Räjäyttämällä itsensä..paratiisiin tie valmis...

apinamies2

Onko kaikki muslimit "aivottomia apinoita " ?

Kukan voi olla niin tyhmä ja pimeä, että räjäyttämällä viattomia ihmisiä ja itsensä, luulee pääsevänsä paratiisiin, jossa 70 neitsyttä ??

Oletko sinä muslimi niin aivopesty apina, että sinun uskonto kieltää omien aivojen käytön ja uskot koraaniin, joka on täyttä paskaa ja valhetta..

Profeetta muhammed oli sekisnälkäinen julma peto...

36

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myrkynkylväjälle

      Tuo on kuultu jo satamiljoona kertaa, mitä enää aloituksia asiasta. Muslimeja on monen asteisia ymmärrä jo. Taitavat olla ääripäitä ja uskon kiihkoilijoita nuo itsensä räjäyttelijät. Suuriosa on varmasti ihan tavallisia tallaajia kuten me ortodoksit ja luterilaiset ym: t uskonnot.

      • Missä-vika

        On tietysti, mutta miksi muslimeissa on niin paljon raiskaajia? Tilastot osoittavat, että muslimisiat raiskaavat 17 kertaa enemmän kuin muut. Sellaisen syövän ja saasteen tulo tänne on estettävä.


    • Karmea_ideologia

      Olivatpa muslimit keskenään miten erilaisia tahansa, niin kaikki he ajattelevat, että Muhammedissa oli jotain hyvää. Sehän ei pidä paikkaansa. Koitapa saada yksikin muslimi toteamaan ääneen, että Muhammed oli suuruudenhullu raiskaaja ja murhaaja. Sitä hän oli. Osa muslimeista käsittää tämän, muttei uskalla sitä ääneen sanoa.

      Onneksi joka vuosi kuusi miljoonaa muslimia jättää islamin.

      Ja missä ovat nämä rauhantahtoiset muslimit silloin, kun heidän maanmiehensä riehuvat ja raiskaavat? Miten he kantavat vastuunsa omistaan?

      • KristusjaMuhammad

        -7.1.2016-

        Vastaus nimimerkeille "apinamies2" ja "Karmea_ideologia" sekä muille tahallaan, tarkoitushakuisesti panetteleville:

        Te jatkatte yhdessä monien muiden kanssa Kaikkivaltiaan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin samoin kuin profeetta Muhammadin, Kristuksen opetuslapsen ja seuraajan, Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen eli Totuuden Hengen toimintaa Kristuksen apostolisessa (apostolien)seurakunnassa ilmentävän Kaikkivaltiaan lähettilään ja sananjulistajan mitä törkeintä pilkkaamista.

        Todistakaapa viestienne herjaavat väitteet joillakin luotettavilla lähteillä eikä vetoamalla toisten samanlaisten pilkkaajien ala-arvoisiin teksteihin.

        Toimintanne levittää kirousta omaan yhteisöönne ja siitä joutuvat siten kärsimään myös ne, jotka eivät osallistu teidän riivaajien vaikuttamiin herjauksiinne. Ja voi olla, että teidän oma yhteisönne joutuu siivoamaan teidät pois selvitäkseen vähemmällä, mikä on teille ihan oikein.


        Profeetta Muhammad oli aikanaan tunnettu nimenomaan hienoista käytöstavoistaan ja luotettavuudestaan.

        Niin Koraani kuin profeetan aikaiset, luotettaviksi katsotut lähteet antavat kuvan, että profeetta Muhammad oli erittäin kunnioitettu, hyvämaineinen mies ja tunnettu nimenomaan hienoista luonteenominaisuuksistaan, mistä hänen aikansa lähteet myös siis todistavat: äärimmäisen luotettava, uskollinen, Kaikkivaltiaalle kokonaisvaltaisesti antautunut ja uhrautuva, urhoollinen, kärsivällinen, armollinen, huolehtiva, säädyllinen, kohtelias, erittäin antelias, vaimojaan kotitöissä auttava, lapsiensa kanssa viihtyvä, vähään tyytyvä, askeettisesti elävä, luontoa ja sen luotuja erittäin voimakkaasti suojeleva kieltäen kaikki turhat puiden hakkuut, vesien saastuttamisen, eläinten julman kohtelun, määräten ihmisyhteisöjen ympärille luonnonsuojelualueita, joissa oli kielletty puiden kaataminen ja eläinten metsästäminen. Profeetta, kansanvaltias, palvelija, soturi, luonnonsuojelija, aviomies, perheenisä ja paljon muuta.

        Lainaus:

        "Kun hän (Muhammad) kasvoi mieheksi, hän oli ylevyytensä ja jaloutensa ansiosta hyveellisin kansastaan, paras tavoiltaan, jaloin teoiltaan, paras naapurina, lempein, totuudenmukaisin, luotettavin ja kauimpana siveettömyydestä ja tavoista, jotka alentavat miehen. Hänet tunnettiin nimellä al-Amin (luotettava) niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi, jotka Jumala on häneen koonnut."

        Ibn Hisham, Profeetta Muhammadin elämäkerta, arabiankielisestä 800-luvun alkuteoksesta, Sirat Rasul Allah (lyhentäen suomentanut Jaakko Hämeen-Anttila), 1999 Basam Books Oy.


        Profeetta Muhammad oli sitäpaitsi naimisissa yli 20 vuotta yhden ainoan vaimon, ylhäisestä perheestä olevan ja erittäin arvostetun, leskeksi joutuneen, Khadijan kanssa, kunnes tämä kuoli. He saivat yhdessä kuusi lasta. Ja Khadijan poismenon jälkeen Muhammadilla oli useita vaimoja, joiden vaimoksiottaminen johtui muun muassa näiden huolenpidosta ja siteiden muodostamisesta tiettyihin sukuihin eikä suinkaan mistään seksuaalisista syistä.

        * Khadija RA [Wife Of Muhammad]
        https://www.youtube.com/watch?v=WR8fdkJ9sMo


        Ja nuoren tytön Aishan antoi profeetalla vaimoksi hänen isänsä, Abu Bakr. Aishan ja Muhammadin liiton kerrotaan olleen erittäin onnistunut, luottavainen ja onnellinen. Muhammad kuoli hänelle rakkaan Aishan syliin. Aishasta tuli miehensä kautta yksi Islamin ja yksi ihmiskunnan arvostetuimmista naisista, joka sai aikanaan erittäin suurta arvostusta. Hän oli myös erittäin arvokas tietolähde profeetan elämästä. Joten tuskinpa Aisha osaansa vaihtaisi mistään hinnasta.
        Heidän onnistuneen liittonsa yhteydessä on todella törkeätä panettelua puhua mistään pedofiliasta. Nämä puheet loukkaavat myös Aishan kunniaa ja tekevät hänestä halvan oloisen ihmisten silmissä.
        Äärimmäisen moni tämänkin päivän nainen vaihtaisi koska tahansa osansa Aishan kanssa, ei epäilystäkään.

        * Aisha RA [Daughter Of Abu Bakr]
        https://www.youtube.com/watch?v=NzLKPFrnqFA

        * Khadija RA [Wife Of Muhammad]
        https://www.youtube.com/watch?v=WR8fdkJ9sMo


        Vielä 1800-luvulla Yhdysvalloissa joidenkin kristittyjen ryhmien keskuudessa oli aivan laillista ottaa jopa alle 10-vuotiaita vaimoksi. Mutta miksi ette syytä heitä lasten raiskauksesta? Sitäpaitsi Maria ymmärtääkseni synnytti Jahushuan (Jeesuksen) korkeintaan 15-vuotiaana.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti on aivan ehdoton. Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten tekojensa mukaan ja sen mukaan, mitä profeetta Muhammad sääti ja mitä myöhemmät Islamin oikeusoppineet vahvistivat. Profeetta Muhammadin asian vastustaminen, hänen häpäisemisensä ja kiroamisensa tietää ehdotonta kuolemantuomiota, josta ei edes neuvotella.

        Pitäkää siis huoli siitä, mitä kirjoitatte ja puhutte. Panettelu on syntiä, väärän todistuksen antamista. Oikea lähettiläs toimittaa lähettäjänsä asiaa. Joten kun pilkkaatte lähetettyä siitä, että ilmoittaa lähettäjänsä tahdon, pilkkaatte lähettäjää. Mutta kukaan ei pysty suojelemaan pilkkaajia Kaikkivaltiaan vihalta.

        Tarkoitushakuisesti valehteleville ja pilkkaaville käy vielä huonosti, profeetta Muhammadin panettelijoita on oikeus jahdata yli maanpiirin, kunnes heidät on saatu kiinni vastaamaan vääryyksistään.

        "Aikoinaan, kun ALJAH (Jumala) teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?» He vastasivat: »Me tunnustamme sen». Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
        Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
        Jotakin muuta ALJAHun (Jumalan) elämänjärjestelmääkö (arab. din) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?
        Sano: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan), siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        Mutta jos joku pitää uskontonaan jotakin muuta kuin Islaamia, niin ALJAH (Jumala) ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon." (Koraani 3:80-84)

        Hän (ALJAH(Jumala)) vastasi: "Kuritukseni kohtaa ketä tahdon, mutta laupeuteni voittaa kaiken; sen määrään ohjeeksi niille, jotka hurskautta harjoittavat ja antavat almuja, sekä niille, jotka uskovat tunnusmerkkeihimme»,
        niille, jotka seuraavat tätä lähettilästä, oppimatonta profeettaa, josta he löytävät kuvauksen Toorassa ja Evankeliumissa. Hän tulee vaatimaan heiltä hyviä tekoja ja kieltämään vääryyden, sallimaan heille mikä puhdasta on ja kieltämään saastaisen; hän on vapauttava heidät kuormasta ja kahleista, joihin heidät on kytketty. Jotka uskovat häneen, kunnioittavat ja auttavat häntä sekä seuraavat sitä valoa, joka on lähetetty hänen mukanaan, ne ovat onnellisia.
        Sano: "Ihmissuku! Olen totisesti ALJAHun (Jumalan) lähettiläs teille kaikille, taivaassa ja maan päällä; Hänen, jonka on valta taivaassa ja maan päällä; ei ole muuta jumalaa kuin Hän, Hän antaa elämän ja kuoleman. Uskokaa siis ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen lähettilääseensä, oppimattomaan profeettaan, joka uskoo ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sanoihinsa, ja seuratkaa Häntä, jotta tulisitte oikealle tielle!"
        (Koraani 7:156-158)

        Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad." (Koraani 61:6)


        "Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (arab. din) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (arab. din) rinnalla; niin, ALJAH (Jumala) on pätevä todistaja." (Koraani 48:28)

        "Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (arab. din), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (arab. din) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
        Uskokaa ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne ALJAHun (Jumalan) asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
        Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus." (Koraani 61:9-12)


        "ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi." (Koraani 4:166)


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        "Totisesti Jumala ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (ALJAHun (Jumalan)) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen." (Koraani 33:56-57)

        "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
        He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
        Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
        Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja." (Koraani 46:29-32)


        "Älkää hellittäkö uskottomien takaa-ajoa. Jos te näette vaivaa, niin kärsivät hekin, kuten te kärsitte, ja te sitäpaitsi toivotte ALJAHulta (Jumalalta) sitä, mistä heillä ei ole toivoa; niin, ALJAH (Jumala) on tietävä, viisas."
        (Koraani 4:104)

        "Älkää luulko, että uskottomat löytävät pakopaikan maan päältä. Heidän asuinsijansa on oleva tuli, surkea määränpää." (Koraani 24:57)

        "Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
        valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä." (Koraani 41:40-42)

        "Katso, me uskomme, ettemme milloinkaan voi päästä ALJAHua (Jumalaa) pakoon täällä maan päällä, emmekä pääse Hänestä lentämälläkään."
        (Koraani 72:12)


        "ALJAH pitää huolen niistä, jotka julistavat Hänen käskyjään, pelkäävät
        Häntä, mutta eivät pelkää ketään muita kuin ALJAHua.
        Muhammed ei ole kenenkään miehenne isä, vaan hän on ALJAHun
        sananjulistaja ja profeettojen sinetti. ALJAH on kaikkitietävä.
        Te, jotka uskotte, muistakaa ALJAHua, muistelkaa Häntä alinomaa
        ja ylistäkää Häntä aamuin illoin!
        Hän lähettää teille siunauksensa, ja samoin tekevät Hänen enkelinsä, jotta
        Hän voisi ohjata teidät pimeydestä valoon; Hän on laupias uskovaisille.
        Sinä päivänä, jolloin he kohtaavat Hänet, he tervehtivät häntä sanalla:
        "Rauha!" ja Hän on valmistanut heille ihanan palkinnon.
        Profeetta, Me olemme totisesti lähettänyt sinut todistajaksi, hyvän
        sanoman tuojaksi ja varoittajaksi
        kutsumaan ALJAHun luo Hänen luvallaan ja olemaan palavana soihtuna.
        Sinun on julistettava uskovaisille hyvää sanomaa, että heitä odottaa suuri
        armo ALJAHun luona.
        Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän
        väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun, jonka voima riittää suojelemaan
        sinua." (Koraani 33:39-40)

        "Luota ainoaan Elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen Kunniaansa Häntä ylistäen." (Koraani 25:58)


      • vl-mies

        Tuletko sinä terroristin sikiä minutkin murhaamaan, kun minä paskansin repimäni koraanin päälle ja olen kironnut sinun allahiasi ja mahmuttiasi tuhansia kertoja ääneen?


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        (jatkoa)

        "Totisesti Jumala ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (ALJAHun (Jumalan)) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen." (Koraani 33:56-57)

        "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
        He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
        Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
        Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja." (Koraani 46:29-32)


        "Älkää hellittäkö uskottomien takaa-ajoa. Jos te näette vaivaa, niin kärsivät hekin, kuten te kärsitte, ja te sitäpaitsi toivotte ALJAHulta (Jumalalta) sitä, mistä heillä ei ole toivoa; niin, ALJAH (Jumala) on tietävä, viisas."
        (Koraani 4:104)

        "Älkää luulko, että uskottomat löytävät pakopaikan maan päältä. Heidän asuinsijansa on oleva tuli, surkea määränpää." (Koraani 24:57)

        "Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
        valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä." (Koraani 41:40-42)

        "Katso, me uskomme, ettemme milloinkaan voi päästä ALJAHua (Jumalaa) pakoon täällä maan päällä, emmekä pääse Hänestä lentämälläkään."
        (Koraani 72:12)


        "ALJAH pitää huolen niistä, jotka julistavat Hänen käskyjään, pelkäävät
        Häntä, mutta eivät pelkää ketään muita kuin ALJAHua.
        Muhammed ei ole kenenkään miehenne isä, vaan hän on ALJAHun
        sananjulistaja ja profeettojen sinetti. ALJAH on kaikkitietävä.
        Te, jotka uskotte, muistakaa ALJAHua, muistelkaa Häntä alinomaa
        ja ylistäkää Häntä aamuin illoin!
        Hän lähettää teille siunauksensa, ja samoin tekevät Hänen enkelinsä, jotta
        Hän voisi ohjata teidät pimeydestä valoon; Hän on laupias uskovaisille.
        Sinä päivänä, jolloin he kohtaavat Hänet, he tervehtivät häntä sanalla:
        "Rauha!" ja Hän on valmistanut heille ihanan palkinnon.
        Profeetta, Me olemme totisesti lähettänyt sinut todistajaksi, hyvän
        sanoman tuojaksi ja varoittajaksi
        kutsumaan ALJAHun luo Hänen luvallaan ja olemaan palavana soihtuna.
        Sinun on julistettava uskovaisille hyvää sanomaa, että heitä odottaa suuri
        armo ALJAHun luona.
        Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän
        väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun, jonka voima riittää suojelemaan
        sinua." (Koraani 33:39-40)

        "Luota ainoaan Elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen Kunniaansa Häntä ylistäen." (Koraani 25:58)

        Kirottu olkoon muslimien Allah ikuisesti (tosin häntä ei ole olemassakaan)!!!!!!!

        Kirottu olkoon Mohammad pedofiili muslimien profeetta (minulle hän on vain vääräprofeetta, pedofiili, verisika, verikoira, torakkaakin alhaisempi joukkomurhaaja ja ryöväri)!!!!!!!

        Kirottu olkoon muslimien koraani-kirja. (yksi surkeimmista kirjoista, joita olen lukenut, ellei kaikista huonoin).


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        (jatkoa)

        "Totisesti Jumala ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (ALJAHun (Jumalan)) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen." (Koraani 33:56-57)

        "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
        He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
        Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
        Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja." (Koraani 46:29-32)


        "Älkää hellittäkö uskottomien takaa-ajoa. Jos te näette vaivaa, niin kärsivät hekin, kuten te kärsitte, ja te sitäpaitsi toivotte ALJAHulta (Jumalalta) sitä, mistä heillä ei ole toivoa; niin, ALJAH (Jumala) on tietävä, viisas."
        (Koraani 4:104)

        "Älkää luulko, että uskottomat löytävät pakopaikan maan päältä. Heidän asuinsijansa on oleva tuli, surkea määränpää." (Koraani 24:57)

        "Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
        valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä." (Koraani 41:40-42)

        "Katso, me uskomme, ettemme milloinkaan voi päästä ALJAHua (Jumalaa) pakoon täällä maan päällä, emmekä pääse Hänestä lentämälläkään."
        (Koraani 72:12)


        "ALJAH pitää huolen niistä, jotka julistavat Hänen käskyjään, pelkäävät
        Häntä, mutta eivät pelkää ketään muita kuin ALJAHua.
        Muhammed ei ole kenenkään miehenne isä, vaan hän on ALJAHun
        sananjulistaja ja profeettojen sinetti. ALJAH on kaikkitietävä.
        Te, jotka uskotte, muistakaa ALJAHua, muistelkaa Häntä alinomaa
        ja ylistäkää Häntä aamuin illoin!
        Hän lähettää teille siunauksensa, ja samoin tekevät Hänen enkelinsä, jotta
        Hän voisi ohjata teidät pimeydestä valoon; Hän on laupias uskovaisille.
        Sinä päivänä, jolloin he kohtaavat Hänet, he tervehtivät häntä sanalla:
        "Rauha!" ja Hän on valmistanut heille ihanan palkinnon.
        Profeetta, Me olemme totisesti lähettänyt sinut todistajaksi, hyvän
        sanoman tuojaksi ja varoittajaksi
        kutsumaan ALJAHun luo Hänen luvallaan ja olemaan palavana soihtuna.
        Sinun on julistettava uskovaisille hyvää sanomaa, että heitä odottaa suuri
        armo ALJAHun luona.
        Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän
        väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun, jonka voima riittää suojelemaan
        sinua." (Koraani 33:39-40)

        "Luota ainoaan Elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen Kunniaansa Häntä ylistäen." (Koraani 25:58)

        Sinä sanot Jeesusta Kristukseksi eli Messiaaksi, niinkuin sanoo koraanikin.

        Mutta sinä et tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalaksi ja Jumalan Pojaksi, kuten ei koraanikaan tunnusta.

        Koraanin eli sinun Jeesus on eri henkilö kuin Raamatun Jeesus. Sinun Jeesuksesi eli Koraanin Jeesus ei ole koskaan ollut olemassakaan. Sinä et myöskään tunnusta Jeesusta ristiinnaulituksi, kuolleeksi ja ylösnousseeksi ja täydeksi ihmiseksi.

        Raamatun Jeesus sen sijaan ristiinnaulittiin, kuoli ja nousi ylös kuolleista ja on tosi ihminen tosi ihmisestä (äidistään Neitsyt Mariasta) ja tosi Jumala tosi Jumalasta Isästä kaikkivaltiaasta, taivaan ja maan luojasta.

        Sinä uskot muka armahtavaan allahiin, vaikka et usko Jeesuksen veren vuodatukseen ja Jeesuksen kuolemaan. Kuitenkaan ilman synnittömän sijaiskärsijän verenvuodatusta ja kuolemaa ei voi tulla yhtään syntien anteeksi antamusta Jumalalta.

        Sinun ja koraanin Allahia ja Jeesusta ei ole olemassakaan.

        Mutta Raamatun Jumala ja Raamatun Jeesus ovat olemassa ja Herra Jeesus on Jumalan toinen persoona, mutta samaa olemusta kuin Jumalan kaksi muutakin persoonaa, joten on kuitenkin vain yksi Jumala, mutta sillä on kolme persoonaa.

        Lue Athanasioksen uskontunnustus, niin näet siitä, millä tavalla Jumala on vain yksi, mutta millä tavalla Hänellä on kolme persoonaa:

        http://www.evl.fi/kappeli/athanasiuksen.html

        Huomaa Mooseksenkirjan monikko ("tehkäämme"), joka johtuu ainoan Jumalan kolmesta persoonasta, joilla on kuitenkin vain yksi yhteinen olemus, joten on siis vain yksi Jumala, vaikka onkin kolme persoonaa:

        1. Moos. 1:26
        Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja, karjaeläimiä, maata ja kaikkia pikkueläimiä, joita maan päällä liikkuu."

        Gal. 1:8
        Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu. [1. Kor. 16:22]
        Gal. 1:9
        Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu.

        Hepr. 9:22
        Ja lähes kaikki verellä lain jälkeen puhdistetaan, ja paitsi veren vuodatusta ei yhtään anteeksiantamusta tapahdu.

        Hepr. 10:4
        Sillä mahdotoin on härkäin ja kauristen veren kautta syntejä ottaa pois.

        Hepr. 9:
        24 Sillä ei Kristus mennyt käsillä tehtyyn pyhään, joka totisen kuva on, vaan hän meni itse taivaasen, että hän nyt Jumalan kasvoin edessä meidän tähtemme ilmestyis;
        25 Ei, että hänen pitää useimmin itsensä uhraaman, niinkuin ylimmäinen pappi joka vuosi meni muukalaisella verellä pyhään:
        26 (Muutoin olis hänen useammin tullut jo maailman alusta kärsiä,) mutta nyt kerran maailman lopulla on hän oman uhrinsa kautta ilmestynyt synnin poispanemiseksi.
        27 Ja niinkuin kaikkein ihmisten pitää kerran kuoleman, mutta senjälkeen tuomio,
        28 Niin on myös Kristus kerran uhrattu monen syntejä ottamaan pois; mutta toisella haavalla on hän ilman syntiä ilmestyvä niille, jotka häntä odottavat autuudeksi.


      • KristusjaMuhammad

        Vastaus nimimerkille "vl-mies":

        Koska en halua liiemmin haaskata aikaani harhaoppisen, voimakkaasti riivaajien vaikutuksen alaisena olevan ja rangaistukseen menevän pilkkaajan kanssa, todettakoon lyhyesti seuraavaa.

        Jos olette Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen profeettaansa, Muhammadia sekä Hänen Pyhää Ilmoitustaan ja Kirjoitustaan, Koraania tahallanne pilkanneet siten kuin väitätte, olette Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen ansainnut kuolemantuomion. Mutta toki on ensiksi tutkittava, pitävätkö väitteenne tekemisistänne edes paikkaansa.

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti on ehdoton. Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten tekojensa mukaan ja sen mukaan, mitä profeetta Muhammad sääti ja mitä myöhemmät Islamin oikeusoppineet vahvistivat. Profeetta Muhammadin asian vastustaminen, hänen häpäisemisensä ja kiroamisensa tietää ehdotonta kuolemantuomiota, josta ei edes neuvotella.


        Olette pahasti harhaoppinen. Esittämäänne oppia ei löydy Raamatun Pyhistä Ilmoituksista ja Kirjoituksista, joissa ei ole ainuttakaan mainintaa siitä, että se ainoa Jumala on kolme, vaan myös Kristus ja opetuslapset opettivat, että Jumala, JHVH on yksi ainoa. Jahushua (Jeesus) Kristus on taasen Kaikkivaltiaan Pyhä Sana yhdessä Hänen Pyhän Henkensä Aadamin lihaan tulleena aivan kuten myös Koraani todistaa.

        Ja mikä te olette esittämään, mihin minä uskon tai mitkä ovat opilliset käsitykseni mistäkin. Tehän valehtelette ja annatte lukuisissa kohdin valheellisen kuvauksen minusta ja käsityksistäni.

        Koraani todistaa niin ikään puhtaasta Kaikkivaltiaan Pojasta, Hänen Pyhästä Sanastaan, jonka Hän, Kaikkivaltias luo suoraan valmiina Aadamina Marian kohtuun, mutta ei tunnusta sellaista Jumalan poikaa, joka syntyisi Kaikkivaltiaan ja Marian sukupuoliyhteyden kautta ja olisi näin sekasikiö eikä siten lainkaan Aadamin jälkeläinen.

        Tietenkin tunnustan Kristuksen sovituskuoleman ja hänen Pyhän Verensä vuodattamisen, kuoleman ja ylösnousemisen. Niin todistaa itse asiassa myös Koraani.

        Kristus, Kaikkivaltiaan Pyhä Sana on Kaikkivaltiaasta ja Kaikkivaltiaassa niin kuin hän itsekin todisti, vaan ei mikään erillinen toinen Jumala, vieläpä samanvertainen Isän kanssa, mikä olisi jo ensimmäisen käskyn mitä törkeintä rikkomista. Kristus ei missään esitä itseänsä toisena Jumalana Isän rinnalla.

        Älköön kukaan ottako mitään oppia vastaan tällaiselta Kaikkivaltiaan, Hänen Pyhän Henkensä ja Sanansa ja lähettiläidensä tuleen menevältä pilkkaajalta.


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "vl-mies":

        Koska en halua liiemmin haaskata aikaani harhaoppisen, voimakkaasti riivaajien vaikutuksen alaisena olevan ja rangaistukseen menevän pilkkaajan kanssa, todettakoon lyhyesti seuraavaa.

        Jos olette Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen profeettaansa, Muhammadia sekä Hänen Pyhää Ilmoitustaan ja Kirjoitustaan, Koraania tahallanne pilkanneet siten kuin väitätte, olette Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen ansainnut kuolemantuomion. Mutta toki on ensiksi tutkittava, pitävätkö väitteenne tekemisistänne edes paikkaansa.

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti on ehdoton. Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten tekojensa mukaan ja sen mukaan, mitä profeetta Muhammad sääti ja mitä myöhemmät Islamin oikeusoppineet vahvistivat. Profeetta Muhammadin asian vastustaminen, hänen häpäisemisensä ja kiroamisensa tietää ehdotonta kuolemantuomiota, josta ei edes neuvotella.


        Olette pahasti harhaoppinen. Esittämäänne oppia ei löydy Raamatun Pyhistä Ilmoituksista ja Kirjoituksista, joissa ei ole ainuttakaan mainintaa siitä, että se ainoa Jumala on kolme, vaan myös Kristus ja opetuslapset opettivat, että Jumala, JHVH on yksi ainoa. Jahushua (Jeesus) Kristus on taasen Kaikkivaltiaan Pyhä Sana yhdessä Hänen Pyhän Henkensä Aadamin lihaan tulleena aivan kuten myös Koraani todistaa.

        Ja mikä te olette esittämään, mihin minä uskon tai mitkä ovat opilliset käsitykseni mistäkin. Tehän valehtelette ja annatte lukuisissa kohdin valheellisen kuvauksen minusta ja käsityksistäni.

        Koraani todistaa niin ikään puhtaasta Kaikkivaltiaan Pojasta, Hänen Pyhästä Sanastaan, jonka Hän, Kaikkivaltias luo suoraan valmiina Aadamina Marian kohtuun, mutta ei tunnusta sellaista Jumalan poikaa, joka syntyisi Kaikkivaltiaan ja Marian sukupuoliyhteyden kautta ja olisi näin sekasikiö eikä siten lainkaan Aadamin jälkeläinen.

        Tietenkin tunnustan Kristuksen sovituskuoleman ja hänen Pyhän Verensä vuodattamisen, kuoleman ja ylösnousemisen. Niin todistaa itse asiassa myös Koraani.

        Kristus, Kaikkivaltiaan Pyhä Sana on Kaikkivaltiaasta ja Kaikkivaltiaassa niin kuin hän itsekin todisti, vaan ei mikään erillinen toinen Jumala, vieläpä samanvertainen Isän kanssa, mikä olisi jo ensimmäisen käskyn mitä törkeintä rikkomista. Kristus ei missään esitä itseänsä toisena Jumalana Isän rinnalla.

        Älköön kukaan ottako mitään oppia vastaan tällaiselta Kaikkivaltiaan, Hänen Pyhän Henkensä ja Sanansa ja lähettiläidensä tuleen menevältä pilkkaajalta.

        Tulihan se tappouhkaus sieltä:

        nimimerkki KristusjaMuhammad:
        "Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten"

        Sen jälkeen kun minä olin tahallisesti häpäissyt profeetta Muhammadia edellisessä viestissäni. Minä nimimerkki vl-mies 8.1.2016 0:40:

        "Kirottu olkoon Mohammad pedofiili muslimien profeetta (minulle hän on vain vääräprofeetta, pedofiili, verisika, verikoira, torakkaakin alhaisempi joukkomurhaaja ja ryöväri)!!!!!!!"

        Tämä tappouhkaus menee SuPo:lle.


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "vl-mies":

        Koska en halua liiemmin haaskata aikaani harhaoppisen, voimakkaasti riivaajien vaikutuksen alaisena olevan ja rangaistukseen menevän pilkkaajan kanssa, todettakoon lyhyesti seuraavaa.

        Jos olette Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen profeettaansa, Muhammadia sekä Hänen Pyhää Ilmoitustaan ja Kirjoitustaan, Koraania tahallanne pilkanneet siten kuin väitätte, olette Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen ansainnut kuolemantuomion. Mutta toki on ensiksi tutkittava, pitävätkö väitteenne tekemisistänne edes paikkaansa.

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti on ehdoton. Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten tekojensa mukaan ja sen mukaan, mitä profeetta Muhammad sääti ja mitä myöhemmät Islamin oikeusoppineet vahvistivat. Profeetta Muhammadin asian vastustaminen, hänen häpäisemisensä ja kiroamisensa tietää ehdotonta kuolemantuomiota, josta ei edes neuvotella.


        Olette pahasti harhaoppinen. Esittämäänne oppia ei löydy Raamatun Pyhistä Ilmoituksista ja Kirjoituksista, joissa ei ole ainuttakaan mainintaa siitä, että se ainoa Jumala on kolme, vaan myös Kristus ja opetuslapset opettivat, että Jumala, JHVH on yksi ainoa. Jahushua (Jeesus) Kristus on taasen Kaikkivaltiaan Pyhä Sana yhdessä Hänen Pyhän Henkensä Aadamin lihaan tulleena aivan kuten myös Koraani todistaa.

        Ja mikä te olette esittämään, mihin minä uskon tai mitkä ovat opilliset käsitykseni mistäkin. Tehän valehtelette ja annatte lukuisissa kohdin valheellisen kuvauksen minusta ja käsityksistäni.

        Koraani todistaa niin ikään puhtaasta Kaikkivaltiaan Pojasta, Hänen Pyhästä Sanastaan, jonka Hän, Kaikkivaltias luo suoraan valmiina Aadamina Marian kohtuun, mutta ei tunnusta sellaista Jumalan poikaa, joka syntyisi Kaikkivaltiaan ja Marian sukupuoliyhteyden kautta ja olisi näin sekasikiö eikä siten lainkaan Aadamin jälkeläinen.

        Tietenkin tunnustan Kristuksen sovituskuoleman ja hänen Pyhän Verensä vuodattamisen, kuoleman ja ylösnousemisen. Niin todistaa itse asiassa myös Koraani.

        Kristus, Kaikkivaltiaan Pyhä Sana on Kaikkivaltiaasta ja Kaikkivaltiaassa niin kuin hän itsekin todisti, vaan ei mikään erillinen toinen Jumala, vieläpä samanvertainen Isän kanssa, mikä olisi jo ensimmäisen käskyn mitä törkeintä rikkomista. Kristus ei missään esitä itseänsä toisena Jumalana Isän rinnalla.

        Älköön kukaan ottako mitään oppia vastaan tällaiselta Kaikkivaltiaan, Hänen Pyhän Henkensä ja Sanansa ja lähettiläidensä tuleen menevältä pilkkaajalta.

        Jos teidän muslimien "pyhähenki" on todella olemassa, niin se ei ole mitään muuta, kuin enintään riivajahenki. Ajattelin ensin kirota sitä teidän muslimien "pyhäähenkeä", mutta sitten tulikin mieleeni, että jos se on riivaajahenki, niin Raamattu kieltää riivajahenkien herjaamisen.

        En siis aio alentua edes herjaamaan ja kiroamaan teidän muslimien "pyhäähenkeä", sillä se melko varmasti rietas henki eli riivaajahenki eli joko pelkkä pikkuperkele tai pääpaholaisen henki.

        Tässä se Raamatun paikka missä kielletään herjaamasta paholaista ja hänen riettaita riivaajahenkiään:

        Juud.
        8 Yhtä kaikki nämä hurmahenget tekevät samalla tavoin. He saastuttavat ruumiinsa, halveksivat Herraa ja hänen valtaansa ja herjaavat henkivaltoja. [2. Piet. 2:10]
        9 Ei edes ylienkeli Mikael, kiistellessään Mooseksen ruumiista Paholaisen kanssa, rohjennut herjata eikä tuomita tätä, vaan sanoi: "Nuhdelkoon Herra sinua!" [5. Moos. 34:6 | Sak. 3:2; 2. Piet. 2:11]
        10 Mutta nämä ihmiset herjaavat sitä, mitä eivät tunne, ja sillä, minkä he luonnostaan, järjettömien eläinten tavoin tuntevat, he saattavat itsensä turmioon.

        Nuhdelkoon siis Herra teidän muslimien riettaita pedofiliahenkiä tai niiden laumaa eli teidän ikiomaa "pyhäähenkeänne".


      • vl-mies
        vl-mies kirjoitti:

        Jos teidän muslimien "pyhähenki" on todella olemassa, niin se ei ole mitään muuta, kuin enintään riivajahenki. Ajattelin ensin kirota sitä teidän muslimien "pyhäähenkeä", mutta sitten tulikin mieleeni, että jos se on riivaajahenki, niin Raamattu kieltää riivajahenkien herjaamisen.

        En siis aio alentua edes herjaamaan ja kiroamaan teidän muslimien "pyhäähenkeä", sillä se melko varmasti rietas henki eli riivaajahenki eli joko pelkkä pikkuperkele tai pääpaholaisen henki.

        Tässä se Raamatun paikka missä kielletään herjaamasta paholaista ja hänen riettaita riivaajahenkiään:

        Juud.
        8 Yhtä kaikki nämä hurmahenget tekevät samalla tavoin. He saastuttavat ruumiinsa, halveksivat Herraa ja hänen valtaansa ja herjaavat henkivaltoja. [2. Piet. 2:10]
        9 Ei edes ylienkeli Mikael, kiistellessään Mooseksen ruumiista Paholaisen kanssa, rohjennut herjata eikä tuomita tätä, vaan sanoi: "Nuhdelkoon Herra sinua!" [5. Moos. 34:6 | Sak. 3:2; 2. Piet. 2:11]
        10 Mutta nämä ihmiset herjaavat sitä, mitä eivät tunne, ja sillä, minkä he luonnostaan, järjettömien eläinten tavoin tuntevat, he saattavat itsensä turmioon.

        Nuhdelkoon siis Herra teidän muslimien riettaita pedofiliahenkiä tai niiden laumaa eli teidän ikiomaa "pyhäähenkeänne".

        Mutta jos teidän muslimien "pyhähenki" ei ole mikään todellinen henkiolento, niin siinä mielessä: Kirottu olkoon muslimien "pyhähenki"!!!

        Mutta jos se on joku todellinen riivaajahenki, niin sitten tuo kirous ei ole voimassa, koska paholaista ja hänen riivaajahenkiään ei saa Raamatun mukaan herjata.


      • KristusjaMuhammad
        vl-mies kirjoitti:

        Tulihan se tappouhkaus sieltä:

        nimimerkki KristusjaMuhammad:
        "Profeetta Muhammadia ja hänen edustamaansa Islamia etenkin tahallisesti häpäisevät ovat ansainneet tuomionsa kuolemantuomiota myöten"

        Sen jälkeen kun minä olin tahallisesti häpäissyt profeetta Muhammadia edellisessä viestissäni. Minä nimimerkki vl-mies 8.1.2016 0:40:

        "Kirottu olkoon Mohammad pedofiili muslimien profeetta (minulle hän on vain vääräprofeetta, pedofiili, verisika, verikoira, torakkaakin alhaisempi joukkomurhaaja ja ryöväri)!!!!!!!"

        Tämä tappouhkaus menee SuPo:lle.

        Ilmoittakaapa Supolle tekemänne ilmoituksenne jälkeen, kuka siellä kenties ottaa osaa teidän harjoittamaanne profeetta Muhammadin julkiseen häpäisemiseen, josta on jo muinoin säädetty kuolemanrangaistus. Luulenpa, ettei pilkkaajan joukkoonne ole suurta tunkua.

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti menee jokaikisen virkamiehen - aseistautuneen ja aseistautumattoman - auktoriteetin yli mennen tullen aina siitä lähtien, kun Kaikkivaltias hänet tänne lähetti.


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Ilmoittakaapa Supolle tekemänne ilmoituksenne jälkeen, kuka siellä kenties ottaa osaa teidän harjoittamaanne profeetta Muhammadin julkiseen häpäisemiseen, josta on jo muinoin säädetty kuolemanrangaistus. Luulenpa, ettei pilkkaajan joukkoonne ole suurta tunkua.

        Profeetta Muhammadin auktoriteetti menee jokaikisen virkamiehen - aseistautuneen ja aseistautumattoman - auktoriteetin yli mennen tullen aina siitä lähtien, kun Kaikkivaltias hänet tänne lähetti.

        Muhammadin auktoriteetti ei mene edes koiran pierun eikä koiran hengen yli. Muhammad oli maksimissaan sian ulosteen vertainen.

        Odottele pollaria siel rauhassa ;-) Kohta pääset puhutteluun.


      • KristusjaMuhammad
        vl-mies kirjoitti:

        Jos teidän muslimien "pyhähenki" on todella olemassa, niin se ei ole mitään muuta, kuin enintään riivajahenki. Ajattelin ensin kirota sitä teidän muslimien "pyhäähenkeä", mutta sitten tulikin mieleeni, että jos se on riivaajahenki, niin Raamattu kieltää riivajahenkien herjaamisen.

        En siis aio alentua edes herjaamaan ja kiroamaan teidän muslimien "pyhäähenkeä", sillä se melko varmasti rietas henki eli riivaajahenki eli joko pelkkä pikkuperkele tai pääpaholaisen henki.

        Tässä se Raamatun paikka missä kielletään herjaamasta paholaista ja hänen riettaita riivaajahenkiään:

        Juud.
        8 Yhtä kaikki nämä hurmahenget tekevät samalla tavoin. He saastuttavat ruumiinsa, halveksivat Herraa ja hänen valtaansa ja herjaavat henkivaltoja. [2. Piet. 2:10]
        9 Ei edes ylienkeli Mikael, kiistellessään Mooseksen ruumiista Paholaisen kanssa, rohjennut herjata eikä tuomita tätä, vaan sanoi: "Nuhdelkoon Herra sinua!" [5. Moos. 34:6 | Sak. 3:2; 2. Piet. 2:11]
        10 Mutta nämä ihmiset herjaavat sitä, mitä eivät tunne, ja sillä, minkä he luonnostaan, järjettömien eläinten tavoin tuntevat, he saattavat itsensä turmioon.

        Nuhdelkoon siis Herra teidän muslimien riettaita pedofiliahenkiä tai niiden laumaa eli teidän ikiomaa "pyhäähenkeänne".

        Onpas teillä suuri kunnioitus saatanaa ja hänen riivaajahenkiään kohtaan, mutta Kaikkivaltiaan Pyhää Henkeä eli Totuuden Henkeä te kiroamalla kiroatte.

        Tästä suhtautumisestanne voi hyvinkin päätellä, kuka on Herranne.

        Saatanaa ja muitakaan henkivaltoja ei toki pidä suinpäin mennä herjaamaan, mutta pois heidät voi käskeä Kristuksen nimessä ja voimallisestikin, ja etenkin silloin, kun saatana koettaa ylittää sen rajan, jonka Kaikkivaltias hänelle asetti suhteessa Kaikkivaltiaan palvelijaan, johon hänelle ei pitäisi olla mitään auktoriteettia.

        Silloin Jahushua (Jeesus) sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'JHVH:a, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman (Hänelle ainoalle työtä tekemän)'."
        Silloin perkele jätti hänet; ja katso, enkeleitä tuli hänen tykönsä, ja he tekivät hänelle palvelusta." (Matt.4:10-11)


      • KristusjaMuhammad
        vl-mies kirjoitti:

        Muhammadin auktoriteetti ei mene edes koiran pierun eikä koiran hengen yli. Muhammad oli maksimissaan sian ulosteen vertainen.

        Odottele pollaria siel rauhassa ;-) Kohta pääset puhutteluun.

        Ja tekö sekä joku Supon edustajaisi uskaltaisi lähteä kokeilemaan, miltä tapahtuu, kun herjauksenne yhdistettynä nimiinne ja yhteystietoihinne levitetään islamilaiseen maailmaan, joka on jo saapunut runsain joukoin luoksenne ja lisää on tulossa, ehkä paljonkin.
        Sitäpaitsi Supo tuskin on puolellanne, vaan teitä vastaan. Vai oletteko havainnut, että Supo olisi asettunut virallisesti islamilaisia maahanmuuttajia vastaan?

        Sopii kokeilla. Katsotaan, miten käy profetta Muhammadia ja hänen seuraajiaan pilkkaaville.


      • vl-mies
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Ja tekö sekä joku Supon edustajaisi uskaltaisi lähteä kokeilemaan, miltä tapahtuu, kun herjauksenne yhdistettynä nimiinne ja yhteystietoihinne levitetään islamilaiseen maailmaan, joka on jo saapunut runsain joukoin luoksenne ja lisää on tulossa, ehkä paljonkin.
        Sitäpaitsi Supo tuskin on puolellanne, vaan teitä vastaan. Vai oletteko havainnut, että Supo olisi asettunut virallisesti islamilaisia maahanmuuttajia vastaan?

        Sopii kokeilla. Katsotaan, miten käy profetta Muhammadia ja hänen seuraajiaan pilkkaaville.

        "Ja tekö sekä joku Supon edustajaisi uskaltaisi lähteä kokeilemaan, miltä tapahtuu, kun herjauksenne yhdistettynä nimiinne ja yhteystietoihinne levitetään islamilaiseen maailmaan, joka on jo saapunut runsain joukoin luoksenne ja lisää on tulossa, ehkä paljonkin.

        Sitäpaitsi Supo tuskin on puolellanne, vaan teitä vastaan. Vai oletteko havainnut, että Supo olisi asettunut virallisesti islamilaisia maahanmuuttajia vastaan?

        Sopii kokeilla. Katsotaan, miten käy profetta Muhammadia ja hänen seuraajiaan pilkkaaville."

        Uhkauksenne vain jatkuvat. Ilmoitus SuPo:lle on jo tehty.


      • KristusjaMuhammad

        -8.1.2016-

        Vastaus nimimerkille "vl-mies":

        No, sepä hyvä.

        Päästäänkin kysymään julkisesti myös Supon virkamiehiltä - samoin kuin teiltä -, mille yhteiskuntajärjestelmälle ja hallinnolle he itse kukin ovat vannoneet sotilasvalansa ja mitä he ovat palvelleet vuodesta 2010 lähtien sekä päästään teidän kaikkien osalta tutkimaan julkisesti mahdolliset valtio- ja maanpetokselliset toimet Suomenmaan edelleenkin laillista yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa, Venäjän (Russian) Tsaarikuntaa eli Keisarikuntaa ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaata eli Suuriruhtinaskuntaa vastaan.

        Samoin heiltä voidaan kysyä julkisesti heidän organisaationsa suhtautumisesta Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen eli Totuuden Hengen samoin kuin profeetta Muhammadin pilkkaamiseen ja siitä, miten he ovat mahdollisesti osallistuneet tähän teidän julkisesti harjoittamaanne pilkkaamiseen.

        Koska kerrontanne muistuttaa erään toisen, Mustaan Raamattuun sekaantuneen henkilön tarinoita, tiedustelenkin, oletteko tuo sama henkilö, joka on toiminut myös etsivä-, vartiointi- ja turvallisuuspalvelun alalla ja joka on kopioinut ns. uskovien kirjoituksia Suomi24-foorumilta ilmeisesti ainakin vuodesta 2008 lähtien?

        Onko teillä ollut tai onko edelleenkin jokin toimeksianto Lissabonin sopimuksen alaisen Suomen tasavallan viranomaisilta esimerkiksi provosoida keskustelua keskustelufoorumeilla, kerätä tietoa etenkin ns. EU-vastustajista ja koettaa saada heitä vaikeuksiin? Ketkä ovat olleet yhdyshenkilöitänne näiden viranomaisten joukossa (nimet yhteystietoineen)?

        Isänmaan koskemattomuuden ja sen laillisen yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon (esivallan), Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnana puolustamiseksi Kaikkivaltiaalle vannotut sotilasvalat yhdistettynä ns. jokamiehen kiinniotto-oikeuteen antavat oikeuden pidättää valtio- ja maanpetoksellisesta toiminnasta epäillyt Suomenmaassa sekä takavarikoida kaikki heidän hallussaan olevat, Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle kuuluvat omaisuudet ja ns. rikoksentekovälineistön.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Mikä on siis Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä edelleenkin laillinen Suomenmaan yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto,
        jolle kuuluu kaikki Suomenmaan resurssit tuotot mukaan lukien, samoin määräys-, tuomio- ja toimeenpanovalta?


        Fredsfördraget i Fredrikshamn / Haminan rauhansopimus 17.9.1809

        4. art.

        Hänen Maj:tinsa Ruotsin Kuningas sanoutuu ehdoitta irti ainiaaksi, niin omasta kuin Ruotsin valtaistuimelle astuvien seuraajiensa ja valtakunnan puolesta, Hänen Majesteettinsa Venäjän Keisarin ja kaikkien Hänen Seuraajiensa Venäjän valtaistuimelle ja keisarikuntaan hyväksi, kaikista oikeuksistaan ja nimikkeistään allamainittuihin lääneihin, jotka nykyisen sodan kuluessa Hänen Keis. Maj:tinsa aseet ovat Ruotsin Kruunulta vallanneet, nimittäin Kymenkartanon lääniin, Uudenmaan ja Hämeen, Turun ja Porin mukaan lukien Ahvenanmaan saaret, Savon ja Karjalan, Vaasan ja Oulun lääniin samoin kuin Länsipohjaan Tornionjokeen saakka, siten kuin seuraavassa artiklassa tarkemmin rajan merkitsemisestä säädetään.

        Mainitut läänit kaikkine asukkaineen, kaupunkeineen, satamineen, linnoituksineen, kylineen ja saarineen, samoin kaikki niihin kuuluva, edut, oikeudet ja tuotot tulevat jatkossa kuulumaan Venäjän Keisarikunnan täyteen omistukseen ja valtaan ja pysyen siihen liitettynä.

        Tästä johtuen Hänen Maj:tinsa Ruotsin Kuningas lupaa ja vakuuttaa juhlallisimmin ja kaikkein sitovimmalla tavalla omasta, niin myös kuin seuraajiensa ja koko Ruotsin Kuningaskunnan puolesta, ettei koskaan tee mitään suoria tai epäsuoria vaatimuksia mainittuihin lääneihin, maakuntiin, saariin tai alueisiin, joiden asukkaat, sanotun luopumisen perusteella ovat vapautetut siitä uskollisuuden ja kuuliaisuuden valasta, jonka he ovat Ruotsin Kruunulle tehneet.


        13. art.

        ........
        Tuomiovalta kaikkiin vaatimuksiin Korkeiden Sopimuspuolten alamaisten kesken, koskien vaatimuksia, omistusoikeutta tai muita oikeuksia, joita vakiintuneen tavan ja yleisen kansainoikeuden mukaan tulee valvoa päätetyn rauhan jälkeen, tulevat kuulumaan asianomaisille tuomioistuimille, jotka puolueettomasti ja viivytyksettä tulevat tekemään kaikille niille oikeutta, joiden tätä varten tulee turvautua tuomioistuimiin.


        --------------------------------------

        * Fredsfördraget i Fredrikshamn _ Haminan rauhansopimus 17.9.1809.html
        http://www.histdoc.net/historia/frhamn.html
        * Фридрихсгамский мирный договор.html
        http://www.1812w.ru/dokum/1800dok/18090917ru_sv.php
        * Traité de paix entre la Suède et la Russie. Fredricshamn le 17_5 septembre 1809..html
        http://www.histdoc.net/history/fr/frhamn.html

        * Haminan rauhan sopimus 17. syyskuuta vuonna 1809
        http://www.sermones.fi/2009/09/haminan-rauhan-sopimus-17-syyskuuta-vuonna-1809/


        * Porvoon valtiopäivät – Wikipedia
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Diet_of_Porvoo.jpg

        * Hallitsijanvakuutus:
        ** Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg
        ** ME ALEXANDER I
        http://www.histdoc.net/historia/alex1.html
        * МЫ АЛЕКСАНДРЪ ПЕРВЫЙ
        http://www.histdoc.net/history/ru/aleks1.html
        * WE, ALEXANDER THE FIRST
        http://www.histdoc.net/history/alex1.html

        * Keisari Aleksanteri I:n valtaistuin Porvoon valtiopäivillä:
        Kansallismuseo_valtaistuin.jpg
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Kansallismuseo_valtaistuin.jpg?download
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Kansallismuseo_valtaistuin.jpg


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan
        Tsaarin eli Keisarin Hallitsijanvakuutus
        Suomenmaata ja sen asukkaita koskien


        ME ALEXANDER I.,

        Jumalan Armosta,

        Kejsari ja Itsewaldias yli koko Ryssänmaan

        etc. etc. etc.

        Suuri Ruhtinas Suomen maasa

        etc. etc.

        Teemme tiettäwäxi: Että sitte kuin ME Sen Korkeimman edeskatsomisesta
        olemma ottanet Suuren Ruhtinan maan Suomen hallituxemme ala, olemma ME tämän
        kautta tahtoneet wahvistaa ja kiinittää Maasa olevan Christillisen Opin ja
        perustuslait niin myös niitä wapauxia ja oikeuxia, kuin kukin Sääty nimitetysä Suuresa Ruhtinan maasa erinomattain, ja kaikki sen Asuwaiset yhteisesti, niin ylhäiset kuin alhaiset
        tähän saakka Constitutionin eli säättämisen jälkeen owat nautinneet: Lupaamme myös
        pitää kaikkia niitä etuja ja asetuxia wahwana ja järkähtämättämänä heidän täydellisä
        woimasansa. Suuremmaxi wisseydexi olemma ME tämän Wakutus-Kirjan MEIDÄN
        omalla kädellämme ala kirjoittaneet. Annettu Borgåsa sinä 15/27* päiwänä
        MaalisKuusa 1809.


        Pääkirja on korkiammasti omalla kädellä alakirjoitetu

        ALEXANDER.


        ------------------------------

        * Porvoon valtiopäivät – Wikipedia
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Diet_of_Porvoo.jpg

        * Hallitsijanvakuutus:
        ** Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg
        ** ME ALEXANDER I
        http://www.histdoc.net/historia/alex1.html
        * МЫ АЛЕКСАНДРЪ ПЕРВЫЙ
        http://www.histdoc.net/history/ru/aleks1.html
        * WE, ALEXANDER THE FIRST
        http://www.histdoc.net/history/alex1.html


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Suomen laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        11. Luku. Valtiopetoksesta

        1 §. Joka, aikoen surmata [Keisarin ja Suuriruhtinaan], ottaa hänet hengiltä, taikka sitä yrittää, tuomittakoon valtiopetoksesta [kuolemanrangaistukseen]
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; HM 1 ja 2 §, A 1; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        2 §. (21.4.1894) Joka, aikoen
        1) viedä [Keisarilta ja Suuriruhtinaalta] vapauden, saattaa hänet vihollisen tahi kapinoitsijan valtaan, riistää häneltä korkeimman vallan, taikka estää häntä sen käyttämisestä;
        2) [Venäjän] Valtakunnasta irrottaa [Suomenmaan tahi] jonkun osan siitä, [tahi muun Venäjän Valtakuntaan kuuluvan alueen], taikka saattaa jonkun osan [Venäjän] Valtakuntaa vieraan vallan alle; taikka
        3) laittomalla tavalla kumota tahi muuttaa [Keisarikunnan tahi Suuriruhtinaanmaan] hallitusmuodon [taikka vallanperimyksen järjestyksen], tekee teon, jolla hän aikomuksensa toteuttaa taikka sitä yrittää, rangaistakoon valtiopetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi taikka vähintään kahdeksaksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        3 §. (21.4.1894) Jos kaksi tahi useammat ovat keskenänsä sopineet tekemään valtiopetoksen; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (21.4.1984) Joka, valtiopetoksen aikomuksessa, rupeaa yhteyteen vieraan hallituksen kanssa, taikka väärin käyttää hänelle uskottua virkavaltaa, taikka hankkii aseita tai väkeä, taikka tekee muun sellaisen valmistelun, rangaistakoon [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi. Jos joku senkaltaisessa aikomuksessa liittäytyy sellaiseen väkeen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] korkeintaan kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 a §. (23.1.1931/14) Joka:
        1. liittyy sellaiseen yhdistykseen, järjestöön tai muuhun yhteenliittymään, joka hänen tietensä toimii Suomen valtio- ja yhteiskuntajärjestyksen väkivaltaiseksi kumoamiseksi tahi tarkoittaa tällaisen toiminnan edistämistä tai tukemista välillisesti tai välittömästi, taikka joka jäseniä hankkimalla, varoja kokoamalla, maksuja suorittamalla tai muulla siihen verrattavalla tavalla työskentelee tällaisen tietämänsä yhteenliittymän hyväksi;
        2. ottaa osaa kokoukseen, joka hänen tietensä on kutsuttu koolle valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi tahi jossa neuvotellaan tai päätetään valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi taikka 1 kohdassa mainitun yhteenliittymän perustamisesta, ellei asianhaaroista käy päättäminen, ettei hänen aikomuksenaan ollut edistää tällaista toimintaa;
        3. puhein, kirjoituksin tai muulla tavoin ylistää valtiopetosta tai sen valmistelua taikka levittää valtiopetokseen tai sen valmisteluun kiihoittaviksi tai sitä ylistäviksi tietämiänsä kirjoituksia tai esityksiä; taikka
        4. muulla tavoin puhein tai teoin tahallansa edistää valtiopetokseen tähtäävää toimintaa, tuomittakoon, ellei hän muun lainpaikan mukaan ole teostaan ankaramman rangaistuksen alainen, vankeuteen enintään kahdeksi kuukaudeksi.
        Ks. tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        5 §. Mitä 4 luvun 2 §:ssä on säädetty rikoksen yrityksestä koskee myöskin valtiopetoksen yritystä sekä sen valmistelua.

        6 §. (23.1.1931/14) [Tässä luvussa säädettyyn kuoleman- tahi kuritushuonerangaistukseen vikapää tuomittakoon myöskin kansalaisluottamuksensa menettäneeksi; jos tuomitaan muuhun rangaistukseen tämän luvun mukaan, tuomitkoon oikeus, milloin teon laatu siihen antaa aihetta, myöskin kansalaisluottamuksen menettämiseen.]
        Ks. L eräiden lisärangaistuksen poistamisesta 1 §, Ri 3a.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        1 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka astuu sotaväkeen, tietäen sen olevan vihollisen, taikka joka ei luovu sellaisesta sotaväestä, rangaistakoon maanpetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1

        2 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka valtakunnan jouduttua sotaan tai sodan sitä uhatessa vihollisen eduksi taikka Suomen tai sen liittolaisen vahingoksi tahallansa:
        1. saattaa vihollisen valtaan sotaväkeä, kaupungin, sataman, linnoituksen tai muun puolustuspaikan, sotalaivan tai muun aluksen, lentovälineen tai muita sotaväelle tarpeellisia kulkuneuvoja tai niiden tarvikkeita taikka radioaseman, sotakassan, aseita, ammuksia tai muita sotatarvikkeita, varus-, elintarvike- tai polttoainevaraston, tai muuta senkaltaista taikka hävittää tai turmelee jotakin sellaista, taikka vahingoittaa teollisuuslaitosta tai sen koneistoa tai varastoa, vesi-, sähkö- tai kaasujohtoa, patoa, lennätintä, puhelinta, tietä, kanavaa, rautatietä, siltaa, merimerkkiä tai muuta niihin verrattavaa;
        2. viholliselle ilmaisee sotavoiman suuruuden, tilan, aseman tai liikkeitä tai niitä koskevan päätöksen tai suunnitelman taikka tunnussanan tai muun tunnusmerkin tai salakirjoituksen tulkitsemisohjeen taikka antaa viholliselle kartan tai piirustuksen tahi muun puolustuslaitosta, sotatarviketehdasta, radioasemaa, satamaa, kulkuväylää tai tietä koskevan tiedon taikka palvelee vihollista oppaana tai vakoojana tahi hankkii sille oppaan tai vakoojan taikka auttaa, suojelee tai käskee vihollisen vakoojaa tai vakoojaan verrattavaa taikka viholliselle värvää tai hankkii sotaväkeä taikka auttaa sotavankia karkaamaan tahi suojelee tai kätkee karannutta sotavankia; taikka
        3. tekee aseellista vastarintaa Suomen tai sen liittolaisen sotavoimalle tai estää käyttämästä sotaväkeä vihollista vastaan taikka viettelee sitä asettumaan vihollisen puolelle tai karkaamaan tai pakenemaan tahi kapinaan tai muuhun uskottomuuteen, taikka oppaana eksyttää sotaväen osaston tai aluksen, taikka antaa päällystölle tai asianomaiselle tiedustelijalle väärän kertomuksen vihollisesta tai muusta, mikä vaikuttaa sodankäyntiin tahi jättää ilmaisematta, mitä hän siitä tietää,
        rangaistakoon maanpetoksesta [kuolemanrangaistuksella] tahi [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Jos Suomen kansalainen 1 momentissa mainituissa olosuhteissa muulla kuin siinä tarkoitetulla tavalla tahallaan auttaa vihollista tai vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea tai sen liittolaista, tuomittakoon sellaisesta maanpetoksesta [kuritushuoneeseen] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään neljäksi vuodeksi.
        Edellä tässä pykälässä mainittujen rikosten yritys on rangaistava.
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1. Vrt. myös RL 16:22.

        3 §. (20.8.1942/683) Jos teko, jota 2 §:n 1 momentissa tarkoitetaan, tehdään varomattomuudesta tai muusta tuottamuksesta, olkoon rangaistus vankeutta, taikka, milloin asianhaarat ovat raskauttavat, [kuritushuonetta] enintään kuusi vuotta.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (20.8.1942/683) Jos muu kuin Suomen kansalainen Suomessa oleskellessaan tai valtakunnan palveluksessa ollessaan tekee sellaisen rikoksen, kuin 1, 2 tai 3 §:ssä on mainittu, rangaistakoon siitä niinkuin Suomen kansalainen.
        Vihollisen sotavoimiin kuuluvaa ei kuitenkaan saa tuomita rangaistukseen muusta edellä tässä luvussa tarkoitetusta rikoksesta kuin 2 tai 3 §:ssä mainitusta teosta. Edellytyksenä on silloin, että hän salaten kuuluvansa vihollisen sotavoimiin oleskelee Suomessa tai Suomen puolustusvoimien sotatoimialueella. Jos hän on syyllistynyt vakoiluun, häntä ei saa tuomita rangaistukseen muusta vakoilusta kuin siitä, mistä hänet on tavattu. (25.3.1983/321)

        5 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka
        1. kehoittaa vieraan valtion hallitusta aloittamaan sodan tai muun vihollisteon Suomea vastaan tai jatkamaan sitä taikka rikkomaan Suomen kanssa tehdyn sotaliiton tahi kieltäytymään sellaisesta liitosta; taikka,
        2. ennenkuin sota on julistettu tai alkanut, omasta tai muiden puolesta lupaa vieraan valtion hallitukselle apua sen sodassa Suomea vastaan,
        rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi, vähintään kahdeksi vuodeksi.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.

        6 §. (18.10.1939/343) Jos se, jolle Suomen puolesta on uskottu sopimuksen tekeminen tai siitä neuvotteleminen vieraan valtion kanssa, tahallansa väärinkäyttää tätä luottamusta Suomen ilmeiseksi vahingoksi, rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. Viite ed. §:n kohdalla.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        7 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tai Suomea vahingoittaakseen, ilmaisee, mitä Suomen ulkonaisen turvallisuuden tähden tai sen oikeuksien tahi taloudellisten tai muiden etujen suojelemiseksi on vieraalta valtiolta pidettävä salassa, taikka mainitussa aikomuksessa hankkii tiedon sellaisesta seikasta; tuomittakoon; jollei teko ole 2 §:n mukaan rangaistava, [kuritushuoneeseen] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Sama olkoon lakina, jos joku tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tahi Suomea tai vierasta valtiota vahingoittaakseen, ryhtyy sellaiseen tietojen hankkimiseen, joka voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon.
        Jos joku tekee 1 tai 2 momentissa mainitun teon ilman niissä sanottua aikomusta, mutta tietäen, että 1 momentissa mainitut seikat on pidettävä salassa tai että 2 momentissa mainittu tietojen hankkiminen voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon, tahi hankkii tietoja tarkoittamatta ilmaista niitä; olkoon rangaistus [kuritushuonetta] ennitään kuusi vuotta taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeutta taikka sakkoa.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        8 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa väärentää, hävittää, turmelee, kätkee tai salaa Suomen turvallisuuden taikka sen oikeuksien tai sen etujen säilyttämisen kannalta hänen tietensä tärkeän asiakirjan; rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        9 §. (18.10.1939/343) Jos kaksi tai useammat sopivat keskenään edellä tässä luvussa mainitun rikoksen tekemisestä; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] enintään kahdeksaksi vuodeksi taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeudella.
        Joka koettaa vietellä toista tekemään tässä luvussa mainitun rikoksen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] enintään kuudeksi vuodeksi tai vankeuteen.
        Jos joku tässä luvussa tarkoitetun rikoksen tehdäkseen asettuu yhteyteen vieraan valtion tai tämän asiamiehen kanssa; rangaistakoon, niinkuin 2 momentissa on säädetty.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.
        10 § on kumottu L:lla 8.9.1989/792.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Kaikkivaltiaalle Luojalle vannottu sotilasvala Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä laillisen Suomenmaan yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon, Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan koskemattomuuden, sen laillisen yhteiskuntajärjestyksen ja hallinnon (esivallan) puolesta ylittää auktoriteetillaan kaikki tämän kanssa ristiriidassa olevat, Suomenmaata koskevat, sisältä ja/tai ulkoa tulevat määräykset, sopimukset ja liitot, etenkin ne, jotka edustavat Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä laittomia yhteiskuntajärjestelmiä ja hallintoja, järjestyksiä ja toimintoja, sopimuksia ja liittoja
        sekä sallii isänmaan, Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan koskemattomuuden, sen laillisen yhteiskuntajärjestyksen ja hallinnon (esivallan) välittömän puolustamisen aseellisesti sen uhkaajia vastaan, tuli tämä uhka sitten Suomenmaan sisältä ja/tai ulkoa.


        Sotilaspassi (Aliupseeripassi)

        2. Sotilasvala

        Minä N. N. lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.

        Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

        Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

        Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

        Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

        Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää - Jumala minua siinä auttakoon.


        Sotilaspassi 1970-luvun loppupuolelta.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan laillisella kansalaisella on edelleenkin ns. jokamiehen kiinniotto-oikeus tietyistä rikoksista mukaan lukien valtio- ja maanpetoksellisesta toiminnasta epäiltyjen kiinniottamiseen sekä takavarikointioikeus tältä Suomenmaan lailliselta yhteiskuntajärjestelmältä ja hallinnolta varastettujen resurssien palauttamiseen takaisin sille.

        Rikoksesta epäiltyjen kiinniotto sekä varastetun omaisuuden takavarikointi kansalaisten ns. jokamiehen kiinniotto-oikeuden perusteella:


        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/kumotut/1987/19870450

        30.4.1987/450

        Pakkokeinolaki (kumottu)

        Tämä laki on kumottu L:lla 22.7.2011/806 (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110806), joka on voimassa 1.1.2014 alkaen.

        Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:


        1 LUKU

        Kiinniottaminen, pidättäminen ja vangitseminen

        Kiinniottaminen

        1 §

        Jokamiehen kiinniotto-oikeus

        Jokainen saa ottaa kiinni verekseltä tai pakenemasta tavatun rikoksentekijän, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos. (12.7.2002/615)

        Jokainen saa ottaa kiinni myös sen, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava.

        Kiinni otettu on viipymättä luovutettava poliisimiehelle.

        Jos kiinniotettava tekee vastarintaa tai pakenee, kiinniottaja saa käyttää sellaisia kiinniottamisen toimittamiseksi tarpeellisia voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvioiden puolustettavina, kun otetaan huomioon rikoksen laatu, kiinniotettavan käyttäytyminen ja tilanne muutenkin. (13.6.2003/516)

        Voimakeinojen käytön liioittelusta säädetään rikoslain (39/1889) 4 luvun 6 §:n 3 momentissa ja 7 §:ssä. (13.6.2003/516)

        2 §

        Poliisimiehen kiinniotto-oikeus

        Poliisimies saa ottaa kiinni rikoksesta epäillyn, joka on määrätty pidätettäväksi tai vangittavaksi.

        Jos pidättämiseen on edellytykset, poliisimies saa ottaa rikoksesta epäillyn kiinni ilman pidättämismääräystäkin, jos pidättämisen toimeenpano voi muuten vaarantua. Poliisimiehen on ilmoitettava kiinniottamisesta viipymättä pidättämiseen oikeutetulle virkamiehelle. Tämän on 24 tunnin kuluessa kiinniottamisesta päätettävä, onko kiinni otettu päästettävä vapaaksi vai pidätettävä. Kiinni otetulle on heti ilmoitettava kiinniottamisen syy.

        2 a § (13.6.2003/516)

        Itseapu

        Rikoksen kautta menetetyn tai muutoin kadotetun irtaimen omaisuuden takaisin hankkimiseksi on turvauduttava viranomaisen apuun. Toimet tällaisen omaisuuden takaisin ottamiseksi ovat kuitenkin itseapuna sallittuja, jos:

        1) omaisuus on rikoksen kautta menetetty ja toimiin omaisuuden takaisin ottamiseksi on ryhdytty välittömästi rikoksen tapahduttua; tai

        2) menetetty tai kadotettu omaisuus muissa tapauksissa otetaan takaisin siltä, joka pitää sitä oikeudettomasti hallussaan, eikä saatavilla ollut riittävää ja oikea-aikaista viranomaisapua.

        Edellä tarkoitetuissa tilanteissa saa käyttää sellaisia omaisuuden takaisin hankkimiseksi tarpeellisia voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvioiden puolustettavina, kun otetaan huomioon tapahtuneen oikeudenloukkauksen ilmeisyys sekä uhkaavan oikeudenmenetyksen suuruus ja todennäköisyys.

        Rangaistavasta omankädenoikeudesta säädetään rikoslain 17 luvun 9 §:ssä.


        Pidättäminen

        3 §

        Pidättämisen edellytykset

        Rikoksesta todennäköisin syin epäilty saadaan pidättää:

        1) jos rikoksesta ei ole säädetty lievempää rangaistusta kuin kaksi vuotta vankeutta;

        2) jos rikoksesta on säädetty lievempi rangaistus kuin kaksi vuotta vankeutta, mutta siitä säädetty ankarin rangaistus on vähintään vuosi vankeutta ja epäillyn henkilökohtaisten olosuhteiden tai muiden seikkojen perusteella on syytä epäillä, että hän:

        a) lähtee pakoon taikka muuten karttaa esitutkintaa, oikeudenkäyntiä tai rangaistuksen täytäntöönpanoa;

        b) vaikeuttaa asian selvittämistä hävittämällä, turmelemalla, muuttamalla tai kätkemällä todistusaineistoa taikka vaikuttamalla todistajaan, asianomistajaan, asiantuntijaan tai rikoskumppaniinsa; taikka

        c) jatkaa rikollista toimintaa;
        (27.6.2003/646)

        3) jos hän on tuntematon ja kieltäytyy ilmoittamasta nimeään tai osoitettaan taikka antaa siitä ilmeisesti virheellisen tiedon; taikka

        4) jos hänellä ei ole vakinaista asuntoa Suomessa ja on todennäköistä, että hän poistumalla maasta karttaa esitutkintaa, oikeudenkäyntiä tai rangaistuksen täytäntöönpanoa.

        Kun jotakuta on syytä epäillä rikoksesta, hänet saadaan pidättää, vaikka epäilyyn ei ole todennäköisiä syitä, jos pidättämiseen muutoin on 1 momentissa säädetyt edellytykset ja epäillyn säilöön ottaminen on odotettavissa olevan lisäselvityksen vuoksi erittäin tärkeää. (27.4.1990/361)

        Ketään ei saa pidättää, jos se asian laadun taikka rikoksesta epäillyn iän tai muiden henkilökohtaisten olojen vuoksi olisi kohtuutonta. (27.4.1990/361)


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan laillisella kansalaisella on edelleenkin ns. jokamiehen kiinniotto-oikeus tietyistä rikoksista mukaan lukien valtio- ja maanpetoksellisesta toiminnasta epäiltyjen kiinniottamiseen sekä takavarikointioikeus tältä Suomenmaan lailliselta yhteiskuntajärjestelmältä ja hallinnolta varastettujen resurssien palauttamiseen takaisin sille.

        Rikoksesta epäiltyjen kiinniotto sekä varastetun omaisuuden takavarikointi kansalaisten ns. jokamiehen kiinniotto-oikeuden perusteella:


        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/kumotut/1987/19870450

        30.4.1987/450

        Pakkokeinolaki (kumottu)

        Tämä laki on kumottu L:lla 22.7.2011/806 (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110806), joka on voimassa 1.1.2014 alkaen.

        Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:


        1 LUKU

        Kiinniottaminen, pidättäminen ja vangitseminen

        Kiinniottaminen

        1 §

        Jokamiehen kiinniotto-oikeus

        Jokainen saa ottaa kiinni verekseltä tai pakenemasta tavatun rikoksentekijän, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos. (12.7.2002/615)

        Jokainen saa ottaa kiinni myös sen, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava.

        Kiinni otettu on viipymättä luovutettava poliisimiehelle.

        Jos kiinniotettava tekee vastarintaa tai pakenee, kiinniottaja saa käyttää sellaisia kiinniottamisen toimittamiseksi tarpeellisia voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvioiden puolustettavina, kun otetaan huomioon rikoksen laatu, kiinniotettavan käyttäytyminen ja tilanne muutenkin. (13.6.2003/516)

        Voimakeinojen käytön liioittelusta säädetään rikoslain (39/1889) 4 luvun 6 §:n 3 momentissa ja 7 §:ssä. (13.6.2003/516)

        2 §

        Poliisimiehen kiinniotto-oikeus

        Poliisimies saa ottaa kiinni rikoksesta epäillyn, joka on määrätty pidätettäväksi tai vangittavaksi.

        Jos pidättämiseen on edellytykset, poliisimies saa ottaa rikoksesta epäillyn kiinni ilman pidättämismääräystäkin, jos pidättämisen toimeenpano voi muuten vaarantua. Poliisimiehen on ilmoitettava kiinniottamisesta viipymättä pidättämiseen oikeutetulle virkamiehelle. Tämän on 24 tunnin kuluessa kiinniottamisesta päätettävä, onko kiinni otettu päästettävä vapaaksi vai pidätettävä. Kiinni otetulle on heti ilmoitettava kiinniottamisen syy.

        2 a § (13.6.2003/516)

        Itseapu

        Rikoksen kautta menetetyn tai muutoin kadotetun irtaimen omaisuuden takaisin hankkimiseksi on turvauduttava viranomaisen apuun. Toimet tällaisen omaisuuden takaisin ottamiseksi ovat kuitenkin itseapuna sallittuja, jos:

        1) omaisuus on rikoksen kautta menetetty ja toimiin omaisuuden takaisin ottamiseksi on ryhdytty välittömästi rikoksen tapahduttua; tai

        2) menetetty tai kadotettu omaisuus muissa tapauksissa otetaan takaisin siltä, joka pitää sitä oikeudettomasti hallussaan, eikä saatavilla ollut riittävää ja oikea-aikaista viranomaisapua.

        Edellä tarkoitetuissa tilanteissa saa käyttää sellaisia omaisuuden takaisin hankkimiseksi tarpeellisia voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvioiden puolustettavina, kun otetaan huomioon tapahtuneen oikeudenloukkauksen ilmeisyys sekä uhkaavan oikeudenmenetyksen suuruus ja todennäköisyys.

        Rangaistavasta omankädenoikeudesta säädetään rikoslain 17 luvun 9 §:ssä.


        Pidättäminen

        3 §

        Pidättämisen edellytykset

        Rikoksesta todennäköisin syin epäilty saadaan pidättää:

        1) jos rikoksesta ei ole säädetty lievempää rangaistusta kuin kaksi vuotta vankeutta;

        2) jos rikoksesta on säädetty lievempi rangaistus kuin kaksi vuotta vankeutta, mutta siitä säädetty ankarin rangaistus on vähintään vuosi vankeutta ja epäillyn henkilökohtaisten olosuhteiden tai muiden seikkojen perusteella on syytä epäillä, että hän:

        a) lähtee pakoon taikka muuten karttaa esitutkintaa, oikeudenkäyntiä tai rangaistuksen täytäntöönpanoa;

        b) vaikeuttaa asian selvittämistä hävittämällä, turmelemalla, muuttamalla tai kätkemällä todistusaineistoa taikka vaikuttamalla todistajaan, asianomistajaan, asiantuntijaan tai rikoskumppaniinsa; taikka

        c) jatkaa rikollista toimintaa;
        (27.6.2003/646)

        3) jos hän on tuntematon ja kieltäytyy ilmoittamasta nimeään tai osoitettaan taikka antaa siitä ilmeisesti virheellisen tiedon; taikka

        4) jos hänellä ei ole vakinaista asuntoa Suomessa ja on todennäköistä, että hän poistumalla maasta karttaa esitutkintaa, oikeudenkäyntiä tai rangaistuksen täytäntöönpanoa.

        Kun jotakuta on syytä epäillä rikoksesta, hänet saadaan pidättää, vaikka epäilyyn ei ole todennäköisiä syitä, jos pidättämiseen muutoin on 1 momentissa säädetyt edellytykset ja epäillyn säilöön ottaminen on odotettavissa olevan lisäselvityksen vuoksi erittäin tärkeää. (27.4.1990/361)

        Ketään ei saa pidättää, jos se asian laadun taikka rikoksesta epäillyn iän tai muiden henkilökohtaisten olojen vuoksi olisi kohtuutonta. (27.4.1990/361)


      • vl-mies

        Lainaus poliisin kertomasta MUSLIMIMIESTEN ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN LAAJAMITTAISESTA PIKKUTYTTÖJEN ja naisten AHDISTELUSTA Suomessa:

        "– Iso porukka miehiä kulkee tuolla ryhmässä ja koskettelee naisia. Minun mielestäni se on uusi ilmiö. Puhutaan 30–50 ihmisen ryhmistä. Tarvitaan 50 poliisia, että semmoinen porukka saadaan poistettua paikalta, kun on päihtymystä ja kieliongelmia, Aapio sanoi STT:lle.

        Aapion mukaan yksittäisiä aggressiivisia tapauksia on ollut aiemmin, mutta asia on syksyllä muodostunut sen verran LAAJAMITTAISEMMAKSI, että voidaan puhua jo ilmiöstä. Hän sanoo poliisin olevan huolestunut etenkin ensi kesästä ja ottavan asian puheeksi vastaanottokeskuksissa."

        Lähde:
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452394815312.html

        Muslimien "pyhähenki" onkin siis paljastunut olevansa pedofilian, irstauden, Sodoman ja himokkuuden henki.


      • muslimah4ever
        vl-mies kirjoitti:

        Tuletko sinä terroristin sikiä minutkin murhaamaan, kun minä paskansin repimäni koraanin päälle ja olen kironnut sinun allahiasi ja mahmuttiasi tuhansia kertoja ääneen?

        Kukaan meistä muslimeista ei tule sitä tekemään, kukaan meistä ei ole samankaltainen kuin Allah subhaana wa t'alaa, eikä Hän ole kuin me ihmiset. Vain Hän tietää parhaiten, mitä on tekevä sinulle ja muille kaafireille. Totisesti Hän on kaikkitietävä, kaikkinäkevä ja kaikkikuuleva ja totisesti Hän tietää, mitä me emme tiedä. Joten ole huoleti.

        KristusjaMohammed, Allah subhaana wa t'alaa palkitkoon sinua dunyassa ja akhirassa ja in shää Allah jannassa، سبهاللا hienosta työstä و اللة اكبر

        ما شا ءالله


      • vl-mies
        muslimah4ever kirjoitti:

        Kukaan meistä muslimeista ei tule sitä tekemään, kukaan meistä ei ole samankaltainen kuin Allah subhaana wa t'alaa, eikä Hän ole kuin me ihmiset. Vain Hän tietää parhaiten, mitä on tekevä sinulle ja muille kaafireille. Totisesti Hän on kaikkitietävä, kaikkinäkevä ja kaikkikuuleva ja totisesti Hän tietää, mitä me emme tiedä. Joten ole huoleti.

        KristusjaMohammed, Allah subhaana wa t'alaa palkitkoon sinua dunyassa ja akhirassa ja in shää Allah jannassa، سبهاللا hienosta työstä و اللة اكبر

        ما شا ءالله

        Ei tuosta siansaksasta selvää saa.

        Mutta kyllä aika yltiöoptimismilta vaikuttaa, että kukaan ählämi ei muka yrittäisi murhata Muhammadin pilkkaajaa ja kiroajaa. Onhan se nähty jo moneen kertaan. Lars Vilksiäkin muslimit jahtaavat kyllä ihan aktiivisesti, vaikka ei tehnyt muuta, kuin piirsi koiran ja sanoi sitä Muhammadiksi.

        Optimismisi asiassa vaikuttaisi olevan pelkkää islaminuskon valkopesua.


    • yhteenslasku

      Muslimien keskimääräinen älykkyysosamäärä on reilusti alle 80. He ovat henkisesti ja älyllisesti lapsia.

      • Surkastuttaa-aivot

        No ei ihme, kun koko elämä pyörii länsimaalaisten naisten ympärillä. Ja jos ei länsimaalaisia löydy, niin raiskattavaksi kelpaa omankin maan aniset.


      • vl-mies
        Surkastuttaa-aivot kirjoitti:

        No ei ihme, kun koko elämä pyörii länsimaalaisten naisten ympärillä. Ja jos ei länsimaalaisia löydy, niin raiskattavaksi kelpaa omankin maan aniset.

        Muslimit raiskaavat Suomessa tilastojen mukaan musliminaisia neljä kertaa enemmän kuin kantasuomalaisia naisia.

        2. Tim. 3:6
        Sillä ne ovat niitä, jotka huoneesta huoneeseen juoksevat ja vaimoväen vangiksi vievät, jotka synneillä rasitetut ovat ja moninaisten himoin kanssa käyvät,


      • Tiedon-tarkistaja

        Jaa jaa. Onkos antaa linkkiä, kun tapaan tarkistaa aina kaikki tietoni, jotta voin luottaa niihin.


    • vl-mies

      POLIISI "Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat ovat Helsingissä vakava ongelma, poliisi kertoo.

      HELSINGIN apulaispoliisipäällikön Ilkka Koskimäen arvion mukaan turvapaikanhakijat syyllistyvät usein Helsingissä häirintään ja ahdisteluun.

      Kyseessä on laaja ja vakava asia, Koskimäki kertoo.

      – Pakko tunnustaa se tosiasia, että jonkin sortin ilmiöstä tässä on kyse. Emme halua, että se ilmiö laajenee, Koskimäki sanoo Ilta-Sanomille.

      Ilmiöön liittyviä tapauksia raportoidaan Koskimäen mukaan muutamia kertoja viikossa. Tapauksia on todellisuudessa paljon enemmän, koska kaikkia ei ilmoiteta poliisille, Koskimäki arvioi."

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452216493856.html

      Turvapaikanhakijoista yli 90% on muslimeita.

      • vl-mies

        "– Tällaista toimintaa ei ole ennen ollut, ei uutena vuotena, eikä muulloinkaan. Tämä on täysin uusi ilmiö Helsingissä, Koskimäki sanoi AFP:lle.

        News.com kertoo myös, että Helsingissä tapahtui kolme ahdistelutapausta, joista epäillään turvapaikanhakijoita."

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452234114560.html

        Yli 90% turvapaikanhakijoista on muslimeita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe