen kuin lähet hölynpölyjä kirjottaan.

        99% egyptissä asuvista naisista kertoo joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi kaduilla/toreilla.

        http://www.hs.fi/hstv/uutiset/99 prosenttia egyptil%C3%A4isnaisista kertoo tulleensa seksuaalisesti h%C3%A4irityksi/v1452578325412

        97% pakistanilaisista bussikuskeista on kertonut kyselytutkimuksessa olleensa peräsuoliyhdynnässä alaikäisen katupojan kanssa. Poliisi ei puutu näihin rikoksiin lainkaan, koska poliisipäällikön mukaan Pakistanin poliisilla on niin paljon "tärkeämpääkin tekemistä", kuten terrorismia vastaan taisteleminen. Kuitenkaan poliisipäällikkö ei kyseisessä dokumenttielokuvan haastattelussa maininnut, että Pakistanin poliisilla riittää hyvin aikaa ja resursseja koraanista sivuja irroittaneiden kehitysvammaisten pidättämiseen ja pahoinpitelemiseen.

        Sitten vielä selvisi jälkeenpäin, että kyseessä oli lavastus kristityn perheen kehitysvammaista tyttöä vastaan, eli tyttö ei edes ollut repinyt satukirja koraania todellisuudessa. Kysymyksessä oli siis uskonnollinen vaino kristittyä perhettä ja sen kehitysvammaista tytärtä vastaan. Isot joukot muslimeita vaativat massiivisissa mielenosoituksissa kehitysvammaiselle tytölle kuolemaa.

        Jemenin parlamentti antoi yksimielisesti lausunnon, jonka mukaan avioliiton (ja siinä yhdynnän) kieltäminen alle 9-vuotiaan tytön kanssa olisi "islamin vastaista". Osa jemeniläisistä vaati avioliiton kieltämistä alle 9-vuotiaan tytön kanssa, mm sen johdosta, kun Jemenissä oli silloin hiljattain taaskin (ei siis ensimmäistä kertaa) kuollut 8-vuotias tyttö "aviomiehensä" kanssa yhdynnästä saamiinsa komplikaatioihin.

        Turkki ei estä omaa hallitustaan, presidenttiään tai Isistä tukevia mielenosoituksia Turkissa, mutta kaikki muut mielenosoitukset Turkki hajoittaa lähes poikkeuksetta vesitykeillä, pidätyksillä jakauttatai kyynelkaasulla. Isis surmaa kaikki kehitysvammaiset, jotka syntyvät tai asuvat sen hallitsemilla alueilla, jos vain löytää kehitysvammaisia. Isiksen tuloista suurin osa koostuu Turkin ostaessa siltä öljyä ja Saudi-Arabian enemmistön ja muiden arabimaiden ja niiden kansalaisten ja säätiöiden lahjoituksista. Isiksen toiminta tulisi käytännössä mahdottomaksi, jos nämä rahavirrat loppuisivat.

        Toisaalta monien muslimimaiden, kuten Saudi-Arabian, Afganistanin ja Iranin lait ja oikeuskäytänöt ja toiminta eivät oikeastaan juurikaan poikkea ISISin toiminnasta mm toisinajattelijoiden, islamista luopujien ja ei-muslimi-lähetystyöntekijöiden teloituksillaan. Sudan aikoi hiljattain teloittaa erään kristityn naisen islamista luopumisesta, vaikka tämä ei ollut koskaan ollut muslimi, eivätkä myöskään hänen vanhempansa. Mielestäni kaikki tuollaiset valtiot ovat äärimmäisiä rikollisvaltioita, jotka pitäisi tuhota täydellisesti ydinaseilla.


      • vl-mies
        vl-mies kirjoitti:

        Tämä feministien ja muslimien suhdekin on EHKÄ ennustettu Raamatussa (siinä tarkoitetaan portolla pääasiassa Paavia ja Paavin kirkkoa, mutta myös ajattelen että ehkä myös feminismiä):

        Ilm. 17:
        3 Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan. Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. [Ilm. 13:1]
        4 Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa.
        5 Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: "Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti."* [Babylon on Rooman peitenimi.][Dan. 4:27; Ilm. 14:8]
        6 Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni. [Ilm. 6:9,10, Ilm. 12:11, Ilm. 16:6]
        ---------------------
        16 Näkemäsi kymmenen sarvea ja peto VIHASTUVAT PORTTOON ja REPIVÄT HÄNET paljaaksi ja alastomaksi, SYÖVÄT HÄNEN LIHANSA JA POLTTAVAT HÄNET TUHKAKSI.

        1776-käännöksessä tuo pedon väri on "verenkarvainen", joka avaa ymmärrystä paremmin.

        Verenkarvainen on väri, jolla kuvataan kaikista rumimpia syntejä ja rikoksia. Niitä ovat Muhammedin ja muslimeille yleiset ja normaalit synnit: pedofilia, kiduttaminen, massamurhat, kansanmurhat, lasten kiduttaminen, naisten raiskaaminen ja pahoinpitely, silpominen jne.

        Jes. 1:18
        Ja sitte tulkaat, ja katsokaamme, kummalla oikeus on, sanoo Herra. Jos teidän syntinne veriruskiat olisivat, niin heidän pitää lumivalkiaksi tuleman; ja vaikka he olisivat niinkuin ruusunkarvaiset, pitää heidän kuitenkin niinkuin villa tuleman.

        Tuossa profeetta Jesaja osoittaa, että tuollaiset muslimien helmasynnitkin on mahdollista saada anteeksi Herran Jeesuksen nimessä ja kalliissa maahan vuotaneessa sovintoveressä, kun katuvaisena tuo sydämensä Jumalan valtakunnan synninpäästön armoalttarille pestäväksi ja puhdistettavaksi.


    • Kaikki-joukolla

      "On aivan samantekevää, jos muslimeista vain esim. yksi tuhannesta raiskaa Muhammedin innoittamana."

      Kyllä se on lähempänä sataa tuhannesta.

      • vl-mies

        Tieteellisesti lähempänä 600/1000.


    • Miksi-naiset-hiljaa

      Minäkään en ymmärrä, miksi naiset ovat vain hiljaa. Kukaan ei ole sanonut, että naisena hän ei halua raiskaajia tänne. Nyt olisi aika jo korottaa vähän ääntä, etteivät nam-nam-raiskaukset tänne mielessään saapuvat muslimisiat luule, että naisethan vain HALUAVAT tulla raiskatuiksi, vähissä vaatteissaan, ystävällisesti hymyillessään, jutellessaan ja silmiin katsoessaan.

    • Haluavatko-he-itse

      Tähän mennessä feministit ovat vain hyökänneet niiden kimppuun, jotka ovat tuoneet muslimiongelmaa esille. Poliisijohtajaa myöten.

      • Hyödynmaa

        Suomen yhteiskunnan pitää ottaa vastuu maahantulo pakolaisista ja laittaa vaikka Suomen armeijalle yhteiskunta palvelukseen ja Isänmaallisiin pakkovelvoite työhön kuten sota aikana vangit laitettiin töihin. Rakentamaan Suomea meille Suomalaisille ja vaikka Ahvenanmaalle siivoamaan rantoja ja rakentamaan pakkasella omat talonsa ja NÄMÄ TULEVAT MEILLE ONGELMAKSI SANOI VANHA
        SOTAVETERAANI MINULLE KIRKOSSA. PAKOLAISET TULEVAT KEHITYISMAISTA JOISSA EI OLE SIVISTYSTÄ JA PAKOLAISET OTTAVAT OIKEUDEN OMIIN KÄSIIN JA SYNTYY ISOJA SIVUONGELMIA.
        PÄÄTTÄJIEN PITÄÄ HERÄTÄ NYT NOPEASTI.
        EIHÄN ME SUOMALAISET OLLA PAKOLAISTEN PALVELIJOITA. Verrataan vaikka Venäjää
        siellä ei ole värillisiä valtaväestön joukossa.


      • ELIN-tarvikehuolto
        Hyödynmaa kirjoitti:

        Suomen yhteiskunnan pitää ottaa vastuu maahantulo pakolaisista ja laittaa vaikka Suomen armeijalle yhteiskunta palvelukseen ja Isänmaallisiin pakkovelvoite työhön kuten sota aikana vangit laitettiin töihin. Rakentamaan Suomea meille Suomalaisille ja vaikka Ahvenanmaalle siivoamaan rantoja ja rakentamaan pakkasella omat talonsa ja NÄMÄ TULEVAT MEILLE ONGELMAKSI SANOI VANHA
        SOTAVETERAANI MINULLE KIRKOSSA. PAKOLAISET TULEVAT KEHITYISMAISTA JOISSA EI OLE SIVISTYSTÄ JA PAKOLAISET OTTAVAT OIKEUDEN OMIIN KÄSIIN JA SYNTYY ISOJA SIVUONGELMIA.
        PÄÄTTÄJIEN PITÄÄ HERÄTÄ NYT NOPEASTI.
        EIHÄN ME SUOMALAISET OLLA PAKOLAISTEN PALVELIJOITA. Verrataan vaikka Venäjää
        siellä ei ole värillisiä valtaväestön joukossa.

        Maahan väkisin haluavilta muslimeilta on amputoitava liero rajalla pois, ja laitettava heidät onkimaan näin saadulla syötillä kalaa armeijalle.


      • HYÖDYNMAA
        Hyödynmaa kirjoitti:

        Suomen yhteiskunnan pitää ottaa vastuu maahantulo pakolaisista ja laittaa vaikka Suomen armeijalle yhteiskunta palvelukseen ja Isänmaallisiin pakkovelvoite työhön kuten sota aikana vangit laitettiin töihin. Rakentamaan Suomea meille Suomalaisille ja vaikka Ahvenanmaalle siivoamaan rantoja ja rakentamaan pakkasella omat talonsa ja NÄMÄ TULEVAT MEILLE ONGELMAKSI SANOI VANHA
        SOTAVETERAANI MINULLE KIRKOSSA. PAKOLAISET TULEVAT KEHITYISMAISTA JOISSA EI OLE SIVISTYSTÄ JA PAKOLAISET OTTAVAT OIKEUDEN OMIIN KÄSIIN JA SYNTYY ISOJA SIVUONGELMIA.
        PÄÄTTÄJIEN PITÄÄ HERÄTÄ NYT NOPEASTI.
        EIHÄN ME SUOMALAISET OLLA PAKOLAISTEN PALVELIJOITA. Verrataan vaikka Venäjää
        siellä ei ole värillisiä valtaväestön joukossa.

        HEIKKI KAIKKI SUOMALAISET JA ULKOSUOMALAISET YMPÄRI MAAILMAA, OTTAKAA KANTAA: KANSALAISALOITE.FI (kirjoita pienellä, kansalaisaloite.fi)
        ANTAKAA ÄÄNENNE UUSI ALOITE 30.11.2015 Pakolaisten vastaanotto AINOASTAAN kiintiöiden kautta.
        ANNOIN ÄÄNENI ÄSKEN SINNE


      • Ei-joukkoraiskaajia

        Toivottavasti sinne saa lisäehdon, että muslimikiintiö on sitten nolla.


      • Mies15
        HYÖDYNMAA kirjoitti:

        HEIKKI KAIKKI SUOMALAISET JA ULKOSUOMALAISET YMPÄRI MAAILMAA, OTTAKAA KANTAA: KANSALAISALOITE.FI (kirjoita pienellä, kansalaisaloite.fi)
        ANTAKAA ÄÄNENNE UUSI ALOITE 30.11.2015 Pakolaisten vastaanotto AINOASTAAN kiintiöiden kautta.
        ANNOIN ÄÄNENI ÄSKEN SINNE

        Hei muhametit kuunelkaa YouTubesta Jösse Järvenpään biisi uima allah riemua, ja lääpin, kähmin, kourin ja muita biisejä saatte niistä energiaa itsellenne.


    • Feministien-käsitykset

      Feministit tahtovat pitää kiinni siitä käsityksestä, että suurin osa naisten kokemasta väkivallasta on kotiväkivaltaa. Siksi he saatavat pahoittaa mielensä aina kun tuntemattomien muslimimiestenseksuaalirikokset tuodaan esiin. Ehkä se käsitys kotiväkivallan ensisijaisuudesta muslimiperheissä pitääkin paikkansa, mutta ruotsalaisten naisten kokemista raiskauksista 58% on täysin tuntemattoman miehen tekemä (yllätys yllätys!), 29% tapauksissa tekijänä on joku tuttu, ja vain 13% tapauksista tekijänä on läheinen.

      Ulkoilma ei ole enää turvallinen paikka ruotsalaisille naisille, eikä pian suomalaisillekaan, ellei...

    • tarttettais_ny

      Missäköhän Lenita Airisto kuppaa??????

      • HURSTI100

        HEI KAIKKI MUHAMETIT JA MUUT APINARUSINAT KUUNNELKAA JÖSSE JÄRVENPÄÄ BIISEJÄ: SAATANAN SYVÄLTÄ, SAUNAN TAKANA ON TILAA, KOKO KANSA VASTAANOTTOKESKUKSEEN JA TÄYTTÄÄ ISIS HILJAA NYT MAAN, ON TULLUT AIKA MUUTOKSEN, RUNKKARIN LAPSET EI NÄE NÄLKÄÄ.


      • Nurkkakamaripoika
        HURSTI100 kirjoitti:

        HEI KAIKKI MUHAMETIT JA MUUT APINARUSINAT KUUNNELKAA JÖSSE JÄRVENPÄÄ BIISEJÄ: SAATANAN SYVÄLTÄ, SAUNAN TAKANA ON TILAA, KOKO KANSA VASTAANOTTOKESKUKSEEN JA TÄYTTÄÄ ISIS HILJAA NYT MAAN, ON TULLUT AIKA MUUTOKSEN, RUNKKARIN LAPSET EI NÄE NÄLKÄÄ.

        Hyvä kirjoitus


      • HURSTI100

        HYVÄ KIRJOITUS HURSTI100. KIITOS SINULLE. MUHAMETIT VOIVAT LAITTAA POMMIN PERSEENSÄ JA LOPUKSI AMPUA ITSENSÄ.


      • Fordi

        Hyvä kirjoitus


    • Hyödynmaa

      HIENO KIJOITUS HURSTI100 JA KIITOS SINULLE.

      • Hyödynmaa

        Kiitos samoin Hyödynmaa sinulle, sinulla hyviä kommentteja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe