Lindelöfin utopistinen pilvilinna romahti!

Miniparkki

Ei tullut sitten outlet- keskusta satamaan.

Tavallaan säälin kotkalaisia, mutta toisaalta, kun näiden taivaanrannan maalareiden sallitaan visioida aivan järjettömiä esityksiä, niin kyllä tässä nyt on myös paikallisilla päättäjillä peiliin katsomisen paikka. Typeryydestä maksetaan nyt iso lasku!

Taustaa:
http://www.hs.fi/kotimaa/a1427596804545

29

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Idiootteja

      Maahanmuuttajille hyvä mesta. Nyt se on outlet kun ei ole rakennettu. En mene rantaan jos se rakennetaan.

      • Mamuttoriparkkiin

        Ei rakenneta.

        Hankkeesta puuttui bisneksen olennaisin osatekijä. Kannattavuus.


      • pysynpoissa

        Jos rakennetaan niin se on loppu muutenkin tyhjentyvälle Pasaatille.


    • serxu

      Taitaa olla vähän liian ennenaikaista väittää ettei rakenneta. Ootellaan rauhassa kevääseen.

      • JohanW

        Ja keväällä sitten varrotaan syksyyn...

        Henry Lindelöf vaan kusetti koko hölmöläisten ketjun. Ei tule mitään outlettia satamaan. Te kotkalaiset olette vaan niin saatanan tyhmiä ja narrattavia joka asiassa. Tuo outlet on taputeltu jo viime kesänä. Investorit katsovat rahojensa perään ja Kotkan satama ei ole todellakaan sellainen paikka minne kannattaa upottaa satoja miljoonia tuulipukukansan ihmeteltäväksi. Voi teitä kotkalaisia.


      • Cursor
        JohanW kirjoitti:

        Ja keväällä sitten varrotaan syksyyn...

        Henry Lindelöf vaan kusetti koko hölmöläisten ketjun. Ei tule mitään outlettia satamaan. Te kotkalaiset olette vaan niin saatanan tyhmiä ja narrattavia joka asiassa. Tuo outlet on taputeltu jo viime kesänä. Investorit katsovat rahojensa perään ja Kotkan satama ei ole todellakaan sellainen paikka minne kannattaa upottaa satoja miljoonia tuulipukukansan ihmeteltäväksi. Voi teitä kotkalaisia.

        Syvä hiljaisuus... Mitä miettii Lindelöf? Missä luuraa Cameron Sawyer, entä investorit rahasäkkeineen?

        Kumman hiljaista on...


    • bauksiitti

      Lindelöf, Sawyer ja Kymen Sanomat yrittivät vielä lämmittää pohjaan palanutta outlet-hankettaan. Yksikään investori ei ole vielä laittanut rahaa kiinni. Sawyer kiemurteli Kymen Sanomien haastattelussa asian varsin selväksi.

    • 1578990

      Tämän viikon suuri uutinen jättiläisen osallistumisesta hankkeeseen, oli kyllä varsin kevyttä tavaraa. Kauppapaikkakonsultin saa mukaan hankkeisiin puhelinsoitolla ja lupaamalla palkkion mahdollisista vuokrauksista ja tehdyistä tunneista. Kyllä suuri uutinen olisi pitänyt olla vähintään yhden investorin julkistaminen tai jotain vastaavaa. Kevyeltä vaikuttaa hankkeen tilanne tällä hetkellä.

    • HolotnaCaust

      Saattepa nähdä, kuinka muutaman viikon päästä meidän päättäjämme siunailevat ihmeissään, kun ei siitä outletista nyt tullutkaan mitään. Vaikka oli Cursor, Old Port ja Sawyer ja herra ties mitä.

      Ongelma on Kotkan päättäjissä ja Kymen Sanomien toimittajissa, jotka ovat tottuneet paistattelemaan lillukoitten keskellä tarvitsematta itse tehdä koskaan mitään. Nyt olisi tarvinnut.

      Henry Lindelöf elää varmasti nyt ikimuistoisinta aikaa tietäen kuplansa olevan puhkeamassa ja Mustan Pekan jäädessä käteen.

      • Kustaankatu

        Ei tod. käy kateeksi kaupunginjohtajaamme.Kantasataman Outlet hankkeesta ei saatujen tietojen mukaan todellakaan tule mitään ja eläkepäivänä perinnöksi jää seuraavalle kriisikunta.


    • Akuinonhauskaa

      Valtuusto tyssäsi Lindelöfin Rion karnevaali matkan. No onhan tuo Lontoo edes pieni lohtu herralle. Kotka tarjosi sikari ja konjakit. Minne seuraavaksi herralla parivuotta aikaa matkustella kaupunkilaisten laskuun. Linden jälkeen pormestari, on ainakin määräaikainen ja voi lempata jos alkaa nämä vanhan fiskarssin illalliset liikaa täyttämään työn kuvaa.

    • Jaajamensan

      Lindelöfin palkkaaminen oli kotkalaisten vuosisadan virhe. Lindelöf on käytännössä tuhonnut sen, minkä Hannu Tapiola rakensi. Lindelöfin kausi on ollut alusta alkaen iloista viinan huuruista laskettelua tappiosta toiseen. Kaupungin toimet ovat jo laajalla rintamalla laitonta keppostelua, jossa johtoajatuksena on harras toive, ettei kukaan tohtisi vetää kaupunkia laittomuuksista oikeuteen.

      Tällä hetkellä Lindelöf roikkuu pestissään enää erään Cameron Sawyer -nimisen helppoheikin utopioiden varassa. Sillä hetkellä, kun Lindelöfin suuri projekti osoittautuu tyhjäksi kuplaksi, suurta suunsoittajaa odottaa kylmä, yksinäinen maantie.

    • Kotka96

      Kuulemma monitoimikeskus Mylly laajentaa. Erimaiden ruokaa ja kulttuuria on tarjolla, samoin kun pientä puuhaa ja tekemistä pakolaisille. Nyt vaan puuttuu asuintilat. Avustushakemus laitettu jo vetämään, ja JOS päätös on myönteinen, niin aluksi voidaan harkita konttimajoituksia/asuntoja.
      Satamassa on lunastamattomia kontteja, sisältö myydään huutokaupoilla, ja niistä saadut rahat voidaan käyttää konttien rakentamiseen asuintiloiksi.
      Pakolaisten liikkuminen helpottuu, palvelut on vieressä. On kaupat, Kela, sossu, työkkäri ja poliisilaitos. Jo yleisen liikenteen kulut on mittavat, kun joutuu asioimaan isolla porukalla poliisilaitoksella kuulusteluja varten.
      Nyt saadaan säästöä, kun kaikki on ihan lähellä.

    • Savunahka

      Saksan natseilla oli taannoin hyvät keinot vähempiarvoisten marginaaliryhmien hoitamiseksi. Ehkä me suomalaisetkin alamme olla vähitellen kypsiä todellisiin ratkaisuihin. Löysän lätinän aika alkaa olla pikkuhiljaa ohi!

    • uuniiduuniiuunii

      Saksan Adolfi oli asialinjalla. Vahinko että työ jäi kesken.

    • Kenkää

      Eiköhän Lindelöfin olisi vaihtaa maisemaa niin paljon paskaa saanut Kotkassa aikaan.

      • hyvätveljetjasiskot

        Sisäpiiri suojelee ja kähmäriystävät.


      • dhjhjdkdkjgsssaasasa

        Voihan sitä joku kerta käydä auton kanssa vahinko!


      • hkhkjkjkjjkhjh

        Kaupunginjohtaja Henry Lindelöfille potkut!

        Määrätietoisella politiikan suunnan muutoksella voitaisiin vielä pelastaa paljon. Henry Lindelöfin ajatukset on nyt nähty ja jälki on karmaisevaa täyden tuhon politiikkaa. Lindelöf on omien munaustensa lisäksi onnistunut pilaamaan suhteet ja luottamuksen naapureihimme täydellisesti.

        Näyttävät potkut olisi hyvä ja määrätietoinen ele valtuustolta: Nyt haetaan ulos Lindelöfin ansasta!


      • Varistori
        hkhkjkjkjjkhjh kirjoitti:

        Kaupunginjohtaja Henry Lindelöfille potkut!

        Määrätietoisella politiikan suunnan muutoksella voitaisiin vielä pelastaa paljon. Henry Lindelöfin ajatukset on nyt nähty ja jälki on karmaisevaa täyden tuhon politiikkaa. Lindelöf on omien munaustensa lisäksi onnistunut pilaamaan suhteet ja luottamuksen naapureihimme täydellisesti.

        Näyttävät potkut olisi hyvä ja määrätietoinen ele valtuustolta: Nyt haetaan ulos Lindelöfin ansasta!

        Tällä kertaa Lindelöf ei saanut kasinoa Kotkaan...

        Varmaankin ne Old Portin osa-projektit laukeavat yksi toisensa jälkeen juuri tällä tavoin. No kotkalaisille voi syöttää pajuköyttä, siinä Lindelöf on laskenut aivan oikein.


    • dsdsdsd

      Pidetäänpä pinnassa mielenkiintoinen keskustelu.

      • LaCosaNostra

        Lindelöf... kello käy!


    • hkjhkjhkjhjk

      Koska Linde joutuu eläkkeelle?

    • Jaa_sil_viisiinköhänkään

      Toivottavasti tulisi outlet-keskus johonkin Etelä-Suomeen. Yhtään kunnollista ei ole. Käyttäisin siellä tuhansia euroja.

      • vuittoniichanelii

        Parempi vain että tulisi Kotkaan, ei se muualla olisi yhtään sama. Jotenkin sopii meri-ilmastoon tuollainen eilisen päivän tavaran myyminen "alennuksella". Voisin ottaa vähän velkaakin että voisin ostaa enemmän, säästöähän se on pitkässä juoksussa kun halvalla saa. Jussin Jättis saa nyt mun roposet outlettia odotellessa.


    • gsdgssgs

      Tuo outlet-visio Kotkaan on valitettavasti kuolleena syntynyt ajatus.

      Olisi kiva tietää, onko Cursor ja muut puuhastelijat teettäneet hankkeensa pohjaksi minkäänlaista markkinatutkimusta? (Yleensä joku taho siitä kiinnostuu viimeistään siinä vaiheessa, kun rakennussopimuksiin pitäisi laittaa nimeä alle.)

      Kotkaan ei tule outlet keskusta, vaikkakin "poliittinen paine" on kova. Kotkassa ei ole riittävästi maksukykyistä asiakaskuntaa ja rakennuspaikka on monella tapaa hankala ja kallis.

      Kotkan pitäisi päästä irti näistä Lindelöfin fantasioista mahdollisimman nopeasti ja keskittyä perustehtäviinsä.

    • Alamäki_

      Eiköhän kuitenkin kuoppa tehdää.

    • Anonyymi

      Kotkalaiset saavat syyttää vain itseään ongelmistaan. Näitä Paateroita ja muita toisten työllä eläviä loisia kun riittää.

    • Anonyymi

      Olennainen kysymys ei ole se tuleeko outlet vaan se tuleeko outletistä taloudellisesti kannattava. Eihän tähän kannata laittaa veronmaksajien rahaa. Tarvitaan yksityinen investori. Sawerja kumppanit jo tiedetään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe