Inkeroisten vastaanottokeskus/ tiedoitustilaisuus?

Saapijohuolestua

Vaikuttaa siltä, että mitään tiedoitustilaisuutta Inkeroisissa ei ole tarkoitustakaan järjestää? Lupaillaan ja lupaillaan, mutta uskallusta pitää tilaisuus puuttuu kokonaan näiltä turvapaikkabisneksessä mukana olevilta ja myös viranomaisilta ja poliisilta.
Miksi? Koska he ennakkoon tietävät, mitä heille kiusallisia asioita lähiasukkaat aikovat kysellä? Kysellä pitäisi kaiketi vain heidän ajatusmaailmaansa sopivia kysymyksiä. Yksi näitä mamuista hyötyviä tahoja rasittava kysymys lienee, että ketä nämä hyvin voivat ja -syöneet nuoret miehet oikein ovat, joita paapotaan? Missä ovat todelliset apua tarvitsevat lapset ja naiset? ...He muuten kaikki ovat nälkää näkemässä kotiseuduillaan... Sitten muka tippa silmässä laaditaan mediaan juttua syntyneestä pakolaislapsesta Kouvolassa, jotta oma imago kirkastuisi, eipä muuten kirkastu yhtään. Näiden mukapakolaisten Saksan vuodenvaihteen roistotöistä olemme mediassa viime päivinä jo yllinkyllin kuulleet...Emme semmoista väkeä Inkeroisiin halua. SPR ei ole vissiin kylläkään tämän Kantrin keskuksen kanssa missään tekemisissä, joten SPR:n Vainiota ei tilaisuudessa kai tarvita, kaiketi helpotus hänelle.
Koittakaa nyt ihmeessä edes se tilaisuus järjestää! Varmasti Te bisnesmiehet ja -naiset tätäkin palstaa luette ja seuraatte!

18

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupasjoo
    • jojenvarrelta

      Eikös >Kouvola ole jotenkin kunnostautunut maan laajuisesti, siinä ettei mikään toimi?

      Se on vaaralista peliä, että omat kansalaiset asetetaan toisarvoiseen asemaan, me maksamme kuminkin tämän kunnan verot. Ei sotilaskarkurit.

    • risaperse

      paljonko muuten maksat?

      • Päälykäinen

        Liian paljon .


    • aikansa_kutakin_sano

      Mikäkö kiire sillä nyt olis, sillä tiedotustilaisuudella. Ei se erityisen paljon poikkee kato kansanedustajaehdokkaan vaalipuheesta.
      Tämä tuleva siinäkin huterampa tilaisuus ettei saa edes pressutelttakahvia tai ärtsoppaa.

    • onko.totta

      Tiedotustilaisuus 25.1 klo 17.00. Kouvolansanomassa pienen pieni ilmoitus.

      • Lehdestä_tuttu

        Ilmoitus ehkä oli pieni mutta jos ihmiset ovat epäilevällä kannalla niin uutisointi ja osoittelu ei ole pientä.

        Tähteessä kun esitti kysymyksen niin vastaus oli että ulos ja oliko muilla jotain kysyttävää. Samasta tilanteesssa oli tietysti lehden kuvaaja vielä innokas ja oikein laitettiin lehteen kuvan kanssa ketä poistettiin epämielyttävien kysymysten vuoksi..

        http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2015/11/19/Keskustelutilaisuus Tähteen vastaanottokeskuksesta meni huuteluksi ja väittelyksi/2015219888950/4

        Eli siis jos et oikein tykkää että kulmillesi tulee maahanmuuttajia niin kannattaa miettiä tuotko se tilaisuudessa julki. Vataanottokeskuksella on sopimus kosarin että pääset lehden sivuille ennenkuin sinut poistetaan.


      • en.ehdi

        Olipa tuossa lehden keskustelupalstan kommenteissa pienoinen sensuurin maku.


      • monen_mielestä-iso
        en.ehdi kirjoitti:

        Olipa tuossa lehden keskustelupalstan kommenteissa pienoinen sensuurin maku.

        Ai pienoinen?


      • hkhhjkh
        monen_mielestä-iso kirjoitti:

        Ai pienoinen?

        Missä tämä on?


    • UutisointiRehelliseksi

      Toivottavasti katupartio on paikalla ja estää lehden toimittajan pääsyn tilaisuuteen tekemään yksipuolista propakandaa. Huomenna taas muuten saamme lukea kuinka suomalaiset on rasisteja ja etenkin suomalaiset miehet sikoja. Viattomat mamupojat taas ihania tätien pikku palleroita.

    • abcdefghijkl

      Jos siellä oikeasti saa jotain sanoa ja oikeasti keskustellaan niin noista pitää myös puhua.

      Jotkut suvakit yrittävät tietysti vielä kääntää että sehän oli vaan ruotsalainen.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1453694720537.html

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016012521014949_ul.shtml

      Samoin pitää paikallista uutisointia käsitellä. Mitä pahaa katupartioit on Suomessa saaneet aikaan ja mitä pahaa maahanmuttajat ja heidän tukijoukko pellensä saaneet aikaan. Joku viisas on sanonut että enää matujen tekoja ei voi puolustaa yksittäisinä tapauksina.

    • vittunoitaelukoitaddd
    • wippajejjejje

      Olikos kukaan tuolla tilaisuudessa? Menikö huutamiseksi vai oliko paikalle kerääntynyt wippajei porukka.. SInänsä hauskaa että wippajej porukkaa kerätään pitkin suomea noihin tapahtumiin. Erään pikkukylän tapahtumassa ihmeteltiin miten kukaan ei tuntenut ketään paikallisessa tapahtumassa :) Ja suurin osa puolustelijoista puhui stadin murteella.

    • Takarivintaavi

      Kylläpä kukaan oli. Yle mielestäni tällä kertaa yllättävän asiallisesti ja tasapuolisesti uutisoi tilaisuutta: http://yle.fi/uutiset/ensimmaiset_turvapaikanhakijat_inkeroisten_vastaanottokeskukseen_naina_paivina/8622565
      Kouvolan Sanomat ei tietysti noteeranut tilaisuutta mitenkään, tiesivät tietysti ennakkoon, etteivät tilaisuudessa paikkakuntalaiset paljonkaan riemusta kilju ja kehuskele KS:n ihannoimaa laittomien maahantulijoiden paikkakunnalle tuloa. Sensijaan Kouvolan Sanomat noteerasi varsin näyttävästi tänään sivulla 4, kun joukko turvapaikanhakijoita oli Vantaan Pakkalassa jotkut portaat lumesta puhdistaneet. Tätäpä on KS:n paikkakuntalaisuus ja uutisten tärkeysjärjestys!

    • johanneskastaja123

      Aika miedosti kirjoitettu juttu mikäli huhut pitävät paikkaansa? Ilmeisesti tilaisuuden asenne oli ollut todella muukalaisvastainen.

    • Takarivintaavi

      Ylen reportaasi oli mielestäni kohtuuhyvä, kuten mainitsin. Mielestäni kohtuurauhallista tilaisuudessa oli, ei käsikähmää, tappeluja, ulosajoja jne. Inksalaiset yksimielisesti kylläkin olivat vastaanottokeskusta vastaan. Vain yksi, huomioikaa, vain yksi myönteinen puheenvuoro näiden laittomien tunkeutujien puolesta kuultiin, olisikohan ollut ulkopaikkakuntalaiselta, ei Inksalaiselta? Lapinjärven vastaanottokeskuksella 1990, eli 26v sitten ollut naisjohtaja hehkutti, että mimmoisia maistereita, tohtoreita, sairaanhoitajia, lähihoitajia,moniosaajia jne. oli melkein jokaisesta silloisesta mamusta tullut. Hänen puhetulvasa piti keskeyttää...Uskokoot taas joka haluaa...

      • dhskhdshdkdhd

        Juuh, eli meininki on ollut ihan samanlaista kuin muuallakin.. Tuo jaksaa naurattaa että näistä on tullut varsinaisia moniosaajia.. 2/10 on yleensäkkin töissä tai opiskelemassa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe